Page 1

Strijk Emblemen: mooier, beter ĂŠn goedkoper dan geborduurde emblemen! Op www.strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of strijk emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de strijk emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. Strijk emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl voor strijk emblemen.


Voor wie zijn strijk emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo's als strijk emblemen op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met professionele full color strijk emblemen. - Particulieren: zelf strijk emblemen ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) of textiel strijken. Ga naar www.strijk-embleem.nl voor strijk emblemen.


Alle voordelen van strijk emblemen kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar www.strijk-embleem.nl voor strijk emblemen.


Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook strijk emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om strijk emblemen op te brengen? - Zijn strijk emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar www.strijk-embleem.nl voor alle vragen en antwoorden over strijk emblemen.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel of kleding anderzijds. Ga naar www.strijk-embleem.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van strijk emblemen.

Strijk emblemen  

Strijk Emblemen: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op www.strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo'...