Page 36

ANNONS

STRÖMMA TURISM & SJÖFART

>GUIDADE TURER  >LEDARE

Guidade dagsutflykter i skärgården Konst och design, kultur och historia, matupplevelser och shopping. Upptäck skärgårdens smultronställen med någon av Strommas guidade båtturer. Gör dig redo för en fullspäckad dag!

Stora kanalturen till Gustavsberg färdas genom vackra Skurusundet och Baggensstäkets passager.

SKÄRGÅRDENS KÄRA ÖAR

SPRUDLANDE SANDHAMN

NATURSKÖN SHOPPINGTUR

Följ med M/S Waxholm III på en heldagskryssning genom den inre och yttre skärgården. Under dagen går vi i land på några av skärgårdens mest välkända öar för en guidad tur, och om du känner för att ta ett svalkande dopp innan båten vänder hemåt kan du passa på att göra även det. Vi bekantar oss med vackra Kymmendö, ute i havsbandet gästar vi Bullerö och vi hinner även med ett stopp på seglarparadiset Sandhamn. Somrig lunch, middag och fika, i båtens vackra matsal, ingår.

Sandhamns sprudlande sommarliv och storslagna natur lockar alla målgrupper varje säsong. Res till Sandhamn med M/S Strömma Kanal, avnjut en god à la carte-lunch och soldäcket ombord som erbjuder en storslagen utsikt över kobbar och skär. Väl framme vid Sandhamn väntar en guidad rundvandring i båtfolkets mecka – här finns en lång och spännande historia att berätta.

M/S Gustafsberg VII tar dig med på en naturskön, guidad båtresa till pittoreska Gustavsberg. Färden går genom vackra Skurusundet och Baggensstäkets smala passager. Promenera i hamnen och besök Gustavsbergs Porslinsmuseum. Passa på att fynda vacker keramik och glas på den världsberömda porslinsfabriken. Fartyget stannar även vid konsthallen Artipelag, för de som vill göra ett besök där.

AVGÅNG: NYBROKAJEN,

AVGÅNG:

KAJPLATS 10. RESTID:

NYBROKAJEN,

8 TIM. PRIS: 370 KR

KAJPLATS 8.

AVGÅNG: NYBROKAJEN, KAJPLATS 9.

(TUR OCH RETUR).

RESTID: 5 TIM 30 MIN.

RESTID: 11 TIM. PRIS: FRÅN 1 235 KR.

ENKEL RESA: 280 KR.

PRIS: 280 KR.

36 

Stromma 2017  

Strommatidningen för säsongen 2017. Här kan du läsa intressanta artiklar om våra krögare, turer och mycket annat som händer inom Strommas vä...

Stromma 2017  

Strommatidningen för säsongen 2017. Här kan du läsa intressanta artiklar om våra krögare, turer och mycket annat som händer inom Strommas vä...