Page 1

Strijken embleem op kleding? Indien u een embleem op uw kleding of bedrijfskleding wilt strijken, bent u met ons opstrijk emblemen snel, mooi en goedkoop klaar! Op http://www.strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken een stoffen embleem van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw kleding of bedrijfskleding, waarbij u ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling is het embleem door uzelf eenvoudig op uw kleding, bedrijfskleding, werkkleding of ander textiel te strijken. Onze opstrijk emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl of embleem.nl voor het ontwerpen, laten maken, bestellen en strijken van een embleem op kleding.


Alle voordelen van zelf strijken van een embleem op kleding: Eenvoudig ontwerpproces: op http://www.strijk-embleem.nl formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel met emblemen voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van een embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl of embleem.nl voor het ontwerpen, laten maken, bestellen en strijken van een embleem op kleding.


Er worden ons via http://www.strijk-embleem.nl vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen een geborduurd embleem en een zelf op kleding te strijken embleem? - Kunnen jullie ook opstrijk kleding emblemen van ons bedrijf voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op kleding aan te brengen? - Is een opstrijk kleding embleem ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl of embleem.nl voor het ontwerpen, laten maken, bestellen en strijken van een embleem op kleding.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een embleem op kleding, bv van uw bedrijf. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een op kleding strijkbaar embleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te strijken op kleding anderzijds. Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl of embleem.nl voor het ontwerpen, laten maken, bestellen en strijken van een embleem op kleding.

Strijken embleem kleding  
Strijken embleem kleding  

Alle voordelen van zelf <a href="http://www.strijk-embleem.nl">strijken van een embleem op kleding</a>: Eenvoudig ontwerpproces: op http://w...

Advertisement