Page 1

Samenwerking van middelgrote schoonmaakbedrijven in heel Nederland Landelijke dekking met regionale diepgang

SchoonGroep Nederland

samen slagvaardig in schoonmaak


Het belang van goede schoonmaak Ongetwijfeld herkent u het: schone ruimtes hebben een positieve invloed. Het bevordert veiligheid en werkplezier; het brengt tot uitdrukking dat u om het welzijn van uw medewerkers geeft; en het leidt tot minder ziekteverzuim. Kortom: schoon draagt bij aan een positief imago en maakt uw bedrijf gezond. Dagelijks zijn vele schoonmakers bezig met het schoonhouden van kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, winkels, fabrieken, hotels, bungalows en vervoermiddelen. Zij vallen niet erg op, omdat ze hun werk zo geruisloos mogelijk en vaak in de stille uurtjes doen. Het lijkt alsof alles vanzelf gaat. Hierdoor wordt het belang van schoonmaak niet altijd ingezien. Maar wat gebeurt er als er niet schoongemaakt wordt?

Weinigen staan bij deze vraag stil, maar velen hebben wel een mening over wat schoon is. En die is niet altijd positief. Uit een onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat twee op de drie ouders de hygiĂŤne op school ondermaats vindt. En een restaurant waar de toilethygiĂŤne onder de maat is, bezoeken we meestal geen tweede keer. Een kwart van de kantoorwerkers ervaart zijn of haar werkplek als nietschoon. Het zijn enkele voorbeelden die het belang van goede schoonmaak onderstrepen.


Schoonmaken met aandacht Kiest u voor de kracht van kwaliteitsschoonmaak? Dan maakt u met de unieke formule van Schoongroep Nederland een heldere keuze: middelgrote regionale schoonmaakbedrijven die zich qua structuur en cultuur aan elkaar spiegelen: bedrijven waarvan de directeur tevens eigenaar is. Bedrijven die weten dat klanttevredenheid de basis van hun bestaan vormt. Met medewerkers die zich aan het bedrijf verbonden voelen. En samen bieden deze bedrijven u landelijke dekking! Vraagt u zich wel eens af of u de schoonmaak krijgt waar u voor betaalt? De Nederlandse schoonmaakbranche heeft op dit punt geen positief imago. Daarom kiest Schoongroep Nederland heel bewust voor open en betrouwbaar zaken doen. Wij garanderen u graag goede schoonmaak. Daartoe stellen we het benodigde werkprogramma samen met u op en bespreken we uw specifieke wensen. Met onze medewerkers beoordelen we de tijd die redelijkerwijs nodig is om goed aan uw wensen te kunnen voldoen. Vervolgens komen we op basis van een open calculatie met u tot opdrachtafspraken.

Maar ook daarna blijven we gericht op uw wensen. We spelen flexibel in op gebeurtenissen en ontwikkelingen in uw bedrijf. Incidentele wijzigingen regelt u eventueel direct met onze medewerkers op locatie. Structurele wijzigingen bespreken we op locatie en centraal. De conclusies nemen we op in onze periodieke rapportage. Zo houdt u zicht op onze werkzaamheden. Op basis van eerlijk vakmanschap, aantoonbare kwaliteit en gemeten klanttevredenheid streven we naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. U heeft ĂŠĂŠn aanspreekpunt; uw vestigingen hebben direct contact met het SchoonGroep-bedrijf bij u in de buurt. In Zwolle is ons hoofdkantoor waar vanuit we uw opdracht faciliteren.


Op dit moment (najaar 2013) zijn 20 schoonmaakbedrijven aangesloten. Samen hebben wij over heel Nederland vele vakmensen aan het werk. Zij verzorgen de schoonmaak van bedrijfspanden, winkels, en instellingen. Hierbij moet u denken aan kantoor- en praktijkruimten, maar ook aan productieruimten en specifieke omgevingen zoals clean rooms. Daarnaast zijn er ook specialisten voor het reinigen en conserveren van vloeren en gevels. Bij SchoonGroep Nederland is schoonmaken dus in vertrouwde handen. Ons aller motto is: niet alleen schoonmaken, maar ook schoonhouden! U kunt deze schone taak met een gerust hart aan ons overlaten.

Deelnemende bedrijven: Antonio shining places Bloem Schoonmaakservice Brabant in- en exterieurverzorging De Spiegel-Haarlem DROS schoonmaakdiensten Fris & Rein Schoonmaakdiensten J. van der Ploeg Dienstverlening JansenHubers Schoonmaakdiensten Schoonmaakbedrijf Koster & Co. Maas en Waal Schoonmaakdiensten Meijer Multicleaning Mirliton Van Oerle Nettpro Peeters Gebouwenservice Poseidon Van de Pol Dienstverlening QPC Schoonmaak Rooth Multiservice Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink ’t Sticht Multi Hygiëne Service

 Arnhem  Groningen  Waalwijk  Haarlem  Apeldoorn  Schiedam  Zutphen  Doetinchem  Zierikzee  Beneden Leeuwen  Diemen  Dronten  Leiden  Kerkrade  Wormerveer  Terschuur  Uden  Sneek  Hengelo  Utrecht

13100

Welke bedrijven vormen SchoonGroep Nederland?

samen slagvaardig in schoonmaak Wipstrikkerallee 95, 8023 DW ZWOLLE,

T. (038) 453 87 48 E. info@schoongroep.nl www.schoongroep.nl

Brochure SchoonGroep 2013  

Bekijk onze brochure over SchoonGroep Nederland

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you