Page 1

Strijppraat Seizoen 2013-2014 Nummer 19 16 december 2013

Senioren 8 Foto: Koos Ophorst


Sponsors

2


Inhoudsopgave

Colofon Eindredactie:

Michel van Zanten

strijppraat@svhonselersdijk.nl

Vormgeving:

Bart van Meurs

info@bartvanmeurs.com

Sponsoring:

Ab van Dijk

beheer@svhonselersdijk.nl

3

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Van de voorzitter .............................................................. 5 Ledenadministratie ........................................................... 7 G-Nieuws ........................................................................ 9 GEZOCHT: ......................................................................13 Van de kantinecommissie .................................................15 Vacatures .......................................................................17 Uitslagen ........................................................................19 Programma deze week .....................................................20 Vacatures .......................................................................21 Bardiensten week 51 en 52...............................................22 Bardiensten week 1 en 2 ..................................................23 S.V.Honselersdijk sluit het jaar goed af. .............................25 Spinningmarathon ...........................................................31 C1 – Quick C2 .................................................................35 C2 – Velo C2 ...................................................................39 HBS D3 – D2 ..................................................................41 INDELING ZAALTOERNOOI E ............................................43 Club van Honsel – zaalmix toernooi F .................................45 Contactgegevens .............................................................53


Sponsor

4


Bestuur

Van de voorzitter Door: Erik Sosef Afgelopen week is Dhr. van Woerden overleden. Dhr. van Woerden heeft ontzettend veel voor onze vereniging betekent. Op de achtergrond heeft hij helpen bouwen aan S.V.Honselersdijk tot wat het nu is. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw en (klein)kinderen. Wij wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Nu de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld is worden alle pijlen gericht op ons Kerstrad! Heel Honselersdijk kijkt er naar uit, de elftallen worden onrustig, want aanstaande zaterdag gaat het weer los! De kerstradcommissie is keihard aan het werk om het kerstrad weer een succes te laten worden. Ik hoop dat de jongens in de kuil respect hebben voor de organisatie door niet te gooien met de etenswaren die verloot worden. Zondag ben ik er namelijk bij om de rommel op te ruimen...... Ik wens iedereen een fijne week en een supergezellig kerstrad! Tot zaterdag!

5

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Deze week werd ook bekend gemaakt dat onze hoofdtrainer Piet Boon voor zijn vierde seizoen heeft getekent bij S.V.Honselersdijk. Wij zijn hier erg blij mee, want Piet is een man die goed bij onze vereniging past en S.V.Honselersdijk op een hoger niveau brengt. De gesprekken met Frank van Zijl worden waarschijnlijk deze week afgerond en ik hoop dat Frank ook nog een jaar wil blijven. Dan gaan we met z'n allen verder om aan een mooi S.V.Honselersdijk te bouwen!


Sponsors

6


Mededeling

Ledenadministratie Door: George Luiten

NIEUW LID: no.3369

Hassan M. 19-08-1993 Bosweg 13 2681 JK Monster (G)

ADRESWIJZIGING: Niels Lobert is verhuisd naar: van Poeljestraat 17 2675 XA Honselersdijk

7

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

no.1564


Sponsors

8


Mededeling

G-Nieuws Door: Toos Hagman Uitslagen zaterdag 14 december. honselersdijk G3 – VEP G 2 is niet door gegaan woensdag 18 december is er geen training We hebben nu winterstop. We wensen iedereen fijne dagen en een gezond en sportief 2014. Verjaardagen december 2 Reza Vijsma 13 Kees de Vreede 26 Jan de Geus 30 Jos Wissenburg VAN HARTE GEFELICITEERD.

VERVOER PROBLEMEN. HELP ONS. Het vervoer bij de G-teams van SV Honselersdijk naar uitwedstrijden geeft de nodige zorgen. Het komt dikwijls op dezelfde mensen aan die de jongens en meisjes naar de bestemming moeten brengen. het is zelfs voor gekomen dat een persoon twee keer moest rijden om alle voetballende teamleden op het terrein van de tegenstander te krijgen. Te gek voor woorden eigenlijk. Daarom doen wij een dringend beroep op ouders broers of zussen en opa.s en oma.s en begeleiders om zich beschikbaar te stellen om een keer te rijden.

9

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Activiteitenkalender,Vergeet deze datums niet. 18 januari Nieuwjaarsreceptie voor de G afdeling. 14 april Feestavond Rijswijk (NSGK ) 24 mei Thuistoernooi 23 t/m 26 oktober Kampweekend.


Sponsors

10


Des te meer mensen zich hier voor aanmelden, des te minder hoeft men te rijden. Bij thuiswedstrijden is er geen extern vervoer nodig, alleen bij uitwedstrijden doen wij een beroep op u om zich beschikbaar te stellen. In principe is er om de veertien dagen een uitwedstrijd en het gaat per jaar, van september tot eind mei, om circa tien tot twaalf wedstrijden die in vreemde omgeving plaats vinden. Er vanuit gaande dat er drie auto's per team nodig zijn is met een grote aanmelding van rijders te overzien dat er hooguit zes keer per jaar een beroep op u wordt gedaan. Afgesproken dat u de jongens en de meisjes van de G-afdeling helpt rijden Zij en wij als leiding zullen u dankbaar zijn. Aanmelden kan bij Toos Hagman. Tel: 06 – 10963673. Afbellen voor de woensdagavond bij Johan of Toos voor de zaterdag bij je leiding.

11

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Afbellen: JOHAN 06 – 51599516 PIET 06 – 27353303 DAVID 06 – 43548388 TOOS 06 – 10963673


Sponsor

12


Mededeling

GEZOCHT: VRIJWILLIGER VOOR DE FUNCTIE VAN TC E-SECTIE Bijna 8 jaar heb ik mij, als lid van de technische commissie van de E-sectie, altijd met veel enthousiasme ingezet voor de vereniging en de E-jeugd, maar heb nu besloten om er aan het eind van het seizoen mee te stoppen. Daarom zijn de technische commissie en ik op zoek naar een enthousiaste opvolger voor deze uitdagende en leuke functie. Heb je interesse en wil je meer informatie over deze functie neem dan gerust contact mij op per email, tce@svhonselersdijk.nl of met Jan van Marrewijk, tc@svhonselersdijk.nl.

Assistent trainer voor de B selectie gezocht

13

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Wie heeft er zin om bij de B selectie te assisteren op de training samen met Maikel Middelburg en Rob Noordermeer De B traint op maandag en woensdag vanaf 19.45 tot ongeveer 21.30 Enige voetbal kennis is wel zo prettig


Sponsors

14


Van de kantinecommissie Door: Paul Groenewegen Hiermee willen wij jullie informeren over twee actuele zaken. Als eerste de vervanging van de kassa’s. A.s. dinsdag worden onze bestaande kassa’s vervangen. Op zich doen deze kassa’s het nog prima, maar ze bieden geen mogelijkheden zoals, pinnen, voorraad beheersing, digitale output, e.d. Wij worden geregeld geconfronteerd met de vraag of het mogelijk is om digitaal te betalen. Dat was tot op heden dus niet mogelijk, maar vanaf donderdag wel. De nieuwe kassa’s zijn voorzien van een eenvoudige bediening via touch-screen. Qua betalen krijgen we nu, naast contant, de mogelijkheid om per pin te betalen. Wij hopen dat dit zal aanslaan, zodat we in de nabije toekomst steeds minder contant geld in huis hebben. Het is daarnaast onze bedoeling dat we het zgn. eigen verbruik via de kassa’s gaan bijhouden. Per sectie wordt dit verbruik bijgehouden.

Alcoholbeleid 1-1-2014 Door een wijziging van de wet is het vanaf 1 januari 2014 verboden om alcohol te verkopen aan jongeren onder de 18 jaar. Alle jongeren onder de 18 jaar zijn dan strafbaar als ze alcohol bij zich hebben. Bijvoorbeeld in het café, onze kantine en op straat. Ook hier moeten wij als vereniging ons beleid op gaan aanpassen.

15

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Bierprijs. We worden wederom geconfronteerd met een stijging van de inkoop van bier. Dit als gevolg van de verhoging van de accijnzen op o.a. bier door de overheid en een verhoging van de inkoopprijs dor Heineken zelf. Hierdoor zijn we helaas weer genoodzaakt om de bierprijs in onze kantine met € 0,10 te verhogen. Deze verhoging gaat 1-1-2014 in.


Sponsors

16


Oproep

Vacatures

Functie

Contactpersoon

Telefoon

Verzorg(st)ers

Jan van Marrewijk

06-21821647

Scheidsrechters

Ron Gram

06-51086606

Barmedewerkers kantine

Paul Groenewegen

06-43888820

Willem Batist

06-51581092

Ab van Dijk

06-52022350

Dolf Joling

0174-630405

Commissie van ontvangst Onderhoud / schoonhouden sportpark 3 EHBO / BHV’ers voor de zaterdagmorgen

Denk nu niet dat kan ik niet maar kijk eens om je heen op de vereniging wat de vele mensen al doen. Vraag gerust aan de mensen hoe het is om wat voor een club te betekenen en dat zal je begrijpen dat deze mensen allemaal meewerken voor een gezonde en mooie vereniging. Dus wacht niet langer maar waag de gok die je mogelijk al langer heb willen doen en stap in de wereld van SV Honselersdijk!

17

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

SV Honselersdijk kan alleen draaien als iedereen ook zijn steentje bijdraagt aan het succes van de vereniging. Voor de onderstaande posten zoeken we nieuwe vrijwilligers. Wil je weten wat het inhoudt? Neem dan contact op met de vermelde contactpersoon!


Sponsors

18


Uitslagen Honselersdijk O23 Honselersdijk 5 Honselersdijk 1 FC 's-Gravenzande 4 Westlandia 3 Westlandia 4 FC 's-Gravenzande 9 Honselersdijk 7 Honselersdijk 8 Honselersdijk 9 LYRA 11 Honselersdijk 11 HPSV VR1 Honselersdijk G3 Honselersdijk C1 Honselersdijk A1 FC 's-Gravenzande A3 Honselersdijk B1 HVV B3 Honselersdijk B3 Honselersdijk C1 Honselersdijk C2 Quintus C2 Verburch C3 Westlandia D1 HBS D3 Honselersdijk D4 Wippolder D5 Sportclub Monster E1 VDL E2 Honselersdijk E3 Honselersdijk E4 Naaldwijk E3 LYRA E13M FC 's-Gravenzande F1 Honselersdijk F2 Honselersdijk F3 Honselersdijk F4 Honselersdijk F5 KMD F5

Westlandia A1 GDA 3 Zwervers, IJVV de 1 Honselersdijk 2 Honselersdijk 3 Honselersdijk 4 Honselersdijk 5 KMD 5 FC 's-Gravenzande 16 Semper Altius 6 Honselersdijk 10 FC 's-Gravenzande 19 Honselersdijk VR1 VEP G2 UVS C2 Concordia A1 Honselersdijk A2 Den Hoorn B1 Honselersdijk B2 Quick B5 Quick C2 VELO C2 Honselersdijk C3 Honselersdijk C4 Honselersdijk D1 Honselersdijk D2 FC 's-Gravenzande D8 Honselersdijk D5 Honselersdijk E1 Honselersdijk E2 MVV '27 E4 Quintus E3 Honselersdijk E5 Honselersdijk E6 Honselersdijk F1 Die Haghe F1 Celeritas F1 HBS F7 LYRA F9 Honselersdijk F7

19

2 6 2 2 3 3 8 5 2 3 3 0 0 1 0 3 7 4 3 0 4 6 2 1 1 4 2 3 9 6 9 5 3 3 2 3 6 5

-

1 1 1 1 4 1 2 0 4 1 4 5 2 2 2 2 0 2 0 8 2 2 1 2 5 3 2 4 0 1 0 2 2 0 2 4 3 0

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

10-dec 12-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 11-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec 14-dec


Programma deze week Senioren KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

87224

19-dec

20:00

Honselersdijk 7

Excelsior M 5

Scheidsrechter

Junioren KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

9999002

16-dec

19:00

Naaldwijk B1

Honselersdijk B2

Scheidsrechter

KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

94567

18-dec

22:00

FCW/Event Pl. 4

Honselersdijk 1 (Zaal)

Kocak, O.

Scheidsrechter

Zaal

Pupillen KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

165083

16-dec

18:30

Honselersdijk D3

Maasdijk D2

175955

21-dec

10:00

Quick Steps D2

Honselersdijk D3

Winterstop De winterstop is vanaf zondag 22 december t/m vrijdag 3 januari Geen wedstijden en geen training Alleen de zaaltoernooien en het rembrandtoernooi in deze perioden

20


Oproep

Vacatures

Functie

Contactpersoon

Telefoon

Verzorg(st)ers

Jan van Marrewijk

06-21821647

Scheidsrechters

Ron Gram

06-51086606

Barmedewerkers kantine

Paul Groenewegen

06-43888820

Willem Batist

06-51581092

Ab van Dijk

06-52022350

Dolf Joling

0174-630405

Commissie van ontvangst Onderhoud / schoonhouden sportpark 3 EHBO / BHV’ers voor de zaterdagmorgen

Denk nu niet dat kan ik niet maar kijk eens om je heen op de vereniging wat de vele mensen al doen. Vraag gerust aan de mensen hoe het is om wat voor een club te betekenen en dat zal je begrijpen dat deze mensen allemaal meewerken voor een gezonde en mooie vereniging. Dus wacht niet langer maar waag de gok die je mogelijk al langer heb willen doen en stap in de wereld van SV Honselersdijk!

21

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

SV Honselersdijk kan alleen draaien als iedereen ook zijn steentje bijdraagt aan het succes van de vereniging. Voor de onderstaande posten zoeken we nieuwe vrijwilligers. Wil je weten wat het inhoudt? Neem dan contact op met de vermelde contactpersoon!


Bardiensten week 51 en 52 Week 51 Ma

16-12

20:00-23:30

Senioren 6 Coen Jansen

Di

17-12

20:00-23:30

Martin Jacobs

Wo

18-12

20:00-23:30

Senioren 10 Tim v. Dijk

Do

19-12

20:00-23:30

Senioren 9 Thom Persoon

Vr

20-12

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

21-12

07:15-10:00

Harry ter Laak

10:00-13:00

Henny Ammerlaan en dames 1

13:00-16:00 16:00-19:00

DaniĂŠlle v.d. Ende , Carola Bom , Marion de Bruin en Wendy v.d. Helm , TEAM KERSTRAD

Week 52 Ma

23-12

20:00-23:30

Kantine gesloten

Di

24-12

20:00-23:30

Kantine gesloten

Wo

25-12

20:00-23:30

Eerste kerstdag

Do

26-12

20:00-23:30

Tweede kerstdag

Vr

27-12

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

28-12

07:15-10:00

Marcel Vis en Marco Zwinkels

10:00-13:00 13:00-16:00 16:00-19:00

Annet v. Bergenheneng. , Silvia v.d. Wilk, Frans v. Alphen en Dick Hendriks Mariette Bruinen ,Jolanda v.d. Velden en Marcel Beekenkamp Harry v. Luyk , Karin Borsjè Ingrid Slaman , Toos Slaman en Karin v. Stekelenburg

22


Bardiensten week 1 en 2 Week 1 Ma

30-12

20:00-23:30

Senioren 8 Paul v.d. Valk

Di

31-12

20:00-23:30

OUDEJAARSDAG

Wo

1-1

20:00-23:30

NIEUWJAARSDAG

Do

2-1

20:00-23:30

Senioren 1 Jaco de Wijs

Vr

3-1

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

4-1

07:15-10:00

Martin Jakobs

10:00-13:00

Loek Post , Leonie Kooter , en ???? en ???

13:00-16:00 16:00-19:00

Leony Leeksma, Vera Broch en Marian de Groot en Mariska Persoon Stefan v. Marrewijk , Michel v. Heijningen , Tim v,.Dijk, Vince Zonneveld en Stefan Zwinkels

Week 2 6-1

20:00-23:30

Henk Oosterwijk en Hans Bransen

Di

7-1

20:00-23:30

Kees v. Koppen en Willem Batist

Wo

8-1

20:00-23:30

Paul v.d. Valk en Richard v.d. Zande

Do

9-1

20:00-23:30

Senioren 5 Marnix Alsemgeest

Vr

10-1

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

11-1

07:15-10:00

Marnix Alsemgeest

10:00-13:00 13:00-16:00 16:00-19:00

Roos Stikkelman, Martine Helmink, Jolanda v, Oijen en Heidy Sol Wendy Looyen, Ank v. Koppen, Trudie Zwinkels Nathalie Lasschuyt Esther Rombout, Eveline Mouthaan, Linda Vollebrecht en Helma Voskuil

23

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Ma


Sponsor

24


Wedstrijdverslag

S.V.Honselersdijk sluit het jaar goed af. Door: Jan de Brabander De laatste wedstrijd van het jaar konden de mannen van Piet Boon nog even flink aan de bak. Op papier zou het tegen IJVV de Zwervers geen onoverkomend probleem moeten geven, maar in de praktijk blijkt dit toch weer heel anders te zijn.

De thuisploeg ging dus gelijk op jacht naar de openingstreffer. Goed storen bracht De Zwervers al in de 1e minuut in problemen. Een overduidelijke handsbal bij het strafschopgebied liet scheidsrechter Noordhoek aan zich voorbij gaan. Hierna volgden de kansen in een rap tempo op. Morad heel actief aan de rechterkant, stelde Jeroen en Loek in staat om de openingstreffer te maken. Maar zij faalden in de afwerking. In de 7e minuut waren het De Zwervers die voor het eerst in de buurt van het Dijkse goal kwamen. Uit de voorzet werd de spits niet goed afgedekt, en hij kon vrij voor keeper Martijn de 0-1 scoren. De druk op het doel van de 25

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Eerste helft S.V. Honselersdijk is met een goede reeks bezig, en dat is ook goed te zien in de stand. Een mooie 2e plek in de competitie, en bovenaan voor de 2e periodetitel. Zaak was dus om geen punten te verspelen.


tegenstander werd nog groter. Een voorzet van Morad bereikte net niet de vrijstaande Leon, maar bood Nick Peeters nog een kans die net naast ging. In de 19e minuut liep Marcel een kuitblessure op en werd vervangen door Youri. Ondertussen waren De Zwervers het spel flink aan het vertragen. De toneelspelers van trainer Peter Huisman lagen bij de geringste aanraking op het veld te rollen. Het acteerwerk werd goed doorzien door scheidsrechter Noordhoek, en liet terecht de 1 e helft 10 minuten doorvoetballen. .

Maar S.V. Honselersdijk had het aan zichzelf te wijten dat De Zwervers in de wedstrijd bleven. Kans op kans werden teniet gedaan. In de 22e minuut was het Nick van Rhee die alleen voor keeper Dennis de Jel op dook, maar hij mistte (foto 1). Ook Morad was na een actie 3 man te snel af, maar richting keeper schoot hij de bal net te ver voor zich uit (foto 2). Even later een mooie aanval waarbij Leon de bal onderkant lat raakte, en de bal alsnog het veld in ging (foto 3). In de 2 e minuut van de blessure tijd was het dan eindelijk raak. De opgekomen Tim wist de bal net voor de achterlijn nog binnen te houden en gaf de bal voor op de inkomende Jeroen, hij tikte de 1-1 binnen. In de 9e minuut van de blessure tijd werd Ralph onderuitgehaald en zijn directe tegenstander kon met zijn 2e gele kaart vertrekken.

26


Tweede helft

De kansen stapelde zich op, terwijl de met 10 man spelende De Zwervers zich al met een gelijkspel leek te verzoenen. Het ging dan ook rustig door met het vertragen van het spel. Dit tot ergernis van de dijkse spelers. In de 70 e minuut werden de beide Nick’s gewisseld door Azzedine en Kenan. Bijna had dit duo na 1 minuut al resultaat. Op de achterlijn was Azzedine gevaarlijk naar binnen getrokken, maar kon net de bal niet bij Kenan krijgen. Even later was het Leon die binnen 2 minuten 2 gele kaarten kreeg en het veld kon verlaten. Met nog een kwartier te gaan was het De Zwerver die toch uit hun verdedigende positie kropen en voor nog gevaar zorgden voor het doel van Martijn van der Hoek. Dit gaf wel wat meer ruimte voorin voor het aanvallend ingestelde thuisploeg. De winst moest immers binnengehaald worden. In de 87e minuut was het weer het sterke opkomen van Tim aan de linkerkant. Zijn perfecte voorzet bereikte Kenan die goed voor keeper 27

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

De 2e helft was het weer de Dijk die direct het doel opzocht van De Zwervers. In de 47e minuut een mooi cross pass van Loek die de geheel vrijstaande Nick van Rhee bereikte. Maar alleen voor de keeper Dennis de Jel wist hij niet te scoren. Nog geen 10 minuten later, een schot van Ralph op de lat en de toelopende Jeroen scoorde alsnog. Om onduidelijke redenen werd het doelpunt niet goedgekeurd.


Dennis de Jel kwam en de bevrijdende treffer scoorde, 2-1 (foto 6). Na 5 minuten blessure tijd floot de goed leidende scheidsrechter Noordhoek af, en was de opluchting groot bij iedereen die Honselersdijk een warm hart toedraagt. Op 18 januari start de competitie weer tegen Quick Steps. Maar de selectie slaat eerst nog een trainingskamp op in het Spaanse Benidorm van 2 tot 8 januari. Opstelling Martijn van der Hoek, Ralph Heskes, Michel van Giesen, Marcel Bruggeling (-19 Youri van de Borg), Tim van der Meer, Leon de Brabander (A, 2x geel), Loek Grootscholten, Jeroen Vogels (geel), Nick Peeters (-70 Azzedine El Khalifi), Nick van Rhee, (70 Kenan Muminovic) Morad Naimi

28


Team Buurman&Buurman Help Team Buurman&Buurman de brandweerwagen bij de bevolking van Gambia te krijgen! Leer reanimeren voor het goede doel! Het sponsoren voor een goed doel is natuurlijk fantastisch, het geeft je een goed gevoel. Maar zou het niet mooi zijn om er ook nog iets anders voor terug te krijgen, zoals de kennis om een medemens te kunnen helpen bij hartfalen?

Kosten: €30.00 (incl. het officiële certificaat van de *NRR/ERC). Aanmelden: loes.geert@gmail.com *Nederlandse Reanimatie Raad/European Restitution Council

29

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Wat bieden wij: een cursus van 3 uur waarbij u leert reanimeren én waarbij u wordt geleerd hoe u een AED moet bedienen. De lessen worden verzorgd door *NRR/ERC erkende instructeurs. De cursus wordt gegeven in groepen van 6 cursisten. Datum en locatie in overleg.


Sponsor

30


Mededeling

Spinningmarathon Door: Ab van Dijk Zaterdag 11 januari is er voor de 8e keer in de Sosefhal weer de Spinningmarathon, de inschrijving voor deelname is afgelopen vrijdag gestart, vanaf 17.00 uur spinnen we weer drie uur lang om een prachtig bedrag bij elkaar te fietsen en allemaal voor het goede doel. De fietsen kosten dit jaar € 60,- voor drie uur spinnen en het hele bedrag gaat naar de goede doelen, hieronder vermeld.

31

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Uiteraard starten we de zaterdag weer met een uurtje spinning voor de jeugd op zaterdag 11 januari om 13.00 uur, er is een beperkt voetbal bekerprogramma dus kunnen er vele jeugdvoetballers van SV. Honselersdijk mee fietsen voor het goede doel, kosten € 10,-- p.p. Zijn er jeugdelftallen die graag mee willen fietsen (inmiddels heeft de B-jeugdselectie al zich aangemeld), dan kunnen die zich aanmelden bij Ab van Dijk via: abdijk@hotmail.com of 0652022350.


32


De goede doelen zijn dit jaar:  Cliniclowns  Stichting Helping Hands Nederland  Theaterschool Koperen Kees  Stichting de Regenboogboom  Stichting Vrienden van Reinier de Graaf  Ipse de Bruggen – Zonnehof Naaldwijk

33

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Via www.wollebrandcross.nl kunnen jullie meer informatie krijgen over de goede doelen 2014.


Sponsor

34


Wedstrijdverslag

C1 – Quick C2

Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop en gezien de ranglijst is winst noodzakelijk om mee te blijven doen en om met een lekker gevoel de winterstop in te gaan. Iedereen was keurig om half negen in de kleedkamer zodat ik gelijk aan de bespreking kon beginnen. Na de bespreking de eerste helft bij de C2 geweest en de warming-up overgelaten aan Henri en Marcel. Ik kwam even voor half tien de kleedkamer in en daar trof ik een geconcentreerd team aan, top. De wedstrijd begon vijf minuten later, omdat de mensen van Quick het niet eens waren over de speelbal (volgens hun veel te zwaar) en wilde met een blauwe F en E bal starten. Ik zou zeggen wat meer aardappeltjes eten, daar worden we sterker van. Uiteindelijk begonnen we gewoon met de normale speelbal en was het Quick dat in het begin de bovenliggende partij was. Het leek er een beetje op of we te gefocust waren en elkaar net niet konden bereiken. Na een 15 minuten begon het te kantelen onze kant op en zette we de tegenstander weer vast. Naar voren duwen zoals Piet en Frank (trainers eerste en tweede) altijd zeggen. Ivan speelde goed op rechtsbuiten en waar verleden week alle passes net niet aankwamen waren nu de passes en aannames prima. Halverwege was het opgekomen Rob die een voorzet afleverde op de vrijstaande Lorenzo. Lorenzo stond al een tijdje droog qua scoren en het wilde de laatste weken niet zo lukken. Maar vandaag was een ander verhaal, hij nam de bal in een keer op de slof en schoot hem beheerst in het doel, 1-0. Het ging nu beter lopen en de druk werd opgevoerd. Wat goed was om te zien was dat beide ploegen wilde voetballen van achteruit en geen blinde ballen naar voren schoten. Nu was het Nick die aan een solo begon en de bal op Lorenzo speelde, Nick liep door en kreeg de bal prima mee van Lorenzo en schoof hem letterlijk binnen. Prima

35

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Door: Marcel Noordam


Sponsor

36


37

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

doelpunt, 2-0. Hierna waren er nog twee grote kansen in de eerste helft. Eerst schoot Lorenzo in het zijnet (volgens de in groten getalen aanwezige moeders zat ie erin). Tijd voor Hans Anders? Daarna was het de vandaag keihard werkende Lars die met links ook het zijnet trof (hierna weer hetzelfde verhaal over de moedertjes). De verdediging stond goed en gaf weinig tot niets weg de eerste helft. De tweede helft kwamen we weer sterk uit de startblokken en zette Quick prima vast en het was in deze fase dan ook wachten op de 3-0. Maar deze wou niet vallen en na een minuut of 15 was het Quick wat er soms gevaarlijk uitkwam. Wat ik wel nog even kwijt wil dat er de tweede helft bij grensrechter Marcel v Dijk heel vervelende ouders van spelers van Quick stonden die op elke beslissing van grens- en scheidsrechter aanmerkingen hadden. Er stond er een in een lange zwarte jas die volgens mij meer meters maakte dan de spelertjes van Quick. Dit had ik niet van Quick verwacht, ik zou zeggen trek het je aan en doe er wat mee. Goed weer terug naar de wedstrijd. De druk naar voren zetten van achteruit gaat steeds beter, zo ook Luuk. Luuk had in het begin wat moeite met naar voren stappen maar pakt dat nu prima op en je ziet zelf hoe makkelijker het voetballen wordt. Gaat goed zo Luuk. Uiteindelijk was het halverwege de tweede helft wederom Lorenzo die de 3-0 maakte met een bekeken lob na aangeven van Brent. Het was Quick die hierna de 3-1 had kunnen maken. Eerst verdween de bal op de lat en werd daarna in het doel gefrommeld maar er was blijkbaar in die tussentijd al hands gemaakt dus ging deze treffer niet door. Hierna werd het nog even improviseren met de twee gele kaarten voor Luuk en Joost en een voor Quick. Met negen gewoon een op een spelen zodat we van de goal af konden voetballen en dat ging prima. De inmiddels ingevallen Menno in de spits werkte zich ook een slag in de rondte en hield de twee verdedigers lekker bezig (nog bedankt voor het meedoen Menno). Er gebeurde verder niet zo veel meer en de prima fluitende Gerrit van de Meer floot na twee minuten blessure tijd af. Wederom een prima team prestatie, dit hebben jullie


Sponsor

38


met z’n allen goed gedaan. Na de wedstrijd was nu de trainer een keer aan de beurt om koeken uit te delen en die had het briljante idee om een keer slagroomsoezen mee te nemen. Das lekker als je ze natuurlijk opeet. Maar ja we kennen inmiddels de C1 wel en de trainer had er plotseling een in het gezicht uitgesmeerd (bedankt Lorenzo, wordt bankie!). Dus voor een ieder wees wijs en neem voortaan voor de C1 alleen maar likkaakjes mee. Manne maandag en woensdag nog effies lekker trainen en dan een paar weekjes rust. Vanaf hier wens ik een ieder heel fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling. En kijk een beetje uit met vuurwerk manne!

Wedstrijdverslag

C2 – Velo C2

Om kwart voor 9 begon de wedstrijd tegen Velo C2 in de wissel begonnen Menno, Thijs en Stijn en toen begon de eerste helft en dat ging nog gelijk op, maar met de rust stond het toch 0-3 voor Velo. we waren nog positief in de rust, in de tweede helft kwamen Menno, Thijs en Stijn voor Roos, Chahid en Joey we gingen op zoek naar de 1-3 maar de goals vielen aan de andere kant Velo maakten nog de 4,5,6,7 en de 8 nul dus ook deze wedstrijd ging weer verloren. maar we blijven positief en blijven met ze allen knokken voor de punten. maar toch goed gespeeld jongens en dame.

39

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Door: Wesley Lagraauw


Sponsors

Deze advertentie is gereserveerd voor: De Rembrandt

40


Wedstrijdverslag

HBS D3 – D2 Door: Vincent Vandaag was het een mooie dag en een mooie tijd om te voetballen. Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop, en als we winnen gaan we als de nummer 1 de winterstop in. Kwart voor 9 reden we weg van de parkeerplaats bij SVH.

DE WEDSTRIJD :

ZO DIE DRIE PUNTEN ZIJN WEER BINNEN!!!! Nu allemaal lekker uitrusten in de winterstop maar wel lekker een weekje door blijven trainen.

41

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

In de eerste helft waren de aanvallen omwisselend, dan weer SVH in de aanval en dan weer HBS in de aanval. Daarom gingen we ook 0-0 de rust in. In de tweede helft speelden we veel beter, Stef Voskuil maakte een mooie actie en zette voor op Finnley die hem langs de keeper kon tikken, 1-0!!! Na ongeveer een kwartiertje gespeeld net als in de eerste helft kwam er een corner voorgegeven door Dave die Stef Vlis er zo hoppa in kon koppen, 2-0!! Toen de wedstrijd afgelopen zou moeten zijn gaf de scheids ineens nog 7 minuten blessuretijd waarin hun nog de 2-1 konden maken. Maar we lieten ze er niet meer door want het bleef 2-1 toen de scheids affloot.


Sponsors

42


INDELING ZAALTOERNOOI E OP 28 DECEMBER 2013 Aanvang: 9:00 uur tot 14:30 aanwezig 8:30 uur

Team 2 Portugal Rafael Wouters

Sam Kraan Marouane Abdellaoui Rik Warringa

Daan v Elswijk Koen van der Knaap Torsten Bronsveld Roy Wesdijk

Tristan Reinders Milo Weise

AnouarBen Omar

Laas Ezaat

Kai Groenewegen

Leider: Roy Hollard

Leider: Reggie Wouters

Team 4 Engeland Quin v Zanten Bas v Elswijk Stijn Endhoven Sander van den Berg

Team 5 Italië Romeo Kolmus Scott v d Ende Yasin Caliskan Joel Hollard

43

Team 3 België Safouane Boufoul Sam Gardien Benjamin Hartman Ted Rombout Coos Kooter (K) Hamza Bounana

Leider: Manon v Dijk Team 6 Nederland Steijn de Bruijn Bart v d Ende Kay Gardien Bjorn Holstein

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Team 1 Spanje Thom Strik


Demi vd Berg Ray Lok

Nordin Battoui Jan Willem van Schie Jan v Os (K)

Tom v Elswijk Rick Arendsman

Leider: Ed v Marrewijk

Leider:Marco Arendsman

Team 7 AustraliĂŤ Derek Kester Mike v d Hoek Luca v Zanten Kees Zuidgeest Lenny Pronk Jordy Pex

Team 8 Frankrijk Thijs v Os. Dylan Stork Luuk Bruinen Milan Aarse

Scheidsrechters:

Leider: Cees Pronk

Leider Ted vd Helm

Huib Vollebregt (K) Leider: Ferry Aarse

Joey Weise Alain Lamboy Quinten vd Helm(K)

44

Mike v Marrewijk (K)

Scorebord: Sabri en Karim


Mededeling

Club van Honsel – zaalmix toernooi : F jeugd “knalt” 2013 uit A.s. vrijdag 27 december (3e kerstdag) staat het traditionele Fmixtoernooi in de zaal op het programma. De jongste jeugd van SV Honselersdijk zal tijdens dit toernooi op hun eigen wijze het jaar “uitknallen” onze eigen prachtige Sosefhal. Spektakel gegarandeerd!!! Aanvang is 09:45 uur, de eerste wedstrijd start 10:00 uur – De finales zijn gepland tussen 13:30 en 14:30 uur. De (voorlopige) teamindeling staat onderaan in dit stukje.

We zijn ook nog op zoek naar jeugdleden, ouders/opa’s/oma’s of broers/zussen die deze middag een handje willen helpen met: De organisatie wil assisteren (bedienen scorebord e.d.) bardienst wil draaien scheidrechter wil zijn een van de 8 teams willen begeleiden tijdens het toernooi Zonder begeleiding is het voor ons niet mogelijk deze middag door te laten gaan. Aanmelden kan via onderstaande e-mail adressen. We verwachten iedereen – maar mocht een van de kinderen onverhoopt niet kunnen voetballen verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk te melden richting Frank van Adrichem (frank_vana@hotmail.com ) of Marcel van der Ende (marcel.vanderende@gmail.com).

45

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

De kinderen kunnen allemaal al een leuk balletje trappen, maar toch willen we alle ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s van harte uitnodigen om de voetballers aan te komen moedigen.


Sponsor

46


47

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Frank van Adrichem Marcel van der Ende


Sponsor

48


49

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Sponsor


Sponsors

50


51

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Sponsors


Sponsors

52


Contactgegevens Bestuur Voorzitter Erik Sosef

voorzitter@svhonselersdijk.nl 06-51793638

Secretaris Kim van Zanten

secretaris@svhonselersdijk.nl 06-54912050

Penningmeester Wendy Palache

penningmeester@svhonselersdijk.nl 06-13280093

Directeur Bedrijfsvoering Ab van Dijk

beheer@svhonselersdijk.nl 06-52022350

Voetbaltechnische zaken Jan van Marrewijk jr.

tc@svhonselersdijk.nl 0174-626629

Beheer en Gebouwen Henri Valstar

accommodatie@svhonselersdijk.nl 0174-621777

Public Relations Alexander Wagener

pr@svhonselersdijk.nl 0174-625443

Plv. Voetbaltechnische zaken Ron van Dijk

0174-627711

Kantine Paul Groenewegen

kantine@svhonselersdijk.nl 06-43888820

Nevenactiviteiten Hugo van Velden

evenementen@svhonselersdijk.nl 06-40050137

Zaalvoetbal Vacature Sponsoring Henk van Renesse

sponsoring@svhonselersdijk.nl 06-10945522

Algemene Zaken Jan van Marrewijk (jr)

tc@svhonselersdijk.nl 0174-626629

Senioren Selectie Lennart Kester

tc-selectie@svhonselersdijk.nl 06-52311096

Senioren Recreatie Ron van Dijk

tc-lagesenioren@svhonselersdijk.nl 0174-627711

A Koos Ophorst

tc-a@svhonselersdijk.nl 0174-630106

53

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Technische commissie


B Pieter Davidse

tc-b@svhonselersdijk.nl 06-22455445

C Peter Strik

tc-c@svhonselersdijk.nl 06-51600043

D Hans Post

tc-d@svhonselersdijk.nl 0174-620330

E Jack Vijverberg

tc-e@svhonselersdijk.nl 0174-622737

F Marcel van der Ende

tc-f@svhonselersdijk.nl 06-23246647

Meiden/Dames Karin van Steekelenburg

tc-m@svhonselersdijk.nl 0174 631712

Coördinator Jeugdplan Peet v/d Kraan & Willem de Bruin

tc-trainers@svhonselersdijk.nl 06-43235944

Leiders Leider 1e Elftal Jaco de Wijs

06-17762083

Hoofdleider A Koos Ophorst

hoofdleider-a@svhonselersdijk.nl 0174-630106

Hoofdleider B Perry Ruinard

hoofdleider-b@svhonselersdijk.nl 0174-246676

Hoofdleider C Berry Lagraauw

hoofdleider-c@svhonselersdijk.nl

Hoofdleider D Marcel van Dijk

hoofdleider-d@svhonselersdijk.nl 0174-624742

Hoofdleider E Trudie van Giesen

hoofdleider-e@svhonselersdijk.nl 0174-631509

Hoofdleider F Frank van Adrichem

hoofdleider-f@svhonselersdijk.nl 0174-290870

Hoofdleidster G-Afdeling Toos Hagman

hoofdleider-g@svhonselersdijk.nl 0174-416625

Hoofdleider Dames Vacature Hoofdleider Zaalvoetbal André Penning

zaalvoetbal@svhonselersdijk.nl 06-12739232

54


Wedstrijdsecretarissen Senioren 1-2 -3 Jan de Brabander Senioren 4-11 Jacques Wubben

0174-643223

A Vacature B Jan de Brabander

06-31653504

C/D/M Hans Post

06-53522545 (na 16:00 uur)

E/F Gerrit van der Meer

0174-629133

Voetbaltechnische zaken Coordinator Scheidsrechters Ron Gram

06-12674345

Veldtoernooien Aad van Kester

0174-648128

Wedstrijdformulieren Dirk van Der. Kaay

0174-620337

Tuchtzaken Steven van Erven

tuchtzaken@svhonselersdijk.nl 06-50685114

Senioren 1 Piet Boon

06-53866514

Senioren 2 Frank van Zijl

06-11104952

Keepers Janco Koole

0174-621948

Hoofdtrainer A Mark van Vondelen

06-11034795

Hoofdtrainer B Rob Noordermeer

06-28318425

55

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Trainers


Hoofdtrainer C Marcel Noordam

06-34006899 (of 0174-641474)

Hoofdtrainer D Erik van Velden

06-42081596

Hoofdtrainer E Reggy Wouters

06 14437368 (of

: 0174-707017)

Hoofdtrainer F Barry v/d Ende Hoofdtrainer Dames

Kantinecommissie Doordeweeks / Za namiddag Paul Groenewegen

kantine@svhonselersdijk.nl 06-43888820

Zaterdag ochtend/voormiddag Hennie Ammelaan

0174-622506

Zaterdag namiddag Ingrid van Dijk

0174-624742

Overig Sponsoring en reclame Ben de Koning

sponsoring@svhonselersdijk.nl 0174-624447

De Club van Honsel Henk van Renesse

declubvanhonsel@svhonselersdijk.nl 06-10945522

3x+++ Loterij Hans Post

3xplus@svhonselersdijk.nl 0174-620330

Kledingwinkel Ab van Dijk

06-52022350

Teamsponsoring Senioren / G Ab van Dijk

kledinglijn@svhonselersdijk.nl 06-52022350

Teamsponsoring Jeugd Ab van Dijk

kledinglijn@svhonselersdijk.nl 06-52022350

Ledenadministratie George Luiten

ledenadministratie@svhonselersdijk.nl 0174-630466

Redactie Clubblad Michel van Zanten

strijppraat@svhonselersdijk.nl 06-13802126

56


Strijphorst 2 2675 WN Honselersdijk Telefoon: 0174 626 272 Internet: www.svhonselersdijk.nl E-mail: beheer@svhonselersdijk.nl

© 2013 S.V. Honselersdijk

57

Strijppraat nr. 19– 16 december 2013

Sportpark “De Strijphorst”

Strijppraat 2013 2014 19 16 12 2013  

Strijppraat, Honselersdijk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you