Page 1

Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen carnavals emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen, bv van uw carnavalsvereniging, of andere vereniging waarvan u lid bent. Na de ontvangst van de bestelling zijn de strijk emblemen door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding te bedrukken door deze in te strijken of te borduren. ==== Snel naar www.strijk-embleem.nl voor uw carnavalskleding ==== Onze carnavals strijk emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl voor de snelste en goedkoopste oplossing voor carnavalskleding bedrukken.


Alle voordelen van carnavalskleding bedrukken kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: op http://www.strijk-embleem.nl formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. ==== Snel naar www.strijk-embleem.nl voor uw carnavalskleding ==== Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding of textielstuk. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van emblemen of logo's voor uw carnavalskleding.


Er worden ons via http://www.strijk-embleem.nl vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien: - Wat is het verschil tussen geborduurde carnavals emblemen en de carnavals strijk emblemen? - Kunnen jullie ook een carnaval embleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op te brengen? - Zijn carnavals emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor alle vragen en antwoorden over het eenvoudig en goedkoop ontwerpen en bestellen van emblemen zodat u zelf carnavalskleding kunt bedrukken.


Vanzelfsprekend hebben wij op http://www.strijkembleem.nl ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van carnavals strijkemblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijkembleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op carnavals textiel of kleding anderzijds. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor alle vragen en antwoorden over het eenvoudig en goedkoop ontwerpen en bestellen van emblemen zodat u zelf carnavalskleding kunt bedrukken.

Carnavalskleding Bedrukken  

Vanzelfsprekend hebben wij op http://www.strijk-embleem.nl ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van carnavals strijkemblemen....

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you