Page 1

Kleding strijkembleem, een mooie ĂŠn goedkope oplossing! Indien u een embleem op uw kleding of bedrijfskleding wilt strijken, bent u met ons strijkemblemen snel, mooi en goedkoop klaar. Op http://www.strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken een stoffen embleem van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw kleding of bedrijfskleding, waarbij u eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na ontvangst is het embleem door uzelf eenvoudig op uw kleding, bedrijfskleding, werkkleding of ander textiel te strijken. Onze strijkemblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl of embleem.nl voor het ontwerpen, bestellen en laten maken van een kleding strijkembleem.


Alle voordelen van een kleding strijkembleem: Eenvoudig ontwerpproces: op http://www.strijk-embleem.nl formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel met emblemen voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van het strijkembleem op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding. Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl of embleem.nl voor het ontwerpen, bestellen en laten maken van een kleding strijkembleem.


Enkele vragen die ons via http://www.strijk-embleem.nl gesteld worden, zijn: - Wat is het verschil tussen een geborduurd embleem en een zelf op kleding te strijken embleem? - Kunnen jullie ook strijkemblemen van ons bedrijf voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op kleding aan te brengen? - Is een kleding strijkembleem ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl of embleem.nl voor het ontwerpen, bestellen en laten maken van een kleding strijkembleem.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en opbrengen van een kleding strijkembleem. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijkembleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te strijken op kleding anderzijds. Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl of embleem.nl voor het ontwerpen, bestellen en laten maken van een kleding strijkembleem.

Kleding strijkembleem  

<a href="http://www.strijk-embleem.nl">Kleding strijkembleem</a>, een mooie én goedkope oplossing! Indien u een embleem op uw kleding of bed...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you