Page 1

DOP MAKELAARS TE KOOP Nederland - Noord-Holland - Huizen

Sloep 36


Nederland - Noord-Holland - Huizen Sloep 36 te Huizen FRAAI GELEGEN RUIME HOEKWONING in een rustige en groene buurt. Deze royale 5 kamerwoning met tuin en garage grenst aan de achterzijde aan een heerlijk rustig park. De woning heeft een royale eigen oprit waar 3 auto’s geparkeerd kunnen worden, op loopafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, sportclubs en een kinderboerderij. In de directe nabijheid van uitvalswegen en het Gooimeer. De gehele woning dient gemoderniseerd te worden.

1e verdieping: overloop, riante inloopkast, royale ouderslaapkamer met balkon aan de voorzijde, tweede en derde slaapkamer, badkamer met douche en WM. aansluiting en een 2e toilet. Vaste trap naar zolderverdieping.

2e verdieping: overloop, stookruimte met cv-ketel en een vierde ruime slaapkamer met Velux dakraam en bergruimte achter de knieschotten. Zowel binnen als buiten heeft de woning onderhoud nodig.

Indeling: Begane grond: entree, ruime hal, toilet met fonteintje toegang tot L-vormige woonkamer met nog afgesloten keuken. In de woonkamer is een open spiltrap naar de 1e verdieping. Via de keuken kunt u naar de zonnige achtertuin. Via de achterom is eveneens de tuin en garage te bereiken. De stenen garage is uitgevoerd met een elektrische kanteldeur.

130m2 woning 236 m2 grond

â‚Ź 269.000,-


Huizen - Sloep 36  

Dop Makelaars is actief met de verkoop en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in binnen- en buitenland. Buiten de verkoop van permanente won...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you