__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


... OG TAKK FOR AT NETTOPP DU BLAR I ÅRETS GAVEKATALOG! Det har vært et spesielt år, og for mange av oss har det betydd at vi har fått en ny hverdag. Vi har tilpasset oss andre rutiner enn det vi har vært vant til. I denne tiden er det ekstra fint å kunne sette pris på medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere. Denne høsten har vi i Strømmes gjort en liten vri på den tradisjonelle julegavekatalogen vår. I år presenterer vi noen av våre gavefavoritter, i fire forskjellige prisklasser. I katalogen finner du alt fra deilig julemat – til tur- og fritidsprodukter. Finner du ikke akkurat det du er på jakt etter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi har nemlig mange andre flotte produkter og merkevarer, og hjelper deg gjerne! Vi kan også tilby gavekort slik at mottakeren selv kan velge akkurat den gaven han eller hun ønsker, innenfor bestemte prisklasser og kategorier. Når ønsket gave er valgt, sendes denne rett hjem til mottakerens postkasse. Enkelt og greit!


PRISKATEGORI 1 Opp til Kr 350,SALTKAR Bloom saltkar med skje, inspirert av utsprungne japanske kirsebærblomster.

Pris: 319,-

GLASSFLASKE- OG MATBOKS MED BAMBUSLOKK Denne flasken støtter deg i i din bærekraftige livsstil. Glassflasken med bambuslokk reduserer ditt plastforbruk og hjelper deg i ditt behov for å få i deg veske. Laget av borosilikat premium kvalitets glass, som tåler store endringer i temperaturer. En vakker RPET sleeve gjør utseende komplett. Rommer 750ML. BPA fri. Oppbevar og varm dine smakfulle hjemmelagde måltider i denne lunsjboksen i glasss. Lufttett bambuslokk som gjør at du kan forberede dine sunne måltider hjemme, og ta ferske måltider med deg overalt. Laget av borosilikatglass i høy kvalitet som tåler høye forskjeller i temperatur. Inkludert praktisk spork.

Pris: 269,-

BEZZERWIZZER BÆREKRAFT BEZZERWIZZER Bærekraftsmål-Brick er en quiz som består av 60 spørsmål om de 17 bærekraftsmålene og gir kunnskap om de store fremskrittene verden allerede har tatt og om fremtidens utfordringer. Spillet kan også brukes sammen med BEZZERWIZZER Original.

Pris: 55,(v/ 200 stk)


PRISKATEGORI 1 Opp til Kr 350,-

BALTIMORE BUMBAG Denne vesken fungerer bra hvis du skal ut og reise. Du kan enten bære den enten som magetaske eller skulderbag med justerbare skulderstropper. Vesken er laget av et vannavvisende materiale og har en stor og to mindre rom. Perfekt for lagring av for eksempel mobiltelefon, nettbrett, nøkler, lommebok og pass, siden du kan lagre det trygt nær kroppen din. Legg til et gravert PU-merke i matchende materiale. Graveringsprosessen drives av solenergi og ingen kjemikalier blir brukt i graveringsprosessen. Tilgjengelig i fargene svart, greige og marine

Pris: 235,NOMIMONO TAPASSETT Tapassett som inneholder to boller, et trefat og en smørkniv. Japansk møter skandinavisk og rustikt møter moderne.

Pris: 199,SECRID CARD PROTECTOR Secrid kortholder i sølvfarget aluminum som bekytter kredittkort mot skimming. Secrid investerer i skogplantering i et område høyt i Andesfjellene. Ved å plante nok trær, og pleie dem, er Secrids CO2-produksjon kompensert. Prosjektet er sertifisert ihht Fairtrade Climate Standard og Gold Standard. Secrid støtter også Ocean Cleanup.

Pris: 229,-


PRISKATEGORI 1 Opp til Kr 350,-

TENDERFLAME LILY Skap den gode stemningen med Lilly. Koseflamme uten røyk, sot eller lukt. Livlige, dansende flammer som brenner i ca 7 timer på en fylling. Kommer i flere lekre farger. 2 pk m/ 0,7l fuel.

Pris: 249,-

SJOKOLADEBØTTE

MERIBEL LUE

FINSE NOR LUE

Deilige fristelser fra Ole Chokolade.

Ribstrikket lue med oppbrett og fuskepelsdusk i sort. 50% Ull, 40% Akryl, 10% Mohair. Finnes i flere farger.

Sporty lue i retro design. 50% merinoull og 50% akryl. Finnes i flere farger.

Pris: 189,-

Pris: 189,-

Pris: 239,-


PRISKATEGORI 1 Opp til Kr 350,-

SMAKSPAKKE Julegave med gode smaker. Julesylte håndlaget skåret 100 g, Julepostei ovnsbakt 200 g, Rødvinspølse snabb 280 g, Røkt laks skivet i gavesjaktel 150g, Norsk Spekeskinke 100 g skivet, Toppris Småbiter 140g, Pakkes i rød striesekk “God jul” 30x45

Pris: 350,SOUVENIR JULEKULE Flotte julekuler fra Holmegaard.

Pris fra: 125,-


PRISKATEGORI 2 Opp til Kr 550,-

GO 3 JBL Go 3 har dristig styling og rik JBL Pro-lyd. Med sin nye iøynefallende edgy design, fargerike tekstiler og uttrykksfulle detaljer, er dette et must-ha tilbehør til din neste tur. Melodiene dine vil løfte deg opp med JBL Pro Sound, den er IP67 vanntett og støvtett, slik at du kan fortsette å lytte både i sol og regn, og med den integrerte hempen, kan du bære den hvor som helst. Go 3 kommer i helt nye nyanser og fargekombinasjoner inspirert av dagens gatemote. JBL Go 3 ser så levende ut som den høres ut.

Pris: 399,-

KABINKOFFERT

OCEAN BOTTLE BEZZERWIZZER Quizklassikeren med 5000 knivskarpe spørsmål ogartige taktiske muligheter. Nå med ny brikke som gjør lagspill enda morsommere.

Pris: 389,-

Flasken er designet av det norske firmaet K8 og er 100% resirkulerbar. Produsert i rustfritt stål og tåler oppvaskmaskin. Flasken har bærestropp i silikon og korken og toppen av flasken kan skrus av og brukes som kopp. Holder innholdet varmt i opptil 9 timer og kaldt i opptil 18 timer. Ved å å velge denne flasken finansierer du innsamlingen av elleve kilo havplast.

Pris: 399,-

Vår nye og superlette kabinkoffert er perfekt for flyreisen. Den har et eget arbeidsrom i fronten som gjør det enkelt å ta ut PC eller nettbrett i møter eller i sikkerhetskontrollen. Kofferten inneholder et polstret rom til PC samt mange lommer med plass til bøker, hefter, skrivesaker, samt to store rom til bagasje. Kofferten har justerbart teleskophåndtak, fire doble hjul, sikkerhetsstropper og TSA-lås. Mål 39.5 x 23.5 x 55 cm. Vekt 2,7 kilo. Finnes også i medium størrelse 65 x 44 x 23.

Pris fra: 499,-


PRISKATEGORI 2 Opp til Kr 550,WOOFIT GO WOOFit Go er en liten og lett høyttaler med stor lyd, som elegant kombinerer vakker dansk design og ultimat bærbarhet. Sleng den i baggen og ta den med deg i parken, på festivalen eller på ferien. WOOFit Go er vannavvisende og tåler vannsprøyt, så du kan nyte musikk hvor enn du er. Kan leveres med print på stoff og sleeve på esken. Koble til via Bluetooth og ta med deg trådløs lyd overalt. Få en enda større lydopplevelse når du kobler sammen to WOOFit Go høyttalere til ett stereopar. WOOFit Go er en monohøyttaler, men koble to høyttalere sammen, og de forvandles til ett stereopar med én høyre og en venstre høyttaler.

Pris: 379,-

CARGEIT CARE CHARGEit vil følge deg overalt. Bruk den mens du er på farten, på kontoret, på nattbordet eller i bilen. Hvis enheten din støtter trådløs lading, er alt du trenger å gjøre å plassere den på X-symbolet og før du vet ordet av det, har du en fulladet enhet som bruker Qi-sertifisert hurtiglading. CHARGEit tillater også kablet lading. CHARGEit 6000mAh batteriet kan lade telefonen opptil 3 ganger avhengig av batteristørrelse. CHARGEit powerbank er fulladet på 3 timer. CHARGEit Care er dekket med stoff fra Revive fra den danske produsenten KVADRAT. Revive-stoffet er laget av 100% resirkulerte plastflasker. Stoffet er produsert samme sted som CHARGEit, noe som minimerer transport. Den trådløse laderen er pakket i plastfri emballasje. I stedet for plast bruker vi 100% FSC-sertifisert papir og papp, noe som betyr at alt av emballasje kommer fra FSC-godkjente skoger. For hver CHARGEit Care som selges, doneres 25 euro cent til organisasjonen Plastic Change.

Pris: 429,-


PRISKATEGORI 2 Opp til Kr 550,FINSE RYGGSEKK Moderne og praktisk hverdagssekk med laptoplomme og mange praktiske rom og lommer. Den har polstrede skulderemmer og håndtak i toppen. Sekken passer perfekt enten om turen går i skiløypa, til byen eller i marka. Stoffet er i 600D polyester Fôr: 100% polyester

Pris: 369,-

LAKRIDS JULEKALENDER Oppdag overraskende kombinasjoner og sensoriske smaksopplevelser gjennom en verden av glitrende lys og lekre fristelser, med lakris som kjerne. Mens du teller ned til julaften, skjuler det seg en pakke med 2 overraskelser bak hver luke. Men en bit er sjeldent nok, så det er valgfritt om du vil dele... I år består julekalenderen av 93% resirkulert papp.

Pris: 359,-

STANLEY CLASSIC 1L Den gamle gode klassiske termosen kommer i en ny og forbedret utgave. Den er blitt tynnere og lettere, men har fortsatt de fantastiske egenskapene som tidligere. Disse termosene holder på varme drikker i 20 timer eller mer og de passer også utrolig godt til kalde drikker.Den tøffe og robuste termosen kommer i år i en sort og en grønn utgave. Classic-serien dekkes av Stanleys Built-for-life livstidsgaranti.

Pris: 419,-


PRISKATEGORI 2 Opp til Kr 550,-

HOME BARTENDER GIFTBOX Shaker, målebeger, barskje og to stk GC longdrink-glass.

Pris: 435,-

HÅNDKLESETT OG VEGANSÅPE Håndlaget mild håndsåpe med kokosnøttolje som ikke tørker ut huden. Fri for parabener, kunstige fargestoffer og hormonpåvirkende stoffer. Leveres med en pose som du kan bruke hvis såpen går i små biter. Et perfekt hygienetilbehør som vil være et flott og miljøvennlig innslag for ethvert baderom. Aberdeen-håndklesettet består av to badehåndklær og to mindre håndklær som gjør dem til et vakkert innslag for de fleste bad. Settet er produsert med 18% sertifisert resirkulert bomull fra leverandørens bomullsavfall, laget i 550 GSM vevd frotté. Fibre som vanligvis anses som ubrukelige har, takket være den rette produksjonsprosessen, infridd alle ønskede egenskaper, og gir deg komfortable håndklær som du vil elske å bruke. Finnes i fargene beige, grå og grønn.

Pris: 479,-


PRISKATEGORI 3 Opp til Kr 850,SOFT SPOT SOLAR Lanternen har et grafisk og stilrent uttrykk, der form og funksjon smelter sammen i den solide stålrammen som i ett og samme stykke er både håndtak, base og ramme for kuppelen. Finnes i tre størrelser

Pris 18,5 cm: 529,Pris 25 cm: 850,Pris 24 cm: 1229,-

CIRRUS NO. 2 STEAMER Den er effektiv, lett å bruke hjemme og enkel å ta med seg på en helgetur eller jobbreise. Steameren fungerer på alle stofftyper, fra den skjøreste silke til den mest motstandsdyktige lin. Klærne dine blir glatte og rynkefrie. Dampen reduserer også vond lukt og fjerner overflatesmuss.

Pris: 799,-


PRISKATEGORI 3 Opp til Kr 850,-

MASAHIRO GAVESETT Vår mest allsidige brynestav. Passer til alle kniver i Masahiro MV serien. Masahiro MV-H serie har satt en ny standard. Her har den klassiske kokkeserien fått det profesjonelle MBS 26 stålet og et moderne antibakterielt materiale i håndtaket. Dette er rett og slett en moderne klassiker. Serien har en stor bredde som passer både det profesjonelle og den private kokken. Kniven er 18 cm.

Pris: 839,-

TUNE 225TWS Bli ett med musikken din og verden. Uten ledninger som holder deg igjen, kan du virkelig glede deg over favorittmusikken med JBL Pure Bass. JBL TUNE 225TWS-ørepluggene gir deg straks sømløs tilkobling til musikk og telefonoppringninger. Du bare åpner etuiet for å spille musikken mens JBL TUNE 225TWS-øreproppene straks kobler seg til enheten, og Dual Connect gir tilgang til en av øreproppene, eller begge. Få mer lyttetid og komfort med opptil 25 timers batteritid. Skaff deg JBL TUNE 225TWS-øreproppene som passer stilen din, og velg mellom forskjellige farger.

Pris: 799,-


PRISKATEGORI 3 Opp til Kr 850,-

SMAKSPAKKE Gaveeske med smakfulle produkter. Inneholder Julesylte håndlaget skåret 100 g, Julepostei ovnsbakt 200 g, Rødvinspølse snabb 280 g, Røkt laks skivet i gavesjaktel 150g, Norsk Spekeskinke 100 g skivet, Toppris Småbiter 140g, Buko Bit 140 gr assorterte oster, Edamer Rund 250 g, Uhrenholdt, Grov julesennep 280g, Bøkerøkt juleskinke 100 g skivet, Evergood Dark Roast 200g, Choco Petit Beurre 150 g, Nøttemix Salt og Søtt 130 g. Pakkes i juleeske

Pris: 680,-

SMAKSPAKKE Gaveeske med smakfulle produkter. Olivolja Ex Verg-Classico 0,25, Balsamico 250 ml, Pesto alla Genovese 140g, SALCHICHON SKIVET 80 G, Serranoskinke Jamondor skivet 70g, Bruschetta Naturell 175g, Pipers Cheddar & Onion 40g, Julesylte håndlaget skåret 100 g, Julepostei ovnsbakt 200 g, Rødvinspølse snabb 280 g, Røkt laks skivet i gavesjaktel 150g, Edamer Rund 250 g, Uhrenholdt, Grov julesennep 280g, Julesild 380 g, Holmsens brendete mandler 100 g, Truffes Cacao 40g, Evergood Dark Roast 200g. Pakkes i juleeske.

Pris: 800,-

STARTERSETT

De flotte grytene og stekepannene har svært god kvalitet, og har en glatt overflate for enkel rengjøring. Håndtakene holder seg kalde, og det rustfrie stålet fordeler varmen jevnt og raskt. Produktene er sikre i bruk på alle varmekilder, inkludert induksjon. Oppvaskmaskinsikker.

Pris: 680,-


PRISKATEGORI 3 Opp til Kr 850,-

MULTIBEV En moderne og urban tolkning av den tradisjonelle termosen. MultiBev er 2-i-1-flasken som er både praktisk og allsidig, til daglig bruk. En drikkeflaske til varme eller kalde drikker, samt en egen kopp med eget lokk. Begge delene er laget med dobbel vegg i rustfritt stål med vakuum, som holder drikken perfekt temperert i mange timer og klar til å helle drikke på farten eller dele med en venn. Den lekkasjesikre Pak ™ Cap oppbevarer et praktisk roll and fold lokk, snacks eller annet nødvendig. En bærekraftig løsning på ditt daglige behov.

Pris fra: 599,-

24 H BAG Flott bag i 100% vannavstøtende nylon. Bagen har fine detaljer og vanntette glidelåser. L: 42 cm, W: 19 cm, H 33 cm. Finnes i to størrelser. Farger: sort og marine.

Pris fra: 689,-


PRISKATEGORI 4 Over Kr 850,-

KUBUS 4 STØPEJERNSGRYTE Den runde støpejernsgryten fra Le Creuset er en uunnværlig klassiker på kjøkkenet.Gryten har blitt fremstilt i høyeste kvalitet på Le Creusets eget støperieti Frankrike siden 1925. Støpejern er kjent for å være et av de beste materialenetil matlaging Støpejernsgryten holder seg varm lenge etter at du slår av varmen,noe som gir mulighet for energivennlig matlaging, samtidig som den ferdiglagderetten, holdes varm ved bordet. Støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder. Finnes i mange flotte farger. Diameter: 22 cm.

Pris fra: 1659,-

Med en skarp sans for moderne funksjonalistisk stil, designet Mogens Lassen den ikoniske Kubus lysestaken i 1962, et stykke som en gang var forbeholdt familie og nære arkitektskollegaer. Kubus er fortsatt laget i Danmark, og blant arkitekter og designkjennere har den oppnådd statusen til et moderne internasjonalt designikon.

Pris fra: 1269,-


PRISKATEGORI 4 Over Kr 850,-

PARTYBOX ON THE GO

BRØDRISTER

På alt fra strandfester til festivaler, kan du se, høre og føle musikken med JBL PartyBox On-The-Go. Skru opp lyden med 100 watt JBL Pro Sound-høyttalere som synkroniseres med et forbløffende lysshow. Spill favorittlåtene dine via Bluetooth, USB, AUX og TWS («True Wireless Stereo»). Få med deg en venn og syng for full hals med trådløse JBL-mikrofoner, eller bruk instrumentinngangen til å spille med på musikken. Med flaskeåpner, polstret skulderstropp, oppladbart batteri og IPX4-vannbeskyttelse, har JBL PartyBox On-The-Go alt du trenger for å få festen i gang – og ta den med deg hvor som helst.

Brødrister til fire skiver fra Smeg i 50’s Retro Style. Laget i lakert stål. Ekstra brede ristelommer. Opplyste knapper i krom. 6 ulike innstillingsnivåer. Gjenoppvarmingsfunksjon. Opptiningsfunksjon. Bagelprogram – rister en side av bagelen. Separat stoppknapp for avbrytning av program. Avtakbart smulebrett. Ledningssamler under brødrister. Gummilister for stabilitet. Totaleffekt: 2000 W. MEG ble grunnlagt av Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, et tettsted ved Reggio Emilia nord i Italia, og er i dag et av landets ledende produsenter av husholdningsapparater. Småelektriske produkter i 50-talls design som kjøkkenmaskiner, brødristere, vannkokere mm lansertes for første gang i 2014.

Pris: 2880,-

Pris: 1529,-


PRISKATEGORI 4 Over Kr 850,-

BUNADSPLEDD Bunadspleddet er et delikat produkt som må tilpasses sitt bruksområde. Kontakt med objekter som ringer, beltespenner, armbånd etc. bør unngås. Om du er så uheldig å få løsnet en tråd i pleddet, kan du enten dra ut hele tråden eller klippe den forsiktig av. Vevde produkter rakner ikke. Finnes i flere varianter, inspirert av norske bunader. Bunadspleddene er produsert av Grinakervev på Hadeland for Fram Oslo.

Pris: 1459,-

TENDERFLAME CARNATION Carnation blir et midtpunkt uansett hvor du setter den. Lekker oval form med eik underdel og levende koselige flammer. Avgir også en god lun varme på ca 1100 watt, som gjør det den passer like godt på terrassen en sen kveld som inne. Akkurat som alle Tenderflame-produkter brukes det sikre og rentbrennende Tenderfuel. En fylling varer omkring 5 timer.

Pris: 1189,-


SKYLINE LUX SKYLINE LUX er luksusvarianten av den populære serien Skyline. Serien kommer i lekker koksgrå farge og har en eksklusiv håndslipt dekor. Formgiveren er den kjente interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra sine reiser rundt om i verden. Skyline ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai der han satt i 43.etasje, så ut over byen og ble fascinert av alle lysene. Han ga Skyline et stramt, rent og maskulint uttrykk som en illusjon av byens stilrene linjer. Den eksklusive håndslipte dekoren skaper et sofistikert interiør. Skyline Lux er håndlaget og munnblåst av erfarne glassblåsere, og er en videreføring av den populære Skylineserien som finnes i koks, hvit og blå, selvfølgelig også signert Halvor Bakke.

PRISKATEGORI 4 Over Kr 850,-

Pris fra: 1069,-

WILDFLOWER PLEDD Wildflower-pleddene får deg til å tenker på naturlige, ville og ekstravagante blomster. Designet er forenklet med et sterkt og vakkert uttrykk. Pleddene er jacquard vevd i den mykeste babyalpakkaull, med forskjellige uttrykk på hver side ser Wildflower både mangfoldige og elegante ut. Pleddene kommer i tre vakre farger. Str.: 135x200 cm

Pris fra: 1599,-


MITTGAVEVALG.NO Vi har et bredt spekter fra flere ulike merker med mange forskjellige valg. Dette betyr at mottakeren av kortet alltid finner noe de liker. Vi kan også tilpasse design av kort og design av nettsider fra 50 stk, noe som g jør gaven mer personlig og budskapet tydeligere. Mange gaver blir g jemt bort i en skuff, derfor er dette et godt alternativ fordi du vet at mottakeren får noe som han eller hun virkelig ønsker og trenger. Vi vet at vi har en stor drivkraft og potensiale til å endre ting til det bedre. Vi vet at vi er på begynnelsen av reisen, og vi er opptatt av å ta de nødvendige beslutningene som trengs for å drive en bærekraftig og sirkulær virksomhet.

ET STØRRE UTVALG Giver velger hvor mye han eller hun ønsker å gi, og mottaker velger selv blant de produktene som er kvalifisert for gavekortene våre.


Alle priser gjelder ved kjøp av minimum 50 stk, dersom ikke annet er oppgitt. Prisene er eks mva og EXW Kristiansand. Logomerking kommer i tillegg dersom ikke annet er oppgitt. Vi tar forbehold om trykkfeil, pris- og valutaendringer.

Strømmes AS Rigetjønnveien 14, 4626 Kristiansand Avd Oslo: Karenslyst Allé 55, 0277 Oslo Telefon: 38 12 01 00 Epost: stromme@strommes.no strommes.no @strømmes

@strommes_as

@strømmes


Profile for Strømmes

Sesongens utvalgte gaver 2020  

Sesongens utvalgte gaver 2020  

Profile for strommes

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded