Page 1

INFORMASJON

HØST 2017


storstuggu.no roroskino.no e-billett mobilapp Billettluka tlf. 905 96 514 mandag - fredag 17.00-20.00 lørdag 13.00-16.00 søndag 17.00-20.00 Adresse: Ol-Klemmetsaveien 50 7374 Røros

Arrangere på Storstuggu? Røros kommune forestår all drift av kulturaktivitet og kino i Storstuggu. Skal du sette opp teaterforestilling, konsert, foredrag eller et annet kulturarrangement? Vi har rom og tekniske løsninger som passer alle – uansett størrelsesorden! Ta kontakt med kulturhusleder (72 41 95 01) for mer informasjon. atle.auran@roros.kommune.no


høst 2017 3. sept

Trygve Skaug

8. sept

Ønskekonsert med Terje Tysland

BILLETTER

15., 17. - 19. og 22. - 24 sept

Bergstaden Teaterlag: Jeven Tuschke!

Storstuggu og Røros kino

29. sept

Tor Espen Aspaas: Beethoven!

30. storstuggu.no sept Terje Sporsem

Religion

roroskino.no 1. okt internasjonale eldredagen e-billettDen mobilapp

4. okt

Riksteatret: Albert & Anna

Litteraturfest Røros - i Falkbergets rike Billettluka tlf. 905 96 514 - fredag 17.00-20.00 8. mandag okt Litteraturfest Røros: Ole Paus lørdag 13.00-16.00 13. okt trio søndag John Pål Inderberg 17.00-20.00

4. - 8. okt

20. okt

Arve Tellefsen: Bilder fra et musikerliv

21. okt

Victoria Productions AS: Bukkene Bruse i badeland

23. okt

Dansit: Makt og avmakt

26. okt

Teater Innlandet: KORPS

29. okt

Riksteatret: Kan nokon gripe inn

4. nov

Røros Storband: Fly me to the moon part VI

20. nov

Victoria Productions AS: Hakkebakkeskogen

6. - 7. og 9. - 10. des 16. des

SAMARBEIDSPARTNERE

Bergstaden Teaterlag Barneteater Teater Krumspring Den vesle bygda som glemte det var jul

Røros kommune

Røros hotell

med forbehold om feil og endringer i programmet

Rørosteknikk

Infonett Røros

billetter på storstuggu.no / 905 96 514


Trygve Skaug søndag

3. september

klokka

18.30

pris

250

Trygve Skaug er låtskriver, vokalist og poet. Musikken hans har siden 2010 ligget over 170 uker på NRK P1 A-, B-, og C-lister. Han er en av de mestselgende lyrikerne i Norge og lå på topp 10-listen i lyrikk gjennom hele 2016. I tillegg er diktene hans blant de mest delte på sosiale medier. En konsert med Trygve består i tillegg til hans egne låter, hans oversettelser av blant annet både Dylan, Waits og Simon. Det blir diktlesning og andre finurlige betraktninger. Velkommen til en lun høstkveld i Storstuggu med en av innlandsskogenes best bevarte hemmeligheter. Musikalske gjester: Kirsti Sæter og Vegar Dahl.

Foto: Haakon Sundbø


Ønskekonsert med

Terje Tysland

fredag klokka pris

8. september 20.00 540 Olavshallen ble utsolgt 2 ganger i vår og fortsatt var det stor pågang for å få tak i billetter. Terje Tysland tar med seg fullt band, korister, gjesteartister og blåserekke, for å holde Ønskekonsert på Storstuggu. I Olavshallen varte konsertene i nesten 3 timer. Det ble spilt 26 sanger som ble stemt fram av fans og publikum fra hele landet. Sanger som “Vi sprang som gale” & “Hr. President” er absolutt ikke sanger som Tysland framfører til vanlig, men som er fullt mulig å oppleve på ønskekonserten. Her blir det usedvanlig god stemning med profesjonelle og dyktige musikere. Besøk www.trønderfestival.no for å stemme på dine favorittlåter. Hjertelig velkommen til “Ønskekonsert med Terje Tysland” på Storstuggu!


Bergstaden Teaterlag

Jeven Tuschke! 15., 17. - 19 og 22. - 24.

september

klokka

19.00 (16.00 den 24. sept.)

pris

300 (ord) / 175 (barn)

Jeven Tuschke! er en frittstående oppfølger av musikkteateret: Tuschke! Forestillingen har mer av alt - mer forviklinger, større antall aktører, flere forestillinger og forhåpentligvis plass til alle som ønsker å se det denne gangen. Bygdelivet går videre i Jeven Tuschke! med kjærlighet, forviklinger og sladder som selvfølgelig skaper det totale kaos, sorg og glede. Du får høre mange flotte og kjente melodier, samt noen kanskje ukjente, men stemningsfulle låter. Du vil møte alle de kjente karakterene fra Tuschke! - hvem kan vel glemme GørrFussu-Frans, Per eller Ski-Tor? Du vil også møte noen nye karakterer og aktører. Vi garanterer en morsom og musikalsk forestilling. Forestillingsstart kl 19.00, bortsett fra 24. september, da begynner forestillinga 16.00.


Tor Espen Aspaas

Beethoven!

fredag klokka pris

29. september 19.30 300 Tor Espen Aspaas, pianist og Beethoven-kronikør. Ludwig van Beethoven (1770-1827) komponerte sine siste klaversonater i 1820-22, en trilogi som kroner livsverket hans som pianist-komponist. Opusene 109, 110 og 111 rommer det meste av menneskelige følelser og erfaringer og skaper et eget univers som man kan reise gjennom på en drøy time en høstkveld – eller forbli i resten av livet. Klaversonate nr. 30 i E-dur, opus 109 Klaversonate nr. 31 i Ass-dur, opus 110 Klaversonate nr. 32 i c-moll, opus 111 Konsertvarighet: 90 minutter, med pause.

Foto: Terje Akerø


Terje Sporsem

Religion

lørdag

30. september

klokka

19.00

pris

445

Etter flere års søken som ungdom fikk Terje aldri svar fra Gud, og ga til slutt opp. Siden den gang har han latt seg forundre og fascinere av mennesker som mener de har fått svar og som vier livet sitt til skrifter i en bok. Hva får en gjeng trøndere til å konvertere til islam og reise til Syria for å kjempe med IS? Hvorfor protesterte ingen da Abraham ville omskjære alle? Var Moses helt tilregnelig? Og hvorfor ønsket ikke Muhammed å bli avbildet? Dette er noen av spørsmålene Terje stiller seg i sitt nye show. Med sitt forrige show «KRIG» viste Terje at man kan spøke med alvorlige temaer og allikevel få folk til å le. Denne gangen blir det enda morsommere!


Den internasjonale eldredagen søndag

1. oktober

kl 15.00 utstillingsåpning / kl 17.00 forestilling & servering

se storstuggu.no for mer informasjon og pris

Fra FN heter det at årets tema for eldredagen er: «Ta steget inn i framtida: ta i bruk og utnytt talent, bidrag og deltagelse fra de eldre i samfunnet» I samarbeid med Den kulturelle spaserstokken inviterer Røros eldreråd til markering av årets eldredag på Storstuggu. I tråd med temaet, inviteres det til kulturmønstring med utstilling og sceneinnslag – samt en hyggelig stund med servering og underholdning inne i Falkbergetsalen. Kulturmønstringen: Deltagelse i Eldredagens kulturmønstring er gratis. Vi ønsker oss alle slags bidrag; maleri, keramikk, treskjæring, sang, fortelling, litteratur, fotografi, dans – eller noe helt annet innen kulturfeltet. Påmelding skjer til kulturkontoret eller frivilligsentralen! Informasjon og påmeldingsskjema finner du også på www.roros.kommune. no. Påmeldingsfrist for deltagere er 15. september.


Riksteatret

Albert & Anna onsdag klokka 405 (ord) / 325 (stud, honnør) /

4. oktober

19.00

305 (Coop-avtale)

Frode Grytten er en av våre mest folkekjære forfattere, og med dette stykket har han laget en varm og vakker hyllest til livslang kjærlighet. Vi kommer tett inn på Albert og Anna, to eldre mennesker, som har elsket hverandre gjennom et langt liv. Albert & Anna er historien om helt vanlig kjærlighet, den kjærligheten som ikke blir sett av andre enn de som deler den. Som livspartnere har Albert og Anna dyrket sin hage som de har dyrket hverandre. Men nå er Anna i ferd med å forsvinne, og når hun blir borte, er også Albert redd for å miste seg selv. I forestillingen treffer de igjen den unge Anna og den unge Albert. Humoristiske og varme tilbakeblikk skildrer samliv og samhold gjennom vekslende årstider. På scenen: Kari Simonsen, Anna Stine Robin Berg Hansen, Sverre Bentzen, Albert Kristoffer Sagmo Aalberg og Espen Leite.


Litteraturfest Røros - i Falkbergets rike 4. - 8.

oktober

Se www.litteraturfest.no for fullstendig program

Litteraturfest Røros - i Falkbergets rike er en nyskapende, aktuell og inkluderende litteraturfestival, midt i verdensarven Røros. I unike omgivelser arrangeres rike og nære møter mellom forfattere, litteratur og publikum. Debatt, bokbad, konserter, forestillinger, utstillinger og samtaler. I år får festivalen blant andre besøk av Hans Olav Lahlum, Frode Grytten, Christian Lyder Marstrander, Ole Paus, Tone Hulbækmo, Hans Fredrik Jacobsen, Eskil Engdal og Kjetil Sæter.

Onsdag 4. oktober (Falkbergetsalen) Kl 19.00 Riksteateret viser Frode Gryttens teaterstykke Albert & Anna. Etter forestilling: Ettersnakk med manusforfatter Frode Grytten. Torsdag 5. oktober (Falkbergetsalen) Kl 19.30 Offisiell åpning av Litteraturfest Røros – i Falkbergets rike 2017 Søndag 8. oktober (Falkbergetsalen) Kl 19.00 Konsert med Ole Paus


Litteraturfest Røros - i Falkbergets rike

Ole Paus

søndag klokka pris

8. oktober 19.00 350 Ole Paus har vel aldri passet tittelen nasjonalskald, til det har han laget for mye bråk og huskestue de siste førti-og-noe år som artist, poet og forfatter. Herr Paus fører et propert språk. Han vet å lodde arbeidsomme, protestantiske norske ord med en vekt de sjelden har i sitt daglige virke som sakprosa og småsnakk i busskøen. Ole Paus er nesten skummelt produktiv; det lar seg ikke gjøre i en kort omtale å trekke fram alt som fortjener oppmerksomhet i en over førti år lang karriere, innbefattende noen-og-tredve plateutgivelser, bøker, teater, film og en opera-libretto. Når Paus legger ut på turné blir det heller ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt. Om det handler om konebanking i IKEA-sofa, Mærsjer og Pårsjer, om hvorvidt ting var bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er “ei ku”, er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er: Vi vil høre Ole synge.


John Pål Inderberg trio fredag klokka pris

13. oktober 19.00 350 John Pål Inderberg har for lengst satt sine klare spor i den norske jazzen. Med sans for et musikalsk spontant uttrykk har han turnert i en årrekke og gledet publikum med leken musikalitet og mye humor. Med en fot i Nidelven og en fot i cooljazzen har Inderberg rendyrket en sterk stemme som kombinerer det norske og det amerikanske på måter vi ikke har hørt før. I trio med Håkon Mjåset Johansen og Trygve Waldemar Fiske spiller de gamle låter, noen ganger med nye linjer, andre ganger med gamle vers, og ofte med alt i ett drag. Den norske folkemusikken får også en sentral plass i denne trioen og de skriver musikk med inspirasjon fra begge sider av Atlanteren. John Pål Inderberg Trio oser av spilleglede og formidler akustisk samspill på høyeste nivå. Med John Pål Inderberg, Håkon Mjåset Johansen og Trygve Waldemar Fiske.


Arve Tellefsen med Håvard Gimse og Kjetil Bjerkestrand

Arve Tellefsen - Bilder fra et musikerliv fredag klokka pris

20. oktober

19.30

350

Arve Tellefsen, Håvard Gimse og Kjetil Bjerkestrand har spilt sammen i mange år og er godt kjent med hverandre. De er alle kreative musikere som like gjerne beveger seg utenom som innenfor de tradisjonelle stier og stilarter. De har i lang tid hatt tanker om å gjøre en konsert sammen, og tankene ble satt ut i livet med en konsert for fiolin, klaver og syntheziser. Programmet inneholder musikk av bl.a. Grieg, Mussorgsky, Gershwin, Morricone, Chopin, Charlie Chaplin og Ole Bull. Musikk som mange forbinder med de tre musikere, og som de har gjort CD-innspillinger av. Turneen er også en markering av at GRAPPA/SIMAX har gitt ut 3 samle-CDer med innspillinger Arve Tellefsen har gjort i sitt lange musikerliv, med samme tittel som konserten: Arve Tellefsen - Bilder fra et musikerliv.

Foto: John Andresen

Foto: Per Heimly

Foto: Nordbakken


Victoria Productions AS

Bukkene Bruse i badeland lørdag

klokka

pris

21. oktober 14.00 235 De tre Bukkene Bruse skal som vanlig til seters for å gjøre seg fete, men på veien oppdager de et Badeland. Hva er nå dette for noe rart? Kanskje det er noe morsomt og spennende? Dette må prøves. Morsomt er det og det blir sannelig spennende også, for Trollet har blitt lei av å sitte under brua å vente. Og når det kommer Troll til Badeland, blir det både spennende og vått! Eventyret om Bukkene Bruse på Badeland har, som seg hør og bør, vært en eventyrlig suksess i dukketeaterversjon. Men nå kommer en splitter ny produksjon av denne moderne klassikeren for barn til Kulturhuset. Varighet ca. 45 minutter. NB: Fare for Troll... Etter forestillingen kan alle som har lyst møte Bukkene Bruse – og de som tør – Trollet!


Antonio Hein og Tony Tran - DansiT

Makt og avmakt mandag

23. oktober

klokka

19.00

pris

180 (ord.) / 150 (stud, honnør)

Finnes det fortsatt et hierarki i det skandinaviske samfunnet? Med Makt og avmakt utfordrer Antero Hein og Tony Tran den nordiske identiteten. Færøyene har lenge vært under besittelse av Danmark. Norge og Sverige har drevet systematisk undertrykkelse av samene. Hva er forskjellen på å være nordmann, svensk eller færøysk? Hvordan oppfatter vi nordisk identitet? Makt og avmakt består av en nordisk sammensetning av to mannlige dansere og musikk av en færøysk komponist. Lys og skygge former konstant rommet og handlingen i et intenst møte mellom de to danserne. Konsept, koreografi og dans: Antero Hein, Tony Tran «Makt og Avmakt» er på turné i Midt-Norge som del av Dansenett Norge. Dansenett Norge er et resultat og en videreføring av to pilotturnéår igangsatt og gjennomført av DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge og Dansens Hus.

Foto: Zbigniew Ziggi Wantuch


Teater Innlandet

KORPS torsdag

26. oktober

klokka

19.00

320 (ord) / 300 (stud, honnør gruppe) / 185 (korpsavtale) / 265 (OBOS, Eidsiva)

Silje spiller klarinett. Emil spiller baryton. -Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke. Det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt. Korps er en hyllest til korpslivet i bygd og by. Knut Nærums tekst er varm og full av humor. Tolga skolemusikkorps, Os skolemusikk og Røros kulturskole er med og spiller på denne forestillinga! Av Knut Nærum. Med: Tom Styve og Ida Holten Worsøe.


Riksteatret

Kan nokon gripe inn søndag

29. oktober

klokka

19.00

405 (ord) / 325 (barn, honnør) / 305 (Coop-avtale)

Vi er på ein stasjon ein stad på bygda. Dei fleste tog dundrar forbi, men det er framleis liv i bygninga som har sett sine beste dagar. Hit kjem dei som vil reise vekk, som vil sleppe frå, som lengtar etter at kjærasten skal kome, som søker kontakt – eller som berre vil at nokon skal gripe inn. Stein Torleif Bjellas karakterar og musikk dannar grunnlaget for framsyninga Kan nokon gripe inn. Lasse Kolsrud har skrive manus og har regi. Stein Torleif Bjella har sett ord og musikk til mange lagnader i distrikts-Noreg. Songane handlar om vanlege folk, som alle strir med sitt, og som fåmælt og famlande prøver å finne ein plass – i kjærleiken og i verda. Det er motbakkar, små og store kriser, det er umogleg kjærleik og det er lange etableringsfasar. Songane i framsyninga er henta frå albuma Heidersmenn, Heim for å døy, Vonde visu og Gode liv. Forestillinga er ein samproduksjon mellom Det Norske Teatret og Riksteatret.

Foto: Erik Berg


Røros Storband

Fly me to the moon part VI lørdag klokka pris

4. november 19.00 350 Tradisjonen tro inviterer Røros Storband til en glitrende høstforestilling i de gamle store underholderes ånd. Alt ligger til rette for en festaften når storbandet, sammen med dyktige vokalister, tar oss med på en musikalsk stjernereise. Røros Storband holder samme stilen som før og åpner baren en time før forestilling. Følg med på storstuggu.no for oppdatert informasjon.

Foto: Arne Grådal


Victoria Productions AS

Hakkebakkeskogen mandag klokka pris

20. november

18.00

295

Nå kommer Klatremus og alle vennene hans til Storstuggu! Vel, alle er kanskje ikke venner sånn med en gang. Mikkel Rev er nok mest sulten han, men det vil Morten Skogmus gjøre noe med. Bestemor skogmus flyr mellom trærne og Bakergutten baker pepperkaker så pepperskyen står. Bjørner og stabbursmus, pinnsvin og Harepus, Mikkel Rev og Klatremus; de er kanskje ikke enige om alt mulig, men alle er med når de må redde Brumlemann fra å bli solgt til sirkus! Så bli med du også, og så kan vi kanskje feire Bamsens fødselsdag sammen til slutt? Victoria Productions er stolte og glade over å kunne presentere Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk i full produksjon. Forestillingen varer i ca 1t. og 45 min. inkl. pause.


Bergstaden Teaterlag

Barneteater

6. - 7. og 9. - 10.

desember

klokka

18.00 (15.00 den 10. des.)

pris

250 (ord) / 125 (barn)

Bergstaden Teaterlag inviterer til ny oppsetning av barneteater i starten av desember. Etter flere suksessfulle år med PuttiPuttiPlott har Bergstaden Teaterlag gleden av å invitere til en ny oppsetning av et nytt stykke. Vi kan friste med et nytt friskt manus og nye sanger som garantert vil sette deg i julestemning. Ikke gå glipp av dette. Følg med på storstuggu.no for mer informasjon. Forestillingsstart kl 18.00, bortsett fra 10. desember, da begynner forestillinga 15.00.


Teater Krumspring

Den vesle bygda som glemte at det var jul lørdag klokka pris 16. desember 14.00 og16.00 150 (ord.) / 100 (barn)

Det er snart jul! Hvem kan vel glemme det? Gå ikke glipp av Teater Krumsprings teaterversjon av Alf Prøysens fortelling, «Den vesle bygda som glømte at det var jul». Først når det er lille Juleaften kommer alle i Den vesle bygda på at det snart er jul. I Alf Prøysens humoristiske fortelling om Den vesle bygda som glemte at det var jul, møter vi mange rare og artige karakterer som er noen ordentlige rotehoder alle sammen. De glemmer det aller meste, til og med at det snart er Jul. Det store spørsmålet er da: rekker de Jula? Eller glemmer de at de har glemt det? «Den vesle bygda som glemte at det var jul» er fysisk fortellerteater, hvor aktørene på scenen kommuniserer direkte med publikum. På scenen: Jon Arne Arnseth og Morten Anda Berg.


Et par av høstens premierefilmer og en konsert.

Biler 3

premiere 1. september

David Gilmour

konsert 13. september

Snømannen

premiere 13. oktober Biler 3

David Gilmour

Fullstendig kinoprogram finner du på: www.roroskino.no

Bergstaden filmklubb Filmklubben viser filmer annenhver mandag kl 20.00 i kinosalen på Storstuggu. Sesongens første film vises 28.august. Billetter er tilgjengelig i alle Storstuggus salgskanaler, men medlemsskap må kjøpes i billettluka. For program se bergstadenfilmklubb.no eller storstuggu.no

Snømannen


Ungdommens Hus Ungdommens Hus er et møtested og aktivitetssenter for ungdom i alderen 8. trinn til 18+. Her kan ungdom møtes på egne premisser. Ungdommens Hus arrangerer konserter med kjente og litt mindre kjente artister og band. Konsert med Hanne Kolstø, 21. september kl. 20.00 Hanne Kolstø er ansvarlig for noe av den mektigste popmusikken som er utgitt her til lands på 2010-tallet. Hennes tekster omslutter et mørke med rom for mystikk og selvransakelse, mens melodiene gjennomstråler mørket med sitt klare, ubarmhjertige lys. Stand Up med Rasmus Wold og Ole Soo, 5. oktober kl. 20.00 Rasmus Wold er en ung og festlig komiker med observasjoner uten sidestykke. Hans intelligente humor og timing er verdt å få med seg. Ole Soo er en ny komiker som har jobbet seg frem med rakettfart i det norske standupmiljøet. Sugar Louise og The Fuckwits, 2. november kl. 20.00 I 2015 rullet turnésuksessen Punk Union over Norge og Storbritannia. Nå er det duket for oppfølgeren. Med to band som representerer punkens to beste tiår, presenterer vi her den ultimate duellen: 70s vs 90s. The Fuckwits vs Sugar Louise. Sugar Louise har tidligere delt scener med artister som Marky Ramone, The Dogs, Backstreet Girls, og The Yum Yums. Konsert med Gode Ord Dør Sist, 16. november kl. 20.00 G.O.D.S feirer 20 år i 2017, og har spilt omtrent fem hundre konserter siden de begynte å utforske mikrofoner og samplere på midten av 90-tallet. GODS fortsetter å være seg selv, troverdige og relevante. En aften i deres vold viser at den som venter på noe godt, får seg en på kjeften. Kjenn varmen etter flathånda, det er GODS-toget som har lagt til stasjonen! For mer info, sjekk ut Ungdommens Hus på Facebook! https://www.facebook.com/UHRoros/ Ove Testad Marte Solbakken 72 41 95 16 / 918 10 347 913 74 771 ove.testad@roros.kommune.no marte.solbakken@roros.kommune.no


Røros folkebibliotek Bøker kan bestilles på Røros og hentes på Glåmos skole. Røros Man/ons kl 14.00 - 19.00 Tir/tor kl 11.00 - 16.00 Fredag kl 12.00 - 17.00 Lørdag kl 11.00 - 14.00 Hver siste lørdag i måneden er det fortellerstund. Annonseres på facebook og hjemmeside. Brekken Mandag kl 10.00 - 12.00 Torsdag kl 16.00 - 19.00 72 41 94 25 / roros.kommune.no

Røros frivilligsentral En frivillig møteplass for frivillig arbeid, for et varmere og tryggere lokalsamfunn. Har du et spørsmål, en idé eller kanskje noen timer å gi, ta gjerne kontakt. Berit Kristin Sevatdal 72 41 94 75 / 917 38 114 berit.sevatdal@roros.kommune.no www.roros.frivilligsentral.no

Finner du ikke det du leter etter? Har du prøvd biblioteket?


Kulturkontoret Røros kommune FRIVILLIGHETSPRISEN OG KULTURPRISEN 2017 Kjenner du en person eller vet om et lag/organisasjon som har utført en særlig frivillig innsats og engasjement til beste for medmennesker i Røros kommune? Da kan du levere en nominasjon for Frivillighetsprisen! Alle innbyggere i Røros kommune kan komme med forslag på kandidater. Nominasjonsfrist 1. oktober. Kulturprisen deles ut årlig til personer, lag eller organisasjoner som har gjort en aktiv innsats for å styrke kulturlivet innen kommunen eller som har bidratt til å gjøre Rørosbygdene kjent utover landet på det kulturelle plan. Nominasjonsfrist 1. november. SPILLEMIDDELSØKNADER Lag og foreninger som har anlegg som står i Kommunedelplan for kultur 2017 - 2029 må søke innen 1. november. Gjelder også fornyede søknader (godkjent søknad, men ikke tildelt spillemidler ved inneværende års tildeling). TILSKUDDSORDNINGER Arrangementsstøtte – søknadsfrist 1. november Tilskudd til fritidskulturlivet – søknadsfrist 1. november Ung kultur – raskt svar – fortløpende behandling Prosjektstøtte – fortløpende behandling Se mer på www.roros.kommune.no UKM 2018 Er du mellom 10 og 20 år - og driver med ballett, spiller i band, synger, spiller fele, danser hip-hop, skriver, lager film, maler, tegner, lager skulpturer, strikker, breaker, beatboxer, spiller munnspill, lager papirfigurer - eller noe HELT annet? Gjør som 25 000 andre ungdommer over hele Norge - meld deg på Ung Kultur Møtes! Påmelding åpner 1. des. på www.ukm.no. Mail, ring eller meld på UKM-kontakt Ane Linn Haagaas hvis du lurer på noe! Morten Tøndel Ane Linn Haagaas 72 41 95 06 72 41 95 00 morten.tondel@roros.kommune.no ane.linn.haagaas@roros.kommune.no


Røros hotell

På Storstuggu går gjestene tørrskodd mellom seng, scene og konferanser. Her får du hvile i de deiligste senger og spise det beste regionen har å by på. Ta et morgenbad før frokost og en skitur før forestilling. Bedre backstage får du ikke! Tlf: 72 40 80 00 www.roroshotell.no

Rørosteknikk Storstuggu tilbyr det beste av lys- lyd og AV-utstyr. Rørosteknikk er allsidig og gjør alt fra konferanser til større konserter og teaterforestillinger. Det er derfor de lett tilpasser seg våre ulike behov og er den foretrukne lys- og lydleverandøren i regionen. www.rorosteknikk.no

Infonett

Storstuggu og Røros kino er avhengig av sikker og stabil nettforbindelse. Infonett Røros er vår garanti for at vi kan tilby de beste forutsetningene for gode kulturopplevelser, uansett om du er publikum eller arrangør. infonett.rev.no


BILLETTER Storstuggu og Røros kino storstuggu.no roroskino.no e-billett mobilapp Billettluka tlf. 905 96 514 mandag - fredag 17.00-20.00 lørdag 13.00-16.00 søndag 17.00-20.00

SAMARBEIDSPARTNERE

Røros kommune

Røros hotell

Rørosteknikk

Infonett Røros

Storstuggu h17  

Sesongprogram for Storstuggu høsten 2017.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you