__MAIN_TEXT__

Page 18

Vi gör in te Vi gör k kök för alla. ök bara för dig.

Vi är no m

Gå gärn a in och

rösta på

inerade igen

oss via Är smidi www.cla ga essonk för umgä funktioner oc ok.se h smart ng a lös stilen i kö e eller ytor för matlagn ningar det vik ket? Lu tigaste gn – du ing? Ell Claesso för dig? er fokus kan få all nkök fin era Pla tih ns mäng kan få de der av ge op! Under ytan r du på känslan ts t du önsk på de läc nomtän och ar dig oc kta detal kra köke h det du jer n frå inte vis ste att du och listiga påhit n t. Du ville ha!

Fabriks gatan 2, Kr

ylbo I 0226-61 8 24 I www.cla essonk ok.se I Mån - fre 10

Claessonkök. Idé, strategi, formgivning, fotografering och produktion av annonser, tryck, webb och sociala kanaler. www.claessonkok.se

GLOSS Den högblanka ytan i Gloss ger ditt kök en stram, exklusiv ton. Kombinationen av olika material i bänkskiva och handtag ger en unik stil som passar både i en klassisk, gedigen villa och i ett nyproducerat hus. En infälld vinkyl förgyller hemmet och köksön ger gott om extra utrymme för både frukostmys och läxläsning. Hos oss på Claessonkök är du med och designar ditt kök i varje detalj, alltid tillsammans med erfarna köksdesigners som är experter på att utforma genomtänkta lösningar till just era behov och önskemål.

Gloss

högblank vit bänkskivor i ek

Gloss högblanka lucka med bänkskivor i ek och strama rostfria handtag knyter ihop trägolvet och braskaminen i den klassiska villan. Lägg märke till den specialdesignade diskbänksplåten med infälld ho och häll.

- 17 I Lör 10 -

14

Profile for STUART REKLAM

STUART Reklambyrå & Print Portfolio 2019  

STUART Reklambyrå & Print Portfolio 2019