Page 1

Nieuwsflits

Nummer 7 | december 2010 | Nieuwsbrief voor Technische Bedrijfskunde

Pagina 1


Colofon Redactie Studievereniging BG Utrecht Kamer D 05.06 Nijenoord 1 3552 AS te Utrecht www.bgutrecht.nl Algemene informatie info@bgutrecht.nl Informatie Nieuwsflits secretaris@bgutrecht.nl Adverteren pr@bgutrecht.nl

Hoofdredactrice Nicole Voets Met dank aan Dorrit Mulder Maurits Bruin Ard van der Kleij Willemijn Stout

Voorwoord Waarde leden, docenten en andere geïnteresseerde, Hierbij de laatste nieuwsflits met het huidige bestuur en met mij als voorzitter van het Bedrijfskundig Genootschap Utrecht. Afgelopen twee jaar heb ik me intensief ingezet om van de vereniging weer een gezonde organisatie te maken en ben zeer content met het behaalde resultaat. Natuurlijk heb ik dit niet alleen gedaan, hiervoor wil ik dan ook de volgende personen bedanken: Matthijs Smakman, Bram van den Boom, Frank Wassenaar, Rasmus de Ruiter, Pim Engelbregt, Dorrit Mulder, Maurits Bruin, Willemijn Stout en Ard van der Kleij. Wat wij de afgelopen twee jaar bereikt hebben met BGU zal beknopt in een collage worden weergegeven in deze nieuwsflits. Ik ben er enorm TROTS op! Voordat wij afscheid zullen nemen op de Algemene Ledenvergadering, 7 december 2010, staan er natuurlijk nog enkele fantastische activiteiten op de agenda. We hebben op 25 november weer een spetterend feest in de Woolloomooloo en het thema is: Op zijn Grieks. Daarnaast hebben we nog een bedrijfsbezoek en twee grote activiteiten, de studiereis en de wintersport. Kortom weer voldoende aanbod voor de leden. In deze nieuwsflits laten wij jullie ook kennis maken met onze nieuwste sponsor via een advertentie: Getronics Consulting. Via deze weg wil ik alle leden, sponsoren en overige geïnteresseerden van BG Utrecht bedanken voor hun vertrouwen. Het was mij een eer om enig tijd de voorzitter van het Bedrijfskundig Genootschap Utrecht te mogen zijn. Hopelijk zijn jullie content met ons behaalde resultaat. Voor de laatste keer zal ik dan ook met de vertrouwde woorden afsluiten: Dan rest mij nog één ding: veel leesplezier!

Hoofdsponsor Interstep Sponsor Getronics Consulting Volvo Gent Brunoti Beachcamp Hogeschool Utrecht Otis

Met vriendelijk groet,

Nicole Voets Voorzitter Bedrijfskundig Genootschap Utrecht

Pagina 2


Inhoudsopgave Agenda

4

Algemene ledenvergadering

5

Wintersport 2011

6

Feest Woolloomooloo: Op zijn Grieks

8

Getronics Consulting

10

Bedrijfsbezoek Volvo Gent

13

Studiereis Hong Kong

14

Studium Generale

15

Bosch

16

Terugblik

18                                    WERKEN

AAN  COMPETENTIE

OP WEG NAAR NUMMER 1 K͛^EDONT͛S

Heb JIJ   wel   oor   naar   een   leuke   activiteit   voor   jouw   studie vereniging?   Altijd   al   willen   werken   aan   je   presentatie   en   spreekvaardigheden?   Wil  jij  als  toekomstig   professional   een   goed   inhoudelijk   debat   kunnen   voeren?   Studium   Gener ale   organiseert   begin   2011   drie   works hops   DEBATTEREN   in   samenwerking   met   de     Utrecht  Debating   Society  UDS.      

PRESENTATIE CHARISMATISCH  SPRE KEN   ARGUMENTATIE   STRUCTUUR  

Pagina 3

De trainers   van   de   UDS   leren   je   beter   te   argumentere n,   structuur   aan   te   brengen   in   je   verhaal   en   geven   tips   om   je   presentatie   te   verfijnen.  Iedere  bij eenkomst  krijg   je   een   korte   inleidi ng,   praktische   tips  en  werk   je  aan  de  verbetering   van  je  eigen  debat performance.  

S


Agenda 25 november - Feest Woolloomooloo: Op zijn Grieks

7 december - Algemene Ledenvergadering

15 december - Bedrijfsbezoek Volvo Gent

17 januari - Workshop debatteren (meerdere data)

22 t/m 29 januari - Wintersport 2011 Frankrijk te Flaine

n.t.b. - Studiereis Hongkong

Voor meer informatie over de bovenstaande activiteiten kun je op onze website kijken of een mail zenden naar secretaris@bgutrecht.nl.

Pagina 4

'5(66&2'(72*$ 129(0%(5 7,// $7:22//22022/22 ,'.$$570((


Waardige leden, Het bestuursjaar 2010 zit er bijna op. Na een mooi jaar gaan wij over een aantal weken aftreden.

Tijdens de Algemene ledenvergadering zal de bestuurswissel plaatsvinden.

Hierbij nodig ik jullie dan ook uit voor de ALV op dinsdag 7 december om 16.00 uur op Nijenoord 1. De exacte locatie wordt per mail bekend gemaakt.

Wij hopen jullie allen te mogen begroeten op de 7e van december.

Met vriendelijke groet, Bestuur 2010

Pagina 5


Pagina 6

t

g e in a l F

r G e

f i k s j as

Inclusief met o.a.: - 5x ontbijt - 5x 3-gangendiner - Skipas - Busreis - Hooded sweater - Overnachtingen

22 Januari t/m 29 januari 2011

BG Utrecht Wintersport 2011!

i dM r k an

n a -L

!

d e r i F eb

nie

!

en d e l

4

,55

4 4

, 0 Met trots, presenteren wij de:


Ons doel is een zo compleet mogelijke wintersportreis aan te bieden voor een zo scherp mogelijke prijs. De prijs voor de wintersport van BGU komt uit op € 440. Dit bedrag mag in 2 termijnen worden betaald. Het eerste termijn (€ 140) moet zijn betaald vóór 25 november 2010. De rest van de reissom moet worden betaald vóór 2 januari 2011. Wat is inclusief - Busreis Nederland – Flaine met een Royal Class touringcar, voorzien van bar, video, toilet en verstelbare stoelen; - 5 overnachtingen Flaine, Residence de la Foret; - 5 keer 3-gangendiner; - 5 keer ontbijt; - 6-daagse skipas voor het gehele gebied ‘Le Grand Massif’; - Eindschoonmaak; - Laken- en handdoekenpakket; - Hooded sweater. Wat is exclusief - Materiaalhuur vanaf €50; - Les (5 x 3 uur) €100; - Reisverzekering €2,60 p.p.p.d. + €3,50 (inclusief dekking bijzondere sporten); - Annuleringsverzekering (niet mogelijk om bij te boeken per persoon); - Dranken. Handig om te weten - Geen pasfoto nodig voor skipas; - Denk aan een reisverzekering, deze zit niet inclusief bij de reissom; o Deze is eventueel af te sluiten voor €2,60 per persoon per dag + €3,50 poliskosten. Dit is inclusief een dekking voor bijzondere sporten. - Er is voor iedereen die mee gaat een hooded sweater beschikbaar met opdruk van BGU; - We reizen met Bizztravel; - Dat er maar 24 plaatsen beschikbaar zijn, als we uitgaan van 4 personen per appartement. Wees er dus snel bij!; - De lessen starten op zondag, 5 lesdagen van 3 uur per dag.

Voor meer informatie mail naar activiteiten@bgutrecht.nl of kom langs in D05.06.

Pagina 7


Feest Woolloomooloo

'5(66&2'(72*$ 129(0%(5 7,// $7:22//22022/22 ,'.$$570((

Pagina 8


+2(.20,.0(70,-195,(1'(1%,-'(:+2" Feest Woolloomooloo

:22//22022/22

-$16.(5.+2)

Pagina 9


OP WEG NAAR NUMMER 1 Wij willen het beste en meest gevraagde IT-consulting bedrijf zijn. Om dit waar te kunnen maken zijn wij voortdurend op zoek naar gedreven young professionals met een passie voor IT. Wil jij de top van het bedrijfsleven helpen excelleren? En samen met ons nummer 1 worden? Kijk dan op onze site naar de mogelijkheden.

getronicsconsulting.com Pagina 10


GETRONICS CONSULTING Vooroplopen in de meest vooruitstrevende IT-technieken. Werken bij de top van het bedrijfsleven. Afwisselende consulting opdrachten. Veel ruimte voor opleiding en coaching. Een sprankelende, informele bedrijfscultuur. Spreekt dit je aan? Dan is een carrière bij Getronics Consulting zeker iets voor jou. Wie zijn wij? Getronics Consulting helpt de top van het bedrijfsleven te excelleren door slimme toepassing van informatietechnologie. Wij zijn opinieleider en grondlegger van verschillende leidende IT-standaarden in Nederland en adviseren onze klanten over de best haalbare en meest effectieve veranderingen in de IT-organisaties van onze klanten. Daarnaast stellen wij klanten in staat om die verandering daadwerkelijk te realiseren. Meer dan 1400 professionals in heel Nederland verzorgen het advies over, en de implementatie van oplossingen op het gebied van techniek, project en proces management op alle niveaus. Voornaamste werkgebieden zijn de Publieke, Financiële, Industriële markten, Onderwijs en Zorg. Daarnaast zijn we één van de grootste ICT-opleidingsinstituten van Nederland. Getronics Consulting heeft een eigen, zelfstandige plek als volwaardig ICTconsultingbedrijf binnen Getronics. Getronics Consulting is complementair gepositioneerd aan Getronics en ontwikkelt en bezit schaarse expertise en proposities voor technologie en toepassingen die zich in de beginfase van de product-life-cycle bevinden. Sinds 2007 is Getronics onderdeel van KPN. Hierdoor zijn wij een van de weinige ICTdienstverleners in Nederland die voor klanten complete trajecten kunnen verzorgen: van advies tot invoering en beheer van voorheen afzonderlijke lagen van de IT- en telecominfrastructuren in de vorm van Unified Business Communication. Wie ben jij? Maak jij de nieuwste technologieën werkbaar? Ben je bijna of onlangs afgestudeerd aan een universiteit in de richting IT of bedrijfskunde? Ben je initiatiefrijk, ondernemend, communicatief sterk en sta je voor kwaliteit? En ben jij bovenal op zoek naar werk dat leuk is, waarbij je zelf je carrière optimaal kunt vormgeven? Dan is ons Young Professional traject iets voor jou!

P WEG NAAR NUMME Pagina 11


Wat bieden wij Een carrière bij dé kennisleider in IT. Je maakt als Young Professional bij Getronics Consulting in korte tijd kennis met verschillende grote klanten. Ons opleidingsbudget is het beste in de branche. Je hebt dan ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting die jou ligt. Samen met een persoonlijke coach stippel je een carrièrepad uit aan de hand van jouw kennis en ervaring met methoden, technieken en best practices. En dat alles in een inspirerende werkomgeving met ervaren en prettige collega's op aansprekende opdrachten bij de top van het bedrijfsleven. Het eerste jaar zal in het teken staan van het Young Professionaltraject. Tijdens dit traject leer je onze organisatie en je collega’s goed kennen. Je start met verschillende trainingen, onder andere op het gebied van ITIL, Prince2 en MCSA, maar ook business- en soft skills. Vervolgens voer je twee projecten uit bij toonaangevende klanten. Na het eerste jaar ontwikkel je je verder richting techniek/ architectuur, service & performance management of project management. Je kunt daarbij als High Potential een vliegende start maken met onze Acceleration Tracks, waar je in korte tijd de kennis, kunde en ervaring opdoet voor de rest van je loopbaan. Zo groei je snel uit tot een consultant die organisaties verder helpt excelleren. Interesse? Wij zijn altijd op zoek naar Young Professionals! Wil jij, net als wij, de top van Nederlandse organisaties en hun medewerkers helpen om beter te presteren? Kijk dan op www.getronicsconsulting.com naar de mogelijkheden. Je kunt ook contact met ons opnemen via recruitment.consulting@getronics.com of per telefoon 030 6636485.

P WEG NAAR NUMME Pagina 12


Bedrijfsbezoek VOLVO GENT 15 december 2010

U

T

Pagina 13

T

H

C

E

R

St

ud

BG

iev

er

en

ig

in

g

Inschrijven voor 6 december via activiteiten@bgutrecht.nl


* Exclusief vlucht * Inclusief vlucht € 1150,- // Niet-leden + € 50,-

28 april t/m 7 mei 2010

Vanaf € 385,-*

HONG KONG

Boeiende bedrijfsbezoeken Informele contacten Bezoek universiteit 3-sterren hotel Culinair genieten Ontdek te stad

Live it & Love it!

BG Utrecht Studiereis 2010

Pagina 14


83&20,1*«.

 

WORKSHOPS DEBATING BY STUDIUM GENERALE    LEUKE  ACTIVITEIT          

GRATIS AANGEBODEN  

Heb JIJ   wel   oor   naar   een   leuke   activiteit   voor   jouw   studievereniging?   Altijd   al   willen   werken   aan   je   presentatie   en   spreekvaardigheden?  Wil  jij  als  toekomstig   professional   een   goed   inhoudelijk   debat   kunnen   voeren?   Studium   Generale   organiseert   begin   2011   drie   workshops   DEBATTEREN   in   samenwerking   met   de     Utrecht  Debating  Society  UDS.    

K͛^EDONT͛S

                                   WERKEN  AAN  COMPETENTIES  

De trainers   van   de   UDS   leren   je   beter   te   argumenteren,   structuur   aan   te   brengen   in   je   verhaal   en   geven   tips   om   je   presentatie   te   verfijnen.  Iedere  bijeenkomst  krijg   je   een   korte   inleiding,   praktische   tips  en  werk  je  aan  de  verbetering   van  je  eigen  debatperformance.  

PRESENTATIE   CHARISMATISCH  SPREKEN   ARGUMENTATIE   STRUCTUUR  

Interesse?  Meld  je  aan  bij  Femke  Westerneng   femke.westerneng@hu.nl    -­‐  06  16328027  (maandag  t/m  donderdag)  

Pagina 15


Talentscout Uitdagende bijbaan voor ambitieuze en hardwerkende student

Bosch Security Systems is onderdeel van de Bosch Groep, één van de grootste private industriële ondernemingen ter wereld, met 270.000 medewerkers. De Bosch groep is wereldwijd actief met ontwikkeling, productie, verkoop en service van producten in de business areas automobieltechniek, industriële technologie, consumenten-producten en bouwtechnologie. In Nederland telt de Bosch groep meer dan 3300 medewerkers. Bosch Security Systems in Nederland, wereldwijd producent van beveiligings- en communicatiesystemen, is verdeeld over drie locaties te Breda, Tilburg en Eindhoven. Onze producten zijn: CCTV (Camerabewaking), public address (omroep- en ontruimingsinstallaties), congress (vergadersystemen), inbraak- en brand-beveiligingssystemen. Ons bedrijf staat bekend om de doelgerichte investeringen in onderzoek en ontwikkeling met een sterke focus op de kwaliteit van de producten en heeft een stevige groeiambitie. Lees meer op http://www.boschsecurity.nl. Talentscout! Voor het opbouwen van ons netwerk en werving van jong talent en potentieel op universiteiten en hogescholen worden talentscouts ingezet. Deze talentscout benadert (bijna) afgestudeerden (technisch (bedrijfskundig) die excellent presteren, nevenactiviteiten hebben gedaan of buitenland ervaring hebben op hun CV. Vervolgens worden zij benaderd om, na toestemming, opgenomen te worden in een virtuele Talentpool. Zij komen in direct contact met het netwerk van Bosch Security Systems en ander talent. Zo kunnen zij hun netwerk uitbreiden... Jij kan één van deze Talentscouts worden! Wij bieden jou! een uitdagende functie waarin je bouwt aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling en netwerk. Je ontvangt daarnaast, exclusief als Talentscout: x driemaal per jaar de mogelijkheid een coachingsgesprek te hebben met een senior manager x toegang tot een internationaal netwerk aan professionals via de HR-director x eenmaal per jaar deelname aan een training die onderdeel is van ons talentenprogramma JMP x een persoonlijke referentie van de HR-director én Bosch promotionele kleding Je salaris is direct gekoppeld aan je resultaat (gebaseerd op CV’’s en aannames), dit wordt verder toegelicht tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Wij zijn op zoek naar! Universitaire/HBO studenten met een goed netwerk onder afstudeerders en alumni en interesse in promotionele werkzaamheden. De talentscout kan gemakkelijk contacten leggen, netwerken, maar ook beschikbare informatie op waarde schatten. De scout heeft enige affiniteit met de Bosch organisatie en technisch geschoolden. Ben je innovatief, initiatiefrijk, een teamplayer, geïnteresseerd in een internationale organisatie en ondernemend, dan ben je bij ons aan het juiste adres! De sollicitatieprocedure. Na een eerste selectie uit de ingekomen sollicitaties (motivatiebrief met CV) wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Mocht het passen en de wederzijdse verwachtingen komen overeen dan is het mogelijk dat jij gaat scouten voor Bosch Security Systems. Ben je geïnteresseerd? Mail naar recruitment.st@nl.bosch.com of bel voor meer informatie met Valery Oosterhof, 040 2577 264. Pagina 16


Students@Bosch Een uitdagende stage of afstudeerplek

Bosch Security Systems is onderdeel van de Bosch Groep, één van de grootste private industriële ondernemingen ter wereld, met 270.000 medewerkers. De Bosch groep is wereldwijd actief met ontwikkeling, productie, verkoop en service van producten in de business areas automobieltechniek, industriële technologie, consumentenproducten en bouwtechnologie. In Nederland telt de Bosch groep meer dan 3300 medewerkers. Bosch Security Systems in Nederland, wereldwijd producent van beveiligings- en communicatiesystemen, is verdeeld over drie locaties te Breda, Tilburg en Eindhoven. Onze producten zijn: CCTV (Camerabewaking), public address (omroep- en ontruimingsinstallaties), congress (vergadersystemen), personal security, inbraak- en brandbeveiligingssystemen. Ons bedrijf staat bekend om de doelgerichte investeringen in onderzoek en ontwikkeling met een sterke focus op de kwaliteit van de producten en heeft een stevige groeiambitie. Lees meer op http://www.boschsecurity.nl/. Students@Bosch! Voor dit aantrekkelijke stageprogramma zijn wij op zoek naar kandidaten met diverse achtergronden, zoals: Techniek (Mechanisch, Electrisch, ICT), Bedrijfskunde (Technische Bedrijfskunde, Financieel, HRM, Logistiek), Sales en Marketing. Loop je over van ambitie, houd je je graag bezig met vraagstukken op verschillende niveau’’s en wil je veel leren in een dynamische omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij brengen graag onze huidige en toekomstige stagiairs met elkaar in contact zodat jij direct uit de eerste hand informatie krijgt over Bosch Security Systems en zo direct je netwerk kunt opbouwen. Wij bieden jou! x Stage/afstuderen van 4 tot 6 maanden; een uitdagende opdracht en meewerken op de desbetreffende afdeling x Professionele en persoonlijke ontwikkeling door regelmatige terugkoppeling met je supervisor x Het opbouwen van een netwerk x CAO conforme stagevergoeding x Bij een goede afsluiting van de stagetijd, na het afronden van je studie, een eventueel vervolg bij Bosch Wij zijn op zoek naar! MBO, HBO en Universitaire studenten in verschillende fases van hun opleiding. Bij elke sollicitatie wordt gekeken of de persoon voldoet aan het profiel en binnen de organisatie past. Nevenactiviteiten, buitenlandervaring en enige werkervaring naast de studie zijn een pre. Ben je innovatief, initiatiefrijk, een teamplayer, geïnteresseerd in een internationale organisatie en ondernemend, dan ben je hier aan het juiste adres! De sollicitatieprocedure. Na een eerste selectie uit de ingekomen sollicitaties (motivatiebrief met CV) wordt er in overleg met de leidinggevende gekeken naar een wederzijds passende opdracht. Als dit zo is wordt je uitgenodigd voor een gesprek, mocht het passen en de wederzijdse verwachtingen (ook vanuit de opleiding) komen overeen dan is het mogelijk dat jij jouw stage loopt/afstuderen uitvoert bij Bosch Security Systems. Ben je geïnteresseerd? Mail naar Recruitment.st@nl.bosch.com of bel voor meer informatie met Arthur Bernaerts, 076 5721 583.

Pagina 17


Terugblik

DUBAI 2009 Maart/ April 2009

weer een studiereis van BG Utrecht om niet te vergeten!

T 2009 STUDIEREIS BG UTRECH

Dubai jaar zal BG Utrecht ejaar is bekend! Dit tijd. In dit reis voor dit colleg eken, cultuur en vrije mming van de studie , universiteitsbezo Het is zo ver, de beste uit; bedrijfsbezoeken amma zal bestaan bezoeken. Het progr en t wat informatie gegev document is alvas Bur Dubai translates as Bur, which literally is a historic district est 'Desert of Dubai,' is in Places of Inter side of Dubai. It popular tourist spots ons located on the western Dubai is one of the s. Many tourist attracti with superb city desert United Arab Emirate of Rush Inn essentially a nt near the location of policies, and excelle are to be found famous Meena Bazar and infrastructure, liberal Hotel of Dubai. The a great shopping malls The city makes banks, s. major facilitie the tourist Dubai and from the g, partying, within easy reach airline offices are The short-break for shoppin Inn Hotel in Dubai. events, location of Rush dining, sporting and the World Trade sunbathing, fine Hence, its Exhibition Hall of Dubai ers from the sinful pleasures. a couple of kilomet and even a few Centre are within tion Besides, Dubai is the destina Inn Hotel in Dubai. Dubai location of Rush truly said that Bur , attractions like the for the fastest, biggest there are other tourist Creek. of superlatives: ABRA the is and Museum highest. The city tallest, largest and is and ons popular attracti home to several also is There . tourists quite popular with and the sand dunes great fun in seeing during in the morning or mountains, early s an affluent image sunset. Dubai present red as normally conside is and visitor to the in shopping. The hotels the synonynm of the in number as per Bur Dubai are plenty . of every traveler taste and budget

Met trots, pres enter

en wij de:

BG Utrecht W intersport 20

[1]

St. Fr

-

0

rblijf, Skipas en

veel extra’s!

NIG

IN

G

ht

VE T CH

UD IE

BG

RE

ST

010 1-2 230

24 Januari 20 1

ngch amps

rec Ut

RE

10 !

! 279,

anco is Lo

Inc. Vervoer, Ve

BG

UT

Dubai centrum van Hotel in het chijnlijk We zullen waars en een 2- sterr verblijven in Dubai, centrum van hotel in het Het zee! de op met uitzicht Bur Dubai gebied heet

Win

te

rs

por

t


BEDRIJFSBEZOEK 11 NOVEMBER 20

10

L BG BORRE INSCHRIJVEN VIA

!

!

!

0U 2010 •R2R1E:0L R E B M E T Utrecht21 SEP TEN NETWERKABATO24, UTRECHT

BG Studiereis S2HTETU0TDA1EPNA0SHUIS • NOBELSTR

Live it & Lov

e it!

Boeiende bed rijfsbezoeken Informele con tacten Bezoek univ ersiteit 3-sterren hote l Culinair geniete n Ontdek te stad

BIJ IEDER

EEN DRANKJE

PA GRATIS TA

€1,50 €1,60

Fluitje Vaasje

Slechts € 1000,-

HONG KONG

BEDRIJFSBEZ1OEK

t/m 10 KLM CARGO - 28 okt ober 2010 10:00 u t/m 11:30 u deelname gratis! Inschrijven voor 25 okt ober

mei 2010

via activiteiten@bgut recht.nl

p Utrecht dig Genootscha Het Bedrijfskun Presenteert

Smit r Jeroeer,n10:30 - 12:00 uu 12 novemb denoord 700 Collegezaal 4, Ou Lezing

!4 n

le iet

4

n de

!

45

0,

ain

Fl

Inschrijven kan

via: activiteiten@

bgutrecht.nl

k f ij Massi r d n k a

5,

Gr an - Le

ie Fr eb eg

Met trots, presentere

d

n wij de:

BG Utrecht Winters 22 Januari t/m 29 jan

port 201

uari 2011

Inclusief met o.a. - 5x ontbijt - 5x 3-gangendin - Skipas - Busreis - Hooded sweate - Overnachtingen


Veel fun, maar ook erg professioneel! Mogelijk gemaakt door:

Nicole Voets Frank Wassenaar

Willemijn Stout

Pim Engelbregt

Bram van den Boom

Rasmus de Ruiter

Matthijs Smakman

Dorrit Mulder

Maurits Bruin Ard van der Kleij Pagina 20


Hoofdsponsor

Sponsors


t.

ha

er

th no

T y. da

e ll n

u’

o ty

ta

w rro

us sj

i

o

m To

© BG Utrecht 2010

r ve

ge for

Nieuwsflits nr 7_BG Utrecht  

Nieuwsblad van de studievereniging het Bedrijfskundig Genootschap Utrecht van de studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you