Page 1

h

gh smm r 2012


A

m e gt e s t e s ü lt

szabadság

A Pinetime clothing Ruhadarabjainak megalkotásakor továbbra is elsődleges szempont, hogy viseletük alkalmas legyen akár a szezonális sportokhoz, legyen az extrém, vagy csak egy városi biciklizés. Ez inspirálta a formai kialakításokat, amelyek a szabad­ ságot, a kötetlenséget, a korlátok nélküli Pinetime-életérzést hívatottak bemutatni. Fesztiválok, véget nem érő séták a városban, kirándulások a ter­ mészetben, gyors nyári záporok, forró nappalok, hajnalig tartó, őrült éjszakák: nem nehéz belátni, a nyári viselet legalább annyira megköveteli a praktikusságot, mint a téli. A Pinetime legújabb kollekciója, a High Summer 2012 nemcsak visszaadja a nyár szabad életérzését, hanem erre is megoldást nyújt- kiváló minőségben, magas színvo­ nalon, különleges anyagokkal, smart design elemekkel, továbbá a szemnek és a léleknek is tetszetős formaalakítással.


A limitált szériás, ám szabásában és színvilágában annál egységesebb kollekció a ruhadarabokon megjelenő hangsúlyos grafikai elemekkel és kis, ám annál értékesebb részleteivel egyediséget biztosít viselője számára megjelenésében legyen akár a strandon, egy fesztiválon, vagy az éjszakában, mert nyáron

a nappal este sem ér véget.

A Pinetime legújabb termékei elsősorban domináns színeivel, a napsár-­ gával és az éjkékkel, illetve a nők esetében a málnával kiegészülve, továbbá a kimunkált, mögöttes tartalmat hordozó design elemekkel adja vissza a nyár pezsdítő hangulatát.

speciális szabású női boleró, amely kifordítható, ezzel sugallva azt, hogy az egyén szimbiózisban él a ruhájával, mert maga választhatja ki, milyen hangulatot és színt akar tükrözni. A férfi pulcsinál az extrán magasított nyak a kapucnival kombinálva véd a széltől, a záporoktól és a tóparton támadó szúnyogok hadától is. A speciális zsebekkel ellátott F-Hoodie-n külön hely van a bank­ kártyának, a telefonnak, a hátsó “sörtartója” pedig tökéletesen alkal­ mas akár esőkabát tárolására is, így nélkülözhetetlen kelléke lehet egy fesztiválnak, vagy biciklitúrának. A három férfi és a két női póló a legkiválóbb pamut és technikai szálak

A Pinetime nem változtat azon filozófiáján, hogy nem szabad feláldozni a kényelmet és a praktikusságot a divat oltárán. Ezt mutatja a kollekció egyik különleges eleme, az a három színkombinációban kapható,

keverékéből készült, esetenként valódi selyemmel kombinálva, ami rend­ kívül finom tapintású anyagot alkot, ráadásul olyan könnyű és lágy, mint a nyári szellő.

A Pinetime High Summer 2012-es palettája olyan kellékeket nyújt, amelyek hozzájárulnak a tökéletes nyári feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz. Magukba szívják a nap melegét, a nyári szellő érintését, az éjszakák hűsítő atmoszférájának emlékét, s belecsempészi ezt a városi hétköznapokba.


Raspberry család A micromodal és a selyem kevéreke a lehető leglengébb, legszellősebb érzetet nyújtja a forró nyári napokon. VARIÁLHATÓ FORMÁJÚ RUHA, LENGE PÓLÓ ÉS “oversize” sál.


Női Boleró: Speciális, kifordítható darab hölgyeknek, akik nem félnek kitünni vagy akár elrejtőzni a hatalmas kapucni alatt. Válaszd a kedvedhez illő színt és élvezd zavartalanul a nyári szellőket! Garantáltan egyedi forma!


Moonrise Elsö pillantásra egyszerŰnek tünö, de kincset érŐ részleteket rejtŐ darab. Különleges szabású bebújós pulover, izgalmas dekoltázZsal és extra kengu­ ruzsebekkel a letisztultság jegyében. A pamut és a poliészter mix könnyed érzést biztosít, laza képet ad, ám a bŐr részletek eleganciával fŰszerezik meg az összképet.


F-hoodie

Sunrise

Legjobb társ egy fesztiválon. titkos és prak­

Bebújós pulÓveR “városi nindzsáknak”,

tikus zsebeivel a nyári szezon nélkülöz-

magasított gallérral és a pinetime-lOGÓ

hetetlen kelléke. telefon, mp3, bank­

alá rejtett könyökvÉdŐ párnákkal. A külsŐ

kártyák, de még az esőkabát vagy akár egy

anyag 100% pamut, a bélés pedig pamut

jó hideg sörnek is van helye benne. Pamut

És polyészter keveréke. A zártabb forma

és polyészter mix anyag a könnyed, komfor­

a borongósabb napokon és a hŰvösebb

tos nyári érzetért. a smart design elemek

hajnaLI ÓRÁKBAN is jó szolgálatot tesz,

pedig az egyedi arcualtért.

a napsárga pedig átmelegíti a lelket.


Férfi Pólók : Hosszított szabás, “slim fit” forma és szélesített nyakkialakítás. Három külömbözö szín és grafika. Klasszikus anyaghasználat, azaz 100% paumut, magas minöséggel. Nem hivalkodó, de frappáns márkajelzések.

Ice -time “Support your local ice cream shop!” On the beach Wet and sandy feet

Chips a Köret mellé Barátok, Grill és hideg sör


www.pinetimeclothing.com

bp-shop 1077 Budapest, WesselĂŠnyi u. 24

info@pinetimeclothing.com

Store 13

facebook.com/PinetimeClothing

jump to the first page

1113 Budapest, karolina Ăşt 17/b

Pinetime Clothing  

Inspired by Nature. Feel blue in the every day city life? Stop now and imagine your own tranquility and freedom you have found when were sur...

Pinetime Clothing  

Inspired by Nature. Feel blue in the every day city life? Stop now and imagine your own tranquility and freedom you have found when were sur...

Advertisement