Page 7

NÄE & KOE

Lähde vesille Kaikkein tärkeintä on luonnollisesti poistua mantereelta. Valitse jokin niistä aluksista, jotka lähtevät saaristoliikenteen solmupisteistä. Laivavuoroja lähtee myös Turusta länsipuolella ja Hangosta itäpuolella. Seuraavan aukeaman reittikartassa näkyvät useimmat Saaristomeren säännölliset reitit. Muistathan, että taksiveneellä pääsee helposti liikkumaan tavanomaisten reittien ulkopuolellakin.

Nauti Hieman yleistäen voidaan sanoa, että useimmilta suurilta saarilta löytyy majoitusmahdollisuuksia, kahviloita ja ravintoloita. Tässä esitteessä on niistä poimintoja. Lisää löydät sivustolta  VisitArchipelago.com. Olipa reittivalintasi mikä tahansa huomaat toivottavasti yhden asian: arki jää taakse ensimmäiselle lähtölaiturillesi.

Rantaudu Kullakin saarella on aivan oma ilmapiirinsä ja omat ainutlaatuiset käyntikohteensa. Mitä sinä etsit? Luontoelämyksiä, sotahistoriaa vai omaa rauhaa – täältä löytyy kaikkia näitä. Parasta on, että aluksia kulkee saarien välillä. Sen ansiosta ei ole välttämätöntä palata suuriin satamiin jatkaakseen matkaa.

#visitarchipelago

5

Profile for Strax Kommunikation

Tervetuloa Saaristoon!  

Saariston matkailuesite.

Tervetuloa Saaristoon!  

Saariston matkailuesite.