Page 1

Embleem: met ons embleem bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor uw werkkleding of carnaval. Op http://www.strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken een stoffen embleem van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw kleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling is het embleem door uzelf eenvoudig op uw kleding of ander textiel te strijken. Onze emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van een embleem.


Alle voordelen van een strijk embleem kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: op http://www.strijk-embleem.nl formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van een strijk embleem.


Er worden ons via http://www.strijk-embleem.nl vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen een geborduurd embleem en een strijk embleem? - Kunnen jullie ook strijk emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan dmv strijken om zelf een embleem op werkkleding op te brengen? - Is jullie embleem ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen en bestellen van een strijk embleem.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een instrijkbaar embleem. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een embleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel of kleding anderzijds. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van een instrijkbaar embleem.

Embleem  

Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een instrijkbaar embleem. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoud...