Page 1

TIEN VRAGEN DIE U DIENT TE STELLEN VOORDAT U EEN INDUSTRIテ記E VLOER KOOPT


Als u over vloerbescherming denkt, denk dan even hieraan:

Naast onze toepassingen in nieuwbouwsituaties zullen wij dit jaar zo’n 100.000 vierkante meter aan slechte vloeren vervangen. Meer dan de helft daarvan is nog geen 2 jaar oud. Dat noemen wij geen beste bescherming. Of u nu een nieuwe vloer koopt of een oude wilt beschermen, het maken van de juiste keuze kan heel frustrerend zijn. Als het om een naadloos systeem gaat zijn wij van mening dat u zich een paar dingen dient af te vragen…

1. Hoe weet ik welk systeem het beste aan mijn behoeften beantwoordt? Welk vloersysteem u nodig heeft, hangt af van de omgeving waarmee u te maken heeft en de prestaties die u verlangt. Pas op voor een bedrijf dat u probeert wijs te maken dat “één type vloer goed is voor alles”. De vloeradviseurs van Stonhard® zijn opgeleid om uw specifieke behoeften te evalueren, waarbij zij alle aspecten wat betreft duurzaamheid, veiligheidsnormen en uiteraard algehele prestaties in ogenschouw nemen. Wij hebben systemen die variëren van highbuild coatings tot 6 mm dikke monolithische afwerklagen die allemaal berusten op de allernieuwste epoxy, urethaan en acryltechnologieën. Door ons zeer brede assortiment bieden wij altijd de juiste oplossing voor een specifieke werkomgeving, op die manier ook rekening houdend met het totale budget.

2. Zorgt de leverancier zelf voor fabricage en samenstelling van zijn vloersystemen? Bij Stonhard® zijn we niet alleen in staat de formules voor onze producten zelf op te stellen, we fabriceren ook onze grondstoffen. Door dit unieke vermogen om onze polymeersystemen zelf samen te stellen, kunnen wij de eigenschappen van elk product beheersen en aanpassen om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Deze integrale aanpak geeft ons een voorsprong op het gebied van technologie en kwaliteit waaraan niemand kan tippen. Wij hebben meerdere combinaties van kunstharsen en hardingsmiddelen ontwikkeld die stuk voor stuk uiteindelijk unieke eigenschappen opleveren.

3. Wie installeert de vloersystemen? De voorbereiding van uw ondervloer en de installatie van uw vloer zijn misschien wel de meest kritieke stappen naar het succes van uw nieuwe systeem. Met in de Benelux en Scandinavië circa 20 directe, regiomanagers/adviseurs en talloze speciaal geschoolde installatieploegen kan Stonhard® snel reageren op elk karwei – groot of klein! Of het nu om de hoek of aan de andere kant van de wereld is. Hoe dan ook worden de beste apparatuur en technieken gebruikt om een kwaliteitsinstallatie te garanderen. Niemand heeft meer ervaring in het installeren van naadloze systemen. Alle vloeren worden wereldwijd volgens dezelfde methode en technieken met dezelfde materialen geïnstalleerd.

4. Welke methoden worden er gebruikt om de producten te testen? Bij het vergelijken van testgegevens is het heel belangrijk te weten welke testmethoden er gebruikt zijn om de waarden af te leiden, welke monsters er gebruikt zijn en hoe de resultaten van de test worden weergegeven. Stonhard® volgt de testprocedures die toegepast worden door de American Society for Testing and Material (Amerikaans Genootschap voor Proefneming en Materialen). De ASTM is een internationale, wetenschappelijke en educatieve organisatie die zich toelegt op de standaardisering van specificaties en testmethodes. Als u dat wenst, stellen we onze materialen graag ter beschikking voor onafhankelijke laboratoriumanalyse en we vinden absoluut dat dit uw goed recht is. In Europa is CE een veelgevraagd kwaliteitskeurmerk. Al onze systemen voldoen hieraan.

5. Is wat ik koop ook inderdaad wat ik krijg? Dat klinkt nogal simpel, maar u zou ervan versteld staan als u wist hoeveel klanten niet krijgen waarvoor ze betalen. Wij willen dat u er zeker van bent dat de vloer die u gekocht heeft inderdaad de vloer is die geïnstalleerd wordt. Als de formule voor de grondstoffen van een systeem ter plaatse worden samengesteld, zijn er geen garanties dat de materialen correct en nauwkeurig gemengd worden. Om een voorbeeld te noemen: als een schilder bij u thuis komt en dan pas uit 250 liter drums de componenten begint te mengen voor de verf die hij gaat gebruiken, weet u ook niet precies wat u krijgt. Alle materialen van Stonhard® zijn in ons laboratorium samengesteld, vooraf afgewogen en verpakt met geautomatiseerde procesbeheersing. Bovendien, als u een vloer van 6 mm koopt, let er dan op dat u ook een vloer van 6 mm krijgt! Laat het bedrijf waarmee u in zee gaat weten dat u de dekkingsgegevens, de gebruikte hoeveelheden enz. wilt controleren.


6. Moet ik mijn bedrijf stilleggen voor de installatie? Bij het kopen van een nieuwe vloer maakt men zich over het algemeen zorgen over de onderbreking van de normale werkzaamheden. Met Stonhard® hoeft u geen hinder te ondervinden, want wij werken binnen uw tijdschema. Wij kunnen onze installatie plannen gedurende uw sluitingstijden. Dat wil dus zeggen ’s nachts, in de weekenden en op feestdagen! Er hoeft geen vaststaande apparatuur verwijderd te worden. De vloersystemen van Stonhard® hebben een korte verhardingstijd, zodat u snel weer in bedrijf kunt zijn. Daarnaast zijn alle producten 100% oplosmiddelvrij, waardoor ook in een open productieproces geïnstalleerd kan worden, zonder dat dit invloed heeft op uw eindproduct. Met name in de voedingsmiddelenindustrie is dit een groot voordeel.

7. Hoe veilig zijn de producten? Met Stonhard® hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bedrijfsomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in systemen met grote delen vaste stoffen, en dat betekent dat giftige of ontvlambare dampen geen probleem kunnen worden tijdens het meng- en installatieproces. Onze installateurs houden zich stipt aan alle veiligheidsvoorschriften. Bovendien gaan alle Stonhard® producten vergezeld van uitdrukkelijke instructies. Er hoeft geen veiligheid te worden ingeleverd voor kwaliteit.

8. Kan ik referenties van betrouwbare bronnen krijgen? Als u hoort wat anderen over een vloersysteem zeggen valt de beslissing u misschien wat gemakkelijker. Bij Stonhard® zullen we u graag referenties geven voor uw branche, evenals voor een aantal uiteenlopende industrieën, zowel grote als kleine. We hebben duizenden vloeren gelegd in honderden industriële en commerciële toepassingen. Waarschijnlijk is er een installatie bij u in de buurt die we u graag willen laten zien! Van zware industrie tot steriele laboratoria, van levensmiddelenbereiding en service tot de nucleaire industrie – Stonhard® heeft meer dan 90 jaar ervaring!

9. Is er een garantie en wat houdt die in? We zouden wel eens willen weten hoe een bedrijf dat pas 3 jaar draait een garantie van 5 jaar kan aanbieden? Pas ook op voor de kleine lettertjes. U zou er versteld van staan als u wist hoeveel bedrijven de schuld van eventuele problemen op u proberen te schuiven. En wat dacht u van financiële draagkracht? Bij Stonhard® geven we u niet alleen een schriftelijke garantie op zowel materialen als fabricage, u krijgt ook de allerbeste garantie die er is – meer dan 90 jaar ervaring met duizenden tevreden klanten.

10. Hoe staat het met after-sales-service? In het onwaarschijnlijke geval dat er iets mis zou gaan met uw vloersysteem is het toch best aardig om te weten dat onze regiomanagers en installatieploegen gevestigd zijn in uw regio en er direct zijn als u hen nodig heeft. Bij Stonhard® hoort u nooit iemand zeggen: “Dat is een probleem voor de fabrikant” of “Het is de schuld van de installateur”. Wij hebben uw nieuwe systeem samengesteld en geïnstalleerd. Wij nemen er de volle verantwoordelijkheid voor. Als klant heeft u maar één aanspreekpunt omdat de adviseur na de verkoop de gehele installatie zal begeleiden en ook zorgdraagt voor de oplevering. Dit noemen wij Single Source.

Als u zich dit allemaal heeft afgevraagd, dan rest er, denken wij, nog één vraag… Heeft u nog een andere keuze als u vloerbescherming koopt?


Klanttevredenheid van begin tot eind Het is Stonhard er alles aan gelegen u een tevreden klant te maken! Wij bieden een Single Source garantie op materiaal en applicatie. Onze vloerenexperts helpen u graag bij de beoordeling van uw behoeftes en materiaalkeuze en kunnen technische bijstand verlenen door bij u langs te komen. De volgende literatuur en technische informatie is op aanvraag beschikbaar: – Product Data Sheets – Chemical Resistance Guides – Applicatie instructies – Gebruiksaanwijzing – Material Safety Data Sheets – Referenties

Sales Office Benelux/Scandinavia

Voor meer informatie over het complete assortiment van Stonhard bel ons op +31 (0) 165 585 200.

Braak 1 4704 RJ ROOSENDAAL The Netherlands Tel no. +31 (0) 165 585 200 Fax no. + 31(0) 165 585 202

www.stonhard.nl www.stonhard.be www.stonhard.dk www.stonhard.lu www.stonhard.pl

©

2014 Stonhard

Ten questions flooring Dutch  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you