Page 1

PRODUKT/KAMPANJE LOGO

PRETTY PLEASE

PRETTY PLEASE STRATEGI OG KONSEPT

MOODBOARD

TEMA Utviklingsland / fattigdomsproblematikk.

MÅLGRUPPE

Dere skal utvikle deres eget ”Hjelp til selvhjelp” konsept. Velg et land / verdensdel og tenk ut serie på min 2 håndlagete produkter. Produktene skal lanseres på det norske markedet og selges i spesielle konseptbutikker. En viss % av omsetning går tilbake til håndverkere / produsenter / småbedrifter / småbønder i de respektive land. Dere skal designe pakningene til valgte produkter. Produktene kan variere, men innpakningen må ha en tydelig felles identitet / seriepreg. Tenk: Funksjon, form, materialbruk, holdbarhet, gjenbruk, gjenvinning, frakt og hylleplassering. Konsept og produktnavn kan utvikles i gruppen. Designet løses individuelt. PROBLEMSTILLING Designe en serie, minimum 2 produkter med gode funksjonelle løsninger og med tanke på resirkulering og gjennbruk AVSENDER

Rolda, dyreorganiasjon som gir gatehunder og shelterhunder i Romania bedre helse og nye hjem, blant annet i Norge.

TYPOGRAFI

CAMBRIA MATH

Hundeeiere landet rundt, som har hatt hund mer enn 1 år som har litt erfaring om hva det sier å ha en hund, og hva en hund behøver.

MÅL

Ved å kjøpe et produkt fra avsenderen så støtter man en god sak, pengene vil gå til mat, opptrening, sterilisering og vaksinasjoner og forberedelser til å sende dyrene til bedre hjem, blant andre til Norge.

KONSEPT Pakning med godbiter og tyggebein, som er laget av naturlig ingredienser, uten tilsetningsstoffer. Godbitene er en spennende kombinasjon av kjøtt og frukt/grønnsaker. Og tyggebeinet er laget av naturlig tørket oksehud. Disse produktene er interessante hos de fleste hundeeiere som bryr seg om hundens helse og vil at hunden skal få sunne og trygge produkter. Selve emballasjen er laget av organisk og resirkulerbart materialet, og det er hunden som er i fokus i designet. Valgt to blandingshunder på godbit-pakningene, fordi det er jo tross alt “bakgårdshunder” dette produktet skal hjelpe. En stor og en liten hund, for at kunden skal kunne få velge ut etter hva hu/ han selv forbinder med sin egen hund. Har brukt elementer som at produktet vises igjennom et kjøttbein-vindu. For å oppnå effekten av at dette er noe alle hunder har lyst på og ønsker seg (Pretty Please). Tyggebeinet har en hund som har et tyggebein i munnen. Det hele handler om belønning! Belønning til hunden din, og belønning til hundene hos Rolda de kjøper produktet.

PRETTY PLEASEABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

MØNSTER

PRETTY PLEASE

THURSTON

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

AVSENDER LOGO

TILEGGSELEMENT

FARGER

50% DONERES TIL ROLDA! FERDIG PRODUKT

PANTONE 101 C CMYK 0 / 0 / 79 / 0 RGB 255 / 244 / 83

1797 C 0 / 100 / 99 / 4 227 / 27 / 35

326 C 87 / 0 / 38 / 0 0 / 177 / 176

PANTONE 361 C CMYK 69 / 0 / 100 / 0 RGB 84 / 185 / 72

368 C 57 / 0 / 100 / 0 122 / 193 / 67

345 C 38 / 0 / 32 / 0 159 / 214 / 188

Salgsplakat  
Salgsplakat  

Pretty Please

Advertisement