Page 1

Logo kleding: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op kleding strijken. Op http://www.strijklogo.nl kunt u online een stoffen kleding logo van foto kwaliteit ontwerpen voor uzelf of uw eigen bedrijf. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig een plaatje inladen. Na de ontvangst van de bestelling is het <a href="http://www.strijklogo.nl">kleding logo</a> eenvoudig op uw kleding te strijken. En onze instrijkbare stoffen kleding logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig; uw kleding slijt eerder dan onze strijk kleding logo's! Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl of embleem.nl voor logo kleding.


Enkele voordelen van logo kleding op onze manier: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http://www.strijklogo.nl het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of kleding logo inladen, eventueel eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding voor enkele euro's per stuk. Gemak: dit geldt voor het ontwerpen, bestellen ĂŠn het strijken van de stoffen logo's op de kleding van u of uw bedrijf. Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl of embleem.nl voor logo kleding.


Enkele van de vragen die ons via http://www.strijklogo.nl gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen een geborduurde logo en onze zelf in te strijken logo voor kleding? - Kunnen jullie ook een instrijkbaar kleding logo voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een kleding logo op te brengen? Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl of embleem.nl voor logo kleding.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en instrijken van stoffen kleding logo's. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om logo's met eigen tekst te ontwerpen en te bestellen, en deze op te brengen op kleding, bedrijfskleding of werkkleding. Gaat u dus snel naar www.strijklogo.nl of embleem.nl voor logo kleding.

Logo kleding  
Logo kleding  

Enkele van de vragen die ons via http://www.strijklogo.nl gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen een geborduurde logo en onze ze...

Advertisement