Page 45

SYÖ & YÖVY

Lisäinspiraatiota:  www.VisitArchipelago.com

Jos omaa mökkiä ei ole, vuokramökkejä ja hotellihuoneita on onneksi saatavilla ympäri vuoden. Mutta mikä on paras aika mökkeilylle? Tässä joitakin vuodenaikakohtaisia kohokohtia.

luontoelämyksiään. Veneen, kajakin tai kanootin voi vuokrata esimerkiksi Nauvossa, Kasnäsissä ja Taalintehtaalla.

Kevät Saariston kevät on ainutlaatuinen näytelmä: jäät lähtevät, uutta elämää versoo ja talven hiljaisuus saa väistyä muuttolintujen saapuessa. Todellisia hot spoteja lintubongaukseen ovat Utö, Örö ja Björkbodan avopellot Kemiönsaarella. Hieman myöhemmin, kun vedet ovat täysin avoinna, järjestetään haahkasafareita Bengtskärin majakalle.

Syksy Syyskuu on sadonkorjuujuhlien aikaa – markkinoita riittää joka viikonlopulle. Tämä on se vuodenaika kun monet vuokraavat mökin odotetulle kalastusretkelle – sille, jota muistellaan talvikuukausien aikana. Ainutlaatuisia joululahjoja löytää parhaiten tunnelmallisilta joulumarkkinoilta. Vinkki: Mukava joulu mökillä saattaa olla se kaikkein paras lahja.

Kesä Rennot kesäpäivät rannalla, myöhäiset päivälliset ystävien kanssa... Ne kuuluvat kesään. Tekemisestä ei ole pulaa tähän vuodenaikaan: festivaalit seuraavat toistaan, kesägalleriat ovat avoinna, kesäteatterit ovat käynnissä ja kaikenlaisia tapahtumia järjestetään. Ulkoilmaelämä on yhtä vilkasta: frisbeegolfradat, vaelluspolut ja kiipeilykalliot tarjoavat omia

Talvi Talvi houkuttelee kaveriporukoita weekend getawayn merkeissä. Kavereiden kanssa seurustelu saa aivan erityistä tenhoa karussa saaristomaisemassa, muutama askel saunan ja kylpytynnyrin houkuttelevasta lämmöstä. Jos tämä talvi on jäätalvi, avoimista maisemista voi nauttia vaikkapa matkaluistellen tai moottorikelkkaillen.

#visitarchipelago

43

Profile for Strax Kommunikation

Tervetuloa Saaristoon!  

Saariston matkailuesite.

Tervetuloa Saaristoon!  

Saariston matkailuesite.