Page 1

Grote Reis 2014 Sponsormogelijkheden

Zuid-Korea en Japan


Inleiding - Wie is Stylos? Stylos is de onafhankelijke studievereniging van de Bouwkunde faculteit te Delft. Stylos zorgt mede voor de kwaliteit en inhoud van het onderwijs. Daarnaast organiseert Stylos activiteiten ter verbreding en verdieping van de studie om studenten zo beter voor te bereiden op de praktijk. Ze doen dit door middel van lezingen, excursies en workshops. Stylos heeft op dit moment meer dan 2000 leden en is daarmee een van de grootste studieverenigingen van Nederland. Daarnaast is zij duidelijk aanwezig op de grootste faculteit, bouwkunde, van de TU Delft met ongeveer 3100 studenten, honderden gastdocenten en invloedrijke hoogleraren.


De grote reis Een van de activiteiten die stylos organiseert is een studiereis. De studiereis wordt georganiseerd door een zevenkoppig commissie en zal plaatsvinden in de zomer. Met een groep van ongeveer 30 studenten en een docent gaan we dit jaar naar Zuid-Korea en Japan. Deze landen zijn geschikt vanwege onder andere de opkomende economie en de diversiteit aan architectuur. De studenten die meegaan met de studiereis zitten in verschillende fases van hun studie. Ze zijn allemaal even gemotiveerd om te kijken naar de architectuur- en bouwaanpak aan de andere kant van de wereld. Tijdens de reis zullen we dan ook bezoeken brengen aan toonaangevende architecten bureaus, universiteiten en andere internationale bedrijven. Met de reis willen we onze kennis over de beide landen vergroten. Onze bevindingen zullen verschijnen in een napublicatie en worden tentoongesteld. Beide van deze communicatie middelen bereiken vele studenten, leraren en bedrijven.


Sponsormogelijkheden Case Study/Onderzoek Wij, 30 gemotiveerde deelnemers, zullen meedenken aan een specifiek onderwerp die voor uw bedrijf relevant is. Dit onderzoek kan voor, tijdens of na de reis plaatsvinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thema’s als: duurzame ontwikkeling, conceptontwikkeling, haalbaarheidsonderzoek, toepasbaarheid van een product op verschillende markten, bouwfysica, gebruiksonderzoek, architectonisch ontwerp, interieurontwerp of stedenbouwkundig onderzoek.


Sponsormogelijkheden - Naamsvermelding Om de naam van uw bedrijf aan deze studiereis te koppelen, is het mogelijk om naamsvermelding te krijgen; van het promotiemateriaal en de lezingen tot in de reisgids en de napublicatie. Naamsvermelding in de reisgids

€ 750

Naamsvermedling in de napublicatie

€ 750

Naamsvermelding bij de tentoonstelling

€ 750

Naamsvermelding in het Pantheon*

€ 750

Naamsvermelding bij alle aspecten

€ 750

* Het Pantheon is een tweemaandelijkse uitgave van het Stylos tijdschrift. Het heeft een oplage van 2400 stuks, waarin vakgerelateerde artikelen en interviews staan, gericht op verschillende thema’s die per editie verschillen. Uw naam zal verschijnen bij het stylos-reis artikel.

Alle genoemde prijzen in dit boekje zijn richtprijzen. In overleg zijn verschillende opties mogelijk.


Sponsormogelijkheden - specifiek onderdeel Uw bedrijf kan een specifiek onderdeel van de studiereis sponseren. Op deze manier wordt uw bedrijf voorgesteld en draagt dit deel uw naam. Tentoonstelling zichtbaar op de bouwkunde faculteit

€ 600

Reisgids Ruimte in de reisgids om uw bedrijf voor te stellen. Naam van uw bedrijf verwerkt in de voor- en achterkant van de reisgids.

€ 500

Foto Foto van de hele groep met een vlag/banner van uw bedrijf. Deze wordt vervolgens gebruikt in publicaties, onder andere de napublicatie.

€ 500

€ 500 Napublicatie Ruimte in de napublicatie om uw bedrijf voor te stellen. De naam van uw bedrijf verwerkt op de voor- en achterkant van de napublicatie.


Sponsormogelijkheden - specifiek onderdeel Tijdens de studiereis verschaffen we de deelnemers tassen en gadgets. Het is mogelijk deze te sponsoren zodat de naam van uw bedrijf hierop zal worden vermeld. Tassen Naam van uw bedrijf gedruk op de tassen voor de deelnemers van de studiereis. Gadgets en T-shirts Naam van uw bedrijf gedrukt op gadgets. Denk hierbij aan shirts, zonnenbrillen, bidonnen etc.

Alle genoemde prijzen in dit boekje zijn richtprijzen. In overleg zijn verschillende opties mogelijk.


Contact Stylos Reis 2014 | D.B.S.G. Stylos | Zuid-Korea en Japan BG.Midden.110 | Julianalaan 132 | 2628 BL Delft www.stylos.nl | reis@stylos.nl | 015 278 3697

Sponsormogelijkheden grote reis d b s g stylos  
Sponsormogelijkheden grote reis d b s g stylos  

Van 15 juli tot 5 augustus gaat Stylos met 27 studenten en 1 docent op pad naar Zuid Korea en Japan om daar de architectuur en stedenbouw te...

Advertisement