Page 1

Carnaval embleem: met ons strijk embleem bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken een stoffen embleem van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling is het carnaval embleem door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding of ander carnaval gerelateerd textiel te strijken. Ons carnaval strijk embleem is kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van een carnaval embleem.


Alle voordelen van een carnaval embleem kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: op http://www.strijk-embleem.nl formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding of textielstuk. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van een carnaval embleem.


Er worden ons via http://www.strijk-embleem.nl vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen een geborduurd embleem en een carnaval strijk embleem? - Kunnen jullie ook een carnaval embleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op te brengen? - Is een carnaval embleem ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen en bestellen van een carnaval embleem.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een carnaval strijkembleem. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijkembleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op carnavals textiel of kleding anderzijds. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van een carnaval embleem.

Carnaval embleem  

Carnaval embleem: met ons strijk embleem bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijk-embleem.nl kunt u met een p...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you