Page 1

Logo op kleding strijken? Bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken. Zo bent u snel en goedkoop klaar! Op http://www.strijklogo.nl kunt u online een stoffen kleding logo van foto kwaliteit ontwerpen voor uzelf of uw eigen bedrijf. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig een plaatje inladen. Na de ontvangst van de bestelling is logo op kleding strijken een eenvoudig klusje. En onze instrijkbare stoffen logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig; uw kleding slijt eerder dan onze strijklogo's! Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl of embleem.nl voor logo op kleding strijken.


Enkele voordelen van zelf logo op kleding strijken kort op een rij: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http://www.strijklogo.nl het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of kleding logo inladen, eventueel eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u kleding voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van de stoffen logo's op de kleding van u of uw bedrijf. Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl of embleem.nl voor logo op kleding strijken.


Enkele van de vragen die ons via http://www.strijklogo.nl gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde logo's en onze zelf in te strijken logo's voor kleding? - Kunnen jullie ook een instrijkbaar kleding logo voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een kleding logo op te brengen? Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl of embleem.nl voor logo op kleding strijken.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van instrijkbare stoffen logo's voor uw eigen kleding of kleding van uw eigen bedrijf. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf logo's met eigen tekst te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding, bedrijfskleding of werkkleding anderzijds. Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl of embleem.nl voor logo op kleding strijken.

Logo op kleding strijken  

Enkele voordelen van zelf <a href="http://www.strijklogo.nl">logo op kleding strijken</a> kort op een rij: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http...