Page 1

bryllup med

Studio Schumacher Fotografene

PÅ INSIDEN: HAR DU MORGENGAVEN PÅ PLASS? CATHRINE OG JAN-ERIK DELER SINE ERFARINGER AMATØR VERSUS PROFF

ØNSKER DU AT BRUDEBUKETTEN SKAL VARE EVIG? -FRK FLORA GIR DEG TIPS KJÆRESTEBILDER KAN VÆRE SÅ HIPT!

S T U D I O S C H U M A C H E R F O TO G R A F E N E

STUDIOSCHUMACHER.COM

© Studio Schumacher Fotografene

DETALJENE SOM GJØR DAGEN SÅ UNIK


Om Oss

LOVE:BIRDS. Vi ser ting best når våre øyne er lukket. Lets face it - Love is an animal. Bestefar fortalte engang at Kjærligheten er som en fugl - hvis du holder den for hardt så dør den, hvis du holder den for lett, så flyr den avgårde. Folk spør oss om hvordan vi klarer å fange inn så mye intimitet hos parene vi fotograferer nøkkelen er å se dem fra en anderledes vinkel. Vi ser dem ikke slik de er i dag - glad og sorgløs. Vi ser dem hvordan de kommer til å være i dagene og år som kommer. Vi ser dem på veien de har foran seg, gjennom gode og onde tider, i alt de vil gå igjennom i sammen. I sammen. Det vil være dager hvor de er overlykkelig og dager med søvnløse netter. Hvordan har de funnet ut at partneren er “den rette”? -Tro meg, dette følsome blikket, dette “nesten-kysset” - det kommer ikke av seg selv, det er arbeid. Det vil være glede og sorg. Mens du leser dette ønsker jeg at du skal vite at du er spesiell. Og jenter, det er vårt råd til deg, find deg en gutt som kysser din panne, en som kaller deg vakker istedenfor hot, en som ønsker å ligge våken bare for å se hvordan du sover, en som viser deg til sine venner og sier: “Det er henne.” - en som er først til å si unnskjyld, selvom han vet at han hadde rett. Han vil stadig vise deg hvor glad han er i deg og han vil stadig minnes om hvor heldig han er å ha funnet deg. Det er den kjærlighetens fugl bestefar har snakket om. Hvis du har funnet den, hold den fast! Men gi den rom til å utvikle seg. Nok pusterom. Dette må dere gjøre ISAMMEN. Og når dere har funnet kjærlighetens fugl - ring oss! Det er denne vi ønsker å fotografere. Vi er fotografene i Studio Schumacher, Annette & Geir Ove Schumacher Sandersen

Vi er to lykkelige Lovebirds, ISAMMEN. Vi ser ting best når vi lukker våre øyne. S T U D I O S C H U M A C H E R F O TO G R A F E N E

STUDIOSCHUMACHER.COM


Insidertips fra fotografen!

Lager dere Invitasjons- og Takkekort?

It was LOVE at first sight at last sight at ever and EVER sight. Vi har en egen grafisk designer som hjelper dere med å skape en personlig ramme og en helhetlig profil rundt deres bryllup!

Har du allerede en Morgengave?

“Secret Box”- den sannsynligvis mest personlige morgengaven du kan gi! Vi legger vekt på den kunstneriske uttrykksformen, og bildene vi tar er anstendige, elegant og sensuelt. Gaven pleier å falle veldig godt i smak hos partnern.

Kjærestebilder er en ny trend!

Skal det være en fotoshoot med et tema som får frem deres kjærlighet til hverandre på en personlig, kreativ og utradisjonell måte, er dere kommet til riktig sted! Vi tilbyr også korte sessions med færre bilder, tilpasset til bruk i invitasjoner o.l.

JEG HAR LYST Å GI EN HELT SPESIELL OG PERSONLIG MORGENGAVE TIL MANNEN MIN. EN IDÉ? Det å ta en Bodouir-fotografering og gi et album eller en print til mannen i morgengave har blitt en ustoppelig trend! Vi kaller en slik Gave “Secret Box”- den sannsynligvis mest personlige morgengaven du kan gi! Alle menn synes det er fantastisk å få flotte og elegante bilder av jenta si, hvilket vi kan forsikre etter mange slike oppdrag. Noen lar seg fotografere i undertøyet eller helt naken, uansett så legger vi vekt på den kunstneriske uttrykksformen, og bildene vi tar er anstendige, elegante og sensuelle. VI ØNSKER Å TA EN KJÆRESTE-FOTOGRAFERING, ER DET NOE DERE GJØR? Absolutt! Vi gjør det mulig for dere å få en drømme - kjærestefotografering! Som for andre type fotograferinger tilbyr vi også her muligheten til å sette opp en scene med et individuelt tema som kan eksempelvis gjenspeile noe som har betydning i deres forhold, eller som er et minne om hvordan dere møttes, en felles forkjærlighet e.l. - det kan være så mangt og det er så individuelt! Vi jobber veldig tungt med ideutformingen på bakgrund av en samtale vi har med dere i forveien, finner en passende location, riktige artikler og props, kommer med forslag om klesvalg osv. slik at bildene kan fortelle en levende historie om deres kjærlighet til hverandre! Om dere ønsker det hele enklere så er det selfølgelig også mulig, både ute på location eller i studio. Kjærestebildene kan bli en storprint eller en collage på veggen, et album og de kan til og med bli brukt på invitasjonskortene til bryllupet. ER DET MULIG Å LAGE INVITASJONSKORT HOS DERE? Ønsker dere individuell tilpassede invitasjonskort, bordkort, meny- og ikke minst takkekort, så har vi en egen grafisk designer som hjelper dere med dette hos oss! Vil dere ha en romantisk profil - skal den være klassisk, moderne, symbolsk, eller helt enkel? Målet er å skape en personlig ramme og en helhetlig profil for deres bryllup. Det er en flott mulighet å bruke kjærestebildene vi har tatt av dere til å lage invitasjonskort! Les mere om kjærestefotografering på side 14 og 15.. Vi tilbyr også en kort fotosession som resulterer i et temabilde som er spesielt ment å brukes til invitasjonskort - spør oss gjerne om dette! FLERE SPØRSMÅL? send oss en epost: post@studioschumacher.com


-KUNDE SPOT-

Cathrine & Jan-Erik

Usikkerheten rundt været fikk pulsen til å øke i takt med brudeparets venner og familie som ventet på at brudeparet skal få sagt sitt “Ja!”. Fordi bryllup er et kav av spenning og spesielle øyeblikk mellom nære, familie og venner, er det viktig å ikke bare “knipse” smil, seriøse blikk og flotte blomster; det er fantastisk fotografi som brudeparet ønsker seg. Hvordan kan du forberede deg for den største dagen i ditt liv? Her deler Cathrine og Jan-Erik sin erfaring:

DET BESTE RÅD TIL EN BRUD. “Slapp av og nyt dagen ordentlig!” sier Cathrine. “Dagen er over før man rekker å tenke!” DEN STØRSTE OVERRASKELSEN FRA BRYLLUPSDAGEN. “Det ble en stor overraskelse for oss at vi ble så slitne. Det er mange fantastiske inntrykk som kommer på en gang, og det tok pusten fra oss mere enn vi hadde regnet med. Bryllupsdagen er overveldende, så det gjelder å være godt uthvilt. FAVORITT-MOMENTET DERES UNDER FOTOSEANSEN. “Det var rett og slett hele fotoshooten med dere, vi storkoste oss. Et morsomt og ikke minst avslappende høydepunkt på den store dagen.” HVA LIKTE DERE BEST MED JOBBEN VI GJORDE. Jan-Erik sier, “Annette som var fotografen var så positiv og full av energi! Hun fikk oss til å slappe av og føle oss vel.” HVORDAN TEMMER MAN BRYLLUPSNERVENE. Brudeparet sier, “Ta dagen som den kommer, fordi den blir ikke alltid hundre prosent slik man planlegger - og det er jo bra!.” HVILKET ØYEBLIKK VIL VARE FOR EVIG. Cathrine, “Jeg husker best hvordan Jan-Erik så så spent ut og grepet av alvoret, mens jeg gikk opp kirkegulvet.” Mens Jan-Erik husker best hvor fantastisk ansiktet til Cathrine lyste opp etter vielsen i kirken.

S T U D I O S C H U M A C H E R F O TO G R A F E N E

STUDIOSCHUMACHER.COM


Tenk på detaljene!

Når du lager en tidsplan for dagen, regn alltid med noe ekstra tid for frisør/styling og kjolepåkledning. Slik kan du unngå stress og hektik som vil være ganske negativ med tanke på å kunne nyte den store dagen fullt ut!

• Avtal en “dårlig vær”-plan med Fotografen.

I sånne tilfeller er det viktig at fotografen kan stille med studio, eller at man har en location inne til disposisjon.

Om mulig, ordne det slik at Brudebildene med fotografen blir tatt allerede tidlig på dagen. Dette hjelper enormt for at dere er mest avslappet på bildene. Det har blitt mer og mer vanlig at brudgommen ser bruden allerede før seremonien og om dere syns dette er greit, så tar vi gjerne bildene mellom frisøren og vielsen! Sett av 1,5timer pluss kjøring. Om dere bestiller en rigget scene, altå Schumacher special, regn med minimum 2t. Les mere om denne unike muligheten på våre nettsider, studioschumacher.com

• Få noe å spise levert til stedet der du tar på klær, blir sminket og klargjort. Det kan ta en stund før det blir noe mat igjen, og man trenger energi på en dag som dette!

•Forbered en “nødkit” som inneholder nål &

tråd, sikkerhetsnåler, plaster, mini deodorant, smertestillende og andre ting man kan få bruk for når det som ikke skal skje, skjer. Ikke glem Leppestiften og Parfymet!

En rødvinsflekk på brudekjolen! For å begrense skaden, hell salt på flekken så fort som mulig og la det ligge en stund. Etter det kan man bruke lunkent vann og prøve å skylle bort restene.

Forebygg gnagsår og ømme føtter ved å gå skoene ordentlig inn i god til før bryllupet. Det finnes også smarte innlegg som passer til høyhælte sko. Ta også med hvert deres par med reservesko som dere kan skifte til i løpet av kvelden, det er verdt det!


VELG EN PROFF

12 GODE GRUNNER MOT Å STRYKE FOTOGRAFEN FRA BUDSJETTET Den digitale utviklingen og prisutviklingen på fotoutstyr, har ført til at de aller fleste i dag har et godt kamera som tar brukbare bilder. Mange tenker derfor at foto er noe de kan spare inn på i bryllupsbudsjettet, og velger å bruke en av gjestene, eller en de kjenner, til å ta de verdifulle bildene. Men bør en amatør prøve seg på denne viktige jobben? Utstyret er ikke alt

En amatør kan være en god fotograf, men når det gjelder å dekke et helt bryllup trenger man mye erfaring, og teknikken må være på plass. For profesjonelle fotografer er kamera kun et verktøy. I tillegg til å vite hvordan man skal bruke det, bør fotografen ha kreative evner, erfaring og evnen til å fange øyeblikk og følelser.

Å være klar over ansvaret

Hvis man sier ja til oppdraget som fotograf på en slik stor dag, er det viktig å være klar over hva en faktisk påtar seg. Du får bare én sjanse der og da, og for å gripe den på best mulig måte, kreves det både erfaring, grunnleggende forståelse for hvordan lys spiller inn, og ikke minst forståelse for den emosjonelle siden av fotograferingen.

Emosjonelt oppdrag

Fotografer som tar bryllupsbildene, og særlig når de følger et brudepar gjennom større deler av dagen, blir som regel følelsesmessig involvert. Man kommer innunder huden på brudeparet selv om man ikke kjenner dem. En ting er det tekniske, men en vesentlig del av vårt arbeid er at vi også blir dratt inn i sfæren av følelser. Det kan være vanskelig selv for den mest drevne fotograf. For en amatør som kanskje gjør dette for første gang, vil det være enda verre, for ikke å si umulig.

Den riktige vinklingen

Når en profesjonell fotograf ser på sitt motiv, vet han med en gang hvordan han bør ta bildet. Han vet at selv om man har sett, eller tatt, et nydelig bilde av en brud, trenger ikke dette bety at alle andre bruder blir nydelige i samme vinkel. Fotografens oppgave er å ”lese” alt en ser, til enhver tid. Her må en gjøre alt fra å krype langs bakken til å klatre oppunder taket for å få den rette vinklingen og effekten av bildet.

Rutiner

En av forskjellene på en amatør og en proff handler mellom å gjøre en ting for første gang, og det å gjøre det med rutine. Man bør vite alt om bruk av effekter som forskjellige positurer og forskjellige scener, og kunne tilpasse seg omgivelsene, været og lyset. Profesjonelle fotografer har rutine på dette, og vet hva som skal gjøres til enhver tid, mens dette er helt nytt for den glade amatør. Det er ikke bare å skru på kameraet, si smil, og trykke.

S T U D I O S C H U M A C H E R F O TO G R A F E N E

Et t e r b e h a n d lin g e n a v bild e n e

Når bildene er tatt er bare halve jobben gjort. Et godt resultat avhenger av et godt etterarbeidet og denne jobben krever mye kompetanse. Når det gjelder denne biten så er det også utrolig mye forskjel blant proffe fotografer, noen kun tar en enkel justering, tar litt utsnitt og leverer bildene. Det finnes andre som bruker nettopp på denne jobben veldig mye tid og leverer bilder som er stemningsfult, er evtl redigert i en viss stil som vintage, motemagasin-stil eller noe annet som fremhever stilen som går igjen ellers i bryllupet. Et godt resultat avhenger av godt håndverk når bildet blir tatt, men med etterbehandlingen er det minst like viktig å gjøre en skikkelig jobb. TIPP: Vær skeptisk om fotografen leverer bildene altfor raskt etter bryllupet. Om bildene kommer direkte fra kameraet har de ikke blitt etterbehandlet og ikke fått det lille ekstra som de sannsynligvis fortjener.

Kv a li t et f re mfo r kv a n t i t et

Ved å fotografere et bryllup er fotografen nødt til å ta en mengde bilder for å kunne sitte igjen med et godt utvalg av gode fotografier. Så merkelig det høres ut, men det er ikke så lett å derifra plukke ut de beste bildene slik at det blir en fin serie. Her er det også veldig forskjellig praksis hos proffe og det er lurt å spørre om å se referanser av en hel bryllupsfotografering når man velger fotograf, slik at man er sikkert på at man ikke sitter igjen med mange nesten like og halv-redigerte bilder.

M a n g e l a v t id

Ingen liker bilder som ligger gjemt unna på en harddisk eller i bunnen av en skuff! Man ønsker seg kanskje allerhelst å motta bildene digitalt fra fotografen, for å kunne gjøre med de hva man vil. Erfaringen tilsier at bildene i etterkant blir liggende på CD´en man har mottat og ingen har tid til å lage album og forstørrelser. Det er ofte også manglende kompetanse som gjør at man skyver bort designjobben det kreves for å lage album og takkekort. Overlat det til en proff og du får topp kvalitet og design for livet. TIPP: Informer deg godt om printkvaliteten og designet fotografen tilbyr, det finnes store forskjeller på denne praksisen.

STUDIOSCHUMACHER.COM


Høye priser? Vær skeptisk om prisen er lav! Hvorfor det? Forklaringen er ganske enkelt: en god fotograf koster på grunn av den tiden han legger ned på forberedelser, han har dyrt utstyr, tiden på etterarbeidet er mangedoblet om man sammenligner, bakgrunnen og erfaringen i faget, og til slutt er kvalitetsprint en himmelvidt forskjell når det gjelder innkjøpsprisen fotografen selv har.

Om det blir brukt print laberatorier som kun leverer topp kvalitet, så har også fotografen en høy innkjøpspris, noe som gjenspeiler seg i prisen du må betale.

TIPS: Når du har valgt en proff fotograf, har vært til samtale og lot deg vise referanser, og når du da er overbevist om at fotografen er dyktig og har høy kvalitet på både arbeidet sitt og på printproduktene - ikke tvil lengre! En dyktig fotograf er like ivrig som deg etter å få fine bilder.

Unn g å p inli g e s i t u a s j o n e r

Topp Printkvalitet skal koste! Har du tatt bildene hos en proff fotograf, burde det være mulig å printe også gjennom fotografen. Det er ofte bl.a. der forskjellen ligger mellom en freelance-fotograf og et mere seriøst fotostudio, at du har muligheten å printe i ordentlig proff kvalitet. Et godt studio vil gi deg muligheten til kvalitetsprint av både album, takkekort og forstørrelser.

Men, det er aldri lønnsomt å kjøpe lav kvalitet, det er de gode produktene som varer livet ut og som blir arvet videre!

Det kan være en utrolig pinlig situasjon å havne i, om fotografen i etterkant kommer forlegen og lei seg for at bildene ikke har blitt så bra. De har kanskje blitt overbelyst, eller regnet som uventet kom denne dagen har gjort det for vanskelig for den uerfarne amatørfotografen å håndtere situasjonen riktig - ikke sett dere selv i denne pinlige situasjonen å ikke stolt kunne vise frem brudealbumet til venner og familie som venter så veldig på å se bildene!

Ve l g m e d o mh u Velger man en proff fotograf bør man se på referanser fra andre bryllup, ikke kun for å forsikre seg om at han tilbyr god kvalitet, men det er også viktig at man liker stilen fotografen tilbyr. Selv om en god fotograf kan tilpasse seg hvem som helst stil har han likevel naturlig nok en egen håndskrift.

Ønsker du stemningsfulle bilder krever det ikke bare stor kompetanse av fotografen under fototagingen, det stilles også høye krav til etterbehandlings-teknikken. Ta deg god tid når du leter etter den rette fotografen for å se igjennom referanser, og vær sikker på at fotografen ikke bare leverer nærmest uredigerte bilder. Ved å bruke en dyktig bekjent som er fotoenthusiast, velger man mest sannsynligvis bort nettopp at bildene blir etterbehandlet på riktig måte, og stemningen i bildene uteblir.


DIVA´N LIGGER I DETALJENE HVA UTSTYRER MAN SEG MED PÅ DEN FLOTTESTE DAGEN N O EN SINNE ? Det er så mange ting som er spesielt på deres store dag. Selvom de kan se ut som små detaljer, kan de likevel ha en historie å fortelle. For eksempel brudeskoene med de delikate perleknappene kan ha vært din mors brudesko, eller ringputen som bærer de verdifulle løftene frem til alteret kan ha blitt sydd av silke-festkjolen til bestemor. Dette er de små, noengang ubeaktede detaljer som forteller den personlige historien om deres store dag, som vi i Studio Schumacher legger vekt på å få dokumentert i bilder. Enten det er buketten, smykket, sko eller “something blue”, alt er en del av deres individuelle personlighet som et par mens dere nyter dagen og ser frem til alt det spennende som vil komme for dere som ektepar.

7


9


HELE PROSESSEN

FRA SHOOT TIL PRINT Ukene før et bryllup er travle, det er mye planlegging, mye som må koordineres, bestilles og bestemmes. For å få en liten oversikt over hvordan kontakten med oss fra bestilling til ferdig album fungerer, ta en titt på følgende timeline: Samtaletime hos oss: Etter bestillingen setter vi opp en samtaletime for å kartlegge fotograferingen. Vi spør dere hvilken stil og hvilke farger dere har valgt, om brudekjolen har slep, har bruden slør eller hatt?... All denne informasjonen hjelper oss å danne et bilde av deres personlighet, og blir verdifull når det skal fotograferes. På bryllupsdagen: Vi kommer i god tid før det avtalte tidspunktet til stedet. Om dere har valgt en “schumacher spesial”-scene må vi selvsagt være enda tidligere ute for å rigge scene og lys. Når dere ankommer location, er vi godt forberedt, og vi kan umiddelbart sette i gang fotograferingen. Om avtalt tar vi også bilder med forlovere, brudepiker eller familien. Rett etter bryllupet: Vi legger alle bildene som ble tatt over til vårt datasystem, og sikrer med bakcup. Så begynner jobben med å plukke ut, redigerer og retoucherer i ekte schumacher stil. 3-4 uker etter bryllupet: Dere blir invitert til en hyggelig visningstime hos oss, hvor dere få se bildene på storskjerm, hvor vi viser til print- og albummuligheter over en god kopp kaffe. Under visningstimen: Studio Schumacher bruker et avansert data program som lar oss virtuelt teste ut hvilket bildet i hvilken størrelse som passer best over sofaen hjemme hos dere. Skal det skal være et lerret, innrammet eller en kollasje av flere bilder. Kanskje det ene bildet der dere står under det store eiketreet med hvite blomster som faller på alle kanter, kjennes riktig ha henge i storformat over sengen? Mulighetene er mange, og vi hjelper til med å finne de flotteste løsningene. Album og Print: Når dere har bestillt print, takkekort og album sender vi dette til print. Vi bruker kun proffesjonelle printlaboratorier i norge, italia og amerika og er stolte over kvaliteten vi kan tilby til våre kunder. Vår egen grafisk designer setter opp album og takkekort, tilpasset bildene og produktet dere har valgt slik at dere er sikret et gjennoomgående design.

S T U D I O S C H U M A C H E R F O TO G R A F E N E

STUDIOSCHUMACHER.COM


-SPOTLIGHT-

FRK FLORA: Sist sommer hadde vi gleden av å ta bilder av et herlig ungt brudepar. Jeg la spesielt merke til den fantastisk flotte buketten bruden hadde og nysgjerrig som jeg er måtte jeg bare finne ut hvor hun fikk denne ifra: “Frk. Flora på Porselensfabrikken!” var svaret av en stolt og lykkelig brud. Frk. Flora er en blomsterbutikk som virkelig har forstått å bruke kreativiteten fullt ut når de skaper de vakreste brudebukettene man kan drømme om! Vår kresne mening er at Frk. Flora er de mest kreative blomsterdekoratørene i Grenland. For å ta en prat med det flinke teamet besøk dem i Porselensfabrikken i Porsgrunn eller kontakt dem på 35 49 99 00 – post@frkflora.no

Frk. Floras GODE RÅD:

Bilde av Studio Schumacher Fotografene for Frk Flora. “Bruk fargenyanser i buketten som understreker og fremhever hverandre!”

Brudebuketten er prikken over i’en, men den varer ikke evig. Trude hos Frk Flora anbefaler å forevige brudebuketten ved å gå til en profesjonell fotograf. “Bruk litt ekstra tid på dette for å bevare blomsterprakten for evigtid” sier Trude. “Fotografen kan virkelig få frem detaljene og uttrykket i den flotte buketten.” Trude har også et godt råd når det gjelder fargevalg: “Form og fargevalg er vel så viktig som hvilke type blomster man velger til bryllupet. Vi som jobber hos Frk Flora er veldig opptatt av at fargene er med på å fremheve brudens stil. Fargevalget er med på å gjøre din bukett helt unik. Vi elsker å jobbe med fargetoner, slik at blomstene fremhever hverandre og skaper en helhet. Gi oss en farge og la oss gjøre din bukett helt unik. Fortell det videre til fotografen, som kan være med på å fremheve ditt spesielle valg.”

Hjelper deg fra A-Å:

Frk Flora er der for å hjelpe deg til å lage den store dagen helt perfekt. “Da må vi også tilby blomsterdekor gjennom hele dagen.” sier Siri fra Frk. Flora. “Vi leverer og leier ut kirkepynt til både inne og ute. Store flotte kandelabere og kakefat kan leies hos oss for å få prikken over i’en i festlokalet. Selvsagt lager vi også nydelig bordpynt tilpasset dagen!”


STUDIO SCHUMACHER

UNIK STEMNING MED “SCHUMACHER SPECIAL” Hos Studio Schumacher er vi stolt over å levere bilder som gjenspeiler ekte følelser krydret med stor kreativitet og masse latter på deres store dag. På denne måten dokumenterer vi dagen deres på en unik måte hvor vi bringer frem deres personlighet og skaper sanne minner for livet. Stemning er et av våre viktigste ingredienser når vi skal forevige deres største dag i livet. For å få frem steming er det mange ting som skal stemme: Fotografen skal være god på å få dere til å slappe av og føle dere vel i tillegg til å lese deres personlighet og tolke dette til en flott positur og et malerisk bilde. Når dette er på plass skal han også være flink til å etterbehandle bildene sine på en riktig måte, dette er halve jobben og det er fargejusteringene og diverse effekter som får et fotografi til å bli fantastisk og stemningsfullt.

Vi i Studio Schumacher har gode referanser fra brudepar som sier at vi er god til nettopp dette - dette er drivkraften vår og vi ønsker å kunne tilby muligheten til mange brudepar som ønsker seg bemerkelsesverdig fotografi. Vi gleder oss over at vår unike stil “Schumacher Spesial” har blitt så populært! Hva det er? Svaret er at vi tar oss veldig mye kreativ frihet og skreddersyr eventyrlige scener basert på deres personlighet, stil og fargekode ellers i bryllupet og tryller frem bilder som kan kalles “digitale malerier”. Dette gjør vi med å sette opp scener som er helt unike kun for dere! - Spør oss gjerne om dette, vi har mye flott å vise til, og vi gleder oss å bruke vår kreativitet til det ytterste også for dere!

Vår storartet stil “Schumacher Spesial” : Vi skreddersyr scener basert på deres personlighet, stile og fargekoden ellers i bryllupet og tryller frem bilder som kan med rett kalles “digitale malerier”. Dette er noe du kun får hos Studio Schumacher - Spør oss gjerne om dette!

S T U D I O S C H U M A C H E R F O TO G R A F E N E

STUDIOSCHUMACHER.COM


ALT OM ALBUM Cathrine og Jan-Erik´s bryllupsalbum er fullt av fantastiske minner av deres bryllupsdag, presentert i en vakker bok som forteller historien dems livet ut. Fordi prosessen å designe et album kan være utfordrende og ikke minst tidskrevende for et par som har et travelt liv, tilbyr vi full album-design service. Fra å velge ut bildene til proffesionelt design og ferdig print. Våre album og “coffee table books” Ved å velge ut en bok fra våre kvalitetsrike og håndlagde albumserier, velger dere modern design som vil glede dere livet ut. Våre rodusenten bruker et spesial-blekk, og overtrekker med laminat og spraylakk, som blant annet resulterer i den beste uv beskyttelse for foto. Vi kan stolt bringe videre fra leverandør at det gies det to hundre års lysekthets garanti. Stort utvalg Vi har et bred utvalg av kvalitetsalbum, fra 150grams papir til kartongsider, og når det gjelder coveret finnes også her alt av muligheter - fra print på utsiden til innbundet i lin eller ekte skinn. Lin og skinnalbum kan bestilles i diverse farger og til og med navnpreg i gull eller sølv er et alternativ. Alle album blir levert i passende boks eller stofflommer. Designservice Ikke fortvil fordi du ikke har nok kunnskap om hvordan å bruke photoshop og andre designprogrammer for å designe albumet ditt; Studio Schumacher har en egen grafisk designer som tar seg av denne jobben, og prisen for dette er inkludert i albumprisen. Vi setter sammen designet utifra deres favorittbilder. Gave til foreldre og forlovere Album er ikke lengre kun for brudeparet. Våre Foreldrealbum er den perfekte gaven å gi som takk til foreldrene etter bryllupet. Foreldrebøkene er en litt mindre utgave av brudeparets album og kan bestilles i flere utgaver til en meget hyggelig pris. På denne måten er dere sikret flotte gaver til foreldre, forlovere og evlt. andre venner uten at dette koster dere noe ekstra arbeidet.


KJÆRESTEBILDER

Hva med KJÆRESTEbilder? A være forlovet er forbundet med forventningsfulle følelser til et helt liv i sammen. Gjennom bryllupet knyttes dere isammen som et par for godt og det er ikke minst mange tanker knyttet opp imot dette. Forlovelsestiden er en romantisk tid og den skal nytes bevisst av dere som par, etter bryllupet er det ofte andre planer dere går i møte og forholdet blir løftet til et enda mere seriøst plan. Det er utrolig gøy å planlegge sitt bryllup, men det er også forbundet med mange avgjørelser, mye som skal ordnes og mange detaljer som skal på plass. Mitt i alt dette kan man lure: Er en Kjæreste-/Forlovelsesfotografering egentlig nødvendig? Egentlig utgjør brudebildene begjynnelsen av deres liv i sammen, ikke sant?

S T U D I O S C H U M A C H E R F O TO G R A F E N E

Det finnes flere grunner til at en Kjæreste- eller Forlovelsesfotografering er en fin ting å gjøre. For det første så er dette en fin øvelse å bli fotografert av en professionel fotograf, og dere får vite hvordan en fotosession foregår. Det neste er at dere kan få frem deres personlighet i en mere vanlig setting enn på bryllupet, samtidig som dette resulterer i artige parbilder av dere! Disse bildene brukes til så mangt - stort på veggen, til invitasjonskort, i gjesteboken eller på en slideshow under bryllupsfesten. Forlovelsesbilder bringer osgå en annen dimensjon til bryllupsalbumet - det blir en flott bok som beskriver hele historien deres, fra forlovelse til bryllupdagen.

STUDIOSCHUMACHER.COM


Flotte ideer til hvor en KJÆRESTE-fotografering kan finde sted: Plassen dere hadde deres første date på: Om plassen dere møttes for første gang var en bibliotek eller kanskje på det lokale kaféet - å gå tilbake til begjynnelsen vekker fantastiske minner. Plassen han har spurt om hånda: Sammenlignet med alt annet, hvilken måte å dokumentere en forlovelse på er bedre enn der hvor alt har startet? Romantisk ved sjøen: Om morgenen, kvelden eller når som helst på dagen - sjøen møter en endeløs himmel av følelser om “for alltid” Vintage-styled - med gamle møbler og funky klær: Få frem deres nostalgiske eller avant garde side med

dramatiske og på kanten til moderne shots, kombinert med retro stylings. Deres stilfulle favoritt coffeshop: Egenarted, koselig og med stilfullt interiør egner kaffeer seg spesielt til stemningsfulle bilder hvor dere intimt kan hygge dere i en urban atmosfære. Favorittrestauranten: Meningsfulle minner kommer opp i omgivelser der man koser seg med mat, et glass god rødvin og deres yndlingslåt som spilles i bakgrunden. Deres yndlings fritidsaktivitet: Begge dere liker å spille kort: Er ikke det perfekt å fange deres personlighet på bildene mens dere

er mitt i et nervepirrende spill? Sammen med et kjært husdyr: Hvor personlig er ikke det, å inkludere deres nye kjærlighet sammen med et elsket “familiemedlem”? I en Fornøyelsespark: Ingenting forteller mere om hvor mye gøy dere har i sammen enn en karusseltur. I takt med årstidene: Fang nyanser av de forskjellige årstidene. Alt fra “winter wonderland” til de fargerike bladene som faller så romantisk ned fra trærne på høsten, overdådig med herlige blomster på våren til fylden av grønn skog og eng på sommeren.


“VI VIL TAKKE STUDIO SCHUMACHER FOTOGRAFENE FOR EN FANTASTISK FOTOSHOOT PÅ BRYLLUPSDAGEN VÅR. Å TA BILDER MED DERE VAR UTROLIG MORO! TIDEN GIKK SÅ ALT FÅR FORT. MED SÅ POSITIVE MENNESKER SOM ER SÅ DEDIKERT TIL JOBBEN, VAR DET EN SANN GLEDE Å BLI TATT BILDER AV. DERE FIKK FREM ALT VI HADDE DRØMT OM. FLINKE MED KAMERA, OG IKKE MINST MED REDIGERINGEN. VI SITTER IGJEN MED ET KJEMPEFINT ALBUM VI SKAL HYGGE OSS MED I FREMTIDEN. SER FREM TIL NESTE ANLEDNING! --JAN-ERIK OG CATHRINE-

Studio Schumacher Storgata 92, 3921 Porsgrunn 99 31 55 59 post@studioschumacher.com

følg oss på facebook.com/Studioschumacherfotografene

Bryllup med Studio Schumacher  

Et bryllupsmagasin med tips, delte erfaringer og artikler om profesjonell bryllupsfotografering.

Advertisement