__MAIN_TEXT__

Page 1

Bedriftspresentasjon


Strømmes Strømmes har i over 50 år vært en av Norges største og mest erfarne leverandører av gave- og profileringsprodukter. Kombinasjonen av fagkunnskap og seriøse underleverandører har gjort oss til totalleverandør for store og små virksomheter innen de fleste bransjer. Vårt leverandørnettverk er bredt, og består av ulike typer underleverandører iNorge, Europa og Asia. Vårt internasjonale samarbeid gjør det mulig for oss å møte krav og behov fra store nasjonale og internasjonale selskaper. Vi tilbyr produkter tilpasset markedet til konkurransedyktige priser og riktig leveringstid. Vi har et sterkt fokus på å knytte til oss sterke norske og internasjonale merkevarer. For ytterligere oversikt, se vår nettside strommes.no. Vi ønsker å bidra til å sikre våre kunder en klar identitet og å skape varige relasjoner gjennom kompetanse og kreativitet.

Vår visjon er

SAMMEN MOT NYE MÅL

Våre verdier er viktige for oss:

Målrettet Innovativ Tillit

På vårt hovedkontor i Kristiansand finnes administrasjon, salgsavdeling, distribusjon, kundesenter, innkjøpsavdeling og designavdeling. Vi har også kontor i Oslo, beliggende på Skøyen. Vår lange erfaring gjør oss trygge på at vi har kompetansen som skal til for å utvikle kreative og sikre løsninger for våre kunder.


Lager og logistikk Strømmes kan tilby en komplett distribusjonsløsning med lagerhold, pakking, utsendelser, rapporter og nettbutikkløsninger. I våre moderne lagerfasiliteter sørger vi for trygg og kontrollert oppbevaring av våre kunders produkter, enten som lagerhotell eller nettbutikk-baserte produkter. Vi har en kapasitet på over 2000 pallplasser i tillegg til et eget stort plukklager. Strømmes distribuerer over 20 000 forsendelser i Norge og utlandet hvert år. Dette inkluderer både distribusjon til bedrifter og direkte til bedriftens ansatte. Vi kan også tilby egen kundesupport for våre nasjonale og internasjonale kunder. Strømmes kan tilpasse logistikk og rapportering uavhengig av it-system til våre kunder. Våre kunder mottar sporingsinformasjon ved sending, samt vår kundesupport vil alltid kunne hjelpe til med en presis forsendelsesstatus. Målsettingen er å skape en forutsigbarhet og trygghet for kunden, og en kontinuerlig kontroll på vareflyten fra produsent til kunde.


Miljøpolitikk En omtanke for miljøet og fokus på kvalitet har alltid vært viktig for Strømmes. Vi jobber konstant med å imøtekomme såvel kunders som samfunnets ønsker og krav om miljøvennlige produkter og miljøvennlig produksjon. Strømmes er ISO 14001:2015 sertifisert. Vår ISO 14001:2015 politikk: Å spørre om og i videst mulig omfang å innhente dokumentasjon for de kjemiske stoffer som inngår i våre salgsprodukter. Å unngå produkter som inneholder CMR-stoffer og sterkt sunnhetsskadelige stoffer samt stoffer klassifisert som miljøfarlige. Anvende gjenvinnbare produkter eller gjenvinningsmaterialer når det er mulig og lovlig i forhold til krav om eksempelvis sporbarhet og hygiene. I vår rådgivning til kunder i forhold til valg av produkter: Vi forsøker å unngå produkter med en meget kort levetid, og jobber for å redusere miljøbelastende løsninger og produkter. Å ha overblikk over relevant miljølovgivning, sikre ajourføring av den og sikre at våre produkter og virksomheter alltid er i overensstemmelse med denne.

Vi er medlem av Grønt Punkt Norge.


Kvalitetspolitikk Strømmes er ISO 9001:2015 sertifisert. Vi har i forbindelse med sertifiseringen valgt å ha et særlig fokus på ”product compliance”. Det betyr at vi er svært opptatt av at produktene vi leverer innehar samtlige nasjonale og internasjonale lovkrav. Vårt hovedfokus er en sporbarhet på produkter vi produserer og leverer. Det betyr at vi skal dokumentere produktenes opphav og innhold. For oss er et ISO system både utfordrende og krevende, men også en nødvendighet da vi insisterer på å levere best mulig kvalitet. Med ISO 9001:2015 sertifiseringen understreker vi vår seriøsitet og ustoppelige målsetting etter å være blant de aller beste i bransjen. Noe som igjen skal komme våre kunder og samarbeidspartnere til gode. Vi bruker vår kompetanse og erfaring gjennom 50 år med salg av gave- og profileringsprodukter til å velge riktig produkter og løsninger for våre kunder. Vi stiller krav til at våre leverandører, og alle våre leverandører i Asia skal underskrive et ”supplier questionnary” CSR og COC. Som en del av vår ISO politikk inspiserer vi flere fabikker i Asia hvert år. Vi skal levere produkter og service i henhold til kundens krav og betingelser. Vi legger stor vekt på at vårt arbeid uttrykker våre verdier: Målrettet, Innovativ og Tillit. Målet er at kvaliteten i vårt arbeid skal bidra til å styrke konkurranseevnen i dag og i fremtiden. Vi forplikter oss til å identifisere og implementere relevant lovgivning.


COC og CSR Strømmes har et omfattende regelverk knyttet til samfunnsansvar (CSR) og bedriftskultur (COC) overfor oss selv og for våre underleverandører. Strømmes stiller krav til de underleverandørene som er valgt som samarbeidspartnere. Gjennom å stille krav vil vi sikre at de produktene som tilbys, blir produsert under vilkår som sikrer anstendige arbeidsforhold, overholder lokale lover og internasjonale etiske standarder. Det er et ufravikelig krav at alle våre underleverandører skriver under på kravene. Vår filosofi er å bestrebe oss på å være rettferdige, ansvarlige og miljøbevisste samt å vise god etisk og sosial adferd. Denne filosofien skal avspeile seg i måten vi driver forretning på. Vårt regelverk forplikter oss til å foreta regelmessige kontroller ved de fabrikkene vi benytter for å sikre at våre underleverandører kontinuerlig lever opp til de kravene vi stiller dem. Målet er å opprette en ansvarlig og bæredyktig leverandørkjede, oppnå lovlige vilkår for fabrikkarbeidere og sikre gjennomsiktighet i alle prosesser, samt leverandør- og produktsikkerhet til våre kunder.


Spesialproduksjon og logomerking Vi har lang og bred erfaring med spesialproduksjoner, og synes det er ekstra gøy når vi kan skape et helt konsept rundt våre kunders profil. Vårt mål er å yte det lille ekstra som gjør at våre kunder skiller seg ut og blir lagt merke til. Vi har både industridesignere og grafiske designere som tilpasser produkter og konsepter etter kundens ønske. Våre designere jobber i Illustrator, InDesign, Photoshop og SolidWorks. Våre prosjektledere hjelper deg til å synliggjøre hvilke løsninger som finnes for å møte dine behov.


Kundebasert nettbutikk De fleste av våre lagerkunder har egne nettbutikker hos oss. Her kan den enkelte bedrift handle sine profileringsprodukter. Våre moderne nettbutikker viser detaljert informasjon om hvilke produkter som finnes på lager til enhver tid. I nettbutikken kommer man også enkelt i kontakt med Strømmes. Løsningen er rask og enkel, og varene sendes fra vårt lager samme dagen som bestillingen kommer inn. Vi benytter Bring som transportør, slik at varene normalt utleveres dagen etter i Sør-Norge. En felles bestillingsportal gjør det lettere for bedrifter å holde en samlet kontroll på profileringen på tvers av avdelinger i inn- og utland.

Kundebasert salgsdag Vi kan tilby salgsdager på kundens lokasjon for å promotere produkter fra nettbutikken samt spesialtilbud til de ansatte


Nettside og produktdatabase På vår nettside strommes.no finner du produktkataloger fra våre leverandører. Vi har i tillegg en stor produktdatabase med et utvalg produkter i mer enn 50 kategorier. I vår produktdatabase kan kundene legge produkter i en handlevogn og sende forespørsel direkte til Strømmes. Enklere kan det ikke gjøres! På denne siden legger vi også ut kampanjer og nyheter


Noen av vĂĽre kunder


Noen av vĂĽre merkevarer


Jubileumsgaver Strømmes er en ledende leverandør av jubileumsgaver i Norge, og har spisskompetanse i bransjen. Vårt tette samarbeid med flere av verdens mest kjente merkevarer gjør at de fleste produkter er tilgjengelig hos oss. Vi sikrer rask levering og service, en tjeneste som verdsettes høyt av våre kunder over hele landet. Våre prosjektledere har lang erfaring med jubileumsur. Jubileumsuret skal ikke bare vise tiden, men være en tradisjonsbærer og historieforteller. Kvalitet er derfor meget viktig for både giver og mottaker. Se våre ulike merkevarer og modeller og få inspirasjon til jubileumsgaver for de store anledninger på vår nettside strommes.no


Sponsorater og arrangementer


Strømmes i Kristiansand og Oslo


Hovedkontor: Strømmes Reklame AS Rigetjønnveien 14 4626 Kristiansand Avd Oslo: Strømmes Reklame AS Karenslyst allé 55-57 0277 Oslo Telefon: 38 12 01 00 Epost: stromme@strommes.no Internett: strommes.no

Profile for KAMI

Bedriftspresentasjon Strømmes  

Bedriftspresentasjon Strømmes  

Profile for strommes