Page 1

Poročno Ličenje


Petra Nograšek, umetnica ličenja z osebnim pristopom. Profesionalno vas naličim v toplem zavetju vašega doma. Ličenje prilagodim obrazu in vašim željam, v skladu z osebnostjo. Najpomembnejše mi je vaše zadovoljstvo ter dejstvo, da mi zaupate, in da se na koncu počutite to, kar ste. Za tiste neveste, ki bi se želele naličiti same, z veseljem organiziram individualni tečaj ličenja.


Poroka je velik dogodek v življenju, ta dan pripada vam in vašemu partnerju. Poročno ličenje je poleg obleke, obutve, nakita in cvetja med najpomembnejšimi dejavniki vašega videza in dobrega počutja. Poročno ličenje se mora skladati z vašo celostno podobo in je pika na i vsake neveste.

POSKUSNO LIČENJE Na dan poskusnega ličenja se pogovorimo o vaših željah glede make-upa, po potrebi oblikujemo obrvi, izdelamo poskusni poročni make-up in se pogovorimo o pripravi kože na poročni dan in morebitnih kozmetičnih nakupih izdelkov, katere je dobro, da jih imate tekom poroke s sabo za vmesne popravke.


“Ljubezen je vse, kar potrebujemo.”


Če se za poročno ličenje želite prepustiti mojim rokam,

mi pošljite povpraševanje na studiopetras@gmail.com ali pokličite na telefon 041/45 70 45,

da se dogovorimo o podrobnostih in rezervaciji termina. Spremljate me lahko tudi na Facebooku www.facebook.com/StudioPetras www.facebook.com/Make UpPetra


v

v

Porocno licenje za darilo Želite svoji prijateljici podariti lepo poročno darilo? Jo želite presenetiti na dekliščini? Podarite ji unikaten darilni bon za poročni make-up Poroka je enkraten dogodek v življenju. Polepšajte prijateljici ta dan!

P

Poročno ličenje  

Poroka je poseben mejnik v človekovem življenju, zato je pomembno, da je poroka pripravljena tako, da ostane mladoporočencem in svatom v tra...

Advertisement