Page 1

INFORMASJON

HØST 2018

Foto: Dan Mariner


storstuggu.no roroskino.no e-billett mobilapp Billettluka tlf. 905 96 514 mandag - fredag 17.00-20.00 lørdag 13.00-16.00 søndag 17.00-20.00 Adresse: Ol-Klemmetsaveien 50 7374 Røros

Arrangere på Storstuggu? Røros kommune forestår all drift av kulturaktivitet og kino i Storstuggu. Skal du sette opp teaterforestilling, konsert, foredrag eller et annet kulturarrangement? Vi har rom og tekniske løsninger som passer alle – uansett størrelsesorden! Ta kontakt med kulturhusleder (72 41 95 01) for mer informasjon. atle.auran@roros.kommune.no


Ledig

Ledig

30. aug - 2. sept

høst 2018

Litteraturfest Røros - i Falkbergets rike

dag klokka pris

13. og 14. sept Stas på Sta’a dato

BILLETTER tekst 16. sept Åarjede - fra sør

??

??

Storstuggu og Røros kino The Real Thing

18. sept

19.storstuggu.no sept Kveli Rånes

Bremseth - Det e itj størrelsa det kjæm an på roroskino.no 20. - 21 sept Kulturfestival for seniorer e-billett mobilapp 22. sept Riksteatret - Tung tids tale 23. sept

Selbu Korensemble med Brandt-Hansen - Bare fine sanger Billettluka tlf. 905 96 514 mandag - fredag 17.00-20.00 27. - 30. sept Raasten rastah lørdag 13.00-16.00 22. - 28. okt Kulturfestivalen Artut søndag 17.00-20.00 15. nov

Riksteatret - Georgs magiske medisin

17. nov

Røros Storband - Fly me to the moon partVII

19. nov

Make me Dance!

20. nov

Frode Alnæs - Min dans på strenger

23. nov

Thomas Leikvoll - For gammel til å dø ung SAMARBEIDSPARTNERE

25. nov

Susanne Lundeng

28. nov

Røros Soul Children - releasekonsert

6. - 9. des

Bergstaden Teaterlag - Krystallslottet

15. deskommune Krumspring Teater - Den vesle bygda som glemte at det var jul Røros Røros hotell Rørosteknikk Infonett Røros

med forbehold om feil og endringer i programmet

billetter på storstuggu.no / 905 96 514


Noen av høstens premierefilmer på Røros Kino

Skjelvet

premiere 31. august

Mordene i Kongo

premiere 12. oktober

Sonja

premiere 25. desember Skjelvet

Mordene i kongo

Fullstendig kinoprogram finner du på: www.roroskino.no

Bergstaden filmklubb Filmklubben viser filmer i kinosalen på Storstuggu. Sesongens første film er “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” (27. august). Billetter er tilgjengelig i alle Storstuggus salgskanaler, men medlemsskap må kjøpes i billettluka. For program se bergstadenfilmklubb.no eller storstuggu.no

Sonja


Litteraturfest Røros - i Falkbergets rike 30. august -

2. september

Litteraturfest Røros - i Falkbergets rike er en nyskapende, aktuell og inkluderende litteraturfestival, midt i verdensarven Røros. Det blir et rikholdig program med debatt, bokbad, konserter, forestillinger, utstillinger og samtaler.

se litteraturfest.no for fullstendig program

Et utvalg av det som skjer på Storstuggu under Litteraturfest Røros: Torsdag 30/8 kl 19.30 (Falkbergetsalen) Litterær åpning i Storstuggu Program: Vigdis Hjorth, Ruth Lillegraven, Maren Uthaug og Bergstadkoret.

I år får festivalen blant andre besøk av Fredag 31/8 kl 19.00 (Gropa) Torbjørn Færøvik, Ane Linn Haagaas, Ruth Falkberget-kveld Lillegraven, Vigdis Hjorth, Maren Uthaug, Svein Tindberg, Linda Erlien Borren og Stein Lørdag 1/9 (Falkbergetsalen) Torleif Bjella.

Konsert med Stein Torleif Bjella

Foto: Agnete Brun

Foto: Paal Audestad


Røros Handelstand Forening

Stas på Sta’a

13. og 14. klokka pris

september

19.00 200

Røros Handelsstand er igjen klar for å vise frem høsten nyheter, og denne gangen inviterer de til Countryfest. Det blir to livlige kvelder fylt med masse god underholdning.

Foto: Galleri Galåen - Røros


Åarjede – fra sør søndag klokka pris

16. september

19.00 300

Vart, vilt, vakkert, nytt og gammelt som fjell. Spennet er stort når et spesielt sammensatt ensemble skal ta fatt på den bejublede Marja Mortenssons musikk. Den 23 år gamle sørsamiske joikeren har allerede rukket å gi ut to album. Med sin vakre, ekstremt energirike og særegne stemmeprakt maler hun stemninger som gir varige inntrykk. Frode Fjellheim og Daniel Herskedal har nyarrangert Marja Mortenssons musikk for et timanns ensemble. Det er dermed klart for ei musikkstund av tettvevd inspirasjon i et musikalsk landskap som rommer både utsyn og innsikt. Medvirkende: Marja Mortensson, Frode Fjellheim, Jakob Janssøn (perkusjon), Daniel Herskedal (tuba) og messingsekstetten Quintus.


The Real Thing tirsdag klokka pris

18. september 19.00 350 Siden oppstarten i 1992 har The Real Thing spilt mer enn 1 500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Bandet som «aldri går av scenen i tørr smoking» har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten. Organisten Palle Wagnberg, gitaristen Staffan William-Olsson, saksofonisten Dave Edge og trommeslageren Hermund Nygård gleder seg til å fyre opp turnébussen, løfte 200 kg Hammondorgel, sjekke at sløyfa er rett og gyve løs på gammelt og nytt repertoar, ikke minst fra en rykende fersk LP/CD.


Kveli Rånes Bremseth

Det e itj størrelsa det kjæm an på onsdag klokka pris 19. september 19.00 425 (ord.) / 400 (gruppe)

NYTT SHOW FRA KVELI RÅNES BREMSETH! Er du av dem som har lengtet etter neste episode om originalene i Lein og Brein? Eller er du av dem som hittil bare har hørt om dette fenomenet og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penny og alle andre figurer som fyller scene og skjermer under et Kveli Rånes Bremseth-show? Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein. Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklubb med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake i sin tradisjonelle trio-utgave. De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen.

Foto: Line Berre


Kulturfestival for seniorer 20. - 21.

september

se facebook.com/kulturfestivalsenior, roros.kommune.no eller holtalen.kommune.no for informasjon om arrangementene

Kulturfestival for seniorer - Metusalemfestivalen - er en del av det interkommunale samarbeidet om Den kulturelle spaserstokken i Trøndelag. Dette skal være seniorenes egen festival, både som utøvere av ulike kulturaktiviteter og som publikum.

Storstuggu 21. september kl. 1600: Panter Tanter og Tiger Onklene Bandet trekker frem sjelsettende sanger fra egen barndom og ungdom. Du husker vel “La meg være ung”, “Marina”, “Voi Voi” og “Billy Bryant”? Vi kan love deg at her kommer disse schlägerne som perler på ei snor.

I 2018 arrangeres festivalen av Holtålen kommune og Røros kommune i fellesskap!

Tekstene oser av kjærlighetslengsel, svik, romantisk eksotisme og naivitet - ledsaget av vakre melodier og dansbare rytmer fra et sprudlende og meget fargerikt ensemble!

Foto: Tove Anita Olsen


Riksteatret

Tung tids tale lørdag

22. september

klokka

19.00

400 (ord) / 300 (Coop-pris) / 325 (gruppe/honnør/student)

Ei perle av ei bok blir teater: «Olaug Nilssen tar pusten fra leseren med sin lille roman». Daniel er tre år, og foreldra gler seg over kor flink han er til å synge og prate. Men så sluttar snakkinga. Latteren vender seg innover. Den vesle guten endrar seg. For mora begynner ein kamp, først for å forstå kva som skjer med guten, og så for å få hjelp til å gi han den omsorga han treng. Mødrer skal aldri gi opp, blir det sagt, men kva er aksept, og kva er å gi opp? Tung tids tale er inga heltehistorie. Det er ei historie om oss alle. Skrive med både humor, sinne og varme. Om ei mor som må gi så mykje meir kjærleik enn ho kan få. Om ei mor som møter ei tyngre tid enn ho visste fanst. Midt i Norge, midt i livet, midt i kvardagen til folk. Marit Moum Aune har regien, og med seg har ho skodespelarane Jon Bleiklie Devik, Julie Moe Sandø, Marianne Krogh og Siren Jørgensen/ Charlotte Frogner.

Foto: Riksteatret / Dreamstime


Selbu Korensemble med Stephen Brandt-Hansen

Bare fine sanger

søndag klokka pris

23. september 19.00 370 Selbu Korensemble fyller 30 år og inviterer til jubileumskonsert sammen med Stephen Brandt-Hansen. Koret og Brandt-Hansen har sammen plukket ut sine favorittsanger og vil med dette ønske dere hjertelig velkommen til en musikalsk reise, «Bare fine sanger».

Foto: Bernt Kulseth

Foto: Lasse Berre


Raasten rastah 27. - 30.

september

se raastenrastah.no for fullstendig program

Raasten rastah- Sørsamisk kulturfestival arrangeres på Røros fra 27.-30. september. Festivalen har ei målsetting om å være en møteplass for samer og andre og ønsker å ha et program som treffer hele familien. Utdrag fra programmet: Fredag 28. september 19:30 Rusfri ungdomsfest og konsert med Felgen orkester og DJ Ailo. Inngang kr 100 barn / kr 200 voksen 22:00 Pubkveld i Rammkjellar`n med live musikk (18 års grense). Inngang kr 100 Lørdag 29. september Samedans med Felgen orkester og Dj Ailo (18 års grense). Inngang kr 250

Foto: Magne Biti


Artut kulturfest 22. - 28.

oktober

for informasjon og program: se artut.no

Under årets store NATO-øvelse skal Storstuggu brukes som et av øvelsens hovedkvarter. Dette innebærer at Storstuggu og Røros kino må flytte all sin aktivitet ut av kulturhuset i seks uker. Slike endringer skaper rom for nye tanker og ideer rundt alternativ kulturdrift! Virksomhet for kultur og fritid i Røros kommune har samlet seg rundt en god idé – Artut Kulturfest. Vi inviterer nå lag og foreninger, næringsliv, institusjoner og kulturaktører av alle støpninger til å bli med på Artut kulturfest. Artut kulturfest skal bli en uke som syder av kultur, og at det skal være artut for alle! Kulturfeltet er bredt – og vi har mange dyktige kulturaktører og arrangører i kommunen. Derfor håper vi at alle som har lyst, blir med på å lage en innholdsrik, interessant og mangfoldig kulturfest sammen med oss. Alle som arrangerer noe som vil være åpent for publikum, har mulighet til å markedsføre dette under navnet Artut kulturfest. Artut kulturfest kan inneholde alt fra konserter, utstillinger, pop-up galleri, musikk på plattingen, stand-up, poesislam, underholdning på sykehjem, workshops, lesesirkel, låvedans, foredrag, teater eller noe helt annet innen kulturfeltet. Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Les mer på roros.kommune.no/aktuelt/artut-kulturfest/


Riksteatret

Georgs magiske medisin torsdag

15. november

klokka

18.00

225 (ord) / 205 (Coop-pris) / 210 (familie/gruppe)

Georgs bestemor er ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg vil gi henne en lærepenge. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket … Roald Dahl er en forfatter i særklasse, og han har skapt en verden av uuttømmelig fantasi. Han var alltid på barnas side og lot aldri en sjanse gå fra seg til å sparke dem som sparkes bør, de maktsyke, arrogante, autoritære og dømmende. Voksne, selvfølgelig. Men først og fremst får han oss til å le. Og grøsse. Og bli litt skremt (i hvert fall en liten stund inntil alt blir bra igjen). Og så le enda mer. Hans utrolige historier har gitt stoff til internasjonale storfilmer så vel som fargerike musikaler og fengende barneforestillinger. Passer for barn fra 5 år.

Foto: Muhammad Ali


Røros Storband

Fly me to the moon part VII lørdag klokka pris

17. november

19.00

350

Tradisjonen tro inviterer Røros Storband til en glitrende høstforestilling i de gamle store underholderes ånd. Alt ligger til rette for en festaften når storbandet, sammen med dyktige vokalister, tar oss med på en musikalsk stjernereise. Røros Storband holder samme stilen som før og åpner baren en time før forestilling. Følg med på storstuggu.no for oppdatert informasjon.

Foto: Arne Grådal


Make me Dance! mandag klokka pris 19. november 19.00 250 (ord) / 170 (stud./honnør)

Gjennom bevegelse, lyd og tekst forteller tre dansere og én musiker hvorfor de har endt opp som profesjonelle kunstnere. Make Me Dance er en forestilling om valgene vi tar, og om de små, men samtidig universelle historiene som former oss som mennesker. Make Me Dance er produsert av Brageteatret og Panta Rei Danseteater og er en del av det omfattende prosjektet TILT. Make Me Dance og TILT presenteres igjennom det nyopprettede Dansenett Norge. Dansens Hus er nasjonal koordinator for Danse-nett Norge, og DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge er regional koordinator i Midt-Norge. Varighet: 50 minutter. Medvirkende: Kunstnerisk ledelse og koreografi: Anne Holck Ekenes og Pia Holden. Dansere: Julie Drønen Ekornes / Nora Martine Svenning, Jens Jeffry Trinidad, Jon Filip Fahlstrøm. Komponist og musiker: Improvisível (Marcus Amadeus). Scenografi: Mie Dinesen. Dramaturg: Elin Amundsen Grinaker. Lysdesign: Thomas Evensen.

Foto: Tale Hendnes


Frode Alnæs

Min dans på strenger tirsdag klokka pris

20. november

19.00 380

Etter braksuksessen våren 2018 og strålende kritikker fra både presse, publikum og arrangører, fortsetter Frode Alnæs sin reise med soloforestillingen «Min dans med strenger». Endelig er det publikum på Røros som skal få oppleve denne konserten. Forestillingen «Min dans med strenger» er en konsertforestilling som spiller på hele følelsesregisteret, fra hysterisk latter til mer såre temaer. Her inviterer den folkekjære artisten publikum med på en personlig, underholdende og glitrende musikalsk reise full av historier hentet fra eget liv. På Storstuggu blir det også mulighet til å få oppleve et lokalt gitartalent, som sammen med Frode Alnæs og bandet får medvirke på en selvvalgt låt. Frode Alnæs kommer med et stjernelag av et band til Storstuggu. Med seg på scenen har han blant annet Morten Huuse som kapellmester.

Foto: Mona Nordøy


Thomas Leikvoll

For gammel til å dø ung fredag klokka pris

23. november

19.00

250

«For gammel til å dø ung» er Thomas Leikvolls aller første soloshow etter flere år som komiker. Han har gått hele veien fra værmann på tv3, via diverse programlederjobber for tv2 og som forfatter, før han fant stand-up´en.Og det er denne løpebanen som preger «For gammel til å dø ung». Dette er en uredd og hysterisk gjennomgang av egne og andres krav og forventninger. Ikke minst er det en oppsummering av egne feilskjær, både privat og offentlig, og hvorfor ting ikke gikk som det skulle. Når man nærmer seg 50 år har man sannsynligvis levd lenger enn man kommer til å leve. The point of no return, som man sier. Da er det greit å oppsummere. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe. Regi: Tom Sterri.


Susanne Lundeng søndag klokka pris

25. november

19.00

375

Susanne Lundeng gjorde i 1991 sin blendende entré på den norske folkemusikkscena med albumet “Havella” - med feleslåtter fra Nord-Norge, og hun høstet nylig en Spellemannpris i folkemusikk for sin kvadruple utgivelse av nordlandsslåtter, noe som gjør Susanne til en av Norges mest meritterte folkemusikere. Det er den nordnorske tradisjonsmusikken som hele veien ligger i bunnen. Samtidig har hun utviklet seg til en dugelig komponist, arrangør og musikalsk fritenker. For første gang synger hun egne tekster og åpner for nok en ny side ved sitt kunstnerskap. Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull. En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske sceneopptredener får publikum til å skjerpe sansene. Nils-Olav Johansen, Arnfinn Bergrabb og Are Simonsen er med Susanne på scenen.

Foto: Knut Utler


Releasekonsert

Røros Soul Children onsdag klokka

28. november

18.00

200 (ord) / 100 (u. 16 år) / gratis for barn under skolealder

Røros Soul Children har brukt høsten på å spille inn jule-CD, og resultatet presenteres i Storstuggu onsdag 28. november. Som alltid byr Soul Children på energi og sangglede, denne gangen også med en solid dose julestemning. Det forholdsvis nystartede Røros Gospelkor er gjester på konserten. Det blir pause med salg av noe å bite i – og selvfølgelig en rykende fersk jule-CD.

Foto: Øyeblikket Foto


Bergstaden Teaterlag

Krystallslottet 6. - 8. desember 9. desember

kl. kl.

18.00 15.00

pris 250 (voksne) / 150 (barn)

Bergstaden Teaterlag setter i år opp igjen fjorårets barne- og ungdomssatsning Krystallslottet av Geirr Lystrup. Krystallslottet forteller historien om Ale og hans eventyr i det magiske landet Naturia. Heksa Gra har fanget snøprinsessen Krystall og vil tvinge henne til å lage hvit snø. Ale treffer både den gamle Kong Blå og den rare D’sember i sitt forsøk på å redde Krystall fra Heksa Gra og hennes slemme Uvetter.» Barn og unge er et satsningsområde for Bergstaden Teaterlag. I Krystallslottet er alle ledende roller besatt av barn og unge som har stor glede av å vise frem det de øver så lenge på. Bli med på en fantastisk reise med slående scenografi og lyssetting, latter og glede i alle ledd, samt sang og musikk som garantert setter deg i stemning til jul.

Foto: Marit Skancke Langen


Krumspring Teater

Den vesle bygda som glemte at det var jul lørdag

15. desember

klokka

17.00

pris 150 (ord.) / 100 (barn)

Det er snart jul! Hvem kan vel glemme det? Gå ikke glipp av Teater Krumsprings teaterversjon av Alf Prøysens fortelling, «Den vesle bygda som glømte at det var jul». Først når det er lille Juleaften kommer alle i den vesle bygda på at det snart er jul. I Alf Prøysens humoristiske fortelling om Den vesle bygda som glemte at det var jul, møter vi mange rare og artige karakterer som er noen ordentlige rotehoder alle sammen. De glemmer det aller meste, til og med at det snart er Jul. Det store spørsmålet er da: rekker de Jula? Eller glemmer de at de har glemt det? «Den vesle bygda som glemte at det var jul» er fysisk fortellerteater, hvor aktørene på scenen kommuniserer direkte med publikum. Forestillingen er for hele familien og varer i ca.30 minutter. På scenen: Morten Anda Berg og Per Magnus Barlaug


Ungdommens Hus Ungdommens Hus er et møtested og aktivitetssenter for ungdom i alderen 8. trinn til 18+. Her kan ungdom møtes på egne premisser. Ungdommens Hus arrangerer konserter med kjente og litt mindre kjente artister og band. Hanne Kolstø m/band, 25. oktober Kl. 20:00 Hanne Kolstø slapp sitt åttende album, «Fare», 2. februar i år. Albumet mottok strålende kritikker med terningkast 5 i Aftenposten, Dagsavisen, NRK P1 m.fl. Denne høsten tar hun med seg bandet på en Norgesturné. Hanne gjorde en fantastisk konsert hos oss i oktober 2016. Alle aldre med sans for makalaus livemusikk bør ta seg turen innom Ungdommens Hus Røros denne kvelden. Hanne Kolstø har gitt ut 8 album på 7 år, og hun har vært nominert til Spellemannsprisen hele fire ganger. Hun er nok ansvarlig for noe av den mektigste popmusikken som er utgitt her til lands på 2010-tallet. «Fare» er hennes andre plate på norsk (sunnmørsk).

Sjekk ut Ungdommens Hus på Facebook! https://www.facebook.com/UHRoros/

Ove Testad 72 41 95 16 / 918 10 347 ove.testad@roros.kommune.no


Røros folkebibliotek Røros Man/ons kl 14.00 - 19.00 Tir/tor kl 11.00 - 16.00 Fredag kl 12.00 - 17.00 Lørdag kl 11.00 - 14.00 Egne åpningstider om sommeren. Eventyrlig lørdag siste lørdag i måneden i vinterhalvåret. Følg oss på Facebook og Instagram for info om eventyrlig lørdag og andre arrangement. Brekken Mandag kl 10.00 - 12.00 Torsdag kl 16.00 - 19.00 72 41 94 25 / roros.kommune.no

Røros frivilligsentral En møteplass for frivillig arbeid og engasjement. Sammen kan vi skape et varmere og tryggere lokalsamfunn. Har du et spørsmål, en idé eller kanskje noen timer å gi, ta gjerne kontakt. Berit Kristin Sevatdal 72 41 94 75 / 917 38 114 berit.sevatdal@roros.kommune.no www.roros.frivilligsentral.no

Finner du ikke det du leter etter? Har du prøvd biblioteket?


Kulturkontoret Røros kommune FRIVILLIGHETSPRISEN OG KULTURPRISEN 2019 Kjenner du en person eller vet om et lag/organisasjon som har utført en særlig frivillig innsats og engasjement til beste for medmennesker i Røros kommune? Da kan du levere en nominasjon for Frivillighetsprisen! Alle innbyggere i Røros kommune kan komme med forslag på kandidater. Nominasjonsfrist 1. oktober. Kulturprisen deles ut årlig til personer, lag eller organisasjoner som har gjort en aktiv innsats for å styrke kulturlivet innen kommunen eller som har bidratt til å gjøre Rørosbygdene kjent utover landet på det kulturelle plan. Nominasjonsfrist 1. november. SPILLEMIDDELSØKNADER Lag og foreninger som har anlegg som står i Kommunedelplan for kultur 2017 - 2029 må søke innen 1. november. Gjelder også fornyede søknader (godkjent søknad, men ikke tildelt spillemidler ved inneværende års tildeling). TILSKUDDSORDNINGER Arrangementsstøtte – søknadsfrist 1. november Tilskudd til fritidskulturlivet – søknadsfrist 1. november Ung kultur – raskt svar – fortløpende behandling Prosjektstøtte – fortløpende behandling Se mer på www.roros.kommune.no UKM 2019 Er du mellom 10 og 20 år - og driver med ballett, spiller i band, synger, spiller fele, danser hip-hop, skriver, lager film, maler, tegner, lager skulpturer, strikker, breaker, beatboxer, spiller munnspill, lager papirfigurer - eller noe HELT annet? Gjør som 25 000 andre ungdommer over hele Norge - meld deg på Ung Kultur Møtes! Påmelding www.ukm.no. Mail, ring eller meld på UKM-kontakt Ane Linn Haagaas hvis du lurer på noe! Morten Tøndel Ane Linn Haagaas 977 61 509 924 31 207 morten.tondel@roros.kommune.no ane.linn.haagaas@roros.kommune.no


Røros hotell

På Storstuggu går gjestene tørrskodd mellom seng, scene og konferanser. Her får du hvile i de deiligste senger og spise det beste regionen har å by på. Ta et morgenbad før frokost og en skitur før forestilling. Bedre backstage får du ikke! Tlf: 72 40 80 00 www.roroshotell.no

Rørosteknikk Storstuggu tilbyr det beste av lys- lyd og AV-utstyr. Rørosteknikk er allsidig og gjør alt fra konferanser til større konserter og teaterforestillinger. Det er derfor de lett tilpasser seg våre ulike behov og er den foretrukne lys- og lydleverandøren i regionen. www.rorosteknikk.no

Infonett

Storstuggu og Røros kino er avhengig av sikker og stabil nettforbindelse. Infonett Røros er vår garanti for at vi kan tilby de beste forutsetningene for gode kulturopplevelser, uansett om du er publikum eller arrangør. infonett.rev.no


BILLETTER Storstuggu og Røros kino storstuggu.no roroskino.no artut.no e-billett mobilapp Billettluka tlf. 905 96 514 mandag - fredag 17.00-20.00 lørdag 13.00-16.00 søndag 17.00-20.00

SAMARBEIDSPARTNERE

Røros kommune

Røros hotell

Rørosteknikk

Infonett Røros

Storstuggu høst 2018  

Sesongptogram for Storstuggu høsten 2018

Storstuggu høst 2018  

Sesongptogram for Storstuggu høsten 2018

Advertisement