Page 1


Stone Soap Spa ble etablert i 2014 og er et naturprodukt konsept innen velvære, hvor alle produkter er inspirert av naturen. Vi er med på prosessen, utviklingen og designet fra start til slutt. Alle produktene er av høy kvalitet og håndlages med naturlige råvarer, som gir huden rikelig med fuktighet, vitaminer og antioksidanter. Vi produserer og samarbeider med familien som eier en økologisk gård i Rayong, Thailand, som har drevet med naturprodukter innen velvære siden 1969. Ingen av produktene er testet på dyr og er parabenfrie. Det er viktig for oss å lage produktene så naturlige og rene som mulig. Naturlig velvære!


Stone soap Såpene er basert på kokosolje, riskliolje, sesamolje, planteekstrakter, ris, urter, blomster, honning eller silkeprotein og eteriske oljer. Såpene er ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, palmeolje eller eller andre kunstige tilsetningsstoffer. Rene varer! Såpene er antibakterielle, drøye og ikke minst vakre for øyet. De kan brukes fra topp til tå, men har også sine spesifikke virkninger på huden! Prøv selv og merk forskjellen! Fås i 120 gram med eller uten tråd, med 24 karat bladgull og som minisåper.


Kokoskull med duft av peppermynte God mot akne og uren hud Detoxer og dyptrenser huden God til barbering

Brun ris med duft av kanel Styrker hüret Motvirker flass og tørr hodebunn Er meget fuktgivende

Butterfly pea med duft av te tre / rosmarin Lindrer irritert hud Rik pĂĽ antioksidanter Renser og balanserer huden


Gurkemeie med duft av appelsin God mot eksem og psoriasis Jevner og eksfolierer huden Gjør huden sunn, myk og frisk

Sort sesam med duft av anis Mykgjørende Meget fuktighetsgivende Rik på proteiner og vitamin E

Soyabønne med duft av eukalyptus Fjerner døde hudceller Er meget fuktighetsgivende Rik på magnesium og Vitamin A & E


Grønn te med duft av grapefrukt God mot eksem For sensitiv hud Lindrer irritert hud

Honning med duft av ylang-ylang Gir huden glans og friskhet Fukter, mykner og nærer huden God til tørr og sensitiv hud

Ingefær med duft av appelsin & peppermynte Frisk duft Rik på antioksidanter Jevner huden for fine linjer


Kaffe med malte kaffebønner God mot cellulitter Rik på antioksidanter Forbedrer blodsirkulasjon

Lavendel med duft av lavendel Beroligende Bekjemper bakterier Øker blodsirkulasjonen

Sitron/Lime med duft av sitron & may-chang Fjerner døde hudceller Fjerner dårlig lukt på huden Etterlater en frisk duft


Aloe vera med duft av may-chang For sensitiv hud Fukter, mykner og nærer huden Lindrer solbrent hud

Chaga med duft av mandarin Rik på antioksidanter God mot eksem og psoriasis Jevner og eksfolierer huden

Oliven med duft av Thai basilikum Rik på vitamin A & E Gir huden glans og friskhet God til tørr og sensitiv hud


Silke med duft av kaffir lime Meget mykgjørende Jevner huden for fine linjer Rik på kollagen og silkeprotein

Snøsopp med duft av sitrongress Rik på kollagen Jevner huden for fine linjer Fukter, mykner og nærer huden

Tindved med duft av appelsin & lime Rik på antioksidanter Renser og balanserer huden Fukter, mykner og nærer huden


Såpeblad Disse naturlige bladene fra gummitrær er til engangsbruk i dusjen eller i badekaret og gir en følelse av natur og luksus. 1 blad - 1 bad! Såpebladene kommer i pakke av 7 stk. og er den perfekte reisesåpe enten du skal på hytta, weekendtur eller på langtur. Fås med brun ris, grønn te, gurkemeie, honning, kokoskull, sort sesam, lavendel, silke og oliven.


Spa vaskevott Vaskevott med mild süpe fjerner skünsomt døde hudceller og etterlater huden myk og frisk. Den tilsatte eteriske olje gir en velduftende opplevelse i dusjen eller badekaret. Füs med duft av lavendel, sitrongress, mint og kokos.


Kokosolje Denne 100% rene, ekstra virgin, kaldpressete kokosoljen er meget fuktighetsgivende og bruksområdene er mange. Fukter alle hudtyper Behandler tørt hår Mykner neglebåndene Sminkefjerner Lindrer solbrent hud Fukter leppene Massasjeolje


Ren olje Ren olje fra Stone Soap Spa er en allsidig olje. Den er laget av 100% naturlige oljer og organiske ingredienser. Oljen inneholder søt mandel-, sesam-, tistel-, aprikoskjerne-, jojoba-olje og naturlig vitamin E. Oljen har en god fuktighetsgivende og beskyttende effekt pü hud og hür. Füs med duft av bergamot & sitron, lavendel, appelsin & grapefrukt, ylang-ylang og naturell uten duft.


Badesalt Badesalt fra Stone Soap Spa er laget av epsomsalt og tilsatt eteriske oljer. Perfekt til ü ha i badekaret eller som fotbad. Epsomsalt brukes for sine medisinske og terapeutiske egenskaper som ü forbedre søvnkvaliteten, dempe hodepine og redusere muskelsmerter. Füs med duft av lavendel, sitrongress, bergamot & sitron, appelsin & grape, kokos, rose & geranium, ylang-ylang og peppermynte.


Silkekokonger Silkekokonger inneholder et naturlig protein som heter sericin. Dette proteinet blir ofte brukt i dagens anti-age kremer. Sericin tas raskt opp i huden og tilfører masse fuktighet. Det hjelper også å kontrollere melaninproduksjonen som forårsaker sjenerende pigmentflekker. I tillegg til å være antibakteriell og inneholde høye verdier av antioksidanter, øker silkekokongene kollagenproduksjonen i huden. Når man masserer kokongene mot huden så utløser man sericinet som jevner, eksfolierer og gjør huden glatt og silkemyk. Fås i pakke av 15 stk. og 35 stk.


Krystall-deodorant Krystall-deodoranten gir deg opptil 24 timers beskyttelse mot uønsket kroppslukt. Krystall-deodoranten er laget av naturlige mineralsalter. Krystallene virker ved at de nøytraliserer svettelukt. Deodoranten er spesielt egnet for deg som har sensitiv hud. Effektiv beskyttelse helt uten aluminiumklorid. Füs som 140 gram stift og 100 ml spray.


Konjac-svamp Rensesvampen til ansikt og kropp er laget av vegetabilsk fiber fra roten til konjac planten. Svampene blir myke i vann og er 100% naturlige. Rengjør og dyptrenser uten å skade huden. Fås med bambuskull, blåbær, grønn te, gurkemeie, rød leire og naturell.


Loofah-svamp Loofah er en tørket frukt i agurkfamilien. Den har en eksfolierende effekt, forbedrer blodsirkulasjonen og etterlater huden myk og glatt. Füs som fotskrubb, ryggskrubb, vaskesvamp med skaft i akasietre og vanlig vaskesvamp.


Naturlig tannbleking 100% naturlig, aktivert kull fra kokosnøttskall. Kokosnøttskallet karboniseres gjennom høy varme, opptil 980 grader celsius. Den høye temperaturen lager små porer i kullet som gjør at det får høy absorbasjonsevne, og dermed kan trekke til seg smuss og misfarging. Lysner tennene og er fargeabsorberende Fjerner plakk og andre urenheter Ingen tilsatte kjemikalier eller tilsetningsstoffer


Finn nærmeste forhandler eller kjøp på

www.stonesoapspa.com

Profile for Stone | Soap | Spa

Stone | Soap | Spa  

Stone | Soap | Spa  

Advertisement