Page 1

Model:

Model: Anita

Eva

Myrup Winther

Nielsen

Rally

med benzin

og fart i

blodet

Sheenas

Gastric bypass

Diana

Thompson Blogger fra

Lingeri fra

Butik Marian

1

London


Info om Stor Smuk og Dejlig: Hjemmeside: www.storsmukogdejlig.dk

Facebook: www.facebook.com/storsmukogdejlig

Pegasus Foto og Video CVR: 27 45 41 00 Att.: Lars Qvick Parkvej 2 St.Th.-L84 5000 Odense Tlf.: 60 16 88 11

CVR: 27 45 41 00 Forsidefoto: Peter Borbely

Mail: storsmukogdejlig@gmail.com 2


Indhold: 4-5: Velkommen 8-11: Butik Marian 14-21: Gastric bypass 34-51: Model: Anita Nielsen 58-65: Det store udland: Diana Thompson

68-77: Model: Eva Myrup Winther Fotograf: BL Photography 80-81: Lise Nørgaard Rosen 3


Foto: Freja Hald

4


Velkommen til den femte udgave af:

Stor Smuk og Dejlig Til nye læsere, vil jeg lige kort fortælle, at Stor Smuk og Dejlig er et onlinemagasin. Og at det kun vil være at finde på internettet, da det er mest miljørigtigt, og det giver mulighed for at bruge moderne muligheder, som link, lyd og video i selve bladet.

Tryk på annoncerne og de links der er til hjemmesider. Så får I mere ud af magasinet.

Denne gang har vi artikler med, om gastric bypass, Matadors ”mor” Lise

Nørgaard døber en rose, og en kvinde der er fuld fart på… OG… Så har jeg lavet interview med en engelsk blogger og fotograf. Og så har vi selvfølgelig igen flotte billeder med, af dejlige og modige modeller.

Husk at DU også kan få vist dine model-billeder i magasinet. Jeg håber at I kan lide det nye magasin, og vil bakke op om alle de dejlige mennesker der medvirker i bladet.

Og del det gerne med andre på nettet. God fornøjelse, og velkommen til jer alle.

Venlig hilsen Lars Qvick 5


6


Bogen om allergi "Bogen om allergi" er en opslagsbog med fakta om alle typer allergi, astma, eksem, høfeber, fødevareallergi - og ikke mindst hvad du kan gøre, så de fylder mindst muligt i hverdagen. Kort sagt: Hvad virker – og hvad er spild af tid og penge!

Pris: 198 Kr. Bestil på 40503868 (MobilePay) eller www.bogenomallergi.dk

7


Luksus wetlook fra Polen. Alt hvad de laver g책r fra str. small til str. 10XL

www.butik-marian.dk

8


Velkommen til Butik Marian Du som kvinde vil føle dig ekstra kvindelig og feminin i vores lækre kollektioner som både er til små og store piger fra str. 34 op til str. 60. Vores motto er "Ingen kvinder er ens", og vi har helt sikkert også noget dig.

9


10


Vi tilbyder pikant, eksklusivt lækkert og smukt lingeri, både til hverdag, fest og hjemlig hygge. Kom og oplev Danmarks første Erotiske Bed & Breakfast. Her har I mulighed for at nyde - evt. finde hinanden igen og samtidig kunne udleve forskellige fantasier. Vi har haft butikken i 10år nu, men har valgt at lukke den. Vi satser på web-butikken fremover.

www.butik-marian.dk facebook.com/Boutique-Marian

11


12


Viking smykker og biker smykker i poleret rustfrit stål, massivt udseende, meget holdbare og allergivenlige kæder og vedhæng

Kongekæder kan også fås i størrelse

13

XXL


Sheena Vogt

14


Operationen Den 15. December 2015 var en stor dag for mig. Jeg blev gastric bypass opereret (fedmeoperation) Foran mig ligger en hel ny verden og venter. Og størst af alt; jeg har svært ved at forstå, at jeg faktisk er på vej til at blive normalvægtig.

Gastric bypass Gastric bypass er et kirurgisk indgreb, som kombinerer en lille mave med en delvis frakobling af tyndtarmen.

Jeg vil fortælle omkring mine tanker og oplevelser og forløbet før, under og efter operation. Mit fokus var, i de sidste mange uger op til operationen, at blive klar både fysisk og mentalt. Og endeligt nåede jeg målet og den endelige godkendelse den 7. december 2015. Jeg var lettet, og stressen der havde tynget og drænet min energi, lettede fra mine skuldre. Så skønt! Jeg havde forinden smidt ca. 10 kg (8 % af min overvægt) og havde igennem 12 uger arbejdet med mig selv ved en skøn coach. Frem til operation havde jeg et forløb ved sygehuset hvor der var opfølgning ved diætist, 'patientskole' med generel info og drøftelser vedr. operation samt kost før og efter operation. Sidst af alt, info fra læge, sygeplejerske omkring operation. Der var ikke tilknyttet nogen former for psykologisk bistand, hvorfor at jeg sideløbende valgte et coach-forløb. Det har været en stor hjælp. Mange vaner og mentale indstillinger skulle der pilles ved og justeres lidt på. 15

Formålet med operationen er at opnå et varigt vægttab, at øge livskvaliteten og at reducere sygdomme, som skyldes overvægt. Operationen foregår som en kikkertoperation i fuld bedøvelse. Du kan læse mere på:

DETSUNDELIV.DK


Der var spænding i kroppen, og forberedelsen til operation i form af drop, indstilling af briks mv, påvirkede mig. Ligeledes at se og være i rummet og vide, at det er nu det sker.

Min skepsis har ligeledes været en del på narkosen og smerterne efter operationen. Og hvordan det hele generelt ville gå mig.

Jeg har været bekymret,

ængstelig og skide nervøs Operationen fandt som sagt sted den 15. December.

MEN heldigvis er det gået over al forventning.

Heldigvis var jeg den første der skulle opereres denne dag, så nerverne og nervøsiteten skulle ikke trækkes i langdrag.

Jeg var dog røv dårlig af narkosen jeg var skidt, groggy, rundtosset, og havde svært ved at holde fokus på noget som helst den dag jeg blev opereret.

Man går selv ind på operationsstuen og ligger sig på briksen - og det var virkelig angstprovokerende.

Jeg havde ikke overskud til at se tv, høre musik eller bruge computer. Det blev dog bedre henad samme aften, hvor narkosen begyndte at slippe sit tag i mig. Trætheden fyldte meget i de første dage efter operationen, men var heldigvis aftagende de efterfølgende uger. 16


Uge 1: En uge efter operationen - og jeg har det skønt. Jeg tør næsten ikke tro på det og krydser fingre for at det fortsætter

Som jeg snakkede med en veninde om, er det som på ny at gå fra babystadie til voksenstadie igen, hvad maden angår.

Status på min første uge med min 'nye mave:

Vægttabet har gjort sit første mærkbare indtog på i alt minus 5,3 kg. Jeg havde ikke forventet et SÅ stort vægttab, her den første uge. Men det er da dejligt at komme godt fra start. Det har været en rejse der den sidste uge har budt på mange blandede følelser: tvivl, ængstelse, frustration, bekymring, og enkelte tudeture overvældet af alt det der sker. Det har været lidt svært at følge med. Men ikke mindst har også glæde og lettelse været der, og som heldigvis har fyldt det meste af hverdagen, den sidste uge. Glæde og lettelse over at det er gået godt, at der ikke er smerter, helingen går fremad, og min energi er stødt voksende ️ Jeg kan fra uge to se frem til en kost der indeholder lidt mere almindelig mad. Jeg savner uden tvivl konsistens og smag (første uge er flydende kost).

Maden betyder helt sikkert noget for min velvære, og så er mad og drikke altså ofte det som man samles om når der skal hygges. Det bliver dog et helt andet udgangspunkt for mig fremadrettet. Og det skal jeg lige vænne mig til. I den første uge har det helt sikkert været; at spise for at leve! Min appetit har ikke været så stor, så det har været nødvendigt for mig at sætte mit ur, for at huske mig selv på at spise. 17


Uge 2: Julen blev vel overstået. Jeg havde et par dejlige dage på Fyn, hvor jeg tilbragte juleaften hos min far og hans kone sammen med mine søskende, niece og nevøer samt påhæng. Jeg nåede også et besøg hos min mor, søster, bedsteforældre samt et vennepar. Hjemmefra havde jeg forberedt min mad til dagene på Fyn. Det var dejligt at være velforberedt så jeg ikke blev udfordret på kosten og ligeledes ikke alt for udfordret mentalt. Jeg havde ingen problemer med at skulle holde mig fra godterne, da jeg ikke havde lyst til at ligge på langs og have ondt i maven og kroppen juleaften.

Det var dog en prøvelse ikke at kunne spise det samme som de andre, og ligeledes ikke kunne nyde et glas rødvin til maden. Jeg savnede smagen og nydelsen af julemaden. Det var dog en trøst at det er én jul ud af mange, hvor jeg ikke kan deltage (næsten) på lige fod med de andre. Meget kan man forbedre sig på mentalt, og det har da helt bestemt også gjort 'savnet' efter maden mindre. Jeg havde dog ikke troet at det ville påvirke mig så meget. Jeg blev virkelig bevidst om at jeg elsker mad. God mad. Dejlig mad. Og det betyder noget at kunne nyde den sammen med andre. Trods en smule udfordret på maden juleaften, har det været en god jul, hvad kosten angår. Jeg kan mærke på mig selv to uger efter operationen at jeg er ved at være frisk og klar i hoved og krop for jeg er begyndt at kede mig!!! Jeg sørger dog for at nyde min sygemelding. Men glæder mig faktisk til at skulle i gang med arbejde igen. 18


Uge 3: Jeg nåede dag 15 siden at jeg blev opereret, og startede op på uge 3 med ny diætplan. Jeg har i denne uge haft fødselsdag, og var ude at spise med en veninde dog en børnemenu (som jeg endda ikke kunne spise op). Når jeg ser tilbage på de første fjorten dage, er det faktisk gået rigtig godt. Narkosen var som sagt ikke det store hit hos mig - jeg havde det ad H til på operationsdagen. Men da jeg ingen smerter havde efter operationen, kunne jeg heldigvis klare mig uden stærk smertestillende medicin, og kunne således nøjes med Pamol et par gange i døgnet. Havde kun ubehag i kroppen i dagene efter operationen, og så en umådelig stor træthed. Dagen efter operationen fik jeg mig en ordentlig tude-tur. En blanding af et følelses-virvar. Jeg var overvældet af oplevelsen af operationen, jeg var lettet og glad over at jeg endelig var nået hertil og at operationen var gået godt. Jeg var ligeledes glad for at være smertefri og at jeg var så frisk så hurtigt efter operationen - trods stor træthed.

Jeg var ligeledes overvældet af, hvordan det skulle gå fremadrettet, og hvad jeg har i vente. Glæde, lettelse, overvældet, en smule frygt. Men mest af alt glad og lettet. De første dage skulle jeg kæmpe for at nå at få al nødvendig 'mad' og drikke indenbords. De sidste dage i uge 1, fik jeg spist og drukket det jeg skulle, men begyndte også at se frem til at få noget andet at spise - mad!!! Jeg oplevede at min mund føltes mærkelig af alle de mælkeprodukter. Tandbørsten blev flittigt brugt, og små mintpastiller der kunne smelte på tungen, fik renset munden og gjort de sidste dage udholdelige.

Uge 3 var yderst velkommen, og det blendede mad var skønt efter en uge på flydende kost. Enkelte dage tilføjede jeg lidt ekstra protein for at føle mig mæt, men turde ikke at eksperimentere med at putte ekstra eller andet ned i maven, da jeg ikke havde lyst til ubehag eller at der skulle ske noget med maven / sammensyninger mv. Men da jeg startede på uge 3 og deraf nu diætplan, kom der en stor mæthedsfornemmelse. 19


Uge 4: Jeg er startet op på ny diætplan som jeg skal følge frem til tre måneder efter operation. Her skal jeg til opfølgning på sygehuset ved diætist på forløbet på de første tre mdr. efter operation. Jeg er nu tilbage på hvad jeg ser som almindelig mad. Jeg kan spise stort set alt - dog i meget små mængder. Jeg spiser 6-7 gange dagligt, og drikker derimellem (vand, saft, te, kaffe) Dog skal jeg holde mig fra fedt og sukker, for ikke at få det fysisk dårligt. Jeg frygter lidt hvad fedt og sukker vil gøre ved mig, og tør derfor ikke prøve mig frem endnu med, hvorvidt og hvor meget jeg kan tåle af fedt og sukker. Ligeledes er der ingen alkohol og sodavand i de første 8 uger efter operation, da bl.a. kulsyren fra brus vil kunne udvide den ny lille mavesæk. Jeg er ligeledes startet op på arbejde igen. Så nu skal hverdagen for alvor i gang.

Vedrørende motion, er det kun enkelte dage, at jeg ikke har fået gået min daglige tur i de sidste fire uger. Jeg kan allerede nu mærke, at det er blevet lettere at gå og at det ikke knirker så meget i kroppen som hidtil og at det at have ondt i kroppen af at gå langt, stort set er ikke eksisterende længere. Hospitalet fraråder hård fysisk træning de første 4-6 uger efter operation. Så jeg kan nu begynde at prøve mig frem med lidt anden træning end mine gå og cykelture.

20


Jeg er SÅ stolt af mig selv og SÅ glad for at jeg har det så godt efter operationen. Total vægttab efter fire uger: 7,3 kg og 39,5 cm Jeg ser frem til et spændende år med en klar forventning om at det bliver både spændende og udfordrende på det personlige plan. Jeg ser frem til at forme min krop som jeg gerne vil have den, så den i sandhed afspejler den jeg er.

Nu hvor der er faldet en smule mere ro på den personlige front (dog uden at være i mål endnu), ser jeg frem til at få kigget lidt mere på arbejdsfronten og se på hvorledes at jeg arbejdsmæssigt kan finde lidt mere ro. Ligeledes om der er interesse- og arbejdsområder der skal udfordres. Tanker, ideer og interessefelter er på tegnebrættet. Jeg er glad for at jeg har givet mig selv den gave, at kunne fuldføre det jeg satte mig for i forhold til at lytte mere til mig selv, og nå første mål som var operation.

Jeg ser frem til en masse gode oplevelser med venner og familie. Der er blandt andet foredrag med Chris Macdonald i februar, to dejlige oplevelser i vente til sommer i form af koncert og musical. En uges Sommergospel er ligeledes booket. Og mon ikke der kommer masser af andre dejlige oplevelser, store som små. Jeg starter året med en følelse af, at der vil komme masser af glæde og velvære til mig i det kommende år. Det er dejligt at have følelsen af, at den beslutning jeg har taget om at blive Gastric bypass opereret, vil bringe en masse godt med sig.

Næste mål er at følge processen og nyde mine små succeser undervejs. Slutmålet er at blive normalvægtig. Og her fem måneder efter, har jeg tabt 30,5 kilo Jeg vil lade glæden og stoltheden ske fyldest, og lade frygten gøres til skamme.

Livet skal leves 21


22


23


Foto: Joachim Krakow www.rally-media.com

24


Hvordan og hvornår blev du grebet af motorsport? Igennem min opvækst var jeg vant til at min far altid var på sit værksted og satte biler i stand og vi havde sjældent den samme bil i længere tid fordi så skulle der ske noget nyt. Da jeg fik kørekort, var det altid jeg som kørte vennerne i byen og hentede dem kun for at få lov til at køre i så mange forskellige biler som muligt og da jeg fik muligheden for at få en fod inden for sporten tilbage i 2000 gennem en daværende kæreste, sprang jeg på med det samme. Hvad gør motorsport specielt for dig?

Det er også adrenalinen, oplevelsen og det faktum at det er så anderledes en sport end håndbold og fodbold som flertallet dyrker og som jeg også selv dyrker for at holde mig fit som codriver.

Motorsport er så meget andet end dækrøg og larmende biler. Det er også samværet og det sociale liv før, under og efter løb og arrangementer. 25


Jeg er det man kalder rally codriver. Hende der sidder i passagersiden og navigerer min chauffør fra start til mål således så vi kan komme så hurtigt igennem prøven som muligt.

Men man bliver ikke sendt afsted på en fuldhastigheds rallyprøve med det samme.

Man skal igennem et klubrally kursus som er begynderdisciplinen indenfor sporten hvor man bliver Mit ’job’ kræver overblik, koncentra- introduceret og rustet til at komme tion og tillid til min chauffør men det godt i gang. gælder bestemt også den anden vej rundt da jeg også er afhængig af t Hvordan finder man penge til bil, min chauffør ikke kører over evne rejser og reparationer? og lytter efter det jeg siger. Finder?? Ja, gid det var såvel. For mit vedkommende bliver mine Hvad kræver det at komme i udgifter dækket af mig selv dvs jeg gang med det? arbejder nærmest 24/7 samtidig Det kræver en hjelm, lidt mod og et med at jeg er mor og studerende og kursus som den lokale motorsports- kæreste. klub i området arrangerer. Her kan Heldigvis er min kæreste også man finde info på www.dasu.dk hvis den ene af mine rally chauffører man har lyst til at prøve kræfter herhjemme i DK, så på den måde med rally. kan det ”accepteres” at rally er en livsstil og den stor del af vores hverdag.

26


Hvad har været det største du har oplevet med rally?

overbevisende med over 2 min ned til nr. 2.

Det er efterhånden rigtig mange gode minder siden min spæde start for 16 år siden men iblandt kan nævnes at jeg har været Danmarksmester i rally og Danmarksmester i minirally et par gange, har været udtaget til dansk talent-udvikling og vundet mange forskellige løb med flere forskellige chauffører, som giver mig et bevis på, at jeg er god til det jeg gør og lever for.

Derudover har jeg været i Tyskland med en tysk chauffør i en Mitsubishi Evo X som er den store 4wd klasse i rally og planen er her at finde økonomi til at deltage ved den tyske afd. af verdensmesterskabet i August.

I år kan det dog blive det måske hidtil største da jeg ud over løb i Danmark, også deltager i det rally mesterskabet i Skotland med en ung talentfuld chauffør på 23 somre i en Opel Corsa. Og efter 1. afd. fører vi allerede mesterskabet da vi vandt meget

Hvordan er det at være kvinde i motorsport? Faktisk er det ikke så ”mærkeligt” længere at være kvinde.

Der er heldigvis sket en stor udvikling inden for motorsport generelt og flere og flere kvinder har fundet vejen frem som codriver men også som chauffør og det er jeg kun stolt af at have væren en del af den udvikling gennem årene.

27

Foto: Joachim Krakow www.rally-media.com


Hvordan bliver motorsport set på, i forhold til andre sportsgrene?

Jeg tror, det er meget forskelligt. Jeg kan godt fornemme nogen gange når man er ude og fortælle om sin sport at folk tror, det er gaderæs hvor vi ligger og kører vildt på gader og veje men det handler ligeså meget om uvidenhed. Motorsport har længe lidt under manglende TV-dækning ifht håndbold og fodbold og det har gjort at Hr og Fru Danmark derude ikke altid ved hvad det drejer sig om, når vi kommer og banker på døren for at låne deres stykke vej for at køre et løb en enkelt lørdag formiddag om året. Men med en Kevin Magnussen i F1 og en Tom Kristensen som har vundet Le Mans flere gange og dermed har skabt omtale af DK og af motorsport i DK, er det da blevet nemmere gennem årene men motorsport vil nok altid være ’under-dog’ hvad der angår omtale og hvordan folk ser på sporten.

Hvad er Motorsport for Life? MFL er en organisation, som giver kronisk syge og kræftramte børn, motorsportsoplevelser i hele Danmark gennem alle grene af dansk motorsport. Ideen og grundtanken er i bund og grund at give børn og unge en uforglemmelig oplevelse og vise, at motorsport er slet ikke så farlig som det kan se ud på tv og lyde som.

28


Hvordan kom du med i det?

Hvad er dit næste store mål?

Jeg blev kontaktet af bestyrelsen for 3 år siden gennem mit ’job’ som codriver og har altid ville kombinere min sport og tanken om at bruge den på den ’god måde’ og Motorsport for Life opfyldte det behov.

Svært spørgsmål. At deltage ved en afdeling af verdensmesterskabet er helt klart den største drøm men jeg elsker bare at komme ud og køre – om det så er i klubrally eller når jeg rejser til Skotland, Belgien, Sverige eller hvorhen det nu skal være, for at deltage ved løb.

Jeg er crew på Sjælland dvs. jeg organiserer events på Sjælland og Lolland Falster sammen med en gruppe af fantastiske mennesker og vi har alle vores forskellige tilgang både til motorsport men også til organisationen og det gør os til en unik enhed, som formår at give børn fantastiske oplevelser her eneste gang.

Det handler bare om at udleve sin drøm. Tænke positivt og tage imod de udfordringer som livet nu engang kaster i favnen på én og tackle dem på bedst mulige vis.

Jeg ved i hvert fald at jeg ikke stopper med at være aktiv inden for motorsportens verden før den dag hvor jeg ikke kan føle sommerfuglene i maven når jeg står op om Smilene og glæden hos børnene er morgenen og på antallet at dømme, uvurderlig og jeg tror aldrig, jeg kan som jeg stadig føler, så går der vist blive træt af at arrangere events. længe før det sker.

29

Foto: Viggo Mortens Rallypics


30


31


32


33


Foto: Peter Borbely

34


Anita Nielsen Jeg har altid været interesseret i mode Da jeg havde tjent penge nok, fulgte jeg min drøm, om min egen butik

Det startede som en fritidsinteresse.

Jeg arbejdede på fuld tid på slagteri i Sønderjylland. Og så snart jeg fik fri, var det hurtigt hjem i garagen, hvor det hele startede. I starten syede jeg også selv tøj. Det gik rigtigt godt, og der kom hele tiden kunder, så jeg tænkte, at nu måtte jeg hellere gøre noget ved det. Det blev til 300 kvm butik og med galla-afdeling. Jeg havde butikken i seks år og lavede også store eventshow. Det var faktisk Sønderjyllands største modeshow. 35


36


37

Foto: Peter Borbely


Foto: Allan Holst

38


Intet vare evigt… Jeg mistede et stort vareparti, blev skilt og gik konkurs…

Jeg mistede troen på mig selv, og begyndte at tage på i vægt. Jeg havde jo både været i blade og TV med mine shows, og danset samba og det hele. Og pludselig fik jeg bare et ordenligt hak i snuden.

Jeg endte i et trist forhold, med både fysisk og psykisk vold, og hvor intet var godt nok. Det er jeg heldigvis kommet ud af nu. Det har gjort at jeg vil prøve en ny vej. Der er jo andre der er eller kan havne i samme situation som mig. Men endnu ikke ved hvad de skal gøre og komme videre. Og de erfaringer, vil jeg gerne bruge til at hjælpe andre, i samme situation.

Jeg er hverken psykolog eller terapeut, men jeg har min livserfaring, og har altid været god til at sætte projekter i gang. 39


40


Fremad igen... Jeg lagde sukkeret på hylden, spiste mindre, og begyndte at træne.

Jeg fik gældssanering, efter konkursen da jeg selv var uden skyld i det. Og nu skal jeg bare i gang.

Jeg satte mig et mål, med at tabe tyve kilo, til min fødselsdag, og det mål nåede jeg.

Jeg har altid arbejdet, og altid været i gang, og har haft to jobs. Så der har været fart på, siden jeg var teenager.

Jeg tror på at successen er lige rundt om hjørnet Ja, jeg har ar på sjælen. Men jeg har også lært en masse af det.

41

Foto: Allan Holst


42


43

Foto: Kenneth Kisby


I fokus... Min datter skulle være model for en Der er ikke nogen der skal bestemme, fotoklub. Og så lokkede fotografen hvad jeg skal gøre. Og fotograferne har Peter Borbely mig til også at være med. det som fritidsinteresse, og det har jeg også. Og det giver mig rigtigt meget, at føle sig annerkendt, og at man ér god Det var sjovt at prøve, og jeg har været nok. med til flere fotoshoots. Det er spændende at se hvad fotograferne får ud af de billeder de tager.

Nogen ser jo nogle detaljer og udtryk, vi andre ikke lægger mærke til. Så det har jeg også lært noget af.

Jeg vil gerne arbejde med forskellige fotografer, for det er spændende, og giver mere livslyst og glæde at der er nogen der kan se ens muligheder og evner.

44


45

Foto: Jan Nørregård


46

Foto: Alex Abildg책rd


47

Foto: Rasmus Boldt


Foto: Allan Holst

48


Anita Nielsen Man danner sig jo hurtigt et indtryk Det har jeg også brugt til at indrette af folk. Og det kan godt være jeg ligner butikker og til de events jeg har lavet. en million på billeder. Men meget af mit tøj og de ting jeg har indrettet mit hjem med, er faktisk genbrug.

Der var jo også stylister til de her shows, men jeg har også selv sat tøjet sammen, og rådgivet kunderne i min butik.

Det kan jeg godt lide, at få en masse ud af noget der er lidt anderledes, og skiller sig lidt ud.

Så selv om tingene er gamle, har det jo også stil og et fedt udtryk.

49

Foto: Peter Borbely


50


Anita Nielsen Nu er jeg på plads igen

Man skal tro på sig selv

Og hvis jeg kan hjælpe andre, vil det også kunne give mig endnu mere livsglæde tilbage.

Uanset om man vejer for meget eller er trængt økonomisk, så er der ikke nogen der skal pisse på én.

Min erfaring med modeshows og egen butik, kunne jeg godt tænke mig at bruge. For jeg ved at det gør mig glad og giver mig rigtigt meget.

Man må gerne klappe sig selv på skulderen, når det går godt

51

Foto: Rasmus Boldt


52


53


54


55


56


57


58


Diana Thompson er en internationalt annerkendt London-fotograf. Hendes stemningsfulde portrætter er blevet set på forsider og indvendige sider af flere magasiner. Blandt andet L' Officiel (Frankrig og Rusland), Diva Magazine, Le Monde og Oh Comely. Hendes arbejde er også blevet brugt på hjemmesider, herunder The World Gold Council, The Independent, Saatchi Online og Love Gold. Med næsten ti års erhvervserfaring bag hende, er Diana klar til at skyde skarpe billeder. Uanset om det gælder live-events, produktfotos eller redaktionelle historier. Og hun sætter sit helt eget præg på billederne.

59


60


The Fashion Loves Fotos blog, blev faktisk en plus size-blog, ved et tilfælde. Efter at have været en freelance fotograf, på fuld tid, i mange år, blev bloggen egentligt et sted for mig at skrive om hvad der skete bag kulisserne og få offentliggjort mine artikler ét sted. Som en person med mere end en forbigående interesse i vintage-styling, blev kommentarfeltet gang på gang langt mere rodfæstet. Det kom til at handle om, min egen æstetisk stil fra bag kulisserne og under optagelserne - hvor jeg køber mit tøj, hvad var en god forretning for plus size-vintage, hvordan har jeg ruller mit hår - og fra det tidpunkt af, blev bloggen ændret til at handle meget mere om mode, skønhed og livsstil.

61


62


Jeg har aldrig været en der har taget det helt alvorligt Jeg ved, at mit naturlige ”Fotografen” er til mere sted, er bag kameraet frem praktisk komfort, pandehår for foran det. og pin-krøller med skinny jeans, der kan tåle at man Men jeg elsker at hjælpe kravler på gulvet. med at finde gode steder at shoppe og tilbyde lidt ”Mode-elskeren” er helt stylingtips til andre klart til vintage-stil. vintage-elskere. Med Swing-kjoler, theMed hensyn til, hvordan kjoler, overdimensionerede jeg kan lide at klæde sig, blomsterprint og bølgende så er der to forskellige krøller. sider af mig. Når det er sagt, vil jeg gerne give det et lidt moderne twist, for at gøre det tilpasset hverdagen. Måske iført en biker jakke eller ankelstøvler for at give den endelige se lidt mere kant.

63


64


Jeg har en enorm kærlighed til repro-virksomheder, som Collectif, og der er ikke noget så vidunderligt som at finde den perfekte vintage kjole i din egen størrelse.

Alt for ofte bliver vi mødt med regler om, hvad vi kan og ikke kan gøre.

Jeg bor i London, og jeg er så forkælet med vintage butikker.

Jeg har fundet den bedste fremgangsmåde…

Hvad der er og ikke er acceptabelt på bestemte størrelser og så videre.

Ofte findes de bedste ting i ydmyge genbrugsbutikker, hvor det også tit er meget Det er at bare at bære, billigere. hvad der gør dig glad.

For mig er det vigtigste Så det er hvad jeg gør på ved mode, ikke at tage det daglig basis! alvorligt. 65


66


67


68


BL Photography Brian Bill Lauridsen har været ude i det gode forårsvejr, med modellen Eva Myrup Winther, og lave disse smukke billeder

Brian Bill Lauridsen: Fritidsfotograf på snart 43år, som er Bosat i Sønderjylland.

Elsker anderledes motiver/Modeller.

www.facebook.com/BLfotos/

69


70


71


72


Model: Eva Myrup Winther Jeg er ung kvinde på 32 år, jeg er hjemmegående og har en skøn mand og en vidunderlig søn på 2,5 år. Jeg synes det er sjovt og spændende at få taget noget skønne billeder selv om jeg er en kvinde med lidt på sidebenene. Det er nu 3 gang jeg har stået model og er med i en Facebookgruppe, hvor jeg så et opslag fra en fotograf og valgte derfor at springe til.

73


74


75


76


BL Photography Jeg er en Amatør-Freelance fotograf som prøver af med mig selv i forhold til model, portræt og naturbilleder.

Jeg har efterhånden været på banen med min facebookside i et par år og haft de første 10 modeller.

Se mere af mit arbejde på: www.facebook.com/BLfotos/

77


78


79


80


Alt starter med en tanke Lise Nørgaard døbte rose i pink Champagne.

Lise Nørgaard var stolt og glad og udtalte at nu ville rosen jo blive plantet i mange haver landet over Matadors mor fik sin rose og navnet og bringe glæde mange år frem. blev afsløret. Lise Nørgaard døbte rosen i pink champagne i hjertet af 'Korsbæk'. 'Jeg elsker Champagne' sagde Lise Nørgaard, og fortsatte: 'Skal jeg hælde den over rosen, kan den tåle det ? Vi skulle måske hellere selv drikke den ?'

Lise Nørgaard rosen der har været ti år undervejs, kommer i handlen til efteråret i havecentre landet over, dog i begrænsede mængder.

- Men så fik rosen Champagne og navnet blev Lise Nørgaard rosen. Jeg var meget glad og beæret over at stå her sammen med Lise, hun er jo en fantastisk kvinde der har skabt flere store ting og serien Matador er blot en af de fantastiske ting Lise har skabt, den er jo blevet folkeeje, sagde en glad Rosa Eskelund. Også Torben Pedersen, populært kaldet Torben Træsko Pedersen og Alt starter med en tanke, har Lise frue fik også en Lise Nørgaard rose Nørgaard sagt, det står på en fin marmor tavle i Korsbæk og dette er med hjem til haven. netop en af de tanker der er gået i opfyldelse for mig, at få den ære at Et bed med skønne Lise Nørgaard udvikle en rose til Lise Nørgaard, roser vil blive anlagt i Korsbæk og fortsætter Rosa. vil kunne nydes af alle besøgende. 81


82


83


Info om Stor Smuk og Dejlig: Hjemmeside: www.storsmukogdejlig.dk

Facebook: www.facebook.com/storsmukogdejlig

Pegasus Foto og Video CVR: 27 45 41 00 Att.: Lars Qvick Parkvej 2 St.Th.-L84 5000 Odense Tlf.: 60 16 88 11 Mail: storsmukogdejlig@gmail.com 84


Tusind tak fordi du har set dette magasin. Du er selvfølgelig meget velkommen til at fortælle andre om det, dele det på facebook eller andre steder, så flere kan få glæde af det. Har du en god historie, en spændende butik, eller er har du udviklet noget nyt, der kan gavne andre, er du meget velkommen til at skrive en mail, eller sende en besked på facebook. Vi du annoncere, er der tre størrelser og priser.

En halv A4-side med link = 1000 kr. plus moms. En hel A4-side med link = 2000 kr. plus moms.

En dobbelt A4-side med link = 4000 kr. plus moms. På gensyn i næste nummer. 85


86

Profile for Stor Smuk og Dejlig

Stor smuk og dejlig 5  

Gastric Bypass, Rally, Diana Thompson blogger fra London, Lise Nørgaard døber rose, Modellerne Anita Nielsen og Eva Myrup Winther, lingeri f...

Stor smuk og dejlig 5  

Gastric Bypass, Rally, Diana Thompson blogger fra London, Lise Nørgaard døber rose, Modellerne Anita Nielsen og Eva Myrup Winther, lingeri f...

Advertisement