Page 1


2


MÆRK VERDEN OMKRING DIG. Intet kører som en Subaru, fordi intet andet er bygget som en Subaru. Hver model er udviklet til at give dig tryghed og samtidig sætte dig i stand til at leve dit liv fuldt ud. Det er derfor, de fleste af vores biler har en stærk kerne i form af det symmetriske firehjulstræk. Ved at bruge alle fire hjul til at sikre et godt vejgreb skaber firehjulstrækket en tættere forbindelse mellem dig og vejen. En forbindelse, der giver dig selvtillid bag rattet og baner vej for at tage på opdagelse i verden omkring dig.

3


GRIB HVER T ØJEBLIK. Gå aldrig mere glip af eventyret. Outback rydder begrænsningerne af vejen og giver dig selvtillid til at køre lige derhen, hvor du vil. Det dynamiske design understreger dens rå og robuste personlighed, mens det gennemførte interiør byder på nye, forfinede materialer og betryggende brugervenlig teknologi. Stol trygt på, at Subaru Outback kan levere en kompetent køreoplevelse og en høj grad afkomfort.

4


5


Bagage- og sædekombinationer Der er plads til mere af dit liv i en Outback. Lastkapaciteten giver dig plads til op til fire 80-liters kufferter. Gulvet er gjort plant for at få størst mulig kapacitet. Du kan også ændre indretningen takket være bagsæderne, der kan deles i forholdet 60/40. På den måde kan du køre med store genstande og et varierende antal passagerer.

1

2

3

4

1. Kontakt til bagklap under instrumentbrættet*    2. Kontakt til elektrisk bagklap placeret på selve bagklappen*    3. Tagrælinger    4. Praktisk trin i dørpanel

* Fås kun til Summit. 6


FLEK SIBLE LØSNINGER. Når kravene til tilværelsen løbende skifter, er det rart at vide, at Outback står parat til at imødekomme dem. Bagsmækken åbner med et tryk på en knap* og giver dig nem adgang til bagagerummet, så du kan læsse bilen og komme af sted.

7


8


INTE T HOLDER DIG TILBAGE . Du kommer sikkert frem i den kompetente Outback. Symmetrisk firehjulstræk garanterer et fantastisk greb i sne, i regn og på barske veje. Og med X-MODE og Hill Descent Control er den suveræn til at forcere stejle stigninger og ufremkommeligt terræn.

X-MODE aktiveret. Med et enkelt tryk på en knap giver funktionen X-MODE dig fuld kontrol i uvejsomt terræn. Systemet benytter sig af motor, transmission, symmetrisk firehjulstræk, bremser og andre komponenter til at navigere sikkert på både dårlige veje, glatte overflader og stejle bakker. Når X-MODE er aktiveret, hjælper Hill Descent Control automatisk med at opretholde en konstant hastighed på vej ned ad bakken.

9


10


Skiftegafler Føreren kan vælge en mere sportslig kørestil og få en mere intens oplevelse ved at skifte gear med skiftegaflerne, der sidder ved rattet.

VÆLG NYE VE JE . Sæt dig ambitiøse mål. Outback bringer dig frem, hvilken vej du end vælger. Takket være den stærke og harmoniske Subaru Boxermotor med klassens bedste brændstofforbrug. Den robuste konstruktion og de stærke præstationer giver dig mulighed for at prøve spor, hvor ingen har været før.

SI-DRIVE Baseret på din kørestil, kan Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) justere speeder- og gearrespons og sikre dig øjeblikkelig kraft og smidighed, når du har brug for det i den aktuelle køresituation.

Sportsindstilling Denne responsive indstilling med umiddelbar acceleration er velegnet til allround betingelser. Den sætter nydelsen i centrum på både motorvej og snoede landeveje.

Intelligent indstilling Denne indstilling tæmmer kræfterne og er ideel til bykørsel på lokale veje, eller når du skal på lange ture, hvor du vil spare brændstof. Den giver fleksibel og tryg kontrol med bilen ved regn og ved sne på vejen.

11


E T INTERIØR DER OPF YLDER DINE BEHOV. Det indbydende interiør lokker dig ind i den behagelige kabine. Udsøgte materialer og brugervenlig teknologi sikrer høj komfort og stor bekvemmelighed, mens den gennemtænkte opbevaringsplads giver fleksibilitet til alle hverdagens små eventyr. 1

2

3

4

1. Stort soltag*

2. Komfortable bagsæder

Nyd den åbne fornemmelse med det store soltag. Det indbyggede soltag omfatter vippe- og auto-reversefunktioner, der også får rigeligt med lys ind i kabinen.

Hele kabinen er rummelig. Ikke mindst ved bagsæderne, hvor der er rigeligt med benplads. Det giver maksimal komfort for passagererne både foran og bagi. Desuden kan bagsæderne lænes tilbage for yderligere komfort på de lange ture.

3. Midterkonsolboks

4. Belysning

Den store, centrale konsolboks giver god opbevaring til bl.a. cd'er og har derudover en specialudviklet holder til mønter, kort og pen.

Et elegant blåt interiørlys giver din Outback en cool og sofistikeret atmosfære. Både kopholder og konsolboks har samme behagelige blå glød, hvad der gør det nemmere at finde dem i mørke.

* Fås kun til Summit. 12


13


14


INTUITIV TEKNOLOGI DER S TØT TER DIG. Gør hver dag til noget særligt. Det innovative design og teknologien bag Outback gør arbejdet for dig og er nyttigt i dagligdagen. En central touchskærm og et LCD-display giver dig adgang til det hele. Det velspillende premium lydsystem med 12 Harman Kardon højttalere*2 eller standard lydanlægget med seks højttalere fryder alle i bilen. Derudover er hele systemet kompatibelt med smartphones, så du altid kan holde forbindelsen.*1

1

1. Front- og sidekameraer Frontkameraet i kølergrillen viser udsynet fremad på displayet i instrumentpanelet. Det giver større overblik og mere sikkerhed, når du fx skal parkere ind mod en væg. Sidekameraerne viser de blinde vinkler diagonalt på passagersiden, så du får lettere ved at manøvrere i snævre gader og parkere på steder, hvor det kniber med pladsen.

2. Sving for sving-navigation*2 Ruteinstruktionerne vises på det centrale LCD-display, hvilket gør det lettere at følge ruten uden at skulle kigge til siden for at se på en navigationsskærm.

2

3. HARMAN KARDON lydsystem*2

Apple CarPlay og Android Auto™

Baseret på Harman Kardons teknologi, Green Edge, byder premium lydsystemet i Outback på hele 12 Harman Kardon højttalere samt forbedret akustik for en mere fyldig lydoplevelse.

Brug de mest populære apps i bilen via Apple CarPlay og Android Auto™. Kør håndfrit med stemmegenkendelse, hold din opmærksomhed på vejen, og bidrag til sikkerheden.

3

*1 Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel. Undgå venligst at betjene touchskærmen under kørsel. *2 Fås kun til Summit. 15


SUBARU BOXERMOTOR Den vandret orienterede konfiguration af en Subaru Boxermotor placerer stemplerne 180 grader over for hinanden, så profilen er lavere og mere flad end for andre motortyper. Det giver en motor – og en bil – med et lavere tyngdepunkt, en lavere profil og en mere afbalanceret vægtfordeling.

16

Øget stabilitet

Langtidsholdbare præstationer

Motorblokken har en flad profil og ligger lavt i chassiset, og derfor er hele bilen mere stabilt afbalanceret og mere modstandsdygtig over for sideværts bevægelser end andre typer.

Motorens flade design er stift og selvbalancerende, hvad der giver færre vibrationer end en V-type eller 4-cylindret rækkemotor. Resultatet er længere holdbarhed og pålidelige præstationer.


S YMME TRISK FIREHJUL S TR ÆK Kontrol giver selvtillid, og stabilitet skaber en smidighed, der begejstrer i Outback. Subarus biler inspirerer til selvtillid bag rattet som en naturlig følge af den stabile konstruktion af det symmetriske firehjulstræk i kombination med Subarus fint afbalancerede Boxermotorer. Teknologien giver perfekt kontrol på alle underlag og under krævende forhold. Outback udmærker sig ved perfekt sideværts balance og styrepræcision, da alle større komponenter orienterer sig efter længderetningen, mens det lave tyngdepunkt giver en engagerende og responsiv kørsel. De unikke fordele ved symmetrisk firehjulstræk er hemmeligheden bag de inspirerende køreegenskaber og gør det nemmere for dig at undgå farlige situationer.

LINE AR TRONIC Skabt til at få mest muligt ud af din Subaru Boxermotor og det symmetriske firehjulstræk. Lineartronic CVT variabel transmission holder motoren i dens ideelle effektområde og sikrer Outback klassens førende brændstofforbrug. Nye skiftekontroller gør kørslen jævn, behagelig og responsiv. Skiftekontrollerne har en trinvis, variabel form for kontrol, der harmonerer med ændringer i bilens hastighed og motorens omdrejninger, så føreren mærker skiftepunkter ved acceleration. Det giver en tæt og sikker forbindelse mellem bil og fører.

17


AKTIV SIKKERHED

PASSIV SIKKERHED

1

18

2

3

Auto Vehicle Hold

5

Betryggende udsyn

6

Kabinebeskyttende konstruktion

8

Ringformede, forstærkede rammer

10

Når bilen er stoppet helt op, holdes bilen automatisk på plads, selvom bremsepedalen frigives, hvilket reducerer førerens træthed ved stop-and-go-trafik.

Advanced Safety Package: High Beam Assist (HBA) HBA skifter automatisk mellem nær- og fjernlys alt efter forholdene, herunder hastighed og modkørende trafik, for at øge synlighed og udsyn for dig og dine medtrafikanter.

SRVD bruger sensorer placeret forskellige steder på bilen for at advare dig om biler i blinde vinkler ved fx vognbaneskift. Systemet advarer også om potentiel kollisionsrisiko, når man bakker i en gade med tværgående trafik.

5-stjernet Euro NCAP rating Subaru Outback er blevet tildelt den maksimale 5-stjernede sikkerhedsrating i Euro NCAP (European New Car Assessment Program) testprogrammet.

Advanced Safety Package: Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD)

4

Vehicle Dynamics Control System + Active Torque Vectoring Hvis bilen nærmer sig grænsen for, hvad der er sikkert, bliver moment, motorydelse og bremser på hvert hjul separat afstemt for at holde bilen på ret kurs. Active Torque Vectoring aktiverer bremserne og sender mindre moment til hjulene på indersiden af kurven og mere moment til hjulene på ydersiden for mere præcis indstyring i selv skarpe kurver.

Vi har optimeret vinduesrammen for at sikre dit udsyn og reducere den blinde vinkel. Vi har sat små ruder forrest og monteret sidespejlene på dørene for at reducere den forreste blinde vinkel og give bedre udsyn fremad.

Enhver Subaru sprænger rammerne for, hvad der kan lade sig gøre inden for sikkerhed. I tilfælde af en frontalkollision er Subaru Boxermotoren og gearkassen i Outback for ekstra beskyttelse beregnet til ikke at blive presset ind i kabinen.

De ringformede, forstærkede rammer styrker passagerkabinens tag, døre, stolper og bund. Dette design hjælper med at aflede og sprede energien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision. De bidrager også til at forstærke og lette chassiset, hvad der giver en effektiv beskyttelse.

LASTAFHÆNGIGE SELESTRAMMERE Selerne til forsæderne holder fører og passager sikkert på plads med højdejustérbare forstrammere samt lastbegrænsere, der aflaster spidsbelastninger på brystet.

7

Airbags

9

Nakkestøtterne på forsæderne

I tilfælde af en kollision er passagererne beskyttet af et helt arsenal af sikkerhedsudstyr som standard. Det omfatter frontairbags plus frontside-, gardin- og knæairbags. Selerne til forsæderne holder fører og passager sikkert på plads med højdejustérbare forstrammere samt lastbegrænsere, der aflaster spidsbelastninger på brystet. Ved kollision bagfra er forsæderne udstyret med stive rammer, faste nakkestøtter samt detaljer som energiabsorberende montage af de indvendige sædefjedre, der alt sammen hjælper med at reducere risikoen for whiplash.

Du kan justere højde og vinkel på nakkestøtterne, så de kan tilpasses og beskytte passagerer af forskellig højde og med forskellige præferencer.


Uden Active Torque Vectoring

Med Active Torque Vectoring

2

3

4

1

5

10

6

9

8

7

19


SUBARUS VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI HOLDER ØJE. Hos Subaru tror vi på ALL-AROUND SAFETY, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så

af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også

det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight* , et banebrydende hjælpesystem

motorcykler, cyklister og fodgængere.* 2 Når en potentiel faresituation bliver registreret,

til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne på vejen bruger EyeSight to stereokameraer

advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en

til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på

ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig

niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist

bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i din Outback.

1

EyeSight synsfelt og rækkevidde (ikke en præcis gengivelse) 20


1. Adaptive Cruise Control EyeSight holder ikke bare farten, som traditionelle fartpiloter kan. Når systemet opdager et køretøj forude, tilpasser den adaptive fartpilot hastigheden for at holde en indstillet afstand til de forankørende ved at overvåge afstand og forskel i hastighed. Den justerer motor, gearkasse og bremser for at tilpasse din hastighed til den forankørende trafik i et bredt spektrum af hastigheder fra cirka 0-180 km/t. Adaptive Cruise Control er designet til motorvejs- og hovedvejskørsel, og det registrerer det forankørende køretøj og dets bremselys, så du fx får assistance til køkørsel. En bekvem og komfortabel hjælp i blandt andet myldretidstrafik.

1

2

3

4

2. Lane Sway and Departure Warning Hvis du bliver distraheret af træthed og begynder at slingre inden for din vejbane, hjælper Lane Sway Warning dig med at forblive årvågen med en summelyd og en blinkende indikator. Lane Sway Warning virker dog kun ved hastigheder over 60 km/t. Når du kører med hastigheder på 50 km/t eller mere, og du nærmer dig vejbanens kant eller overskrider den uden at bruge blinklyset, vil vognbaneassistenten (Lane Departure Warning) advare dig med en summelyd og en blinkende indikator, før du forlader din bane.

3. Lead Vehicle Start Alert Er du stoppet op, og EyeSight registrerer, at trafikken igen bevæger sig, vil Lead Vehicle Start Alert opfordre dig til at sætte i gang ved hjælp af en summetone og en blinkede indikator.

4. Lane Keep Assist Når du kører på motorveje samt hoved- og landeveje holder Lane Keep Assist øje med vejstriberne ved hjælp af et stereokamera og registrerer, hvis bilen er på vej væk fra kørebanen. Ved hastigheder på cirka 65 km/t eller mere kan systemet understøtte ratbevægelserne for at sikre kørslen og modvirke, at bilen forlader vejbanen.

5

5. Pre-Collision Braking System*2 Når systemet registrerer en forestående kollision med et køretøj eller en anden forhindring, advarer Pre-collision Braking System med en summelyd og et lyssignal i instrumentbordet. Hvis du stadig ikke foretager undvigemanøvrer, kan systemet aktivere bremserne for at reducere kollisionen eller om muligt helt forhindre sammenstød. Foretager du undvigemanøvrer, kan Pre-collision Brake Assist bistå dig for at undgå kollision.

6. Pre-Collision Throttle Management

6

Når EyeSight ser en forhindring foran bilen, og du sætter bilen i fremadgående gear i stedet for bakgear, vil Pre-collision Throttle Management udsende en serie korte bip, blinke en advarsel i instrumentbordet og slå speederen fra for at forhindre en kollision.

*1 EyeSight er et hjælpesystem, som ikke nødvendigvis fungerer optimalt under alle forhold. Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel samt overvågning af trafikregulering. Systemets effektivitet afhænger af mange faktorer som vedligeholdelse af køretøjet, vejret og vejens beskaffenhed. Læs brugermanual for fuldstændige detaljer om betjening og begrænsninger for EyeSight inklusive funktioner i denne brochure. *2 Pre-collision Braking System fungerer muligvis ikke under alle forhold. Afhængigt af hastighedsforskel til objektet, objektets højde og andre forhold kan nogle situationer muligvis ikke leve op til de nødvendige forudsætninger for, at EyeSight fungerer optimalt. 21


LINE-UP

OUTBACK 2,5i SUMMIT Dimensioner (L x B x H): 4820 x 1840 x 1605 mm Motor: 4-cylindret Boxermotor, benzin DOHC, 16 ventiler Kapacitet: 2498 cm3 Maks. effekt: 175 hk (129 kW) / 5800 o/min. Maks. drejningsmoment: 235 Nm (24,0 kgfm) / 4000 o/min. Gear: Lineartronic, AWD

TUNGSTEN METALLIC

22


OUTBACK 2.5i RIDGE / ACTIVE Dimensioner (L x B x H): 4820 x 1840 x 1605 mm Motor: 4-cylindret Boxermotor, benzin DOHC, 16 ventiler Kapacitet: 2498 cm3 Maks. effekt: 175 hk (129 kW) / 5800 o/min. Maks. drejningsmoment: 235 Nm (24,0 kgfm) / 4000 o/min. Gear: Lineartronic, AWD

CRIMSON RED PEARL

OUTBACK 2.5i RIDGE

23


UDSTYR

SÆDEMATERIALER

1

2

1

Forlygter der reagerer på ratudslag

2

Tågeforlygter

BL ACK L ÆD ER * 1

3

4

3

18” aluminiumsfælge*1

4

Tagspoiler

I VO RY L ÆD ER * 2

5

6

5

Nøglefri adgang og startknap

6

USB-port (for og bag)

7

10-vejs elektrisk justerbart førersæde

8

Bakkamera

BL ACK T EK S T I L

7

8

*1 Summit *2 Fås kun til Summit for 4 eksteriørfarver(Crystal Black Silica, Dark Blue Pearl, Tungsten Metallic og Oak Brown Pearl)., forhør dig ved din SUBARU forhandler. På grund af tryktekniske årsager kan farven afvige fra de viste i dette skema. 24


EKSTERIØRFARVER

TILBEHØR

GØR OUTBACK TIL D I N H E LT E G E N . Skræddersy din Outback til dig og din livsstil med Subaru tilbehør. CRYSTAL WHITE PEARL

STORM GREY METALLIC

Styrk komfort, funktionalitet og individualitet med originale Subaru produkter, der er skabt med samme pasform og kvalitet som bilen selv. Vil du læse mere, kan du enten finde os på www.subaru.dk eller besøge din nærmeste Subaru forhandler.

ICE SILVER METALLIC

WILDERNESS GREEN METALLIC

MAGNETITE GREY METALLIC

TUNGSTEN METALLIC

Beskyttelsesskjold, for, resin

Beskyttelsesskjold, side, resin

Beskyttelsesskjold, bag, resin

Beskyttelsesskjold, motor (aluminium)

CRYSTAL BLACK SILICA

OAK BROWN PEARL

Skærmkanter

Stænklapper

Lastrumspanel (resin)

Automatisk indfældbare sidespejle

DARK BLUE PEARL

CRIMSON RED PEARL

Tagbøjler

Solskærm (bag)

25


TEKNISK E SPECIFIKATIONER

ACTIVE Motor Type

2.5i RIDGE

SUMMIT

Boring x slaglængde

mm

Boxermotor, 4-cylindret, vandkølet, benzin DOHC, 16 ventiler 94 x 90

Cylindervolumen

cm

2498

3

Kompressionsforhold

Multi Point Sequential Injection

Brændstoftank

lit.

60

Gearkasse

Effekt Maks. effekt Maks. drejningsmoment Tophastighed

NEDC WLTP CO 2 -udslip* 1

175 (129) / 5800

Nm (kgfm) /o/min.

235 (24,0) / 4000 198

sek

10,2

Bykørsel

km/l

11,2

Landevej

km/l

15,6

Blandet

km/l

13,7

Styretøj

Bykørsel

g/km

203

Landevej

g/km

145

Affjedring uafhængig, alle hjul

Blandet

g/km

166

Lav Brændstofforbrug* 1

hk (kW) /o/min. km/t

Acceleration (0-100 km/t)

CO 2 -udslip* 1

km/l

Vendediameter

8,4

Bremser

km/l

12,2

ABS

km/l

13,9

Ekstra høj Blandet

km/l

11,5

Dæk

km/l

11,6

Lav

g/km

268

Medium

g/km

184

Høj

g/km

163

Ekstra høj Blandet

g/km

196

4820

Bredde

mm

1840

Højde

mm

1605

Akselafstand

mm

2745

For

mm

1575

Bag

mm

1590

Frihøjde Bagagerumsvolumen* 2, bagsædet oprejst/ nedfældet Sædekapacitet

mm

200

liter

559 / 1848

personer

3,600

2. gear

2,080

3. gear

1,596

4. gear

1,221

5. gear

0,939

6. gear

0,717

7. gear

0,512

Bakgear

3,687 4,111 Elservo

For

MacPherson fjederben

Bag

Multi-link m

11,0 Ventilerede skivebremser 4-sensor/4-kanalstype med elektronisk bremsekraftsfordeling og bremseassistent 225/65-17 225/60-18

OUTBACK

Mål og vægt mm

3,600–0,512

1. gear

DIMENSIONER

193 Euro6d-TEMP

Længde

SUMMIT

Karosseri

Medium

g/km

2.5i RIDGE

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split)

Slutudveksling

Høj

Miljøklasse

Sporvidde

Transmission Permanent firehjulstræk, normaldrift for/bag (kraftfordelningssystem) D Lineartronic

10,3

Brændstofsystem

Brændstofforbrug* 1

ACTIVE

(M M)

5

Køreklar vægt + fører

kg

1657

1661

Totalvægt

kg

2100

Maks. anhængervægt m. bremser

kg

2000

1696

*1 Brændstofforbrug og CO2-emissioner i henhold til EC715/2007 - EU2017/1347BG . *2 Opmålt efter VDA (V214). Køreklar vægt og lastvarierer afhængig af monteret udstyr

SUBARU Nordic AB forbeholder sig ret til at ændre specifikationer og udstyr uden varsel. Nærmere oplysninger om specifikationer, udstyr, mulige farve og tilbehør er tilpasset lokale forhold og behov. Forhør dig hos din lokale forhandler for nærmere oplysninger om eventuelle ændringer, der er aktuelle for dit område.

26


STANDARDUDSTYR

l

l

Klimaanlæg, to-zoner med antistøvfilter

l

l

LED forlygter med AUTO-niveauregulering

l

l

Airconditiondyser ved bagsædet

l

l

Styreresponsive forlygter (SRH)

l

l

Varmekanaler til bagsæde

l

l

Forlygtespulning

l

l

Defrostere, for og side

l

l

Tågeforlygter

l

Elbagrude med timer

Detektion af bagvedkørende

l

l

l

Tågebaglygte

l

l

Lydanlæg og navigation

El-indklappelige sidespejle

l

l

UV-beskyttende glas: Forrude samt sideruder for og bag

l

l

Tonede ruder

l

l

El-opvarmet forrude i nederkanten

l

l

Regnsensor

l

l

El-opvarmede sidespejle

l

l

Bagrudevisker, med interval

l

l

17" – l

18" l l

Aluminiumsfælge El-soltag i glas Tagrælinger (sølv)

Klimakontrol

Sidepaneler

l

l

Tagspoiler

l

l

Sæder

SUMMIT

SUMMIT

Automatisk nærlys

Eksteriør

ACTIVE / RIDGE

ACTIVE / RIDGE

2.5i

SUMMIT

2.5i

ACTIVE / RIDGE

2.5i

l

l

l

l

l

l

Fjernlysassistent

l

l

Bakspejl med automatisk nedblænding

l

l

Sikkerhed EyeSight (auto-opbremsning, adaptiv fartpilot, varsel for igangsætning af køretøjet foran, vognbaneassistent, slingrealarm, antikollisionssystem og speederstyring) Detektion af blind vinkel

1 CD FM/MV DAB-stereo, 8-tommer info/touch display* og 6 højtalere Navigation, 1CD FM/MV DAB-stereo, 8-tommer info/touch display* 2 og 12 højtalere 3 års kortopdatering på biler med navigation

l

Lane sway and departure warning

l

l

l

Lane keep assist

l

l

l

Advarselsstoplys

l

l

Apple CarPlay / Android Auto™ Infotainment System

l

l

Frontkamera

l

l

Ratbetjent stereoanlæg

l

l

Sidekamera

l

l

Bluetooth®

l

l

Airbags, for

l

l

Dobbelt USB-port og AUX-audioindgang

l

l

Sideairbags, for

l

l

Dobbelt USB-port bag centerkonsol (kun strøm)

l

l

Gardinairbags

l

l

Bakkamera

l

l

Knæ-airbag, førersæde Kollisionsbjælker i sidedørene

l l

l l

Sikkerhedsratstamme

l

l

Selealarm på alle 5 pladser

l

l

l

l

l

l

l

l

2

Instrumenter Multifunktionsdisplay*3 og selvlysende måler

l

l

ECO-måler

l

l

l

l

Motorolie-advarselslampe

l

l

Ridge

l

Højde og længde justerbart rat

l

l

Førersæde elektrisk justerbart, 10-vejs

l

l

Skiftegafler på ratstammen

l

l

Selestrammere lastafhængige, for Sikkerhedsseler med selestrammer og lastbegrænser til yderste bagsæder Højdejusterbare sikkerhedsseler, for

Elektrisk justerbart passagersæde

l

Adaptive Cruise control

l

l

Aktive nakkestøtter, for

l

l

Ridge

l

Start og stop-system

l

l

Trepunktsseler på samtlige siddepladser

l

l

Nakkestøtter, alle pladser

l

l

4-sensor/4-kanals ABS med elektr. bremsekraftfordeling

l

l

Armlæn i bagsædet

l

l

SI-DRIVE (SUBARU Intelligent Drive)*4

l

l

Bremseassistent

l

l

Varme i for- og bagsæder

l

l

X-MODE

l

l

Brake Over Ride

l

l

l

l

ISO-FIX beslag til børnestole

l

l

Læderbetrukket rat og gearknop Lædersæder

Memory funktion på førersæde

Køresystemer

Splitbagsæde 60/40

l

l

Hill Descent Control

Nedfældning af bagsæde fra bagagerummet

l

l

Auto Vehicle Hold

l

l

Børnesikre låse på bagdøre

l

l

Lomme på bagside af sæde

l

l

Active Torque Vectoring

l

l

Automatisk dørlås og oplåsning

l

l

Dørtrin udført i rustfrit stål

l

Vehicle Dynamics Control antiudskridningssystem

l

l

Startspærre

l

l

Traction Control System

l

l

Hill Holder

l

l

Komfortudstyr Rat med varme

l

l

Elrudehejs, for og bag*1

l

l

Centrallås, fjernbetjent

l

l

Nøglefri adgang og startknap

l

l

Blinkautomatik

l

l

Elektronisk parkeringsbremse

l

l

Kortlamper med lys, for

l

l

Bagagerumsbelysning

l

l

Makeup-spejle med lys, for

l

l

Aflægningsrum mellem forsæder

l

l

Midterkonsol med AUX/USB-ingange og 12 volts udtag

l

l

Kopholder for og bag

l

l

Opbevaringsrum i døre med kopholder

l

l

Åbning af brændstofdæksel fra kabinen

l

l

Automatisk bagklap

l

4 lastkroge

l

l

2 bagagekroge

l

l

Bagagedækken af rullegardintypen

l

l

Rum under lastrummet

l

l

Dækreparationssæt

l

l *1 Auto op/ned funktion *2 Udstyret med touchskærm. *3 Udstyret med 5-tommer LED-display med: brændstofforbrug, tid, hastighed, EyeSight info, fartpilot, udetemperatur. *4 2 indstillinger, intelligent og sport.

27


SUBARU Nordic AB

subaru.dk Trykt i Sverige (Februar 2019) S924117DK

Profile for I.M. Nordic

Outback DK  

MY19

Outback DK  

MY19

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded