Page 1

Strijppraat Seizoen 2012-2013 Nummer 20 17 december 2012

Senioren 7 Foto: Koos Ophorst


Sponsors

2


Inhoudsopgave

Colofon Eindredactie:

Michel van Zanten

strijppraat@svhonselersdijk.nl

Vormgeving:

Bart van Meurs

info@bartvanmeurs.com

3

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Van de voorzitter .................................................................. 5 Van de bestuurstafel ............................................................. 7 Ledenadministratie ............................................................... 9 G-Nieuws .......................................................................... 11 G2 – SEV G1 ...................................................................... 13 Nieuws van de scheidsrechterscommissie .............................. 19 Uitslagen ........................................................................... 23 Programma deze week ........................................................ 25 Bardiensten ....................................................................... 26 S.V.Honselersdijk sluit winnend af ........................................ 29 Zaal 1 - RKDEO .................................................................. 35 Honselersdijk B1 is geweld van leeftijdgenoten meer dan zat! .. 37 DWO C1 – C1 ..................................................................... 41 C2 – Houtwijk C2 ............................................................... 43 DSVP D1 – D1 .................................................................... 45 Velo E5 – E3 ...................................................................... 49 Victoria ’04 E5 – E5 ............................................................ 51 CWO E4 – E6 ..................................................................... 53 E8 – Monster E7 ................................................................. 54 F3 - LYRA F5 ...................................................................... 55 MVV’27 F4 – F4 .................................................................. 57 F8 – DHC F8 ...................................................................... 59 Trekking 3xPlusloterij augustus 2012 .................................... 60 Contactgegevens ................................................................ 62


Sponsor

4


Mededeling

Van de voorzitter Door: Erik Sosef Afgelopen week werden we geconfronteerd met twee overlijdensberichten. Chris Meier een oud leider en trainer van S.V.Honselersdijk overleed op 73 jarige leeftijd. Persoonlijk heb ik Chris niet gekend, maar veel spelers uit het zevende elftal hebben Chris goed gekend. Zij speelden hun wedstrijd met rouwbanden en hielden een minuut stilte voor de wedstrijd. Vrijdagmiddag kreeg ik het bericht dat Sjaak van Heden was overleden. Sjaak was één van de stille krachten die dagelijks ons sportpark onderhield. Onze vrijwilligers zijn een kostbaar bezit voor onze vereniging. Met Sjaak verliezen we één van onze juwelen..... Ik wens de nabestaanden veel sterkte en de kracht om dit verlies te dragen. Aanstaande zaterdag gaat het kerstrad weer draaien! Ik verheug me nu al op het feest, de gezelligheid, en het mooie "SvHonselersdijkgevoel"!

Ik wens iedereen een fijne week en tot zaterdag!!

5

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

We gaan er een mooi feest van maken!


Sponsors

Mededeling 6


Van de bestuurstafel Door: Barry Dukker De periode rond de jaarwisseling staat onze vereniging altijd in het teken van een hoeveelheid bijzondere evenementen. Het zeer geslaagde Sinterklaasfeest voor onze jongste jeugd hebben we al achter de rug. Aanstaande zaterdag (22 december) bruist onze kantine weer tijdens het vermaarde Kerstrad. De week daarop (29 december) kunnen de handen eerst uit de mouwen met de klussendag en vanaf 13:00 uur start de Rembrandt Cup voor lagere senioren. Voor onze F, E en D-jeugd worden er jeugdzaaltoernooien georganiseerd op respectievelijk 27, 28 december en 3 januari. We treffen elkaar weer in de kantine om het glas te heffen op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdagavond 3 januari. En op 12 januari wordt er in onze Sosefhal gespind voor het goede doel met de Wollebrand Spinningmarathon.

Het organiseren van een evenement houdt niet op bij het evenement. Na het evenement moet er ook nog opgeruimd worden. Hierbij een oproep aan iedereen om het sportpark, de Sosefhal en de kantine netjes te houden en steek ook de handen uit de mouwen om na afloop van het evenement te helpen met het opruimen.

7

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Hieruit spreekt wel dat wij er met z’n allen een bruisende vereniging van maken. Vele vrijwilligers zijn in de weer om al deze evenementen tot een groot succes te maken. Daarvoor zijn we uiteraard zeer dankbaar. Een blijk van waardering voor al het vrijwilligerswerk wordt de komende weken langs de deur gebracht door het bestuur in de vorm van het jaarlijkse Kerstpresentje.


Sponsors

8


Tot slot nog een verzoek om adreswijzigingen door te geven aan de ledenadministratie. Het is gebleken dat veel leden niet de moeite nemen om bij een verhuizing het nieuwe adres door te geven. Dat speelt vooral bij senioren die op een bepaald moment op zichzelf gaan wonen, maar nog altijd op het ouderlijk adres geregistreerd staan. Neem dus aub even de moeite om je nieuwe adres door te geven. Dat kan via het wijzigingsformulier op de website. Of via een e-mail aan ledenadministratie@svhonselersdijk.nl onder vermelding van voornaam, achternaam, geboortedatum, oud adres en nieuw adres. Vooral de geboortedatum niet vergeten, anders bestaat de kans dat we het adres van het verkeerde lid wijzigen.

Mededeling

Ledenadministratie Door: George Luiten NIEUW LID: Pieterse M.T.

27-02-2005

Sperwerhorst 39 2675 WV Honselersdijk Relatienummer KNVB: PRMM48F

AFMELDINGEN: no.1367 no.9095

A.Lange C.Meijer

M M

Niet spelend lid Donateur

9

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

no.3325


Sponsors

10


Mededeling

G-Nieuws Door: Toos Hagman Uitslagen wedstrijden zaterdag 15 december Honselersdijk G1 vrij. Honselersdijk G2 – SEV G1 2-1 VFC G1 – Honselersdijk G3 ( Beker ) 4-1 Jeugd Vrij. Nu even geen training en wedstrijden meer. In het nieuwejaar gaan we weer beginnen. 19 januari is voor al de G leden een nieuwjaarsreceptie met gezellige muziek, kom elkaar een sportief jaar toe wensen. Hou deze datum vrij en kom allen,. Afbellen voor de woensdagavond bij Johan of Toos. Voor de zaterdag bij je leiding Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2013. Voorzichtig met vuurwerk.

Afbellen: Johan: Ben: Piet Muis: Toos

06-51599516 06-10363235 06-27353303 06 –10963673

11

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Activiteitenkalender. 19 januari 2013 nieuwjaarsreceptie G. afd, 25 MEI 2013 THUISTOERNOOI.


Sponsor

12


Wedstrijdverslag

G2 – SEV G1 Door: Piet Muis Een voor ons uitermate belangrijke wedstrijd. We hebben een puntje nodig om vierde te worden, maar SEV is niet de gemakkelijkste tegenstander om dat te bereiken. Ik zie ons nog vier weken geleden kansloos de boot ingaan in de uitwedstrijd. Maar we hadden nu de beschikking over de invalkrachten Bram en Ed, en dat scheelde natuurlijk. Sterker: we waren in staat om 9 tegen 9 te spelen, een ongekende luxe.

In de eerste helft zagen we een gelijkopgaande strijd. SEV speelde zoals gewoonlijk met 4 verdedigers continu achterin, en met hun uitstekende doelman was er haast geen doorkomen aan. Maar onze verdediging stond ook als een huis; we gaven bijna niets weg. Er werd echter door beide ploegen met volle inzet gespeeld, dus spannend was het zeker. Al met al leek een 0-0 ruststand logisch, maar vlak voor rust wisten we toch te scoren, met naar mijn bescheiden mening het mooiste doelpunt van het seizoen. We hadden een corner, die kort werd gespeeld naar Bram. Die zag Erik vanuit de verdediging komen aanstormen, legde de bal panklaar breed en Erik nam de bal werkelijk vol op de pantoffel. In de rust liep voor mij volkomen onverwacht de spanning tussen de prima scheids en één onzer hoog op. Dat was, zeker gezien wat er de afgelopen twee weken allemaal is gebeurd, uiteraard volstrekt niet de bedoeling. Het kostte de hele pauze en vlak voor aftrap een goed gesprek tussen scheids en betrokkene, vooraleer

13

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

We konden dus 9 tegen 9 spelen. Wel jammer was dat Ed niet, zoals gepland, kon gaan keepen; het keepersshirt was blijkbaar dusdanig heet gewassen dat Ed er met geen mogelijkheid in kon. Dus moesten we onze topscorer Dolf opofferen.


Sponsors

14


de lucht was opgeklaard. En het moet gezegd: de wedstrijd verliep verder zonder centje pijn. En zo hoort het ook! Maar dat neemt niet weg dat SEV in die tweede helft wat meer kwam. Dat moest natuurlijk ook gezien de stand, en dus werd het nóg spannender dan het al was. Toch bleven we uitstekend verdedigen; Reza, Erik, Remy, Bram en slot-op-de-deur Angelique wisten onheil te voorkomen. Totdat toch nog, geheel onverwachts, de gelijkmaker viel. Zo'n doelpunt dat ineens ontstaat doordat iedereen de bal mist, en een toevallig op de juiste plek staande SEV-er de bal, zachtjes rollend, langs de paal kon mikken.

Kortom: een prachtige wedstrijd. Bram en Ed, bedankt voor de hulp, en jongens en meisjes: bedankt voor de geweldige inzet. Het was, naast spannend, vooral genieten langs de lijn. We mogen dan misschien nèt niet het niveau van Barcelona één halen qua techniek en combinatievermogen, maar qua inzet doen we er zeker niet voor onder! Aangezien het voetbalcomplex van SVH dichtgaat tot na het nieuwjaar, neem ik aan dat de laatste wedstrijd tegen DWO thuis, niet meer gespeeld zal gaan worden. Dus zijn we vierde geworden. Een prima resultaat!

15

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Dus was er weer van alles mogelijk. De aanvallen golfden nu op en neer, we kregen nu enkele opgelegde kansen, maar ja, dan moet Vrouwe Fortuna het op dat moment goed met je voor hebben. Die keeper pakte elke bal die in z'n buurt kwam, en de paar ballen waar hij niet bij kon gingen nèt naast. Totdat Bram, een paar minuten voor tijd, de bal vanaf de eigen helft met een enorme boog naar voren knalde. De bal stuiterde over Peter èn over die keep heen, in het bovendak van het doel. Prachtig doelpunt natuurlijk, en we hadden het gevoel dat het niet meer stuk kon. Groot was het gejuich toen de scheids affloot. Het leek wel of we kampioen waren geworden!


16


Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

17


Sponsors

18


Mededeling

Nieuws van de scheidsrechterscommissie Sinds circa 8 weken fluiten spelers van de seniorenselectie alsmede ook alle A en B teams wedstrijden in de E en F competitie. Dit initiatief is opgezet, mede op verzoek vanuit de vereniging. Op basis van het tijdstip waarop de eigen wedstrijden van de spelers zijn, wordt wekelijks een indeling gemaakt waarbij vanuit de diverse teams spelers worden ingedeeld. Vanuit de scheidsrechterscommissie begeleiden wij dit initiatief door de spelers die hiervoor worden opgeroepen op zaterdagochtend voorafgaand aan de wedstrijd op te vangen in de commissiekamer en voor zover nodig worden de belangrijkste taken van de scheidsrechter nog even besproken. De begeleiders zijn Ron Gram, Rob Zwinkels en sinds kort ook Jos van Hulst.

Op verzoek van de scheidsrechterscommissie heeft de businessclub van Sv Honselersdijk speciale truien laten maken die de scheidsrechters vanaf deze week dragen. Dank hiervoor!! Daarnaast is het team clubscheidsrechters bij Sv Honselersdijk uitgebreid met Roy Harms. Roy is 18 jaar en wordt als scheidsrechter tijdens zijn wedstrijden door Jos gecoacht. Indien er spelers (of andere personen//vaders) zijn die het leuk vinden om regelmatig wedstrijden te leiden als scheidsrechter dan kunnen wij hierin vanuit de scheidsrechterscommissie hierbij een goede begeleiding aanbieden!!

19

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Wij, de begeleiders, willen de spelers die tot nu toe hebben gefloten, complimenteren met de manier waarop zij hun taak als scheidsrechter uitvoeren. De spelers zijn steeds op tijd aanwezig en wij zien hun enthousiasme tijdens de wedstrijd om het als scheidsrechter ook echt goed te doen. Ook horen wij positieve reacties van de spelers die een wedstrijd hebben gefloten. Daar zijn (ook) wij uiteraard blij mee!!


Sponsor

20


21

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Na de winterstop gaat de scheidsrechterscommissie trachten om (liefst ) voor alle thuiswedstrijden in de E en F competitie de scheidsrechters in te vullen tenzij een team aangeeft een eigen vaste scheids te hebben. Daarnaast gaan na de winterstop ook spelers wedstrijden in de D en C competitie leiden als scheidsrechter. Voor de D en C scheidsrechters geldt dat wij het liefst die spelers indelen die dit ook zelf graag willen. Spelers kunnen dit zelf kenbaar maken door hierover een mailtje te sturen naar scheidsrechters@svhonselersdijk.nl .


Sponsors

22


Uitslagen

Westlandia 6 Honselersdijk 1 westlandia 2 Oosterheem 5 Honselersdijk 4 Honselersdijk 6 Honselersdijk 7 Honselersdijk 8 VELO 4 Honselersdijk 10 Victoria'04 9 Maasdijk VR2 Honselersdijk VR1 Honselersdijk G2 VFC G1 Honselersdijk A1 Honselersdijk B2 Concordia B3 Honselersdijk B4 Honselersdijk C2 Concordia C5 DSVP D1 Excelsior M D4 Honselersdijk D3 Maasdijk D3G FC 's-Gravenzande D7 Honselersdijk E1 Honselersdijk E2 VELO E5 Victoria'04 E5 CWO E4 Honselersdijk E7 Honselersdijk E8 HMC F1 Honselersdijk F2 Honselersdijk F3 MVV '27 F4 Honselersdijk F5 Westlandia F7 Oliveo F8 Honselersdijk F8 LYRA F9 RKDEO 8 Delft 3

Honselersdijk 8 VVOR 1 Honselersdijk 2 Honselersdijk 3 Ariston'80 3 DVC 4 KMD 5 HVC'10 7 Honselersdijk 9 Naaldwijk 7 Honselersdijk 11 Honselersdijk VR1 Maasdijk VR1 SEV G1 Honselersdijk G3 Vredenburch A1 RKDEO B3 Honselersdijk B3 VELO B4 Houtwijk sv C2 Honselersdijk C3 Honselersdijk D1 Honselersdijk D2 Zwaluwen D4 Honselersdijk D4 Honselersdijk D5 DHC E1 HBS E2 Honselersdijk E3 Honselersdijk E5 Honselersdijk E6 MVV '27 E7 Sportclub Monster E7 Honselersdijk F1 VELO F4 LYRA F5 Honselersdijk F4 Sportclub Monster F7 Honselersdijk F6 Honselersdijk F7 DHC F8 Honselersdijk F9 Honselersdijk 4 (Zaal) Honselersdijk 2 (Zaal)

23

2 2 1 1 2 4 1 5 5 7 8 2 4 2 4 3 1 10 3 1 5 3 2 5 2 1 1 10 2 1 12 9 1 2 1 2 0 3 10 3 5 4 3

-

4 1 4 3 4 0 1 2 2 1 3 2 2 1 1 1 0 0 3 5 1 2 2 0 2 3 4 2 2 9 0 2 9 1 4 7 1 2 0 5 1 10 3

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

12-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 11-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 15-dec 10-dec 12-dec


Sponsor

24


Programma deze week Zaal KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

98786

17-dec

19:00

Schipluiden 2

Honselersdijk 2

94677

17-dec

20:30

Honselersdijk 3

HBSS 3

95524

19-dec

22:00

Semper Altius 7

Honselersdijk 4

Scheidsrechter

KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

9999009

22-dec

11:30

Honselersdijk C1

VFC C1

Kees Zandvliet

9999004

22-dec

9:30

Honselersdijk C2

VFC C2

Ron Gram

25

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Junioren


Bardiensten week 51 en 52 Week 51 Ma

17-12

20:00-23:30

Senioren 6 Coen Jansen

Di

18-12

20:00-23:30

Martin Jacobs

Wo

19-12

20:00-23:30

Senioren 10 Tim v. Dijk

Do

20-12

20:00-23:30

Senioren 9 Ben Bentvelzen

Vr

21-12

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

22-12

07:15-10:00

Harry ter Laak

10:00-13:00

Henny Ammerlaan, Patricia v. Os en dames 1

13:00-16:00

16:00-19:00

Elly v. Kester ,Petra Kuiper, Manon v. Dijk en Marry v. Dijk , Henny en Evert v. Malkenhorst , Ard Kok en Marleen v.t. Hoff, Hans Brandsen, Karin Stekelenburg en Derk v. Dijk

Week 52 Ma

24-12

20:00-23:30

gesloten

Di

25-12

20:00-23:30

KERST

Wo

26-12

20:00-23:30

KERST

Do

27-12

20:00-23:30

gesloten

Vr

28-12

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

29-12

07:15-10:00

Marcel Vis en Marco Zwinkels

10:00-13:00 13:00-16:00 16:00-19:00

Annet v. Bergenhenegouwen, Silvia v.d. Wilk, Frans v. Alphen en Dick Hendriks Jolanda v.d Velden, Annemiek Zandvliet,Marcel Beekenkamp en Mariska Persoon Harry v. Luyk, Karin Borsje, Ingrid Slaman, Toos Slaman en Karin v. Stekelenburg

26


Bardiensten week 1 en 2 Week 1 Ma

31-12

20:00-23:30

Oud jaarsdag

Di

1-1

20:00-23:30

nieuwjaarsdag

Wo

2-1

20:00-23:30

Senioren 5 Frank v.d. Zande

Do

3-1

20:00-23:30

Senioren 1 Jaco de Wijs

Vr

4-1

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

5-1

07:15-10:00

Martin Jacobs

10:00-13:00

Loek Post , Ivonne v. Dijk, Leonie Kooter en Astrid Flikweert

13:00-16:00

Leony Leeksma, Vera Broch en Marian de Groot en ??

16:00-19:00

Stefan v. Marrewijk , Michel v. Heijningen , Tim v,.Dijk, Vince Zonneveld en Stefan Zwinkels

Ma

7-1

20:00-23:30

Henk Oosterwijk en Hans Bransen

Di

8-1

20:00-23:30

Kees v. Koppen en Klaas v. Eijk

Wo

9-1

20:00-23:30

Paul v.d. Valk en Richard v.d. Zande

Do

10-1

20:00-23:30

Senioren 11 Tom de Jong

Vr

11-1

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

12-1

07:15-10:00

Marnix Alsemgeest

10:00-13:00 13:00-16:00

16:00-19:00

Roos Stikkelman, Martine Helmink, Jolanda v, Oijen en Heidy Sol Wendy Looyen, Ank v. Koppen, Trudie Zwinkels ,Carola Bom, Wendy v.d. Helm , Marion de Bruin en Danièlle v.d. Ende Esther Rombout , Eveline Mouthaan, Linda Vollebrecht en Helma voskuil, aanvulling i.v.m spinningmarathon volgt !

27

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Week 2


Sponsor

28


Wedstrijdverslag

S.V.Honselersdijk sluit winnend af Door: Jan de Brabander S.V.Honselersdijk heeft zaterdag zijn laatste wedstrijd voor de winterstop afgewerkt met een vriendschappelijk wedstrijd tegen VVOR uit Rotterdam. Aanvankelijk was het de bedoeling dat het weekend daarvoor de laatste wedstrijd van het seizoen zou worden gespeeld, maar door de gewelddadige gebeurtenis in Almere ging de wedstrijd niet door. Trainer Piet Boon wilde zijn ploeg nog een keer in actie zien vandaar een ingelaste oefenwedstrijd. Eerste helft

Dit waren de enige wapenfeiten voor de rust van VVOR. Het was de Dijk die na een kwartier het spel naar zich toe trok en het balletje goed rond liet gaan. In de 15 e minuut kregen we onze eerste serieuze kans. Het was Roy Steekelenburg die op snelheid werd aangespeeld, maar bij het uitkappen van zijn directe tegenstander gleed hij uit en ging de kans verloren. Trainer Piet Boon dirigeerde zijn ploeg naar voren om nog meer druk te 29

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

VVOR was geen onbekende voor S.V.Honselersdijk. Verleden jaar kwamen we het team tegen in de Rotterdamse competitie. VVOR startte voortvarend en kreeg 2 goede kansen om de score te openen. De ene kans belandde buiten bereik van keeper Izan Barendse op de paal en de andere kans ging via Roel maar net naast.


zetten. In de 20e minuut leverde dat een verkeerde uittrap op van de keeper van VVOR, maar dit leverde slechts een corner op. In de 34e minuut had de dijk op voorsprong moeten komen. Na een snelle uitval via Jeroen en Leon kwam Roy Steekelenburg alleen voor de keeper van VVOR maar hij faalde. De aanvallen begonnen te lopen en VVOR had de grootste moeite met de snelle aanvallen. In de 37e minuut werd Roy Steekelenburg voor de zoveelste maal de diepte ingestuurd. Hij legde de bal terug op Leon en deze passeerde zijn tegenstander in het 16 metergebied. Hij werd daarbij aangetikt maar scheidsrechter Moerenhout zag hier geen penalty in.

Tweede helft De tweede helft was maar nauwelijks bezig en S.V.Honselersdijk had zijn eerste doelpunt te pakken. Het was een aanval uit het boekje. Mike gaf de bal goed mee aan de opkomende Roy van den Berg. Roy op zijn beurd lag de bal goed breed op Leon en de 1-0 was een feit. Even later was het Said die een mooie actie maakte in het strafschopgebied en onderuit werd gehaal. Scheidsrechter Moerenhout stond er bovenop en wees direct naar de stip. Said nam de penalty zelf maar schoot over. Deze periode had de Dijk VVOR de genade slag toe kunnen brengen. Met meer overleg voorin had de score aardig kunnen oplopen. S.V.Honselersdijk maakte het zichzelf nog moeilijk de laatste 20 minuten. Na de wissel van Azzedine voor Said, was de organisatie even weg en wist VVOR tegen te scoren, 1-1. VVOR rook zijn kans en probeerde de thuisploeg op eigen helft vast te 30


zetten. Maar ze hielden geen rekening met Roy Steekelenburg. Deze was zijn tegenstander weer te snel af en gaf de bal breed op de opkomende Roy van den Berg. Roy kapte zijn tegenstander uit en knalde daarna de bal hard in de touwen, 2-1. Een offensief van VVOR leverde nog bijna een doelpunt op voor VVOR maar de spits werd buitenspel gegeven. Volgens VVOR onterecht en dat leverde nogal wat discussie op. Scheidsrechter Moerenhout floot snel daarna voor het einde en zo won S.V.Honselersdijk zijn laatste wedstrijd van 2012. Na een stroeve start is de weg omhoog gevonden en werd de eerste seizoenhelft afgesloten met een knappe 3 e plaats. Begin januari gaat de selectie en begeleiding op trainingskamp in het Spaanse Torremolinos waarna op 12 januari de competitie weer begint tegen MSV’71. Opstelling

31

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Izan Barendse, Roel van Meurs, Marcel Bruggeling, Ralph Heskes, Roy van den Berg, Said Ouladsaid (-70 Azzedine El Khalifi), Leon de Brabander (A), Frank Vellekoop , Jeroen Vogels, Azzedine El Khalifi (-45 Mike Mast), Roy Steekelenburg


Sponsor

32


Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

33


Sponsors

34


Wedstrijdverslag

Zaal 1 - RKDEO Door: Paul Klop

35

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

HONSELERSDIJK - Honselersdijk won ook de laatste wedstrijd voor de winterstop. Tegen RKDEO boekte de eersteklasser de vierde zege op rij. Doelman David Overdulve keerde voor rust een strafschop van de Nootdorpers. Na een 5-0 stand halverwege werd het uiteindelijk 8-3. Nilsson van der Hoff (2), Wouter Lock (2), Wilfred Slieker (2) en Paul Klop (2) schoten raak.


Sponsors

Hier uw advertentie? Neem dan contact op met: sponsoringstrijppraat@svhonselersdijk.nl

36


mededeling

S.V. Honselersdijk B1 is geweld van leeftijdgenoten meer dan zat!

Maikel Middelburg: “De jongens vonden het over het algemeen te zielig voor woorden dat iemand zoiets doet. Ze vonden het belachelijk dat omstanders niks deden en hebben zich gestoord aan de belachelijke reacties van ‘misdaadverslaggever’ Peter R. de Vries en de medescholieren van de daders. Die legden de schuld óók bij de grensrechter zelf. De jongens hebben zelf ook wel eens wat bedreigends meegemaakt. Gijs Kouwenhoven werd als grensrechter ook eens uitgescholden en kreeg de meest vreselijke ziektes toegewenst. Hier voelde hij zich uiteraard niet prettig bij. Maar dat is volgens de jongens niet zo heftig als het incident van twee weken geleden. Peter Middelburg heeft zijn verhaal gedaan. Hij is twee jaar geleden bij een wedstrijd van de B1 tegen GDA B2 ook bedreigd. Alleen toen met een mes. Hij heeft hiervan aangifte gedaan en vertelde de jongens wat voor impact dat op hem heeft gehad en nog heeft. De jongen die het gedaan had is later door zijn vereniging GDA geroyeerd. Hier schrokken de jongens zichtbaar van. Maar wat kan S.V. Honselersdijk aan dit soort voorvallen doen? Over het algemeen kwam eruit dat de vereniging op dat moment er zelf niet zoveel

37

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Assistent-trainer van S.V. Honselersdijk B1 Maikel Middelburg heeft maandagavond 10 december met de spelers van zijn elftal gesproken naar aanleiding van het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen van Sc Buiten Boys uit Almere door het slaan en schoppen van een aantal leeftijdgenoten. Middelburg heeft daar een verslag van gemaakt. Hieruit kwam vanuit de spelers zelf een aantal opmerkelijke meningen en mogelijke oplossingen. B1 hoopt het gesprek over agressie en geweld op en om het voetbalveld gaande te houden. Het elftal hoopt dat de vereniging hier iets aan heeft en er ook echt wat mee gaat doen! Want de spelers vinden ook dat dit nooit meer mag gebeuren!


38


39

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

aan kan doen. Maar de jongens vinden wel dat het bestuur en technische commissie bij de elftalleiders op goed gedrag meer nadruk moeten leggen. Er moeten duidelijke regels komen voor bepaalde incidenten. Hoe gaat S.V. Honselersdijk om met een team dat bij een vechtpartij betrokken is geweest? Worden de elftalleiders en de persoon of de personen in kwestie zelf erop aangesproken? Dat zijn vragen die wel bij de jongens leven. De vereniging zal daar vast regels voor hebben. Alleen worden die niet duidelijk en genoeg naar de elftalleiders en spelers toe gecommuniceerd. B1 brengt dan ook als oplossing aan dat S.V. Honselersdijk bovenop de straf van de KNVB nog een extra straf moet leggen. Dat kan bijvoorbeeld een extra schorsing zijn of een paar keer helpen als vrijwilliger bij bepaalde evenementen. Denk daarbij aan scheidsrechter zijn bij (zaal)toernooien van de F-, E- en D-jeugd. Vanuit de KNVB vindt B1 dat er strenger gestraft moet worden bij incidenten rondom een wedstrijd. De KNVB meet nogal met twee maten. De ‘buitenlandse’ verenigingen wordt te veel de hand boven het hoofd gehouden, omdat de KNVB anders weer beschuldigd wordt van discriminatie. Incidenten moeten harder worden aangepakt. De clubs moeten sneller spelers royeren. Alleen vraagt men zich hardop af of dit een oplossing is. Geroyeerde spelers gaan dan zo bij een andere club voetballen. Of ze gaan een andere sport doen waar ze ook die problemen veroorzaken. Daarom moet er sneller worden besloten dat iemand nooit meer mag voetballen om in ieder geval de problemen op het voetbalveld te verminderen. Ondanks al deze oplossingen vindt B1 dat het werkelijke probleem nog niet wordt opgelost. Want die zit volgens de jongens in de opvoeding van kinderen. Daar moet men zich meer op gaan richten. Maar hoe? Daar hadden ze geen antwoord op.” In samenwerking met gedragsdeskundige Rino Vijverberg bekijkt het bestuur de komende tijd hoe we als club met dit soort soms extreme situaties van agressie en geweld in woord en gebaar om kunnen en zouden moeten gaan. S.V. Honselersdijk heeft normen en waarden hoog in het vaandel staan.


Sponsors

40


Wedstrijdverslag

DWO C1 – C1 Door: Brent

41

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Vandaag hadden we een oefenwedstrijd tegen DWO C1. Om 11:45 reden we weg van Honselersdijk. Toen snel omkleden en beginnen aan de wedstrijd. We hadden vandaag twee zieken : Lance en Roy en Luuk was geblesseerd. We begonnen vandaag ook met Stanley in het goal. Achterin stonden : Noah, Justin, Brent en Joey. Op het middenveld Jorne, Wouter en Brian en voorin stonden Ivan, Nadine en Mark. Brandon en Rick kwamen ons in de loop van de wedstrijd versterken. Nu de wedstrijd. We begonnen aardig en we hadden goeie inzet. Daaruit creëerden we kansen. De grootste kans was van Nadine. Een verre trap van Stanley op Ivan die hem goed klaar legde voor Nadine die hem net niet scoorde. Net voor rust maakte DWO de 1-0. Een beetje een gekke goal. Iedereen in de zestien raakte de bal wel. In de rust kregen we wat tips van Mario om in de 2e helft een paar goals te maken. We bleven aardig voetballen en we kregen een paar kansen, maar het leidde net niet tot een goal. DWO maakte daarna de 2 – 0 uit een penalty. Dit was ook gelijk de eindstand. Volgende week weer lekker oefenen tegen VFC, in de winterstop zaalvoetballen en dan er echt keihard tegenaan in de competitie!


Sponsor

42


Wedstrijdverslag

C2 – Houtwijk C2 Door: Sven Jenezon

43

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

We moesten heel vroeg tegen Houtwijk C2. Gelukkig was het goed voetbal weer. Zouden we nu wel een kans hebben op de overwinning? Ons team speelde in het wit omdat Houtwijk in het oranje speelt. De wedstrijd begon en het eerste kwartier ging het gelijk op met aan beide kanten wat kansen. Na dat kwartier ging Houtwijk beter spelen en maakten ze nog in de eerste helft drie doelpunten. Het stond 0-3 voor Houtwijk. In de tweede helft probeerden wij nog te scoren en dat lukte nadat de tegenstander twee keer had gescoord maakte Enrico de 1-5. Na de 1-5 maakte Houtwijk het laatste doelpunt. De eindstand: 1-6 voor Houtwijk.


Sponsor

44


Wedstrijdverslag

DSVP D1 – D1 Door: Luuk Mouthaan Afgelopen zaterdag moesten we tegen DSVP D1. DSVP stond tweede op de ranglijst, wij vierde.

In de tweede helft scoort DSVP maar het is buitenspel. In de rust is ook nog gewisseld, Rik en Rob gingen er uit voor Amin en Jay. Ook ging Brian nog alleen op de keeper af maar helaas speelt hij de bal te ver voor zich uit. Er werd veel getrokken en daardoor werden er ook veel vrije trappen gegeven. DSVP schoot ook nog een vrije trap over door de wind. Ook kreeg Honselersdijk nog een vrije trap, Brian nam hem, over

45

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Er was veel wind, daar hadden we wel last van maar al na een paar minuten had Honselersdijk een mooie aanval. Joost gaf een diepe bal op Brian en Brian gaf voor op Nick, Helaas schiet Nick over. Daarna volgen meer aanvallen aan de kant van Honselersdijk, bijvoorbeeld Brian ging alleen op de keeper af, hij schiet hoog over de keeper maar helaas net mis. Later kreeg DSVP een corner, Rik kopte weg, maar in de voeten van de tegenstander en die schiet vlak onder de lat 1-0 Na veel geduw en getrek krijgt Nick een vrije trap. Hij geeft voor op Rob maar Rob kopt net mis. Later wordt er dicht bij de zestien rond getikt, dan geeft Nick een prachtige bal op Brian, en die kan scoren: 11. Later is het andersom, Brian geeft een mooie bal op Nick en Nick schiet straks in de hoek:1-2. Vlak voor rust krijgt DSVP nog een vrije trap, die kwam hard op de lat.


Sponsor

46


47

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

de spelers van SVH heen, jammer. Jorne moest de achterbal nemen, hij passte naar Jay maar er kwam iemand in zijn rug, hij onderschepte de bal en scoorde 2-2. Later kreeg DSVP een vrije trap, Over iedereen heen. Maar helemaal achter kwam iemand van DSVP, eerst kopte hij tegen de paal maar daarna kwam de bal weer tegen zijn hoofd en hij scoorde:3-2. Jammer jongens volgende keer beter.


Sponsors

Deze advertentie is gereserveerd voor: De Rembrandt

48


Wedstrijdverslag

Velo E5 – E3 Door: Paul Sr en Paul Jr Om 9.30 vertrokken wij richting Wateringen om te spelen tegen Velo E5. 10.15 begon de wedstrijd, het zonnetje scheen en wij dachten wel ff te winnen. Dit pakte anders uit, wij sliepen nog een beetje en Velo was scherp. Wind tegen, slap voetbal en sterk Velo wat resulteerde in een 2-0 ruststand. Een preek in de rust, de jongens wakker geschud en de wind in de rug waren we een stuk sterker in de tweede helft. Er werd goed gevoetbald en lekker overgespeeld. Door 2 mooie doelpunten van Aimar en nog een paar goede kansen over en weer floot de scheids af bij een 2-2 eindstand. Nu hebben we lekker Kerstvakantie. 28 december een leuk zaalvoetbaltoernooi en in het nieuwe jaar meetrainen bij de E1 en de E2. Kijken wat dit allemaal oplevert.

49

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Ik wens iedereen mooie en gezellige kerstdagen en een sportief 2013 toe.


Sponsor

50


Wedstrijdverslag

Victoria ’04 E5 – E5

De laatste wedstrijd voor de winterstop tegen het Vlaardingse Victoria. Ter nagedachtenis van de overleden grensrechter uit Almere werd er nog een minuut stilte gehouden. Keurig dat deze vereniging er op deze manier nog even bij stil staat. De mannen hadden er zin in, het plezier straalde ervan af en de kansen waren niet te tellen. Berend, Joël, Jens hadden allemaal kans om de 0-1 te maken maar door goed keeperswerk lukte dit toch niet. Nadat Rick eerst nog een keer op de paal had geschoten wist onze tweebenige speler met links toch de 0-1 te scoren. Toen gingen we los, door een voorzet van de deze week jarige Robin maakte de óók deze week jarige Joël de 0-2. De tegen aanvallen werden super tegen gehouden door Torsten die gelukkig weer blessure vrij was. Mike had gelukkig ook nog wat te doen en de ballen die hij kreeg wist hij keurig tegen te houden. De 0-3 door Berend die hij vierde met zijn nu al bekende handelsmerk, de salto. De 0-4 kwam door een eigen doelpunt van Victoria en de 0-5 door een goede asstist van Stan waar door Berend de 0-5 maakt en tevens de ruststand was. Toch een doelpunt tegen door een mooie aanval van Vlaardingen waarbij wij toch echt even stonden te slapen. Gelukkig werden de aanvallen steeds mooier en door een tikkie tak aanval scoorde Berend de 1-6. Stan die deze week óók jarig was scoorde de 1-7 door een schitterende voorzet van Robin. Doordat Victoria steeds meer achter uit begon te verdedigen kwamen we met steeds meer kansen vlak voor het goal. Hieruit scoorde Rick met rechts de 1-8. Het laatste doelpunt werd wederom door Rick gemaakt . Ook weer een top aanval waarbij de bal het werk deed en de eindstand 1-9 is geworden. Mike ging nog even lekker los bij het penalty schieten, zweefde naar elke hoek en wist op 1 doelpunt na alles eruit te houden. Weer top gespeeld en de eerste plek in de competitie en beker 51

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Door: Marc van Heijningen


hebben we echt verdiend. 28 december hebben we nog een leuk mix toernooi en volgend jaar gaan we er weer vol tegen aan.

52


Wedstrijdverslag

CWO E4 – E6

Laatste wedstrijd voor de winterstop. Helaas onderbezet gaan we naar op weg naar Vlaardingen. CWO E4 is de tegenstander van vandaag. Zij staan 2e in de poule dus een lastige tegenstander. We missen Devin en Nordin. Waardoor we maar met 6 man zijn. Gelukkig leent CWO een speler. Voor de aftrap 1 minuut stilte vanwege de overleden grensrechter. Alle jongens met elkaar in 1 kring rond de middencirkel; armen over elkaar heen als goede vrienden. Goed initiatief. Indrukwekkend; op alle velden gelijktijdig 1 minuut stilte. Geen grappen en grollen; hopelijk denkt men er over na; geen agressie in voetbal; fair play en respect voor elkaar. Fluitsignaal. CWO valt continu aan. Ze zijn een stuk sterker en weten prima de vrije man achter onze verdedigers te vinden. Gelukkig hebben we nog Jesse. Hij pakt ze weer goed en schiet de bal, met wind mee, ver naar voren zodat wij met Joey en Lucas toch nog een aantal goede kansen krijgen. Maar CWO zet aan. Ze hebben een ijzersterke spelverdeler en hij heerst. Thijs en Tom kraken. Lucas heeft een sterke tegenstander. En Stijn komt er met zijn snelheid ook niet helemaal uit. Onze verdediging wordt uitgespeeld en Jesse wordt gepasseerd 1-0. De ban is voor CWO gebroken. Even later een gelijke situatie. Goed overspelen van CWO en de 2-0 wordt gemaakt. Dat wordt een lange wedstrijd... Honselersdijk staat maar. De jongens geloven het wel; té veel ontzag voor de tegenstanders. Ze blijven maar staan. Standbeeldwedstrijd? Voordeel is ieder geval dat het een kort verslag wordt. Even later ondanks 2 goede reddingen van Jesse valt wel de 3-0 en 4-0. Slachtpartij. Jongens hebben weinig zin en reageren traag. Jesse heeft het razend druk. Heeft toch nog mooie reddingen gemaakt, maar kon de schade niet beperken. Hij was voor ons de beste man. Einduitslag 11-0. E6 heeft voetballes gekregen.

53

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Door: Haakon Nadorp


Wedstrijdverslag

E8 – Monster E7 Door: een trouwe supporter Deze mooie zaterdag ochtend moest het dan voor de E 8 gebeuren namelijk de koploper kwam op bezoek en wist men dat er een kansje was om misschien iets tegen Monster uit het vuur te slepen. Een kwartier voor de wedstrijd kwamen we er achter dat we nog geen scheidsrechter hadden en die moest nog wel even geregeld worden maar gelukkig toverde Dorina er nog eentje uit haar hoge hoed vandaan. De vader van Jan-Willem die wilde wel fluiten en daar waren wij hem dankbaar voor en hij floot een goeie wedstrijd. De scheids was geregeld dus konden we beginnen en Monster nam gelijk de wedstrijd in handen en wilde al heel snel op voorsprong komen en dat lukte ze ook en na een kwartier stonden ze al op een drie nul voorsprong en op dat moment herpakte de E8 zich en begonnen we eindelijk ons eigen spel te spelen en scoorde we ook en bleven we de eerste helft mooi op en neer spelen met kansen voor alle twee de teams Met de rust stonden we 3-1 achter maar waren we zeker niet de mindere ploeg. De tweede helft ging in het begin ook weer op en neer en hadden we echt wel kansen maar ze wilde er maar niet in. En op dat moment scoorde Monster en zag je met ons de kopjes gaan hangen en wisten we dat we nu nog niet van Monster konden winnen omdat hun net even verder zijn dan ons Ze bleven mooi op hun posities spelen en wij gingen toen door elkaar heen lopen waardoor er veel ruimte voor Monster kwam en daar maakte ze ook goed gebruik van en liepen ze uit naar 9-1 en dat was ook de eindstand . Ondanks het verlies met 9-1 zijn we niet weggespeeld maar moeten we gewoon nog leren om op onze plek te blijven lopen en als we dat onder de knie krijgen dan kunnen we zulke wedstrijden ook winnen. Nu kunnen jullie gaan genieten van de kerst vakantie en kijk uit met vuurwerk en laten we hopen dat iedereen er bij de eerste training in het nieuwe jaar gezond bij is. IEDEREEN NAMENS DE E8 FIJNE KERSTDAGEN

54


Wedstrijdverslag

F3 - LYRA F5

Afgelopen Zaterdag was een beproeving voor onze F3. De voorgaande tegenstanders uit de competitie die de F3 had getroffen waren tegenstanders waar we weinig weerstand van kregen. We kregen nu een geduchte tegenstander op ons eigen sportpark nl. Lyra F5 die een plekje net onder ons stond 3 de. De meeste spelers van deze vereniging waren spelers die het volgende seizoen in de E zullen gaan fungeren. Na onze bekende warming-up en een praatje net voor het beginsignaal dat we deze wedstrijd moesten proberen te winnen om aansluiting te houden bij de nr.1 en verder weg te lopen bij Lyra F5. De boodschap was duidelijk en aan jullie gezichtjes te zien waren jullie klaar om er vol voor te gaan. Het beginsignaal klonk en al gauw was te zien dat deze 2 ploegen aan elkaar gewaagd waren en elk foutje zou worden afgestraft. Voor beide goals waren de nodige kansen aanwezig en de zenuwen waren voelbaar bij de grootte mensen. In de laatste minuut van de 1ste helft werden we helemaal op de proef gesteld een lange bal vanuit onze achterhoede kwam terecht bij onze voorhoede. Alleen op de keeper af en het getrainde meenemend om een hoekje uit te zoeken ging de bal helaas net naast. Met 0 – 0 gingen we rusten wat in deze lopende competitie nog niet was voorgekomen. Er was maar één aandachtspuntje om mee te nemen in de 2de helft het meehelpen in de verdediging bij balverlies. De 2de helft begon net zoals de 1ste helft begon voor beide partijen. Toch hing er een doelpunt in de lucht en deze kon tegen of voor ons zijn. Het was dus tegen, 0 – 1. Zoals altijd vochten we ons terug en werd het vrij snel 1 – 1. We wilde meer, want het praatje voor de wedstrijd was duidelijk aanwezig aansluiting behouden bij de koppositie. Fysiek en het niet mee verdedigen moesten we in de loop van de wedstrijd de strijd opgeven de 1 – 2, 1 – 3 en 1 – 4 volgde elkaar gauw op. Niet getreurd F3, we kunnen terugkijken op een goeie 1ste helft en 55

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Door: Arnold Korving


blijven 2de op de ranglijst. In het nieuwe jaar hebben we op 12 Januari eerst een uitwedstrijd en de week erna de koploper thuis op sportpark De Strijphorst en daar zullen we nu al mee bezig moeten zijn om weer op gelijke hoogte te komen. De leider en trainers wensen de F3 fijne feestdagen en een sportief/gezond maar vooral respectvol 2013.

56


Wedstrijdverslag

MVV’27 F4 – F4

Nadat we een week niet gevoetbald hadden, na het tragische voetbalincident in het land, mochten we aantreden in Maasland tegen de MVV’27. Het was nog heel donker toen we gingen verzamelen in ons dorp, er trad wat vertraging op omdat we even moesten wachten op de “eenzame fietser” , nadat de F4 helemaal compleet was vertrokken we. Lennie ging de eerste helft keepen en we hadden de gehele wedstrijd 7 tegen 7 dus iedereen heeft twee of zelfs drie wissel beurten gehad. Het begon een beetje licht te worden toen de scheidsrechter affloot. MVV had de toss gewonnen dus zij mochten beginnen. Maar Roy had er zin in en jaagde op de bal en hij veroverde de bal, hij speelde over op Delano en hij bedacht zich geen moment en schoot de bal richting de goal maar helaas werd er niet gescoord de eerste minuut want de bal kwam op de paal. De eerste 8 minuten dicteerde onze F4 de wedstrijd, met prachtig samen spel van Rodney,Delano, Rick, Cees, Sander,Roy,Gijs en Thijs maar de nul bleef op het scorebord staan. Het vizier stond bij onze jongens nog niet op scherp terwijl we zat kansen hadden. In de 10de minuut moest de scheidsrechter de wedstrijd stil leggen want een groot monster kwam het veld op lopen, de langharige, witte viervoeter wilde graag meespelen. Gelukkig werd de hond gevangen door de scheidsrechter. Na dit oponthoudt kregen we een scheidsrechter bal: onze Sander veroverde de bal en gaf hem aan Rodney. Onze goalgetter weet daar wel raad mee, een prachtige lob was het resultaat en een 0-1 op het scorebord. Toen was de vloek verbrokken want twee minuten later werd de polonaise ingezet want Lennie had eindelijk een bal gehad en heel ver uit geschoten, Cees ving de bal op speelde over op Rick en hij gaf de bal weer over aan Roy, hij schoot hard op de goal en de bal ging via de paal in de goal. We gingen dan ook rusten met een 0-2 stand voor ons. Lennie trok zijn keeperstrui uit en Rodney ging in de goal de tweede helft. Leiders Marco en Rene 57

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Door: “Blauw Oog”


hadden in de pauze het strijdplan nog uitgelegd aan de spelers van de F4 en ze gingen met volle moed de wei weer in. Roy had goed geluisterd want in de eerste aanval na rust speerde Rick langs de zijlijn en speelde perfect over op Roy, onze Ove Kindfall bedacht zich geen minuut en knalde de 0-3 op het bord. Na deze voorsprong hadden onze F4 spelers even geen aandacht meer voor de bal en het werd dan ook 1 en 2 -3, wat Rodney ook deed tegen z’n overmacht van de MVV’27 spelers zou ik het ook niet weten. Na deze twee tegengoals dacht Gijs, zo nu is het onze beurt weer want hij scoorde een fraaie in de kruising en zo werd het 2-4. Delano die de gehele wedstrijd al als een soort stofzuiger op het middenveld had gelopen had een fraai afstandschot in de 20ste minuut maar zijn bal ontplofte op de paal maar Cees was goed meegelopen met hem en kon van heel dicht bij intikken 2-5 voor onze F4. De mee gereisde trouwe supporters werden nog op meer goals getrakteerd want Gijs had nog voldoende energie in zijn lijf en hij kreeg de bal van Sander en de voorhoede speler stond op de goede plaats voor de goal en tikte de bal in: 2-6. De scheidsrechter had er nog zin in en floot nog lang niet af, dus dachten Delano, Lennie en Rick laten we nog een keertje aanvallen. De voorzet kwam bij Thijs terecht en hij punterde de 2-7 erin. Aan de prachtige voetbalshow van onze F4 kwam helaas een einde in Maasland. De penalty’s serie werd nog spannend want het was bijna 3 keer lat. F4 we hebben genoten van de wedstrijd helaas komt er nu een winterstop, maar na de kalkoen en het vuurwerk gaan we weer knallen in het nieuwe jaar….. Volgende week geen training dus we gaan aan teambuilding doen op de bowlingbaan, kijk ff voor de vertrektijden op de F4 site, we krijgen daarnaast nog een F mixtoernooi. Dus we zien elkaar nog dit jaar.

58


Wedstrijdverslag

F8 – DHC F8 3-5. De laatste wedstrijd voor de winterstop begon om9.00 in een heerlijk zonnetje. De jongens en meiden hadden er zin en gingen vol enthousiasme het veld in. Al in de 4-de minuut opende Calvin de score…helaas na 8 minuten spelen stonden we 2-1 achter. Waar eerder de koppen al snel gingen hangen nadat we op achterstand stonden bleven we er nu in geloven. We gingen hard op zoek naar de gelijkmaker. Onze ijzersterke verdediging, bestaande uit Kay, Daphne en Troy en Keeper Faith lieten hierna niets meer toe. En zo gebeurde het dat we na een doelpunt van saphouane en wederom 1 van Calvin met 3-2 de rust in gingen. In de tweede helft ging Tristan keepen. Ondanks dat onze middenvelders Dani, Mees en Troy hun benen uit hun lijf liepen was de tegenstander iets beter waardoor de eindstand 3-5 werd. Langs de lijn werd de F8 aangemoedigd door teamgenoot Ray. Hij is net geopereerd dus mocht nog niet mee doen. Ray, snel opknappen hoor dan kan je na de winterstop weer mee voetballen!! Fijne feestdagen en een heel Sportief 2013!!!

59

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

F8 – DHC F8


Mededeling

Trekking 3xPlusloterij augustus 2012 Door: Hans Post Prijs nr.

Prijs

Lot nr.

1

20 % prijzengeld

79

2

10 % prijzengeld

71

3

Waardebon naar keuze

63

4

Waardebon Cafetaria de Dijk

217

5

Waardebon D.A. Drogist Fijlstra

47

6

Waardebon J. Gardien IJzerwaren

223

7

Waardebon Groente en Fruit Govers

108

8

Waardebon Dierenspeciaalzaak Groeneveld

219

9

Waardebon Topslager Aad Groenewegen

229

10

Waardebon Fotoplus Ben Hofland

37

11

Waardebon naar keuze

107

12

Waardebon Powerchip

127

13

Waardebon Cor de Bruin Fietsplus

128

14

Waardebon Cor Steenland tweewielers

145

15

Waardebon Jens Valk cadeaus

73

16

Waardebon Jens Valk verf en behang

84

17

Waardebon naar keuze

123

18

Waardebon La Diga Brasserie

85

19

Waardebon Toussaint partyservice

233

20

Waardebon Roel Bakker juwelier

143

Alle trekkingen van de 3xPlusloterij zijn onder voorbehoud van tikfouten. Voor meer informatie: 3xplus@svhonselersdijk.nl

60


Adverteren in “Strijppraat” In het vernieuwde clubblad van S.V. Honselersdijk, “Strijppraat”, zijn twee advertentieformaten beschikbaar: eenderde pagina en een hele pagina. U bent volledig vrij in keuze van de opmaak, De advertenties zijn voorzien van een weblink, waarmee bezoekers met één muisklik uw website kunnen bereiken. Onderstaand zijn de formaten en prijzen weergegeven. Tevens wordt uw logo geplaatst op de “indexpagina” naast de inhoudsopgave (pagina 2).

Optie 1: Eenderde pagina 

110 x 50 mm (B x H)

directe link naar uw website

Prijs op aanvraag

Korting leden Club van Honsel

110 x 160 mm (B x H)

directe link naar uw website

Prijs op aanvraag

Korting leden Club van Honsel

Indien u meerdere advertenties in ons clubblad wenst te plaatsen, neem dan contact met ons op voor de kortingsmogelijkheden. Dit geldt ook voor pakketkortingen in combinatie met andere vormen sponsoring bij onze vereniging (bijvoorbeeld reclameborden en website). e-mailadres: sponsoringstrijppraat@svhonselersdijk.nl

61

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Optie 2: Hele pagina


Contactgegevens Bestuur Voorzitter Erik Sosef

voorzitter@svhonselersdijk.nl 06-51793638

Secretaris Barry Dukker

secretaris@svhonselersdijk.nl 0174-648492

Penningmeester Roel van Meurs

penningmeester@svhonselersdijk.nl 06-28647727

Directeur Bedrijfsvoering Ab van Dijk

beheer@svhonselersdijk.nl 06-52022350

Voetbaltechnische zaken Jan van Marrewijk jr.

tc@svhonselersdijk.nl 0174-626629

Beheer en Gebouwen Henri Valstar

accommodatie@svhonselersdijk.nl 0174-621777

Public Relations Alexander Wagener

pr@svhonselersdijk.nl 0174-625443

Plv. Voetbaltechnische zaken Vacature Kantine Paul Groenewegen

kantine@svhonselersdijk.nl 06-43888820

Nevenactiviteiten Hugo van Velden

evenementen@svhonselersdijk.nl 06-40050137

Zaalvoetbal Vacature Sponsoring Henk van Renesse

sponsoring@svhonselersdijk.nl 06-10945522

Technische commissie Algemene Zaken Jan van Marrewijk (jr)

tc@svhonselersdijk.nl 0174-626629

Senioren Selectie Edwin Kooij

tc-selectie@svhonselersdijk.nl 06-55881140

Senioren Recreatie Ron van Dijk

tc-lagesenioren@svhonselersdijk.nl 0174-627711

A Koos Ophorst

tc-a@svhonselersdijk.nl 0174-630106

B Pieter Davidse

tc-b@svhonselersdijk.nl 06-22455445

62


C Peter Strik

tc-c@svhonselersdijk.nl 06-51600043

D Hans Post

tc-d@svhonselersdijk.nl 0174-620330

E Jack Vijverberg

tc-e@svhonselersdijk.nl 0174-622737

F Marcel van der Ende

tc-f@svhonselersdijk.nl 06-23246647

Meiden/Dames Karin van Steekelenburg

tc-m@svhonselersdijk.nl 0174 631712

Coördinator Jeugdplan Peet v/d Kraan & Peet de Bruin

tc-trainers@svhonselersdijk.nl 06-43235944

Leider 1e Elftal Jaco de Wijs

06-17762083

Hoofdleider A Koos Ophorst

hoofdleider-a@svhonselersdijk.nl 0174-630106

Hoofdleider B Perry Ruinard

hoofdleider-b@svhonselersdijk.nl 0174-246676

Hoofdleider C Asief Habiboellah

hoofdleider-c@svhonselersdijk.nl 06-18309766

Hoofdleider D Marcel van Dijk

hoofdleider-d@svhonselersdijk.nl 0174-624742

Hoofdleider E Trudie van Giesen

hoofdleider-e@svhonselersdijk.nl 0174-631509

Hoofdleider F Frank van Adrichem

hoofdleider-f@svhonselersdijk.nl

Hoofdleidster G-Afdeling Toos Hagman

hoofdleider-g@svhonselersdijk.nl 0174-416625

Hoofdleider Dames Vacature Hoofdleider Zaalvoetbal André Penning

zaalvoetbal@svhonselersdijk.nl 06-12739232

63

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Leiders


Wedstrijdsecretarissen Senioren 1-2 -3 Jan de Brabander Senioren 4-11 Jacques Wubben

0174-643223

A Vacature B Jan de Brabander

06-31653504

C/D/M Hans Post

06-53522545 (na 16:00 uur)

E/F Gerrit van der Meer

0174-629133

Voetbaltechnische zaken Coordinator Scheidsrechters Ron Gram

06-51086606

Veldtoernooien Aad van Kester

0174-648128

Wedstrijdformulieren Dirk van Der. Kaay

0174-620337

Tuchtzaken Steven van Erven

tuchtzaken@svhonselersdijk.nl 06-50685114

Trainers Senioren 1 Piet Boon

06-53866514

Senioren 2 Frank van Zijl

06-11104952

Keepers Janco Koole

0174-621948

Hoofdtrainer A Jasper Steringa Hoofdtrainer B Soebhas Ramdan

06-53125001

64


Hoofdtrainer C Mario Silvius

06-81256032

Hoofdtrainer D Erik van Velden

06-42081596

Hoofdtrainer E Marcel Noordam

06-34006899 (of 0174-641474)

Hoofdtrainer F Marco Gardien Hoofdtrainer Dames William Vincent

Kantinecommissie Doordeweeks / Za namiddag Paul Groenewegen

kantine@svhonselersdijk.nl 06-43888820

Zaterdag ochtend/voormiddag Hennie Ammelaan

0174-622506

Zaterdag namiddag Ingrid van Dijk

0174-624742

Sponsoring en reclame Ben de Koning

sponsoring@svhonselersdijk.nl 0174-624447

De Club van Honsel Henk van Renesse

declubvanhonsel@svhonselersdijk.nl 06-10945522

3x+++ Loterij Hans Post

3xplus@svhonselersdijk.nl 0174-620330

Kledingwinkel Ab van Dijk

06-52022350

Teamsponsoring Senioren / G Henk van Renesse

kledinglijn@svhonselersdijk.nl 06-10945522

Teamsponsoring Jeugd Hans van der Vlis

kledinglijn@svhonselersdijk.nl 06-51420850

Ledenadministratie George Luiten

ledenadministratie@svhonselersdijk.nl 0174-630466

Redactie Clubblad Michel van Zanten

strijppraat@svhonselersdijk.nl 06-13802126

65

Strijppraat nr. 20– 17 december 2012

Overig


Sportpark “De Strijphorst” Strijphorst 2 2675 WN Honselersdijk Telefoon: 0174 626 272 Internet: www.svhonselersdijk.nl E-mail: beheer@svhonselersdijk.nl

© 2012 S.V. Honselersdijk

66

Strijppraat 2012-1013-20 - 17-12-2012  

Strijppraat 2012-1013-20 - 17-12-2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you