Page 1

ingyenes ékszer, óra hirdetési és információs szakmai havilap

XIV. Évfolyam Február

Forgalmazó: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu


TARTALOM 2019 - Február

ELADÓ VAGY BÉRELHETŐ LÉZER HEGESZTŐ

Specifika Kft. +36 70 363 3151

Címlap: Next-Time Kft. Szerkesztőség: 1089 Budapest, Gaál Mózes utca 5-7. III. emelet 308 / 313. +36-70-770-7681 info@studio70.hu Grafikai kivitelezés: Studio 70 Kiadó Kft. Fotó, grafika, tördelés: Fodor Blanka E havi lapszámunk szerzői: Kürti Viktor, Kührner Zsuzsa Hirdetéssel kapcsolatos információ: +36-70-770-7681 info@studio70.hu Apróhirdetés: info@studio70.hu Nyomdai kivitelezés: Crewprint Kft.

2

10-11

Gant Time

Qudo

3

12-13

20

4-5

14-15

21

6-7

16-17

22

8-9

18

23

Specifika Kft. Hírek Ania Haie Qudo Engelsrufer 2

Samsung MVMT

Lee Cooper Gervida

19

Bering Save Brave 3D Genesis Studio Golderádó


HÍREK Arany cipő, titánium tok Január közepén újabb ütős (azaz rugós) kollaboráció látott napvilágot, mikor a Jacob & Co. bejelentette, hogy egy Lionel Messi nevével fémjelzett, limitált kiadású órakollekciót dob piacra. Az Epic x Chrono „Messi” kiadás polírozott 5. osztályú titánium tokkal, tükröződésmentes zafír üveggel, fehér kerámia kronográf lünettával és gombokkal büszkélkedhet. A zafírüveg hátlapon - mely az automata bi-compax skeleton chrono szerkezetet rejti - a labdarúgó aláírása látszik, csakúgy mint az ikonikus 10-es szám pirossal kiemelve a számlapon. A világoskék és fehér színek Messi argentin öröksége előtt tisztelegnek. A 180 darab egyikéhez most potom 28.000 dollárért bárki hozzájuthat.

A Disznó éve 2019. február 5.-én kezdődik a Disznó éve a kínai horoszkóp szerint. Ezt készül megünnepelni a világhírű luxuskiegészítők gyártója a Harry Winston, egy 7 darabra limitált óra-kollekcióval. A gyémántokkal kirakott karóra a 36 mm-es Premier Automatic család tagja. A számlap fényes piros, amivel Kína nemzeti zászlaja előtt tiszteleg. Alul egy gyémántszemű, 18 karátos rózsaarany malac kapott helyet, piros és rózsaszín gyöngyház magnóliavirágokba öltöztetve. Az időmérő 72 óra járástartalékkal rendelkezik és az új típusú automata órákra jellemző lapos, szilikon balance rugó van beleépítve a nagyobb pontosság érdekében. A szerkezetet átlátszó zafírüveg hátlap védi, melybe a négyes szám van gravírozva, ami szerencsétlen szám a kínai kultúrában. Az óra része az 1989-ben elindított Premier kollekciónak, amely a Harry Winston ház által bemutatott első időmérő kollekció volt. 3


ANIA HAIE

Jöttek, láttak, győztek Az ANIA HAIE épp olyan nagy feltűnést keltett berobbanásával a divat világába, mint azok a hölgyek, akik a kollekcióit viselik. A brit tervezőcsapat márkája jött, látott és mindent vitt. Tavalyi bemutatkozása után két héttel egész Európában és Amerika nagy részén már jelen voltak és sikert sikerre halmoztak. Az ANIA HAIE ékszerek célközönsége azok a divat-tudatos nők, akik értékelik a különlegességet, a minőséget és többre vágynak egy átlagos kiegészítőnél. A koncepció pedig, - amire a Never Miss a Beat szlogen is utal - hogy a márka minden hónapban új kollekcióval rukkol elő a korábbit megszűntetve, amivel azt az üzenetet közvetítik, hogy ha megtetszett, vedd is meg, mert később már nem lesz. Andy Maine tulajdonos szerint a kiskereskedők számára óriási probléma, hogy egy – egy kollekció 6-12 hónapig áll a vitrinben, ami idő alatt a vásárlók elveszítik érdeklődésüket iránta.

Ők olyan márkát kívántak létrehozni, amely folyamatosan új megjelenésről, új trendek kialakításáról és a divat követéséről szól. Minden hónapban új kollekciókat kreálnak az aktuális divatnak megfelelően, így értelmezve újra a Fast Fashion fogalmát. Az ékszer kiskereskedők olyan divatáruházakkal versenyeznek, mint a H&M, amelyek folyamatosan új termékeket vezetnek be, ami által az egész arculat megváltozik a boltban. 4


ANIA HAIE Az ANIA HAIE ugyanezt csinálja az ékszerekkel. Az ékszerek ennek a koncepciónak megfelelően abszolút megfizethető áron vannak (átlag 10.000 Ft) így a vásárlók megengedhetik maguknak, hogy akár minden hónapban új darabra ruházzanak be. A kezdő kilenc kollekcióban nincs olyan trend, amit az ANIA HAIE fel ne használna ékszereik zavarba ejtően széles skálájában. Az Out of this World, a gömbdíszes ékszerek keveréke, a Modern Minimalism , a diszkrét és minimalista darabok gyűjteménye , a Sparkle Touch csillogó, az éjszakai égbolthoz hasonlító kollekció, a Links a nőies láncszemek, a Geometry Class a szögletes és szimmetrikus darabok gyűjteménye. A Connect The Dots csöppnyi türkiz, tengerkék és korall színekben pompázó kerámia gyöngyökkel díszített kollekció, a Texture Mix, mely különleges textúrával kelti életre az ezüstöt, az All Ears a mindegyik családhoz párosítható fülbevalók kavalkádja, és a Coins, amely a ezüst ősi kereskedelmi útvonalát ünnepli. Az ékszerek 925 ezüstből készülnek ródiummal és 14 karátos arany vagy rosegold bevonattal. A készítők szerint a bevezető kollekciók letisztult, minimalista felfogásban készültek, de később merészebb, szokatlan stílusjegyeket is fognak tartalmazni. Kíváncsian várjuk! A kollekciók megtekinthetők bemutatótermünkben.

Forgalmazó: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu 5


QUDO

Mit is takar az Interchangeable kifejezés? Egy remek ötletet, amit sokkal könnyebb használni, mint a nevet leírni... A QUDO megvalósította mindannyiunk álmát: a saját ékszerkollekciónk dizájnerei lehetünk. A cserélhető topoknak köszönhetően mindenki megalkothatja ízléséhez, hangulatához vagy öltözékéhez tökéletesen illő ékszerét, legyen az gyűrű, fülbevaló, nyaklánc vagy akár karkötő. Rengeteg különböző formájú és közel 60 féle színű cserélhető top közül válogathatunk, hogy létrehozzuk saját stílusunkat. Ezüst, rosegold és arany színű szerelékek, csodás kövek és csillogó Swarovski kristályok csalogatnak. Csak válassz egy topot, rakd rá kedvenc alapodra és máris kész az egyedi QUDO ékszered!

6


Forgalmazรณ: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu 7


ENGELSRUFER

Gyengéd angyali érintés A spirituális ékszermárka tavaszi / nyári kollekciója pont olyan finomra és kecsesre sikerült, mint egy angyalszárny simogatása.

Apró méretű medálok, charmok, fülbevalók és karkötők kaptak helyet az új összeállításokban, melyeket rózsakvarc, aquamarin vagy markazit díszít.

8


ENGELSRUFER

Az új, Rituals of Love kollekció gyógyító kristályai nyújtanak energiát és erőt szívünknek, hogy nagy tetteket tudjuk véghezvinni. A nyárra pedig a „több jobb” mottóval készülhetünk a kombinálható és halmozható Fatima nyakláncokkal és karkötőkkel, melyek megőrzik nekünk a mesés nyári emlékeket..

Forgalmazó: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu 9


GANT

Hogyan kezdődött... • Gant Time-ot, vagyis a GANT első órakollekcióját Christoffer Owers alkotta meg 2000-ben. Akkoriban ez volt az első lifestlye divatmárka órakollekció, így rövid időn belül igen nagy sikereket ért el. • A GANT TIME ma több mint 2000 óraboltban van jelen 49 országban. • Az ILG konszern 2015-ben átvette a licenszet és Christoffer elhagyta a csapatot. • A GANT nem volt elégedett az ILG által létrehozott arculattal és a kollekcióval, így úgy döntött, visszaveszi a márkát és saját hatáskörében folytatja tovább. A feladatra megkérték Christoffert, hogy teremtse újjá a brandet, így 2019 Január 1-től ismét ő vezeti a GANT óra részlegét!

A folytatás • Vissza az alapokhoz – luxus minőség! • A Gant árszínvonalához közelebbi, elérhető árú órák • A gyémánt G logó használata • Szoros együttműködés a GANT márkával: rengeteg promóció, közös marketing

Órák • Új gyémánt G logó minden órán (szíj, számlap és a korona) • Új design és minőség • Olasz, kézzel készült bőrszíjak • Új, hármas minőségű fémcsatok, tokok (ez a svájci exkluzív márkáknál szabvány) • Erősített kristályüveg • Új, exkluzív automata kollekció

• 2019 Ősz: a Gant férfi ékszerkollekció indítása

• Pillangócsat az órákon

• A női órakollekció erősítése

• A márka 70. évfordulójára három, különleges, 1949 darabra limitált kollekció készült, speciális díszdobozban, automata és öltönyóra modellekkel, svájci szerkezettel, 14k-os arany tokkal.

• Új, exkluzív display és csomagolás: doboz + ajándéktáska • Minden óra sorszámozott • Szelektív disztribúció : kevesebb, minőségibb partnerhálózat 10

• Új, nagyobb és szebb doboz

Új fa installáció, új marketing, TELJES MEGÚJULÁS!


Forgalmazรณ: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu 11


SAMSUNG

MIÉRT A SAMSUNG OKOSÓRA? •

Mert működik

Igen, kis befektetés, gyors forgási sebesség!

VILÁGMÁRKA

A SAMSUNG Experience Store márka szervizek és hivatalos szervizpontok az ország több pontján biztosítanak gördülékeny ügyintézést, amit más hibrid, valamint divatóra gyártók nem tudnak garantálni

ebben a szegmensben az általánosnál magasabb árrés, más márkákkal ellentétben

magyar nyelvű menü

a SAMSUNG teljes körű szakmai és technikai háttértámogatást biztosít (eladók helyszíni oktatása, telefonos ügyfélszolgálat, bemutatótermek supportja)

termék kihelyezés saját display-en amit a SAMSUNG szakértői végeznek el. További részletek és információk: Next-Time Kft.

12


SAMSUNG

Forgalmazรณ: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu

13


MVMT

MVMT – Nomen est Omen 2013-ban két los angelesi egyetemista srácnak elege lett a butikokban kapható elavult és túlárazott karórákból, ezért úgy gondolták, felkavarják kicsit a divatipar állóvizét. Jake Kassan és Kramer Laplante otthagyta a főiskolát és megalapította az MVMT márkát (Movement- Mozgalom), ami nevében foglalta céljukat is. Reformokat akartak, kitörni a tömeggyártás szorításából, elsöpörni az unalmas formákat és színeket, felnyitni a világ szemét az óradivatban rejlő lehetőségekre. Elérhető árú kollekcióikat a kalandvágyó, kreatív, merész embereknek tervezték, akik nem félnek álmodozni, és kitörni a szabott keretek közül. A vadító szín -, és anyagkombinációkkal bíró ám letisztult designeróráknak mára 5 milliós rajongótábora van több mint 160 országban.

14


Forgalmazรณ: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu

15


LEE COOPER

Egy régi ismerős Ugye senkinek sem kell bemutatni a LEE COOPER márkát? Ha jól megnézzük a hazai óraboltok kínálatát, akkor azt is mondhatnánk, nincs már üres hely, mindenkinek tudunk ajánlani valamit! De ez mégsem így van. Ha férfi órákról beszélünk, akkor mindig is nagy igény mutatkozott olyan MINŐSÉGI termékre, mely eladási ára 29.900 Ft alatt van. Ez nem csak nálunk, az egész világon igény volt és erre érkezett válasz a gyártói részről, mégpedig az egyik legnagyobb török óragyártótól, az ARIKAN-tól. Az Arikan egy családi vállalkozás, mely több mint 30 éve vezető szerepet tölt be a világpiacon. Amiben nagyon nagyok, az a tervezés és a gyártás. Saját távol-keleti gyáruk van, így egy termék elkészítésénél mindenre rálátnak.

De maradjunk a LEE COOPER-nél. A teljes kollekció hatalmas. Megtalálhatóak benne klasszikus modellek és sportos kivitelezésű órák is. Az átlag eladási ár 19.900 Ft, minden óra szuperacélból készül, mely a gyártó saját találmánya, és megbízható japán óraszerkezetekkel van ellátva.

ÉS AMI A LEGFONTOSABB, EZ AZ ELSŐ MINŐSÉGI ÓRAMÁRKA 2,2-ES SZORZÓVAL! A kezdőkollekcióban az órákhoz az ajándéktáska és doboz is az árban foglaltatik, csakúgy mint a gyári installáció. Ezen kívül nincs egyéb költsége: mi nem számlázunk tovább Önnek semmit. A modellek 99%-az egyszer elérhető, a készlet erejéig. Az év egészében érkeznek újdonságok, ezért az utánpótlás garantált.

Csak hogy egy-két titkot is eláruljunk, olyan márkáknak is készítenek órákat, mint a POLICE vagy a GANT. A kollekció megtekinthető bemutatótermünkben.

16


Forgalmazรณ: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu

17


GERVIDA Forgalmazó: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu

A felfedezők ékszere, globális szimbólumokkal Az ékszerek egy különleges üzenetet közvetítenek: „Legyen inspirált, Ismerje meg önmagát egy új módon, És kövesse belső igazságát!” A márkanév egy mozaikszó: a Ger - német eredetre utal, Vida - pedig az életre. A gyártó a Schmuckzeit Europe, aki az Engelsrufer márkával írta be magát az ékszergyártás történetébe. A Gervida márka eleinte Archangel néven futott - az Angyalhívó férfi megfelelőjeként - de mivel később sok, egyéb jelentésű motívum is bekerült a kollekcióba, a váltás elkerülhetetlen volt. 18

Ma a GERVIDA a múltból építkezik és a különböző ősi kultúrák szimbólumait (Maori, Viking, Ganesha, Buddha) építi bele ékszereibe. Ezüst és lávaköves ékszereik a világutazók, felfedezők és kalandorok számára készülnek. Egy ízig-vérig férfias kollekció, egy kis extra jelentéssel. A minőség garantált, hiszen a cég saját gyárában készül.


Forgalmazรณ: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu 19


BERING

bear us in mind A BERING támogatja a jegesmedvék bioszférájának megmentését. Minden egyes eladott "charity" óra után 15 dollárt utal át a Nemzetközi Jegesmedve Alapítványnak.

Piros milanese óraszíjjal és egy igazi gyémánttal.

Forgalmazó:

Különleges Limitált Kiadás 20

Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu


SAVE BRAVE

Protect the Brave Mindenből a legjobb… Igen, ez volt Mario Martini célzott mondata, amikor a Save Brave férfi ékszerkollekcióról kérdeztük. És ez pontosan mit is takar? Aki kicsit is jártas a mai ékszertrendekben, az felfedez némi idegen inspirációt az ékszerekben, ami teljesen tudatos, hiszen ez volt a cél: egy olyan karakteres, vagány férfi ékszermárka létrehozása, amelyben már bizonyított tételek vannak, hibátlan minőségben -, és ha lehet még jobban megalkotva. Ez sikerült is, kiváló installáció, kompakt kollekcióméret, biztos siker!

Forgalmazó: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu 21


22


Forgalmazรณ: Tel.: +36 1 468 2295

www.itstimeshop.hu

Profile for studio70

Ékszer & Óra magazin - 2019 Február  

Ékszer & Óra magazin - 2019 Február  

Profile for studio70
Advertisement