Page 5

Tietoa tästä esitteestä

Koskemattomia maisemia Gullkronan selässä keskellä Saaristomerta on jotakin juhlallista. Tyynellä säällä sen yllä on ripaus arvoituksellisuutta. Tuulisina päivinä maisema muuttuu majesteettiseksi näyttämöksi – myöhäissyksyllä tällaisista päivistä ei puutu dramatiikkaa. Jokainen vuoden päivä tekee kunniaa nimelle: Gullkrona – Kultakruunu: kaikkein arvokkain.

Kun katselee merelle päin Höglandin näköalatornista, on helppo nähdä mielessään satakunta vuotta sitten liikennöineet purjelaivat, niitä edeltäneen ruotsalaisen avomerilaivaston ja sitä edeltäneet muinaiset viikingit... Ja siellä ne kaikki voisivat seilata tänä päivänäkin – maisemassa mikään ei paljasta, että olemme 2010-luvulla.

Alueen matkailuyrittäjät ja heidän yhteistyökumppaninsa pyrkivät säilyttämään saariston vahingoittumattomana myös tulevaisuudessa. Tavoitteena on pienimuotoisuus: panostetaan yksittäisiin kävijöihin ja kunnioitetaan ympäristöä. Se on fiksua, mutta ennen kaikkea hauskaa; tuntuu yksinkertaisesti hyvältä tehdä kestäviä valintoja.

Saaristomeri on yksi niistä maapallon paikoista, joissa ihmisen rooli ei ole koskaan ollut hallitseva.

Oletko samaa mieltä? Hae itsellesi inspiraatiota tästä esitteestä!

Paraisten kaupungin ja Kemiönsaaren kunnan matkailutiimit #visitarchipelago

3

Profile for Strax Kommunikation

Tervetuloa Saaristoon!  

Saariston matkailuesite.

Tervetuloa Saaristoon!  

Saariston matkailuesite.