Page 1


Skabt af perfektionister Ideel til multitasking Det føles fantastisk at nå sine mål her i livet. Og det føles endnu bedre at nå sine mål inden for flere områder. Nogle kalder det perfektionisme. Andre kalder det at leve livet fuldt ud. Vi har skabt Levorg specielt til dem, der konstant stræber efter at blive bedre til så meget som muligt.

2


3


Stilfuld nytænkning Der findes et punkt, hvor design og teknologi mødes, og hvor form og funktion bliver en helhed. Levorg har fundet det punkt og byder derfor på både praktisk funktionalitet og smuk æstetik fra alle tænkelige vinkler.

4

DESIGN

ILLUMINATION

Levorg melder klart ud med den heksagonale kølergrill og hele det kraftfulde frontdesign. Det funktionelle luftindtag i kølerhjelmen holder konstant den turboladede Subaru Boxermotors intercooler forsynet med kølig indsugningsluft.

De markante, skarptskårne forlygter minder om en rovfugls øjne og bygger på den nyeste LEDteknologi. De lever til fulde op til deres næsten aggressive design ved at levere rigeligt med lys til dig under alle tænkelige forhold.


5


EkstraordinĂŚre prĂŚstationer D e s i g n d e r m a t c h e r.

6


7


Skabt til den verden du lever i Og til alt det du gerne vil opnü i den

8


9


Forestil dig mulighederne Levorg er bygget for mennesker, der lever livet fuldt ud og ikke vil gĂĽ pĂĽ kompromis. Derfor er den alsidig nok til de aktiviteter, interesser og motionsformer, du lever og ĂĽnder for. Med rigelig bagageplads og fleksibilitet til alle dine eventyr.

10


60/40 FÆLDBARE BAGSÆDER Bagsæderne i Levorg kan nedfældes i forholdet 60/40 for transport af uhåndterlig eller større bagage som golftasker eller ski.

STØRRE ÅBNING GIVER LETTERE ADGANG

770 mm

Det er nemt at læsse genstande af og på Levorg takket være dens store bagklap og generøse lastrum. Alt i alt har du som bruger vidt åben adgang til ikke mindre end 522 liter bagageplads i Levorg.

1070 mm

1080 mm 11


Din verden Dit rum Det er ikke så meget et interiør, som det er dit personlige rum. På samme måde som dit kontor, hjem eller andre steder, hvor du tilbringer meget tid. Levorgs kabine er skabt af materialer, der er bløde at røre ved, støtter, er til daglig glæde og holder til at blive brugt, år efter år. Det er et rum præget af kvalitet, smag og klasse – kort sagt: Alt afspejler din egen holdning til tingene omkring dig.

SÆDEDESIGN Den engagerende køreoplevelse i en Levorg understreges af forsæderne, der støtter fører og passager på alle de rigtige måder. De bidrager til den afbalancerede følelse af komfort og kontrol, der giver en sikker og underholdende kørsel.

D-FORMET RAT Vi har tænkt længe og grundigt over rattet, for det er din vigtigste forbindelse til hele køreoplevelsen i en Levorg. Ud over det sportslige, D-formede design er rattet nemt at gribe om og håndtere takket være sin skulpturelle og meget gribevenlige form.

12


13


14


Hold altid kontakten

RATMONTEREDE KNAPPER

1. PADDLESKIFT

De ratmonterede knapper giver dig bogstavelig talt audiokontrol til fingerspidserne. Du kan også vælge et Bluetooth® håndfrit system, der automatisk forbinder sig med din smartphone, så du altid kan holde øjnene på vejen.

Ønsker du en endnu mere involverende køreoplevelse, kan du skifte til manuelt gear og bruge paddleskifterne ved rattet. Så oplever du et sekstrins, manuelt gearskifte, som du ikke ville forvente fra en CVTtransmission. Resultatet er en ren og ufiltreret glæde ved sportslig kørsel.

1

Levorg forenkler din køreoplevelse ved at integrere dit liv med bilen, så du kan blive underholdt og holde dig både opdateret og forbundet uden at tabe det vigtigste af syne – at komme komfortabelt og sikkert frem og hjem igen.

2

2. SI-DRIVE

MULTIFUNKTIONSDISPLAY

B E TJ E N I NG V I A TOUCH SK Æ RM

Placeret, så det er så synligt som muligt uden at distrahere dig under kørslen. Displayet viser en række informationer, der giver dig overblik over bilens funktion.

Den centralt placerede touchskærm gør det lige så nemt at vælge musik som på din smartphone. Forbind ganske enkelt din smartphone via USB-stik eller Bluetooth®, så kan du vælge musikken direkte på touchskærmen.

Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) stiller en række motor- og transmissionsindstillinger til din rådighed, der er tilpasset bl.a. kørestil, ønsker, forventninger og vejforhold. Basis er to klare funktioner: Intelligent og Sport. Intelligent giver en smidigere acceleration og en meget effektiv kørsel i dagligdagen. Sport lægger op til en mere engagerende køreoplevelse med forøget effekt, power og acceleration. Levorg giver dig valget.

SUBARU STARLINK Subaru Starlink*-infotainmentsystemet er som at have en indbygget smartphone i din bil. Du får adgang til internetradio, underholdende apps og meget, meget mere. Betjeningen sker via den tablet-lignende 7" touchskærm i midten eller via multifunktionsrattet. Kan du ikke finde din favoritmusik, forbinder du din iPhone, smartphone eller andre mobile enheder via USB eller standard AUX-jackstik.

* Føreren har altid ansvaret for ansvarlig og opmærksom kørsel. Betjen venligst ikke touchskærmen under kørslen. Alt efter region og tjeneste kan kommunikation via bilen koste en afgift. 15


SUBARU KERNETEKNOLOGI NATURLIG AFBALANCERING Modsat traditionelle række- eller V-motorer vil de modsatrettede bevægelser i boxermotoren afbalancere hinanden, hvad der – helt naturligt – reducerer vibrationerne uden brug af ekstra balanceaksler, der blot tilfører mere vægt og kompleksitet.

BOXERMOTOR: AFBALANCERET OG SMIDIG Den vandret orienterede konfiguration af en Subaru Boxermotor placerer stemplerne 180 grader over for hinanden, så profilen er lavere og mere flad end for andre motortyper. Det giver en motor – og en bil – med et lavere tyngdepunkt, en lavere profil og en mere afbalanceret vægtfordeling.

LAVT TYNGDEPUNKT

140

350

120

300

100

250

80

200

60

150

40

100

20

50

0 * Brændstofforbrug og CO2-emissioner i henhold til EC715/2007-2015/45W.

16

0

0

1000 2,000 2000 3,000 3000 4000 1,000 4,000 5000 5,000 6000 6,000 7000 7,000

Omdrejninger (o/min)

Drejningsmoment (Nm)

Effekt (kW)

Alle de tunge, bevægelige dele i en horisontalt opbygget motor – som plejlstænger, stempler, knastaksler og ventilrække – er placeret i det vandrette plan, så lavt som muligt. Det giver en Subaru et lavere tyngdepunkt modsat biler med række- eller V-motorer. Resultatet er mærkbare fordele inden for blandt andet præstationer og køreegenskaber

SUBARU BOXERMOTOR 1,6-LITER DOHC DIT MAKS. EFFEKT: 170 hk (125 kW) / 4800–5600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT: 250 Nm (25,5 kgfm) / 1800–4800 o/m BRÆNDSTOFFORBRUG*: 14,5 km/l (1.6GT, 1.6GT-N), 14,1 km/l (1.6GT-S) CO2 UDLEDNING*: 159 g/km (1.6GT, 1.6GT-N), 164 g/km (1.6GT-S)


SYMMETRISK FIREHJULSTRÆK: F I R E K O N TA K T P U N K T E R

Fra motor

VEJGRE B UNDER ALLE FORHOLD Det symmetriske firehjulstræk er med god grund respekteret verden over. Når vejforholdene bliver krævende, og andre biler kommer til kort, giver firehjulstrækket kontrol og sikkerhed ved at fordele kræfterne til alle bilens hjul. Fordelene er indlysende – du oplever bedre kontrollérbare svingegenskaber, øget vejgreb i fedtet føre og en forbedret acceleration. Totaloplevelsen gør kørslen lettere, sikrere og mere underholdende for alle om bord.

LINEARTRONIC CVT:

til drivlinje

NONSTOP TILPASNING OG YDEEVNE Modsat det konventionelle automatgear er Lineartronic CVT-transmissionen i Levorg ikke tynget af faste gearudvekslinger. Den bruger et uendeligt antal udvekslinger for konstant at levere det optimale omdrejningstal, der sikrer smidig acceleration og maksimal effektivitet.

S K I F T V A N E TÆ N K N I N G E N U D

En personbil med firehjulstræk. Det var et nyt koncept, da Subaru lancerede det. Bagefter var offentlighedens opfattelse af firehjulstrækket ændret for altid. Den trend fortsætter med det nyeste Lineartronic CVT i Levorg. Transmissionen er både responsiv og let, og den gør godt og grundigt op med status quo ved at levere overraskende præcision og livlighed.

17


Ideel kurvekørsel

2

3

4

Overstyring

Understyring

1

5

10

6

9

18

8

7


1

VEHICLE DYNAMICS CONTROL SYSTEM

Systemet overvåger og analyserer via en lang række sensorer, om bilen følger den retning, som føreren ønsker. Hvis bilen nærmer sig grænserne for stabilitet og sikkerhed, bliver momentet fra firehjulstrækket, motoreffekten og bremserne på hvert hjul individuelt tilpasset for at hjælpe med at holde bilen på ret kurs.

4

ADVANCED SAFETY PACKAGE: HIGH BEAM ASSIST (HBA)*

HBA skifter automatisk mellem nær- og fjernlys alt efter forholdene, herunder hastighed og modkørende trafik, for at øge synlighed og udsyn for dig og dine medtrafikanter.

6

KABINEBESKYTTENDE KONSTRUKTION

Subaru har tradition for at gå længere, når det gælder kompromisløs sikkerhed, og Levorg er ingen undtagelse. Vil man opnå højeste niveau af sikkerhed, skal man tænke ud af boksen, og derfor er Levorgs ramme skabt til at hjælpe boxermotoren og gearkassen til at blive skubbet ned under bilen i tilfælde af en frontal kollision i stedet for at blive presset ind i kabinen. Det er endnu en feature, der giver ro i sindet, når man kører en Subaru Levorg.

9

WHIPLASH-REDUCERENDE FORSÆDER

Forsæderne er skabt til at give komfort og sikre støtte til fører og passager. Men de reducerer også risikoen for den whiplash, man kan få ved bestemte typer kollisioner.

2

UHINDRET UDSYN I ALLE RETNINGER

Den vigtigste forudsætning for at undgå kollision i en Subaru vil altid være føreren af bilen. Derfor er Levorg skabt for at sikre maksimalt udsyn i alle retninger uden at gå på kompromis med den strukturelle helhed og sikkerhed. Øget udsyn hjælper føreren med at bevare kontrollen og registrere potentielle ulykker, før de sker.

5

3

Levorg har skivebremser på alle fire hjul med letvægtskalibre i aluminium bag for en stærk, progressiv bremsefornemmelse. ABS er standard med elektronisk bremsekraftfordeling for optimal udnyttelse af bremsekraft for/bag, når der er læs på bilen. Brake Assist og Brake Override er ligeledes standard på Levorg, og de bidrager også til bilens forudsigelige og nemt kontrollérbare bremseevne.

ADVANCED SAFETY PACKAGE: SUBARU REAR VEHICLE DETECTION (SRVD)*

AKTIV SIKKERHED

SRVD bruger sensorer placeret forskellige steder på bilen for at advare dig om biler i blinde vinkler ved fx vognbaneskift. Systemet advarer også om potentiel kollisionsrisiko, når man bakker i en gade med tværgående trafik.

7

AIRBAGS

I tilfælde af en kollision er passagererne beskyttet af et helt arsenal af sikkerhedsudstyr som standard. Det omfatter frontairbags plus frontside-, gardin- og knæairbags. Selerne til forsæderne holder fører og passager sikkert på plads med højdejustérbare forstrammere samt lastbegrænsere, der aflaster spidsbelastninger på brystet. Ved kollision bagfra er forsæderne udstyret med stive rammer, faste nakkestøtter samt detaljer som energiabsorberende montage af de indvendige sædefjedre, der alt sammen hjælper med at reducere risikoen for whiplash.

10

RINGFORMET, FORSTÆRKET RAMME

Rammen er som en rustning for alle passagerer, der er med i en Subaru Levorg. Det er en kappe af sikkerhed, der er integreret i passagerkabinens tag, døre, stolper og gulv. Designet hjælper med at aflede og sprede energien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision gennem brug af ekstra stærke materialer, der er indsat strategisk. Konstruktionen øger karosseriets styrke og torsionsstivhed, men holder stadig hovedrammen nede i vægt.

BREMSER

8

NAKKESTØTTERNE PÅ FORSÆDERNE

Du kan justere højde og vinkel på nakkestøtterne, så de kan tilpasses og beskytte passagerer af forskellig højde og med forskellige præferencer.

PASSIV SIKKERHED

5-STJERNET EURO NCAP RATING Subaru Levorg er blevet tildelt den maksimale 5-stjernede sikkerhedsrating i Euro NCAP (European New Car Assessment Program) testprogrammet.

* Føreren af bilen er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel og overholdelse af færdselsreglerne. Dine Advanced Safety Package-systemer kan ikke klare opgaven alene. Der vil altid være begrænsninger i denne type systemer. Se brugermanualen for alle detaljer vedrørende betjening og begrænsninger. Spørg gerne forhandleren om yderligere detaljer.

19


SUBARUS GLOBALT FØRENDE TEKNOLOGI HOLDER ØJE Hos Subaru tror vi på allround sikkerhed, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight* 1, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne til vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere. Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i din Levorg.

20


DRIVER ASSIST

1

3

2

4

1. Adaptive Cruise Control

2. Lane Sway and Departure Warning

EyeSight* 1 holder ikke bare farten, som traditionelle fartpiloter kan. Når systemet opdager et køretøj forude, tilpasser den adaptive fartpilot hastigheden for at holde en indstillet afstand til de forankørende ved at overvåge afstand og forskel i hastighed. Den justerer motor, gearkasse og bremser for at tilpasse din hastighed til den forankørende trafik i et bredt spektrum af hastigheder fra cirka 0-180 km/t. Adaptive Cruise Control er designet til motorvejs- og hovedvejskørsel, og det registrerer det forankørende køretøj og dets bremselys, så du f.eks. får assistance til køkørsel. En bekvem og komfortabel hjælp i blandt andet myldretidstrafik.

Når du bliver distraheret af træthed og begynder at slingre inden for din vejbane, hjælper Lane Sway Warning dig med at forblive årvågen med en summelyd og en blinkende indikator. Lane Sway Warning virker dog kun ved hastigheder over 60 km/t. Når du kører med hastigheder på 50 km/t eller mere, og du nærmer dig vejbanens kant eller overskrider den uden at bruge blinklyset, vil vognbaneassistenten (Lane Departure Warning) advare dig med en summelyd og en blinkende indikator, før du forlader din bane.

3. Lead Vehicle Start Alert

4. Lane Keep Assist

Er du stoppet op, og EyeSight registrerer, at trafikken igen bevæger sig, vil Lead Vehicle Start Alert opfordre dig til at sætte i gang ved hjælp af en summetone og en blinkede indikator.

Når du kører på motorveje samt hoved- og landeveje holder Lane Keep Assist øje med vejstriberne ved hjælp af et stereokamera og registrerer, hvis bilen er på vej væk fra kørebanen. Ved hastigheder på cirka 65 km/t eller mere kan systemet understøtte ratbevægelserne for at sikre kørslen og modvirke, at bilen forlader vejbanen.

5. Pre-Collision Braking System*2

6. Pre-Collision Throttle Management

Når systemet registrerer en forestående kollision med et køretøj eller en anden forhindring, advarer Pre-collision Braking System med en summelyd og et lyssignal i instrumentbordet. Hvis du stadig ikke foretager undvigemanøvrer, kan systemet aktivere bremserne for at reducere kollisionen eller om muligt helt forhindre sammenstød. Foretager du undvigemanøvrer, kan Precollision Brake Assist bistå dig for at undgå kollision. Registreres en potentiel frontalkollision, hjælper Precollision Steering Assist dig med at foretage en skarp drejning for at undgå sammenstød.

Når EyeSight ser en forhindring foran bilen, og du sætter bilen i fremadgående gear i stedet for bakgear, vil Pre-collision Throttle Management udsende en serie korte bip, blinke en advarsel i instrumentbordet og slå speederen fra for at forhindre en kollision.

ACCIDENT PREVENTION

5

6

7

7. EyeSight Assist Monitor Et display, som viser status for EyeSight og advarsler, projiceres op på forruden i en enkel form ved hjælp af LED’er, så førerens opmærksomhed ikke bliver afledt.

*1EyeSight er et hjælpesystem, som ikke nødvendigvis fungerer optimalt under alle forhold. Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel samt overvågning af trafikregulering. Systemets effektivitet afhænger af mange faktorer som vedligeholdelse af køretøjet, vejret og vejens beskaffenhed. Læs brugermanual for fuldstændige detaljer om betjening og begrænsninger for EyeSight inklusive funktioner i denne brochure *2 Pre-collision Braking System fungerer muligvis ikke under alle forhold. Afhængigt af hastighedsforskel til objektet, objektets højde og andre forhold kan nogle situationer muligvis ikke leve op til de nødvendige forudsætninger for, at EyeSight fungerer optimalt. EyeSight synsfelt og rækkevidde (ikke en præcis gengivelse) 21


LEVORG 1.6 GT-S

Steel Blue Grey Metallic

DIMENSIONER ������������������������ MOTOR ������������������������������������ SLAGVOLUMEN ���������������������� MAKS. EFFEKT ������������������������� MAKS. DREJNINGSMOMENT GEAR ����������������������������������������

L x B x H: 4690 x 1780 x 1490 mm Vandret liggende Boxermotor, 4-cylindret, Turboladet DOHC 1600 cm3 170 hk (125 kW) / 4800–5600 o/m 250 Nm (25,5 kgfm) / 1800–4800 o/m Lineartronic, AWD

GT-S

LEVORG 1.6 GT / GT-N

GT-N

Lapis Blue Pearl

DIMENSIONER ������������������������ MOTOR ������������������������������������ SLAGVOLUMEN ���������������������� MAKS. EFFEKT ������������������������� MAKS. DREJNINGSMOMENT GEAR ����������������������������������������

L x B x H: 4690 x 1780 x 1485 mm Vandret liggende Boxermotor, 4-cylindret, Turboladet DOHC 1600 cm3 170 hk (125 kW) / 4800–5600 o/m 250 Nm (25,5 kgfm) / 1800–4800 o/m Lineartronic, AWD GT

22


EKSTERIØR FARVER

CRYSTAL WHITE PEARL

ICE SILVER METALLIC

LAPIS BLUE PEARL

PURE RED

DARK GREY METALLIC

CRYSTAL BLACK SILICA

STEEL BLUE GREY METALLIC

SÆDE INDTRÆK 1.6 GT-S

1.6 GT / GT-N

LÆDER

TEKSTIL På grund af tryktekniske årsager kan farven afvige fra de viste i dette skema. 23


1

POP-UP FORLYGTEVASKERE

2

18" ALUMINIUMSFÆLGE*

3

NØGLEFRI ADGANG OG STARTKNAP

4

EL-BETJENT OG VIPBART GLASSOLTAG*

5

LED KOMBINATIONSBAGLYGTE

6

DOBBELTE AFGANGSRØR

7

JUSTERBART RAT I HØJDE-/ LÆNGDERETNING

8

KLIMAANLÆG, TO-ZONER

9

BAGUDVENDT KAMERASYSTEM

10

SÆDEVARME

11

USB STRØMUDTAG (FOR OG BAG)

12

BAGSÆDEARMLÆN MED KOPHOLDER * 1.6 GT-S.

24


LEVORG TILBEHØR

VÆLG DIN PERSONLIGE STIL Levorg bliver som standard leveret med et meget generøst udstyrsniveau. Derudover kan du skræddersy den med Subaru tilbehør, så den passer din livsstil og dine interesser perfekt. Skal den være endnu mere praktisk, funktionel eller personlig? Det originale tilbehør matcher din Subaru i både kvalitet og holdbarhed. Besøg subaru.dk eller din nærmeste forhandler og få mere at vide.

STI frontspoiler

STI sidespoiler

Diffuser

Bagklap, belysning

Anhængertræk, aftageligt

Beskyttelsespanel, resin

Premium måtter

Lastbakke, lav

25


TEKNISKE SPECIFIKATIONER

DIMENSIONER GT / GT-N

GT-S

Motor Boxermotor, 4-cylindret, vandkølet, benzin DOHC, 16 ventiler 78,8 x 82 1600 11 Direkte indsprøjtning 60

Type Boring x slaglængde Cylindervolumen Kompressionsforhold Brændstofsystem Brændstoftank Effekt Maks. effekt Maks. drejningsmoment Tophastighed Acceleration (0-100 km/t) Brændstofforbrug* 1

CO 2-udslip* 1

mm cm 3

lit.

Bykørsel Landevej Blandet Bykørsel Landevej Blandet

Miljøklasse Mål og vægt Længde Bredde Højde Akselafstand Sporvidde

hk (kW) /o/m Nm (kgfm) /o/m km/h sek km/l km/l km/l g/km g/km g/km

170 (125) / 4800–5600 250 (25,5) / 1800–4800 210 8,9 12,1 16,4 14,5 191 141 159

11,8 15,9 14,1 197 146 164 Euro 6b

For Bag

Frihøjde Bagagerumsvol* 2, bagsædet oprejst / nedfældet Sædekapacitet Køreklar vægt + fører Totalvægt m. bremser Maks. anhængervægt u. bremser Transmission Permanent 4-hjulstræk, normaldrift for/bag (kraftfordelningssystem) D Lineartronic 1. gear 2. gear 3. gear Gearkasse 4. gear 5. gear 6. gear Bakgear Slutudveksling Chassis Styretøj For Affjedring uafhængig, alle hjul Bag Vendediameter Bremser ABS Dæk

mm mm mm mm mm mm mm liter kg kg kg kg

*1 Brændstofforbrug og CO2-emissioner i henhold til EC715/2007-136/2014W. *2 Opmålt efter VDA (V214). Køreklar vægt last varierer afhængig af monteret udstyr. 26

LEVORG

4690 1780 1485

1490 2650 1530 1540

130

135 522/1446 5

1606

1626 2020 1500

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split) 3,581-0,570 3,560 2,255 1,655 1,201 0,887 0,616 3,667 3,900

m

Elservo MacPherson fjederben Multi-link 10,8 Ventilerede skivebremser 4-sensor/4-kanalstype med elektronisk bremsekraftsfordeling og bremseassistent 215/50R17, 17 x 7”J 225/45R18, 18 x 7,5”J

* GT/GT-N 1485 mm.


STANDARDUDSTYR GT / GT-N GT-S Lineartronic Exterior Automatisk nærlys LED-lygter (nærlys) Forlygtespulning Tågeforlygter Tågebaglygte El-indklappelige sidespejle UV-beskyttende glas: Forrude samt sideruder for og bag Tonede ruder El-opvarmet forrude i nederkanten Regnsensor El-opvarmede sidespejle Bagrudevisker, med interval 17” letmetalfælge med aerodynamisk afdækning 18” letmetalfælge El-soltag i glas Sideskørter Tagspoiler Kølergrill, sort Kølergrill, metal Dobbelt uds tødningsrør Sæder Læderrat, D-form Sportssæder (for), sort læder med blå søm Førersæde elektrisk justerbart, 8-vejs Nakkestøtter, alle pladser Armlæn i bagsædet Varme i forsæder Splitbagsæde 60/40 Nedfældning af bagsæde fra bagagerummet Lomme på bagside af sæde

l l l l l l l l l l l l l − − l l − l l

l l l l l l l l l l l l − l l l l l − l

l − − l l l l l l

l l l l l l l l l

GT / GT-N GT-S Lineartronic Komfortudstyr Elrudehejs, for og bag* Centrallås, fjernbetjent Nøglekort og startknap Blinkautomatik Elektronisk parkeringsbremse Kortlamper med lys, for Bagagerumsbelysning Makeup-spejle med lys, for Aflægningsrum mellem forsæder Kopholder for og bag Opbevaringsrum i døre med kopholder Åbning af brændstofdæksel fra kabinen To 12 V strømudtag (i hhv. instrumentpanel og midterkonsol) 4 lastkroge 2 bagagekroge Bagagedækken af rullegardin typen Rum under lastrummet Dækreparationssæt Klimakontrol Klimaanlæg, to-zoner med antistøvfilter Ventilationssystem, bag, ved gulv Defrostere, for og side Elbagrude med timer Lydanlæg og navigation 1 cd FM/MV DAB-stereo, 7-tommer info/touch display og 6 højtalere Navigationssystem med SD-kort, 1 cd, FM/MB DABstereo, 7” touchskærm og 6 højttalere 3 års kor topdatering på biler med navigation Tagantenne - hajfinne Ratbetjent stereoanlæg Bluetooth® Dobbelt USB-port samt ekstra lydindgang ved forsæder Dobbelt USB port ved bagsæde Bakkamera Instrumenter Multifunktionsdisplay og selvlysende måler ECO-måler Motorolie-advarselslampe Højde og længde justerbart rat Skiftegafler på ratstammen Adaptiv fartpilot Kulfiberpanel, sølv Start og stop-system Aluminiums pedaler

l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l

l

l

l l l l l

l l l l l

l l l l

l l l l

GT

GT-N

l

GT-N l l l

l l l l

l

l

l l

l l

l l l l l l − l −

l l l l l l l l l

GT / GT-N GT-S Lineartronic Køresystemer SI-DRIVE (SUBARU Intelligent Drive)** Active Torque Vectoring Vehicle Dynamics Control antiudskridningssystem Traction Control System Hill holder Sikkerhed EyeSight (auto-opbremsning, adaptiv fartpilot, varsel for igangsætning af køretøjet foran, vognbaneassistent, slingrealarm, antikollisionssystem og speederstyring) Lane Keep Assist 65–200 km/h EyeSight Assist Monitor (EAM) Detektion af blind vinkel Detektion af bagvedkørende Fjernlysassistent Bakspejl med automatisk nedblænding Lane Change Assist Advarselsstoplys Airbags, for Sideairbags, for Gardinairbags Knæ-airbag, førersæde Kollisionsbjælker i sidedørene Sikkerhedsratstamme Selealarm på alle 5 pladser Selestrammere lastafhængige, for Sikkerhedsseler med selestrammer og lastbegrænser til yderste bagsæder Højdejusterbare sikkerhedsseler, for Aktive nakkestøtter, for Trepunktsseler på samtlige siddepladser 4-sensor/4-kanals ABS med elektr. bremsekraftfordeling Brake Assist System Brake Over Ride ISO-FIX beslag til børnestole Børnesikre låse på bagdøre Startspærre

l l l l l

l l l l l

l

l

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l

l

l

l l l

l l l

l

l

l l l l l

l l l l l

* Auto op/ned funktion ** 2 indstillinger

SUBARU Nordic AB forbeholder sig ret til at ændre specifikationer og udstyr uden varsel. Nærmere oplysninger om specifikationer, udstyr, mulige farve og tilbehør er tilpasset lokale forhold og behov. Forhør dig hos din lokale forhandler for nærmere oplysninger om eventuelle ændringer, der måtte være nødvendige for dit område.

27


SUBARU Nordic AB

subaru.dk Trykt i Sverige (Januar 2017) S924122DK

Levorg DK  

Subaru Levorg Denmark