Page 1

Guide til at sammenligne lån og bredbånd Gør du nok ud af at sammenligne lån og bredbånd, når du skal finde ny udbyder? Det kunne ligeledes være sammenligning af a-kasser og mobilabonnementer, når disse løsninger skal skiftes eller tjekkes. Der er ingen tvivl om at prissammenligning er tiden værd. Brug denne guide til at sammenligne bredbånd og online lån, på korrekt vis.

Hvad er dit behov? Det allerførste du skal klarlægge, er hvilket behov du har som forbruger. Har du brug for 25.000 eller 30.000 kr. på kontoen? Har du brug for en bredbåndsforbindelse på 10 eller 20 mbit/s? Du er nødt til først at klarlægge hvad du specifikt søger, inden du er klar til at sammenligne udbydere. Rådighedsbeløb I sammen ombæring bør du overveje hvad dit rådighedsbeløb er, i lånemæssige sammenhænge. Det har en stor indflydelse på, hvor meget du kan afbetale hver måned og for den løbetid du vælger. Nuværende internetforbindelse Inden du går i gang med sammenligning af bredbåndsudbydere, bør du tjekke din aktuelle internetforbindelse for at vurdere, om du har brug for en tilsvarende hastighed til en lavere pris. Eller om du fx. skal gå fra en 10 mbit/s til en 20 mbit/s forbindelse. Der findes flere hastighedstests på nettet, du med fordel kan anvende. Sådan bør du sammenligne Det er forskelligt hvordan du bør sammenligne og identificere den bedste udbyder, alt efter om du efterspørger lån eller bredbånd. Her får du tips til hvordan du bør gøre. Lån Når du vurderer låneudbydere over for hinanden, mener vi du bør gøre som følger:    

Tjek vejl. renter til at få et indtryk af prisniveauet. Sørg for at du opfylder ansøgerkravene. Søg og indhent flere lånetilbud, for at få det bedste udgangspunkt. Vælg tilbuddet med den laveste ÅOP (= billigste).

Kom godt i gang via ST Lån her. Bredbånd Når det kommer til bredbåndsudbydere, mener vi du bør gøre som følger:    

Klarlæg hvilken hastighed du skal bruge. Tjek hastigheder og priser. Vælg et par favoritter og tjek deres omtale. Udvælg din foretrukne bredbåndsudbyder.

Tjenester du kan bruge Der findes flere tjenester på markedet du kan bruge til at sammenligne lån og bredbånd, hvor PRISAS og DCDR kan nævnes som to gode muligheder. Her får du et bredt indblik i mulighederne, ligesom du kan se en lang række informationer for hver enkel udbyder. På den måde kan du træffe en beslutning på et velinformeret grundlag.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.