Page 1

Uw partner in veelzijdigheid

WIE ZIJN WIJ? En wat mag u van ons verwachten? Informatiebrochure


Top Payroll Services Uw partner in veelzijdigheid

Top Payroll Services Srl (TPS) is gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. Via Payrolling ,uitzenden, detacheren, werving & selectie en bemiddelen we tussen (potentiĂŤle) werknemers en opdrachtgevers in een scala aan branches en segmenten. We werken zowel binnen als buiten Nederland, vanuit onze eigen vestigingen en bij onze opdrachtgevers op locatie.

WIE ZIJN WIJ?

We zijn Top Payroll Services Srl (TPS) en dragen dat ook uit. Naar opdrachtgevers, kandidaten en collega’s hebben we oprechte belangstelling. We hebben inzicht in wat de markt, een bedrijf, een afdeling of een persoon beweegt. Persoonlijkheid is altijd het belangrijkste selectiecriterium. In elke vorm van samenwerking willen we meer betekenen. Daarom vragen we meer, luisteren we scherper, onthouden we beter, denken we verder, lopen we harder en doen we meer. Daarmee zijn we altijd net iets beter, sneller of origineler. We denken vanuit oplossingen en durven vernieuwend te zijn in de uitwerking ervan. We begrijpen niet alleen wat u vraagt, maar ook waarom. We zijn het gewend om pragmatisch te denken, snel te schakelen en vooral te doen. Actie staat centraal, we zeggen waar het op staat en zeggen we dat iets

kan, dan zorgen we dat het kan. We weten waar we het over hebben, maar staan altijd open voor nieuwe inzichten. We denken niet alleen vanuit boekjes, maar ook vanuit praktijksituaties en onze eigen ruime ervaring. We blijven onszelf en onze mensen ontwikkelen en stimuleren om elke dag iets beter te worden dan gisteren.

Meteen meer ervaren? Top Payroll Services Srl (TPS) neemt alle personeelsleden van de organisatie over, fulltime, parttime, seizoens-, weekend- of vakantiekrachten.


Top Payroll Services Uw partner in veelzijdigheid

De werkwijze van TPS is volledig gebaseerd op maatwerk. We treden graag met u in overleg welke werkwijze het beste bij uw organisatie en wensen aansluit.

ONZE WERKWIJZE

Om u toch een beetje houvast te geven omschrijven we hieronder de basis werkwijze: • U meldt uw organisatie & medewerker aan. • Wij stellen de arbeidsovereenkomst op naar wens (zie info). • Na het ontvangen van alle documenten kan de medewerker aan de slag. • Afhankelijk van het type arbeidsovereenkomst kunt u aan het einde de variabele uren door geven. Dit kan op diverse methoden. • Wij verlonen de medewerker, storten het salaris en dragen alle sociale lasten af. • U ontvangt onze factuur en voldoet deze binnen de gestelde betalingstermijn.

Tijdens het bezoek aan Roemenië worden de wettelijk verplichte formaliteiten afgewerkt en worden de werknemers ingeschreven bij het kantoor voor registratie. de medewerker krijgt een registratie nummer. Het document heet: Certificat de Inregistrare. In alle documenten wordt dit unieke nummer vermeld.

Alle medewerkers worden door TPS ingevlogen naar Boekarest in Roemenië.

Adipiscing elit sed diam nonummy nibh eusimod ut laoreet dolore magna aliquam


Er wordt een arbeidsovereenkomst opgesteld en getekend naar Roemeens recht (z.g.n Contract de Munca). Dit zijn standaard Roemeense arbeidscontracten waarin salaris en overige arbeidsvoorwaarden staan vermeld. Het europa wettelijk minimumloon of hogere cao loon wordt gehanteerd en TPS Srl waarborgt dat de werknemers een gelijk nettoloon verdienen waarop zij krachtens de geldende cao in Europa recht op hebben een verklaring worden afgegeven van correcte betaling. Deze verklaringen zijn ook beschikbaar vanuit de belastingdienst in Roemenië. Er wordt voldaan aan de in Nederland geldende wettelijke vereisten. Zoals minimumloon, vakantietoeslag , reserveringen voor kortverzuim, vakantiedagen en de wettelijke feestdagen. Deze staan vermeld op de loonstroken. • • •

De buitenlandse medewerkers staan op de loonlijst van Top Payroll Service srl. en zijn daar dus in dienst. In Roemenie worden sociale premies en loonbelasting afgedragen. In Nederland wordt loonbelasting afgedragen over het volledig uitbetaalde bedrag.

• • •

Er wordt gewerkt met A1 verklaringen (doorlooptijd +/- 26 wk.) Er wordt rekening gehouden met het Nederlands minimum loon en de van toepassing zijn de CAO In beginsel hanteert TPS de voorwaarden vanuit de ABU Cao voor uitzendbureaus. In bepaalde gevallen hanteert TPS, indien de klant dit wenst, ook andere arbeidsvoorwaarden zoals premievrije pensioenverzekering, het betalen van kinderbijslag en het doorbetalen bij ziekte na 2 dagen eigen risico.

Verloning en fiscale aangiften in Nederland worden verzorgt door: Lymes Leiden.


Top Payroll Services Uw partner in veelzijdigheid

Zoals aangegeven biedt Payroll Services Srl (TPS) de service om in het buitenland personeel te payrollen. Door de communautaire regelgeving is vrij verkeer van kapitaal, goederen en diensten mogelijk geworden binnen EU-lidstaten.

SAMENGEVAT

Ook kunnen inwoners van EU-lidstaten onder deze regelgeving (Schengenakkoorden) in andere landen werken. Hierop zijn echter wel uitzonderingen; tot op heden is het bijvoorbeeld Bulgaarse en Roemeense mensen niet toegestaan in Nederland een dienstverband aan te gaan. Wel is het legaal om mensen die hier mogen werken (zoals Poolse, Duitse, Spaanse, Tsjechische etc. mensen) via iedere willekeurige EU-lidstaat te verlonen. Dit is wel aan strikte regelgeving verbonden.

Daarnaast is overleg gevoerd met de Nederlandse fiscus. De door deze partijen opgestelde rapporten zijn in te zien. Daarnaast is het bedrijf in Roemenie NEN4400-2 gecertificeerd, hetgeen derden vrijwaart voor de WKA risico’s et cetera bij het zaken doen met dit bedrijf.

Payroll Services Srl (TPS) heeft hiermee uitgebreide ervaring. Wij werken daartoe samen met een lokale partner (onderdeel van een groot concern) die hier een gespecialiseerd payrollbedrijf exploiteert. Deze verloningsroute is in samenwerking met Ernst&Young ontwikkeld. Door hen is veel aandacht besteed aan het op fiscale- en juridische vlak finetunen van deze constructie.

Adipiscing elit sed diam nonummy nibh eusimod ut laoreet dolore magna aliquam


Door gebruik te maken van de Roemeense payrollservice van Payroll Services Srl (TPS) kunnen enorme besparingen worden bereikt, die kunnen oplopen tot 20%. Voorbeelden zijn lastig te geven, omdat hiervoor een concreet geval moet worden genomen. Maar we rekenen het u graag voor. Payroll Services Srl (TPS) biedt deze service aan zowel eindgebruikers, als aan uitzendbureaus. Het spreekt vanzelf dat het kostenvoordeel toeneemt naarmate de groep te verlonen mensen groter wordt. Ook hangt een en ander af van de service die door de klant wordt verlangd. Daarnaast moeten er wel zaken geregeld worden, zoals het daadwerkelijke inschrijven.

Een aantal voordelen van de Roemeense Payroll Services Srl (TPS) op een rij: • • • •

grote besparing; beter inzicht in kosten; soepel ontslag; controle ziekteverzuim.

Ook op het gebied van werving van nieuw personeel kunnen wij u van dienst zijn. Door de inzet van een uitgebreid netwerk in Polen, Hongarije, Griekenland, Portugal, de Baltische staten, Tsjechie, Slowakije, et cetera kunnen wij in de meeste gevallen snel uw vraag n aar personeel invullen. Graag vertellen we u meer over de constructie, de wettelijke voorschriften, het in uw geval te behalen voordeel en de services die Payroll Services Srl (TPS) u verder kan bieden.


Top Payroll Services Uw partner in veelzijdigheid

CERTIFICAAT Uitleg van het certificaat

Adipiscing elit sed diam nonummy nibh eusimod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exercit tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eumiriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugiat nulla facilisi.


Uitleg van het certificaat

Adipiscing elit sed diam nonummy nibh eusimod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exercit tation ullam corperobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eumiriure dolor in hendrerit in vulpu tatevelit esse molestie conseaugue duis dolore te feugiat nulla facilisi.

Uitleg van het certificaat

Adipiscing elit sed diam nonummy nibh eusimod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exercit tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eumiriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugiat nulla facilisi.


Top Payroll Services Uw partner in veelzijdigheid

CONTACT

Top Payroll Services Srl (TPS) Strada Buzestie 50-52 Etaj 11 Modul 89 Boekarest

info@toppayrollservice.eu www.toppayrollservice.eu

Top Payroll Service Your partner in versatility

JURGEN TERSCHEGGET

Strada Buzesti 50-52 Etaj 11 Modul 89 Boekarest

Intermediar Manager

jurgen@toppayrollservice.eu +31 (6) 34 01 80 11


Uw partner in veelzijdigheid

www.toppayrollservice.eu

Brochure_A4_TPS_NL  
Brochure_A4_TPS_NL  

Test voor blader PDF

Advertisement