Issuu on Google+

h

gh smm r 2012


A

m e gt e s t e s ü lt

szabadság

A Pinetime clothing Ruhadarabjainak megalkotásakor továbbra is elsődleges szempont, hogy viseletük alkalmas legyen akár a szezonális sportokhoz, legyen az extrém, vagy csak egy városi biciklizés. Ez inspirálta a formai kialakításokat, amelyek a szabad­ ságot, a kötetlenséget, a korlátok nélküli Pinetime-életérzést hívatottak bemutatni. Fesztiválok, véget nem érő séták a városban, kirándulások a ter­ mészetben, gyors nyári záporok, forró nappalok, hajnalig tartó, őrült éjszakák: nem nehéz belátni, a nyári viselet legalább annyira megköveteli a praktikusságot, mint a téli. A Pinetime legújabb kollekciója, a High Summer 2012 nemcsak visszaadja a nyár szabad életérzését, hanem erre is megoldást nyújt- kiváló minőségben, magas színvo­ nalon, különleges anyagokkal, smart design elemekkel, továbbá a szemnek és a léleknek is tetszetős formaalakítással.


A limitált szériás, ám szabásában és színvilágában annál egységesebb kollekció a ruhadarabokon megjelenő hangsúlyos grafikai elemekkel és kis, ám annál értékesebb részleteivel egyediséget biztosít viselője számára megjelenésében legyen akár a strandon, egy fesztiválon, vagy az éjszakában, mert nyáron

a nappal este sem ér véget.

A Pinetime legújabb termékei elsősorban domináns színeivel, a napsár-­ gával és az éjkékkel, illetve a nők esetében a málnával kiegészülve, továbbá a kimunkált, mögöttes tartalmat hordozó design elemekkel adja vissza a nyár pezsdítő hangulatát.

speciális szabású női boleró, amely kifordítható, ezzel sugallva azt, hogy az egyén szimbiózisban él a ruhájával, mert maga választhatja ki, milyen hangulatot és színt akar tükrözni. A férfi pulcsinál az extrán magasított nyak a kapucnival kombinálva véd a széltől, a záporoktól és a tóparton támadó szúnyogok hadától is. A speciális zsebekkel ellátott F-Hoodie-n külön hely van a bank­ kártyának, a telefonnak, a hátsó “sörtartója” pedig tökéletesen alkal­ mas akár esőkabát tárolására is, így nélkülözhetetlen kelléke lehet egy fesztiválnak, vagy biciklitúrának. A három férfi és a két női póló a legkiválóbb pamut és technikai szálak

A Pinetime nem változtat azon filozófiáján, hogy nem szabad feláldozni a kényelmet és a praktikusságot a divat oltárán. Ezt mutatja a kollekció egyik különleges eleme, az a három színkombinációban kapható,

keverékéből készült, esetenként valódi selyemmel kombinálva, ami rend­ kívül finom tapintású anyagot alkot, ráadásul olyan könnyű és lágy, mint a nyári szellő.

A Pinetime High Summer 2012-es palettája olyan kellékeket nyújt, amelyek hozzájárulnak a tökéletes nyári feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz. Magukba szívják a nap melegét, a nyári szellő érintését, az éjszakák hűsítő atmoszférájának emlékét, s belecsempészi ezt a városi hétköznapokba.


Raspberry család A micromodal és a selyem kevéreke a lehető leglengébb, legszellősebb érzetet nyújtja a forró nyári napokon. VARIÁLHATÓ FORMÁJÚ RUHA, LENGE PÓLÓ ÉS “oversize” sál.


Női Boleró: Speciális, kifordítható darab hölgyeknek, akik nem félnek kitünni vagy akár elrejtőzni a hatalmas kapucni alatt. Válaszd a kedvedhez illő színt és élvezd zavartalanul a nyári szellőket! Garantáltan egyedi forma!


Moonrise Elsö pillantásra egyszerŰnek tünö, de kincset érŐ részleteket rejtŐ darab. Különleges szabású bebújós pulover, izgalmas dekoltázZsal és extra kengu­ ruzsebekkel a letisztultság jegyében. A pamut és a poliészter mix könnyed érzést biztosít, laza képet ad, ám a bŐr részletek eleganciával fŰszerezik meg az összképet.


F-hoodie

Sunrise

Legjobb társ egy fesztiválon. titkos és prak­

Bebújós pulÓveR “városi nindzsáknak”,

tikus zsebeivel a nyári szezon nélkülöz-

magasított gallérral és a pinetime-lOGÓ

hetetlen kelléke. telefon, mp3, bank­

alá rejtett könyökvÉdŐ párnákkal. A külsŐ

kártyák, de még az esőkabát vagy akár egy

anyag 100% pamut, a bélés pedig pamut

jó hideg sörnek is van helye benne. Pamut

És polyészter keveréke. A zártabb forma

és polyészter mix anyag a könnyed, komfor­

a borongósabb napokon és a hŰvösebb

tos nyári érzetért. a smart design elemek

hajnaLI ÓRÁKBAN is jó szolgálatot tesz,

pedig az egyedi arcualtért.

a napsárga pedig átmelegíti a lelket.


Férfi Pólók : Hosszított szabás, “slim fit” forma és szélesített nyakkialakítás. Három külömbözö szín és grafika. Klasszikus anyaghasználat, azaz 100% paumut, magas minöséggel. Nem hivalkodó, de frappáns márkajelzések.

Ice -time “Support your local ice cream shop!” On the beach Wet and sandy feet

Chips a Köret mellé Barátok, Grill és hideg sör


www.pinetimeclothing.com

bp-shop 1077 Budapest, WesselĂŠnyi u. 24

info@pinetimeclothing.com

Store 13

facebook.com/PinetimeClothing

jump to the first page

1113 Budapest, karolina Ăşt 17/b


Pinetime Clothing