Page 1

Mรถtesplatsen fรถr styrelser och leverantรถrer

Program

2013


2

2013

Utställare

sida

Tider

Com Hem

3

SBC

4

SBAB

5

Enkla Elbolaget

6

Föredrag

Rotpartner

7

Siemens Building Technologies

8

17.30 Avloppsteknik Svenska AB Undvik stambyte

SECOR

9

eGain Sweden AB

10

FRONT

11

Axema

12

Hemkomfort

13

Forum För Fastighetsboxar

14

Ajour Trading

15

Svenska Bolån

16

Casab Miljö

17

Anetoft Måleri

18

Avloppsteknik Svenska AB

19

Din Fastighetsbyrå

20

WMP Balkong

21

KONE

22

Carlssons Plåt

23

16.30 Styrelsemässan öppnar 21.00 Kvällen avslutas

17.50 Rotpartner Underhållsplanen - en plan för er fastighet 18.10 Com Hem TiVo-framtidens tv 18.30 SBAB. Om ränteutvecklingen, du kan även ställa frågor till SBAB:s chefsekonom. 19.00 Siemens Hur hittar du pengar i din fastighet 19.20 SBC Så arbetar en modern styrelse 19.40 KONE. Viktigt att tänka på vid hissrenovering


3

2013

Com Hem Com Hem är en av Sveriges ledande leverantörer av tv, bredband och telefoni

Com Hem– kommunikation och underhållning

Com Hem har ett av Sveriges bredaste kanalutbud med cirka 160 kanaler.

I juni kommer TiVo-det bästa sättet att se på tv

TiVo samlar all tv-underhållning på en och samma plats. Tv-kanaler, filmer, tv-serier, Play-kanaler och Internet i en och samma sökruta. Med en unik sökfunktion, lika enkel som Google, hittar du det du vill titta på. Oavsett om du söker på en speciell skådespelare, en gammal tv-serie eller en aktuell dokumentär. Det spelar ingen roll var du befinner dig. Com Hem och TiVo gör det möjligt att uppleva allt detta på telefonen, surfplattan, datorn och tv:n.

Snabbt, stabilt Bredband

Bredbandshastigheter från 10–200 Mbit/s. Hos oss hittar alla en bredbandstjänst som passar, oavsett om kravet är hög hastighet eller lågt pris.

Låga samtalstaxor och hemtelefon i mobilen

Våra kunder ringer för 0:-/min till fasta nummer och från 19 öre/minut till mobiler. Med vår nya smartphone-app får de dessutom tillgång till sin hemtelefon i mobilen när de är uppkopplade mot ett trådlöst nätverk (WiFi).


2013

4

SBC En av landets ledande leverantörer av förvaltningstjänster. Erbjuder allt inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridisk rådgivning. SBC Sveriges BostadsrättsCentrum

SBC är en stabil, etablerad och uppskattad aktör med ett starkt varumärke inom bostadsrättsområdet som har haft fokus på bostadsrätten sedan 1921. SBC är med andra ord specialister på bostadsrätt.

Lösningar för alla

SBC erbjuder helhetslösningar inom ekonomi, teknik och juridik. De olika paketen inom ekonomisk och teknisk förvaltning ger en unik möjlighet för dig som kund att få en flexibel lösning som passar just din förening. Hos oss finns dessutom många av Sveriges främsta bostadsrättsjurister.

Personligt och lättillgängligt

Varje kund får ett eget team som arbetar för föreningen. Ett bollplank som tillsammans med din förening kan underlätta ert styrelsearbete och hjälpa till med planeringen inför framtiden. Föreningen får tillgång till en unik kundportal - Vår Brf - Vår Brf innehåller allt styrelsen behöver veta on-line. Rapporter, nyckeltal, inkomna räkningar, förfallna avier, felanmälningar och mycket mer finns tillgängligt dygnet runt och från vilken dator som helst. Enkelt och tidseffektivt är ord som beskriver SBCs förvaltning för bostadsrättsföreningar. SBC erbjuder styrelsen en kvalitetssäkrad, effektiv och bekymmersfri förvaltning med moderna verktyg.


5

2013

SBAB Ombilda, renovera, bygga om eller sparande? Hos SBAB får bostadsrättsföreningar hjälp med finansiering och placeringar. Ombilda, renovera, bygga om eller hjälp med ett bra sparande?

Vi gör det enkelt och är kända för snabba beslut och flexibla lösningar. För nionde året i rad har vi Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Hos oss möter ni ett team med olika kompetenser med support av analytiker, jurister och värderingsexperter. Vi har korta beslutsvägar och kan ge snabba svar. Kort sagt, vi är experter på lån till din bostadsrättsförening. Vi anpassar finansieringen efter föreningens förutsättningar för att få bästa möjliga lösning när det gäller belåningsgrad, ränta, bindningstid och amortering. Dessutom ser vi med jämna mellanrum, tillsammans med er, över föreningens engagemang. Har ni överskottslikviditet? På vårt SBAB-konto får föreningar: Bra ränta Fria uttag Ingen bindningstid Inga avgifter Insättningsgaranti Till bostadsrättsföreningar som kan binda ett belopp på minst 1 år kan vi ävenerbjuda Placeringskonto med fast ränta. Besök SBAB:s monter så berättar vi mer!


2013

6

Enkla Elbolaget Som det enkla alternativet på elmarknaden strävar vi efter enkelhet och skalar bort allt onödigt och krångligt så att våra kunder kan ägna sig åt andra saker än el. Enkla Elbolaget är ett handelsbolag som säljer el till privatpersoner och företag. Enkla Elbolaget arbetar aktivt med att förenkla en krånglig elmarknad. Företaget hette tidigare Hydro Energi och bedrev framgångsrikt elhandel i många år. Med ny ägarkonstellation i Jämtkraft och Dalakraft är vi ett kluster bland Sveriges största elhandelsföretag.

Vårt mått på enkelhet. (Det finns fler) • Egen kontaktperson, kontakten du har i alla frågor. • Priskoll. En tjänst som håller koll på marknad och pris. Så slipper du. • Enkla fakturan – Sveriges enklaste elfaktura. • Min El – företagets egen portal. • Enkla portföljen och andra skräddarsydda avtal som passar just ditt företag. Förutom att vi är enkla att få, är vi enkla att nå och förstå.


7

2013

Rotpartner Ett projektledningsföretag med bred erfarenhet från t ex stambyten samt fönster- och fasadrenoveringar. Rotpartner är ett oberoende konsultföretag som sedan starten 1980 arbetar med projektledning vid alla typer av renovering av fastigheter. Våra beställare är såväl bostadsrättföreningar som kommunala och privata fastighetsbolag. Våra projektledare tar hand om hela byggprocessen, från projektering till slutbesiktning, och hjälper kunden med att hitta den bästa åtgärden för fastigheten. Inside är vår verksamhetsgren med specialistkompetens inom stambyten med badrumsrenovering, renovering av av trapphus och andra allmänna utrymmen. I verksamhetsgrenen Outside så har vi specialiserat oss på fasadrenovering, fönsterbyten och fönsterrenovering, balkongrenovering och reparation av betongskador samt gårdsbjälklag. Vi ser varje renoveringsprojekt som två parallella processer: en byggteknisk och en mänsklig. Den byggtekniska handlar om den fysiska delen: bilning, gjutning, målning, snickeriarbeten och dylikt. Den mänskliga processen berör de som bor och verkar i fastigheten, deras förståelse för orsakerna till renoveringen, behov av information, möjligheter att komma till tals och att kunna påverka. Vi hjälper även bostadsrättföreningar som fortfarande har hyresrätter kvar med hyresförhandlingar och hantering av hyresgäster i samband med t ex stambyten.


2013

8

SIEMENS Building Technologies Siemens Building Technologies är världens ledande leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Siemens är världens ledande leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare med energieffektivitet och driftsäkerhet i deras fastigheter. Vi är marknadsledande inom brandlarm och kan erbjuda kundanpassade lösningar för alla typer av fastigheter med våra brand- och säkerhetssystem.

Genom våra tjänster kan vi:

· Optimera energianvändningen i din fastighet · Effektivisera din förvaltning. · Lösa dina tekniska underhållsproblem · Mäta vattenförbrukning i varje lägenhet · Miljöcertifiera din fastighet · Minska behovet av framtida avgiftshöjningar · Förbättra inomhusklimatet · Öka säkerheten

Du kan dra nytta av ett brett utbud av tjänster under hela byggnadens livscykel. Vi stödjer er i planeringsfasen samt under genomförandet, drift, modernisering och underhåll. Vi erbjuder support 24 timmar om dygnet och har kontor på över 40 orter i Sverige. Siemens erbjuder helheten, från behov till lösning. Läs mer på siemens.se/buildingtechnologies. Har du frågor eller vill veta mer? Tveka inte att kontakta vår expert, Jon Leo Rikhardsson, telefon 011-44 06 140.


9

2013

SECOR Secor är ett bolag i Daloc-koncernen. Kärnan i vårt erbjudande är försäljning och montage av säkerhetsdörrar i flerbostadshus. Secor Secor är en erfaren, rikstäckande sälj- och montagekedja som är experter på dörrbyten i flerbostadshus. Vår lösning bygger på säkerhetsdörrar från Daloc och innebär att alla lägenheter i fastigheten får samma skydd mot inbrott, brand, brandgas och ljud. Låter du Secors professionella och certifierade montörer stå för montaget får du mycket mer än en snygg dörr. Du får ett högt inbrottsskydd som ger inbrottstjuven tuffast tänkbara motstånd. Samtidigt ökar värdet på fastigheten och lägenheterna blir tystare, tryggare och trivsammare. Den främsta anledningen till att byta till en modern säkerhetsdörr är den personliga tryggheten. En vanlig lägenhetsdörr är ofta av klen konstruktion och bjuder därför inte mycket motstånd för den som verkligen vill ta sig in. Dörren är dessutom ofta dåligt isolerad och släpper igenom både ljud, lukt, brand och de förrädiska brandgaserna. Väljer du en säkerhetsdörr från Daloc får du ett högt inbrottsskydd, samtidigt som buller och annat störande ljud hålls borta tack vare den höga ljudklassningen. För att skydda dig, familjen och grannarna från brand och livsfarlig rök är dörrarna även brand- och brandgastäthetsklassade.


2013

10

eGain Sweden AB Prognosstyrning som sänker dina värmekostnader, ger ett jämnare inomhusklimat och minskar klimatpåverkan. Vad är eGain forecasting™?

eGain forecasting™ är en prognosstyrningstjänst utvecklad och levererad av eGain som sänker uppvärmningskostnaden för fastighetsägare. Detta sker genom att styra värmen optimalt timme för timme, baserat på byggnadens energiegenskaper och vilket väder som kommer de närmaste timmarna och dagarna. Därmed utnyttjas energin effektivare, samtidigt som man får bättre komfort inomhus. eGain forecasting™ kan alltid göras före eller tillsammans med andra energieffektiviserande åtgärder. En installation av eGain forecasting ™ sker inom 14 dagar och ni börjar spara energi och pengar direkt. Besparingen ligger på ca 10-15% och oftast är investeringen betald redan inom det första året. Det ger er ett högre driftnetto, höjer värdet på fastigheten och hjälper till att finansiera andra, dyrare åtgärder. På mässan visar vi hur eGain Klimatlogger ger dig full kontroll över din fastighet och berättar hur vårt nya självlärande system för kontinuerlig optimering av värmestyrningen fungerar. Vi har bl.a. samarbetesavtal med HSB, UBC och ISS och idag styr vi över 11 miljoner m2 med eGain forecasting. Fråga gärna oss om referenskunder som ni kan kontakta.


Styrelsemässan 2013 11

2013

Front är ett fasadföretag som härstammar från Eskilstuna. Vi har uppdrag i Stockholm och i Mälardalsregionen. Under 2013 firar företaget 50 år. Vi vet vad vi kan.

Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att halvera sina uppvärmningskostnader genom ett nytt patenterat putssystem Smartfront. En kombination av fasadrenovering, ventilation och isolering i ett.

SMARTFRONT kan mer än halvera energiförbrukningen

Systemet är provat av SP* *Sveriges tekniska forskningsinstitut

Om du har en fasad med renoveringsbehov och vill spara energi, då är smartFront en riktigt intressant lösning. Kom och prata med oss!

Läs in QR-koden med din smartphone och gör en intresseanmälan.

Mått Johanssons väg 38, Box 544, 631 07 Eskilstuna 016- 17 11 30 info@front.se www.front.se


2013

12

Axema Axema utvecklar produkter inom passersystem. Vi marknadsför idag ett sortiment av kortläsare porttelefoner och kodlås. VAKA – En ny generation passersystem VAKA är ett passersystem avsett för såväl företag och förvaltningar som flerbostadsfastigheter. Istället för nycklar, som alltför enkelt kan tappas, kopieras och komma i orätta händer, använder man en nyckelbricka för att öppna låset i dörren.

Säkrare företag med VAKA

Med VAKA ökar säkerheten på företaget. Man låser ute obehöriga och får samtidigt kontroll på vilka som har tillträde var. Passersystemet används för att reglera tillträdet till alla typer av lokaler. Det kan gälla t.ex entrédörrar eller dörrar till speciella avdelningar som lager, administration, utveckling etc. Och det går enkelt att ge personalen olika behörighet inom företaget.

Öka tryggheten för de boende med VAKA

Att ha porten till fastigheten olåst är som att be om problem. En olåst port kan resultera i allt ifrån obehöriga som använder porten som värmestuga till inbrott och skadegörelse. Med VAKA slipper man problemen och ökar tryggheten för hyresgästerna. Förutom i portar används VAKA ofta även till andra lokaler inom fastigheten som dörrar till garage, källare, vind, cykelförråd, tvättstuga. www.axema.se


13

2013

Hemkomfort Ett familjeföretag som i mer än tjugo år arbetat med radonsanering - allt från mätning till åtgärder med garanterat resultat Radonmätning

Radon förekommer i mark, grundvatten samt visst byggmaterial. Enda sättet att få kunskap om radon finns i en byggnad är mätning. Långtidsmätning omfattar minst två månader och skall utföras under perioden oktober-april. Det finns speciella regler för hur mätningen skall genomföras i ett flerbostadshus för att ge ett betryggande underlag. Långtidsmätningen bör ibland kompletteras med mätningar som visar var radonet kommer in i fastigheten och därmed förbättras förutsättningarna för framgångsrik sanering. Läs mer på vår hemsida www.hemkomfort.se.

Radonsanering

Åtgärderna för radonsanering varierar beroende på radonhalten samt var radonet kommer från. Förenklat kan sägas att för markradon gäller tätning och undertryck för att radonet inte skall tränga in i bostaden. För radon från byggmaterialet är ventilation lösningen. Både mark- och byggradon kan förekomma i samma byggnad.

Vi är experter och arbetar med radonsanering genom: - mätning och analys av radonförekomst - markradonlösningar med radonsugar och radonbrunnar - byggradon med ventilationslösningar - värmeåtervinningsaggregat - enkla frånluftssystem med väggventiler

Vi lämnar garanti på ett årsmedelvärde under 200Bq/m3 Besök vår hemsida www.hemkomfort.se för ytterligare information


2013

14

Forum För Fastighetsboxar Forum För Fastighetsboxar erbjuder kostnadsfri konsulthjälp när ni planerar att installera fastighetsbox.

Forum För Fastighetsboxar är en branschorganisation som riktar sig till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi startades 2007 och utökade vår verksamhet under 2012 för att kunna möta upp en ökad efterfrågan på våra tjänster. Forum För Fastighetsboxar är ett nätverk bestående av Posten, Bring Citymail och Fria postoperatörers förbund. Vårt mål är att underlätta övergången till fastighetsboxar genom att bidra med kunskap och rådgivning. Vi kan till exempel hjälpa er med: · Konsulthjälp i initialskedet · Informationsmöten med boende eller medlemmar i bostadsrättsföreningar · Kontakter med leverantörer · Ge förslag på placering av fastighetsbox · Byggnadsteknisk expertis · Tips och råd vid montering och märkning av fastighetsbox Alla våra tjänster är kostnadsfria och medför inga förpliktelser. Nyttan med fastighetsboxar · Möjlighet att ta emot större försändelser · Ökad boendesäkerhet · Förbättrad social närmiljö

Kom förbi vår monter så berättar vi mer!


15

2013

Ajour Trading Varför lägga ett nytt golv? Vi gör ditt gamla golv som nytt! Vi erbjuder allt inom renovering och vård av hårda golv. Ajour Trading Sweden AB har genom många års erfarenhet blivit en av de största i Sverige som renoverar stengolv och stentrappor. Vi jobbar med alla typer av stenytor såsom natursten, terrazzo och betong. Vi renoverar och slipar ytorna så att de blir som nya. Vi har även en serie produkter med vårdande och rengörande medel, Perform Floor-Recond System. Är golven eller ytorna renoverade eller kanske helt nya kan man behandla dem så de behåller sitt vackra utseende längre. Vi erbjuder också den perfekta entrélösningen just för ert behov, detta minskar städbehovet och slitaget. Tveka inte, kontakta oss så hjälper vi dig. Surfa in på vår hemsida www.ajourtrading.com. Ring Stockholm 08-604 30 00 eller Göteborg 031-87 31 21. E-posta till info@ajourtrading.com.


2013

16

Svenska Bolån Försäkring och lån så klart! Fler bostadsrättsföreningar tillsammans får bättre villkor!

Försäkring - Gruppupphandling ger bättre villkor. Svenska Bolån har över 120 bostadsrättsföreningar som medlemmar. Eftersom upphandlingen görs för flera föreningar samtidigt blir upphandlad försäkringsvolym väsentlig mycket större. Riskerna för försäkringsbolagen sprids på många flera fastigheter vilket också skapar förutsättningar för lägre premier. Sammantaget skapar gruppupphandlingen fördelar som en enskild förening inte kan uppnå. Vi erbjuder kostnadsfri jämförelse av villkor och pris

Lån - Lägre ränta För de flesta bostadsrättsföreningarna är räntekostnaden den enskilt största kostnaden. Svenska Bolåns räntetjänst ser till att din bostadsrättsförening får lägsta möjliga ränta. Vi lägger om ca. 4-5 miljarder per år för bostadsrättsföreningar och sitter dagligen med ränteupphandlingar. Vill din förening också ta del av fördelarna med gruppupphandlad försäkring och sänka era räntekostnader? Varmt välkomna!

www.svenskabolan.se, 08-660 12 00.


17

2013

CASAB Miljö Grovsopor och Källsortering. Soptaxeutredningar, kärl och balpressar. casabmiljo.se Casab City Avfallsservice har sedan 1984 varit verksamma som miljösamordnare för privata och kommersiella fastighetsägare. Vi utför konsultation beträffande hushållsavfall, grovavfall, elektronikavfall samt källsorterat avfall. Vi utför även soptaxeutredningar där vi bistår fastighetsägare, för att kontrollera och säkerhetsställa att rätt debitering sker beträffande hushållsavfallet. Vi arbetar med helhetslösningar för källsorterat material samt hushållsavfall, ifrån idé med ritningsförslag till offert på utrustning och insamling. Casab tillhandahåller all utrustning för miljörummet och soprummet vilket innebär kärl, fraktionsskyltar och övrig information till hyresgästerna. Totalentreprenader utförs beträffande rivningar av sopsäckskaruseller inkl. målningsarbeten, ramper m.m. Där möjlighet ges kan vi tillhandahålla marktömmande behållare inkl. markarbeten. I uppdraget ingår även att se till att erforderliga ändringar hos berörd kommun sker i debiteringsunderlaget för hushållsavfallet. Beträffande kommersiella fastigheter är vi återförsäljare för Orwak balpressar i Stockholm. Våra uppdragsgivare är privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, förvaltare och förvaltningsbolag. Casabs signum är personlig service, tydlig prissättning och snabb support.


2013

18

Anetoft Måleri AB Måleritjänster främst inom: Nyproduktion, ombyggnation, reparation och utvändig målning www.anetoftmaleri.se Måleritjänster främst inom: - Nyproduktion - Ombyggnation - Reparation - Utvändig målning

Affärside:

Att erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalite och utföra våra jobb inom överenskomna tidsramarna. Våra kunder ska känna en trygghet och belåtenhet i det vi utför samt förtroende att vi tar helhetsansvaret för arbetet. Vi har kontinuerliga egenkontroller av våra arbeten.

Vision:

Att vara en given samarbetspartner i både stora och små projekt. Personalstyrkan utökas i takt med bolagets utveckling. Vi kan leverera snabb service och tillhandahålla kompetent personal till varje typ av projekt. Vi vill alltid behålla närheten till våra kunder. Anetoft Måleri använder miljöcertifierade produkter. Samarbetspartners, bland annat Småa Hus AB, NCC och Skanska Välkomna!


19

2013

Avloppsteknik Svenska AB - Undvik stambyten - Få kontroll på kostnader och funktion - Minska risken för vattenskador

Hur har det varit?

Historien visar att de flesta stambyten och reliningar har skett i förtid. Vattenskador kostar stora belopp årligen, och ökar inom vissa områden.

Ekonomi

Spillvattensystemen är en av de större investeringarna vi gör i våra föreningar och som påverkar månadsavgifterna mest. Gör som många andra föreningar spar pengar och besvär genom ett planerat förebyggande underhåll.

Hur kan vi hantera stambytesfrågan?

I många föreningar är detta den ständiga frågan från medlemmar och mäklare. Kom och lyssna på föredraget så får Ni veta.

Hur kan vi gå vidare?

Vi hjälper Er med besiktning, planering och det förebyggande underhållet enligt ett, sedan många år, väl beprövat system.

Vad innebär det?

Vårt Totalkoncept som innefattar, teknik, metodik, dokumentation och underhållsarbeten, lämpar sig väl för alla fastighetsägare med en långsiktig syn på sitt ägande. Vår primära uppgift är att förlänga livslängden i befintliga system, säkerställa driften samt minska risken för vattenskador. Välkomna, till ett som vi hoppas, givande föredrag!


2013

20

Din Fastighetsbyrå Kvalité och Engagemang. Du är alltid varmt välkommen hos Din Fastighetsbyrå. www.dinfastighetsbyra.se

Våra ledord är Kvalité och Engagemang Du får aldrig en andra chans att göra ett bra första intryck vid försäljning av din bostad. Vi på Din Fastighetsbyrå gör allt för att första intrycket ska bli oemotståndligt för potentiella köpare. Din Fastighetsbyrå säljer bostadsrätter, fritidshus och villor. Våra kunder beskriver våra mäklare som ambitiösa, engagerade och hjälpsamma med god lokalkännedom. Din Fastighetsbyrå har upparbetade kontakter med alla de stora affärsbankerna. Alla mäklarna hos oss är anslutna medlemmar hos Mäklarsamfundet. Kostnadsfri värdering eller bara samtal om din bostad - Du är alltid varmt välkommen hos Din Fastighetsbyrå www.dinfastighetsbyra.se, 08-10 60 60.


21

2013

WMP Balkong WMP balkong är ett familjeföretag med lång erfarenhet av att bygga klassiska balkonger. Även renovering av fasader. Det ska se ut som om balkongen suttit på fasaden ända sedan huset byggdes. Det är vår grundtanke oavsett om huset är från sekelskiftet eller om det är byggt senare ex. 1965. När Wikströms Mur och Puts startade för mer än 50 år sedan var fasadrenovering i arkitektoniskt och kulturhistoriskt känsliga miljöer den huvudsakliga inriktningen. För 30 år sedan började vi även att tillverka och formge balkonger som en naturlig utveckling. Vår grundidé är enkel: Vi bygger riktiga balkonger, med en betongplatta som vilar på balkar ingjutna i väggen och svarta smidesräcken, precis som det gjordes förr. Men det finns skillnader, materialen har moderniserats och den färdiga balkongen svarar väl upp på dagens krav på energieffektivitet och miljö. Kontakt: Kronobergsgatan 49 112 33 Stockholm Telefon: 08-714 93 00 www.wmpbalkong.se


2013

22

KONE KONE tillhandahåller industriledande hissar och portar samt innovativa lösningar för underhåll och modernisering.

KONE är en pålitlig partner genom din byggnads livscykel Vi stödjer våra kunder i alla steg på vägen, från design, tillverkning och installation till underhåll och modernisering. Vårt servicekoncept KONE Care™ bidrar till att era hissar, rulltrappor och automatiska dörrar är säkra och effektiva under hela sin livslängd. Vår service ökar dessutom utrustningens livslängd och när utrustningen är välunderhållen och i stabilt skick är den också energieffektiv. KONEs rikstäckande serviceorganisation, med tillgång till den allra senaste tekniken, säkerställer att eventuella fel åtgärdas snabbt, dygnet runt, årets alla dagar. KONE har över 100 års erfarenhet i hissbranschen och är industriledande då det kommer till att tillhandahålla innovativa och miljöeffektiva lösningar. Om hissen i din byggnad närmar sig 25 år kan ett fullständigt byte vara den mest kostnadseffektiva lösningen. En investering i en av KONEs moderniseringslösningar höjer värdet på din bostadsrätt samtidigt som den ökar säkerheten och tillgängligheten för alla. KONE erbjuder flera moderniseringsmöjligheter som analyseras och anpassas efter din byggnads behov. Kontakta oss för mer information: 08 752 35 00 kundcenter@kone.com www.kone.se


23

2013

Carlssons Plåt Yrkesskickliga byggnadsplåtslagare och tätskiktsmontörer med stor kompetens. Kvalitét ska gå före kvantitet! Vi strävar alltid för att utföra och hålla en god kvalitét på samtliga arbeten, så att vi uppfyller eller överträffar våra kunders krav och förväntningar. Vi utbildar kontinuerligt vår personal så att vi ska vara uppdaterade med de senaste förändringar som skett inom branschen, gällande lagar och förordningar samt material och utförande.

Vi arbetar inom byggnadsplåtslageri och tätskiktsarbeten som exempelvis: - Band och skivtäckta tak och fasader - Tätskiktsarbeten - Servicearbeten - Söm svetsade rostfria tak - Fasad system - Garneringsarbeten - Taksäkerhet - Tegeltak, skiffertak , Takmålning mm

Kort sagt utför vi alla förekommande arbeten inom tak och fasad inom rot och nyproduktion, vi åtar oss projekt från enklare service arbeten till totalentreprenader. Vi erbjuder också avtal med underhållskontroller och servicearbeten, samt snöskottning. Vi arbetar med alla förekommande material inom branschen. Stålplåt och metaller som koppar och zink är det material som är vanligast förekommande, men även aluminium- och mässingsarbeten förekommer. Då det gäller tätskikt, så arbetar vi med två av marknadens ledande leverantörer, med välbeprövade produkter som är anpassade att klara vårt nordiska klimat och kundernas krav.


Mรถtesplatsen fรถr styrelser och leverantรถrer

2013

08-660 12 00 info@styrelsemassan.se

Styrelsemässan 2013 - Folder  

Info om Styrelsemässan 2013

Styrelsemässan 2013 - Folder  

Info om Styrelsemässan 2013

Advertisement