Page 1

Miklavžev pohod na SV. Miklavž Turistično društvo Selca organizira tradicionalni pohod na Sv. Miklavž. Dobimo se jutri, v soboto, 5. decembra 2009, ob 9. uri na športnem parku ROVN v Selcih (4 km pred Železniki), od koder se bomo po lovski meji odpravili na 955 m visok Sv. Miklavž. PRIJAVNINE NI! Za malico in okrepčila med potjo je poskrbljeno, edine stroške boste imeli s ponujeno enolončnico in pijačo ob zaključku. Imeli boste tudi možnost odtisniti štampiljko Sv. Miklavža! Info: Tomaž Habjan, 031/378 751.

Sponzorstvo prireditev Lokalna turistična organizacija Blegoš organizira predavanje z naslovom Sponzorstvo prireditev. Predavanje bo potekalo v torek, 8. decembra, od 17. ure dalje v veliki predavalnici v Osnovni šoli Škofja Loka - Mesto. Prijave zbirajo po telefonu: 04/506 13 80 ali po e-pošti: tanja.avman@guest.arnes.si. Čim prej se prijavite, število mest je omejeno.

Fundacija Vincenca Drakslerja za odvisnike, Slovenski trg 1, Kranj

Jaslice iz recikliranih materialov Društvo Krice Krace v okviru projekta "EKO pod zeleno smreko" vabi otroke jutri, v soboto, 5. decembra 2009, ob 11. uri, da se jim pridružijo pri izdelovanju jaslic iz recikliranih materialov. Delavnica bo potekala v prostorih društva na Glavnem trgu 22 v Kranju.

Predavanje dr. Rojška: Depresija Turistično društvo Kokrica vabi v torek, 15. decembra 2009, ob 19. uri na predavanje dr. Rojška iz Zdravstvenega doma Kranj. Predavanje bo potekalo v Kulturnem domu na Kokrici, Cesta na Brdo 30. Tema predavanja je depresija.

Info točke GROZD na Jesenicah in v Škofji Loki Novembra je Gorenjska regionalna organizacija zavodov, društev in ustanov - GROZD, vzpostavila novo info točko na Jesenicah. Delo info točke bo opravljala Razvojna agencija Zgornje Gorenjske - RAGOR. Poleg info točke v Škofji Loki, ki jo najdete v prostorih LTO Blegoš, na Kidričevi cesti 1a, boste odslej lahko vse pomembne informacije za nevladne organizacije dobili tudi na sedežu RAGOR, Spodnji Plavž 24e na Jesenicah. Info točke nudijo informacijsko in promocijsko gradivo projekta GROZD, pomagajo nevladnim organizacijam pri vključevanju v register NVO, informirajo NVO v lokalnem okolju o delavnicah in svetovanjih. Info točke tudi zbirajo prijave za izdelavo brezplačnih spletnih strani. Pri njih se lahko prijavite za predstavitev v radijskih in televizijskih oddajah ter v tiskanem mediju. Da boste lažje premostili administrativne ovire, vam bodo pomagali pri izpolnjevanju obrazcev, potrebnih za uporabo vseh storitev, ki so nevladnim organizacijam na voljo v okviru projekta GROZD. V teh dneh bo na voljo nova zloženka z informacijami o info točkah in medijskem prostoru. Poiščite jo v vaši najbližji info točki. Obiščite nas na Jesenicah in v Škofji Loki ali KraInfo točke GROZD nudijo informacije o nevladnih organizacijah na Gorenjskem. nju in se sami prepričajte o novostih in aktualnem dogajanju.

10. objava v Gorenjskem glasu  

10. objava v Gorenjskem glasu

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you