Page 1

Bedriftspresentasjon


Strømmes Reklame Strømmes Reklame har i over 50 år vært en av Norges største og mest erfarne leverandører av gave- og profileringsartikler. Kombinasjonen av fagkunnskap og seriøse underleverandører har gjort oss til totalleverandør for store og små virksomheter innen de fleste bransjer. Vårt leverandørnettverk er bredt, og består av ulike typer underleverandører i Norden, Europa og Østen. Vårt internasjonale samarbeid gjør det mulig for oss å møte krav og behov fra store, internasjonale selskaper. Vi tilbyr produkter tilpasset markedet til konkurransedyktige priser og kort leveringstid. Vi har et sterkt fokus på å knytte til oss sterke internasjonale og norske merkevarer. For ytterligere oversikt, se www.strommes.no. Vi ønsker å bidra til å sikre våre kunder en klar identitet og å skape varige relasjoner gjennom kompetanse og kreativitet.

Vår visjon er

SAMMEN MOT NYE MÅL

Våre verdier er viktige for oss:

Målrettet Innovativ Tillit

Vi er over 25 engasjerte medarbeidere, lokalisert på Rige like utenfor Kristiansand. Under samme tak finnes administrasjon, salgsavdeling, distribusjon, kundesenter, innkjøpsavdeling og designavdeling. Vi har en egen salgsavdeling i Oslo, beliggende på Vinderen. Vår lange erfaring gjør oss trygge på at vi har kompetansen som skal til for å utvikle kreative og unike løsninger for våre kunder.


Lager og logistikk Strømmes Reklame kan tilby våre kunder en komplett distribusjonsløsning som innbefatter lagerhold, rapporter, pakking, utsendelser og moderne nettbutikkløsninger. I vårt moderne lager sørger vi for trygg og kontrollert oppbevaring av våre kunders varer, enten som lagerhotell eller nettbutikk-baserte produkter. Lageret har en kapasitet på over 1500 pallplasser i tillegg til eget plukklager. Strømmes Reklame distribuerer mange tusen forsendelser i Norge og utlandet hvert år. Dette innfatter både distribusjon til bedrifter og direkte til bedriftens ansatte. Vi kan også tilby egen kundesupport for våre nasjonale og internasjonale kunder. Strømmes Reklame kan tilpasse logistikk og rapportering uavhengig av it-system til våre kunder. Våre kunder mottar en sporingsinformasjon ved sending, samt vår kundesupport vil alltid kunne hjelpe til med en presis forsendelsesstatus. Målsettingen er å skape en forutsigbarhet og trygghet for kunden, og vår logistikkavdeling har kontinuerlig kontroll på vareflyten fra produsent til kunde.


Miljøpolitikk En omtanke for miljø og fokus på kvalitet har alltid vært essensielt for Strømmes Reklame. Vi jobber konstant med å imøtekomme såvel kunders som samfunnets ønsker og krav om miljøvennlige produkter og miljøvennlig produksjon. Strømmes Reklame er ISO 14001 sertifisert. Vår ISO 14001 politikk: Å spørre om og i videst mulig omfang å winnhente dokumentasjon for de kjemiske stoffer som inngår i våre salgsprodukter. Å unngå produkter som inneholder CMR-stoffer og sterkt sunnhetsskadelige stoffer samt stoffer klassifisert som miljøfarlige. Anvende gjenvinnbare produkter eller gjenvinningsmaterialer når det er mulig og lovlig i forhold til krav om eksempelvis sporbarhet og hygiene. I vår rådgivning til kunder i forhold til valg av produkter: Vi forsøker å unngå produkter med en meget kort levetid, og jobber for å redusere miljøbelastende løsninger og produkter. Å ha overblikk over relevant miljølovgivning, sikre ajourføring av den og sikre at våre produkter og virksomheter alltid er i overensstemmelse med denne.

Som et av få selskaper i bransjen, er vi medlem av Grønt Punkt Norge. Vi har egne miljømål som revideres og forbedres halvårlig som en del av Miljøfyrtårnsertifiseringen.


Kvalitetspolitikk Strømmes Reklame er ISO 9001 sertifisert. Vi har i forbindelse med sertifiseringen valgt å ha et særlig fokus på ”product compliance”. Det betyr at Strømmes Reklame er svært opptatt av at produktene vi leverer innehar samtlige nasjonale og internasjonale lovkrav. Vårt hovedfokus er en sporbarhet på produkter vi produserer og leverer. Det betyr at vi skal dokumentere produktenes opphav og innhold. For oss er en implementering av et ISO system både utfordrede og krevende, men også en nødvendighet da vi insisterer på å levere best mulig kvalitet. Med ISO 9001 sertifiseringen understreker vi vår seriøsitet og ustoppelige målsetting etter å være blant de aller beste i bransjen. Noe som igjen skal komme våre kunder og samarbeidspartnere til gode. Vi bruker vår kompetanse og erfaring gjennom 50 år med salg av gave- og profileringsprodukter til å velge riktig produkter og løsninger for våre kunder. Vi stiller krav til at våre leverandører, og alle våre leverandører i Det fjerne østen må underskrive et ”supplier questionary” CSR og COC. Som en del av vår ISO politikk inspiserer vi flere fabikker i Østen hvert år. Vi skal levere produkter og service i henhold til kundens krav og betingelser. Vi legger stor vekt på at vårt arbeid uttrykker våre verdier: målrettethet, innovasjon og tillit. Kvaliteten i vårt arbeid skal bidra til å styrke konkurranseevnen i dag og i fremtiden. Vi forplikter oss til å identifisere og implentere relevant lovgivning.


COC / CSR Strømmes Reklame har et omfattende regelverk knyttet til samfunnsansvar (CSR) og bedriftskultur (COC) overfor oss selv og for våre underleverandører. Strømmes Reklame stiller krav til de underleverandørene som er valgt som våre samarbeidspartnere. Gjennom å stille krav vil vi sikre at de produktene som tilbys, blir produsert under vilkår som sikrer anstendige arbeidsforhold, overholder lokale lover og internasjonale etiske standarder. Det er et ufravikelig krav at alle våre underleverandører skriver under på kravene. Vår filosofi er å bestrebe oss på å være rettferdig, ansvarlige, miljøbevisste samt generelt å vise god etisk og sosial adferd. Denne filosofien avspeiler seg i måten vi driver forretning på. Vårt regelverk forplikter oss til å foreta regelmessige kontroller ved de fabrikkene vi benytter for å sikre at våre underleverandører kontinuerlig lever opp til de kravene vi stiller dem. Målet er å opprette en ansvarlig og bæredyktig leverandørkjede, oppnå lovlige vilkår for fabrikkarbeidere, sikre gjennomsiktighet i alle prosesser samt leverandør- og produktsikkerhet til våre kunder.


Spesialproduksjon og logomerking Vi har lang og bred erfaring med spesialproduksjoner i Østen, og syns det er ekstra gøy når vi kan skape et helt konsept rundt våre kunders virke. Vårt mål er å yte det lille ekstra som gjør at våre kunder skiller seg ut og blir lagt merke til. Vi har dyktige designere som tilpasser og skaper produkter etter kundens ønske. Våre konsulenter og innkjøpere vet hvilke muligheter som finnes for å møte dine behov. For raskere levering og mer standardiserte produkter, har vi trykkeri vegg-i-vegg med våre lokaler på Rige i Kristiansand. Vi utfører alt fra broderier og silke- / tampo- / transfertrykk til gravering og preging.


Kundebasert nettbutikk De fleste av våre lagerkunder har egne webshoper hos oss. Her kan den enkelte bedrift handle sine profileringsartikler. Webshopen viser detaljerte bilder av hvilke produkter som finnes på lager til enhver tid, forhåndsmerket med kundens logo. Via webshopen kommer man også enkelt i kontakt med sin kontaktperson hos Strømmes Reklame. Løsningen er rask og enkel, og varer sendes normalt fra vårt lager dagen etter bestilling. I mange tilfeller har man varer på sitt kontor dagen etter siste tastetrykk! En felles bestillingsportal gjør det lettere for bedrifter å holde en samlet mal på profilering på tvers av avdelinger i inn- og utland.

Kundebasert salgsdag

Vi kan tilby salgsdager på kundens lokasjon for å promotere produkter fra nettbutikken samt spesialtilbud til de ansatte


Webside/ Produktdatabase På våre nettsider strommes.no finner man produktkataloger fra våre leverandører. Vi har i tillegg en egen, stor produktdatabase med et utvalg produkter i mer enn 50 kategorier. Alle våre kunder kan få tilgang til denne via en personlig pålogging. I vår produktdatabase kan man legge produkter i en handlevogn og sende forespørsel direkte til din respektive konsulent. Enklere kan det ikke gjøres! Vi legger også ut kundekampanjer og nyheter på denne siden.


Noen av v책re avtalekunder


Sponsorater og Arrangementer


Hovedkontor: Strømmes Reklame AS Rigedalen 59 4626 Kristiansand Avd Oslo: Holmenveien 20 a 0374 Oslo Telefon: 38 12 01 00 Faks: 38 02 73 27 Epost: stromme@strommes.no Internett: www.strommes.no

Bedriftspresentasjon Strømmes Reklame  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you