Page 1

2010-2011

StingNena


Toen ik mij 1,5 jaar geleden aanmeldde voor Expeditie Robinson had ik nooit kunnen bedenken dat ik mijn belevenissen 507 dagen later hier op zou schrijven. Voor mij is het een spel waar alles in zit; teamspirit, fanatisme, verdriet (als je een teamlid weg moet stemmen), creativiteit, frustratie, saamhorigheid, spanning en vooral heel veel lol. We zijn de expeditie begonnen met 3 groepen van 8 personen te weten Kamp Noord, Kamp Zuid en Kamp West.

Ik zat samen met Mimihopps, Tet12, Tijnek, Aatje, Lotus, Zacharias en Duifje op Kamp West.


Ik vond de periode met de verschillende kampen leuker dan na de samensmelting omdat je als team elkaar mooi aan kan vullen en het beste in elkaar boven kunt halen. Nu was Kamp West ook behoorlijk fanatiek dus daar paste ik mooi tussen. We zochten met elkaar de grenzen en bedachten mooie plannen om de andere teams te overtroeven. Helaas werd dit niet altijd door Sas gewaardeerd en gehonoreerd. Als ik nog terugdenk aan de opdracht met de kaart.... De opdracht die Sas ons gegeven had was dat we zo snel mogelijk 1 kaart moesten versturen naar een ander teamlid en als je de kaart kreeg moest je dat aan Sas doorgeven en er een boodschap op schrijven en weer doorsturen aan een ander teamlid en als laatste moest de kaart naar Sas gestuurd worden en het team dat als eerste de kaart op de deurmat van Sas deponeerde was de winnaar. Op een gegeven moment waren Zach en ik als laatste over en Zach moest de kaart naar mij sturen en ik moest hem vervolgens naar Sas sturen.


Zach en ik hadden een mooi plan bedacht, hij ging met de trein naar Rotterdam waar hij de kaart aan mij zou geven en ik ging met de kaart weer naar huis om de boodschap van Sas erop te schrijven. De volgende dag heb ik de kaart persoonlijk bij Sas in de brievenbus gegooid in m’n TNT-Post tenue. Helaas hebben we voor deze opdracht strafpunten gekregen omdat we de kaart niet persoonlijk aan elkaar mochten overhandigen. Zo hebben we de opdracht stripverhaal maken ook een beetje verkeerd ingeschat. Het leek ons handig om de verhalen moeilijk te maken zodat het voor de andere teams moeilijk was om te raden maar wat wij niet wisten is dat je ook bonuspunten kreeg als een ander team jouw strip zou raden. Het leukste spel vond ik Ik zoek een... We moesten foto’s maken van een voorwerp dat Sas zocht en het eerste team dat een foto plaatste van dat voorwerp met de naam van het kamp erbij won een aantal punten. Op een gegeven moment zocht Sas een kokosnoot dus ben ik naar de groenteboer gerend en heb een kokosnoot gekocht en vervolgens thuis op de foto gezet.


Ik bedacht me dat dat eigenlijk wel slimmer kon dus ik ben alvast wat foto’s voor gaan bereiden in de hoop dat Sas deze voorwerpen zou gaan vragen. Ik kreeg wel wat vreemde blikken bij de Intratuin en de Albert Heijn maar dat was dan jammer. Hieronder een aantal foto’s die ik al had gemaakt maar die helaas nooit gevraagd zijn.


Ach ik kan nog bladzijdes vol schrijven met wat we allemaal hebben gedaan en meegemaakt maar waar het uiteindelijk toch op neer gaat komen is:

SAS

BEDANKT!

Expeditie Robinson  

spel, leuk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you