Page 1

INSPIRATIONS MAGASIN 2018 | Stila.dk

Inspiration til dit vindue.

Find mere inspiration på stila.dk


SKRÆDDERSYET GARDINLØSNINGER I Stila er det et ufravigeligt princip, at vores produkter og kollektioner kan skræddersyes til din helt personlige stil og individuelle behov – og dette på millimetermål. Vi har nemlig en klippefast tro på, at detaljen i designet kombineret med solidt håndværk og høj funktionalitet, vil gøre en forskel for dig i dit hjem. Dette magasin er fyldt med nyttig information, lækker inspiration og de nyeste trends indenfor boligindretning. Vi tager et kig på de mest populære valg og vores egne favoritter til forskellige rum, behov og stilarter, som forhåbentlig kan overbevise

Mussel motiver

dig om, at gardinløsningerne er et yderst vigtigt aktiv i din boligindretning. Læs med og lad dig inspirere.

Plisségardin fra 693 kr. (80x100 cm) Dessin 40022

Leder du efter noget ekstraordinært? Så bør du overveje vores plisségardiner. Her finder du både dessiner med prangende mønstre og diskrete designs.

2

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


8

22 12 Indhold Plissé- og Dupli gardiner TREND Echoing 99% mørklægning Rullegardiner Elektriske gardiner Inspiration til børneværelset TREND Float Duo Roller Persienner Lamelgardiner Vores drømmehus TREND Momentum Bæredygtige gardiner Butterfly TREND Identity

20

24

................................. 4 ............................................... 8 ............................................10 ....................................................12 .......................................................14 .............................16 ...............................................18 ................................................... 20 ................................................. 22 ............................ 24 ......................................... 26 ................................. 30 ....................................... 32 36 ........................................ 38

I

3


Plisségardiner fra 693 kr. (80x100 cm) Dessin. 40042

PLISSÉ- OG DUPLI GARDINER Et plissé eller Dupli gardin fra Stila kan passe i alle typer vinduer, hvad end de er firkantede, runde, kæmpe store eller bitte små. Med sine mange forskellige modeller og slanke profiler er det en elegant løsning i de fleste vinduer. Plissé vs. Dupli Plisségardiner består af et enkelt lag plisseret stof og er tilgængelige med en lang række forskellige prints og mønstre. Dupli gardinet består derimod af to lag plisseret stof, der skaber små lommer i bikubeformer, så hverken snore eller snorehuller er synelige. Denne unikke bikubestruktur er med til at blødgøre det indtrængende lys og bidrager med et meget blidt lysindfald.

Spar på varmeregningen Dupli gardinets lommer skaber et lag af stillestående luft, der er med til at reducere varmetabet fra vinduerne. Ved gamle vinduer er besparelsen helt op til 46%, men selv ved nye vinduer er der energi og penge at spare.

4

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


PLISSÉ- & DUPLI GARDINER

FRI PARKERNG

Dupli med fri parkering fra 1.604 kr. (80x100 cm) Dessin. 50014

Denne model er en klar favorit. Med fri parkering kan du betjene dit plissé eller Dupli gardin både fra toppen og fra bunden. På den måde kan du placere gardinet frit i vinduet og opnå total kontrol over sollys og privatliv. Fri parkering fås både med snorbetjening og med cordless betjening, hvor gardinet betjenes med et lille greb i top og bundliste.

I

5


Dupli (to-i-én) fra 3.013 kr. (80x100 cm) Dessin. 50094 + 50095

Åben

To-i-én model Én af fordelene ved at vælge et plissé eller Dupli gardin er den store fleksibilitet, som løsningen tilbyder. Heriblandt to-i-én modellen, som gør det muligt at kombinere to gardiner i ét for at få det bedste fra to verdener. Eksempelvis kan man vælge at kombinere et mørklæggende Dupli gardin med et lystransmitterende plisségardin og derved vælge frit mellem maksimal mørke eller blødt lysindfald.

Betjening Halv-åben

Plissé- og Dupli gardiner er tilgængelige med forskellige former for betjening til de individuelle behov. Vælg bl.a. mellem den almindelige snor betjening, en smartcord med pumpefunktion, eller slip helt for snore og betjen gardinet direkte i bundlisten med et lille greb. Vil du have ultimativ komfort bør du overveje at gøre gardinet elektrisk. Find mulighederne for elektrisk betjening på side 14.

Lukket 6

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E

Dupli gardin med greb fra 1.579 kr. (80x100 cm) Dessin. 50080


PLISSÉ- & DUPLI GARDINER

Hvad kan plissé og Dupli? Ultimativt kontrol over sollysets indfald med fri parkering.

Passer til alle vinduestyper uanset form. Undgå overophedede rum med solreflekterende bagside.

Hold gardinerne pæne i mange år med smudsafvisende stoffer. Træf et bæredygtigt valg med stoffer af genanvendt materiale.

Hvorfor Dupli? Reducér varmetab fra dine vinduer med op til 46%

Spar på elregningen med naturlig varmeisolering. Få en bedre rumklang med Dupli stoffernes absorberende egenskaber.

Få et blødere lysindfald med Dupli gardinernes ”dobbelt-spaltning” af sollyset. Opnå ultimativ mørklægning med det unikke LightBlock®-system.

I

7


Dupli gardin med fri parkering fra 1.604 kr. (80x100 cm) Dessin. 50055

ECHOING GO CHIQUE

8

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


TREND ECHOING Træpersienner fra 1.535 kr. (80x100 cm) Dessin 55746

Rullegardiner fra 545 kr. (80x100 cm) Dessin. 70180

Echoing: Et strejf af glamour Alt sort har noget mystisk og eksklusivt over sig. Sort er hurtigt blevet en populær baggrundsfarve, der sætter udgangspunktet for indretningen. Står den alene bliver den ofte meget dyster, men bruges den som baggrund for eksempelvis rige metaller og silkelignende tekstiler får den sorte baggrund kontrastfarverne til at stå frem. Kombinér derfor sorte vægge eller interiør med eksempelvis farvet glas eller metal. 1. 2.

Duo Roller fra 2.205 kr. (80x100 cm) Dessin 5375

3.

4.

5.

1. Dupli dessin 50074 | 2. 3. Alupersienne dessin 55604, 15528 | 4. Træpersienne dessin 55742 5.Butterfly dessin 55816 I

9


To-i-én modellen giver mulighed for at sammensætte to forskellige plissé- eller Dupli stoffer i ét gardin. På den måde kan du vælge mellem blødt lysindfald og total mørklægning.

Dupli (to-i-én) fra 3.098 kr. (80x100 cm) Dessin. 50094 + 50095

10

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


99% MØRKLÆGNING

99%

MØRKLÆGNING

MED LIGHTBLOCK®

Er dit mørklægingsgardin ikke helt godt nok, eller er du forstyrret af lysspalterne omkring gardinet? Med Stilas patenterede LightBlock®-system får du den enestående mulighed for at mørklægge dit rum med hele 99% og fjerne lysspalterne i vindueskarmen.

Stilas LightBlock®-system er udviklet til brug sammen

med Dupli gardiner. Med LightBlock®-systemet laves en slids inden i Dupli gardinet, hvori en skjult skinne forhindrer lysspalter i vindueskarmen. Selve Dupli gardinet er beklædt indvendig med en særlig folie, som gør gardinet særligt mørklæggende, hvorved 99% mørklægning opnås. Fra stue til hjemmebiograf LightBlock® er ikke kun en nyttig løsning til soveværelset. Er man film-elsker og vil man gerne have muligheden for at mørklægge stuen helt - ligesom i biografen - er LightBlock® en fantastisk løsning. I kombination med et To-i-én Dupli gardin kan man endda få det bedste fra begge verdener, når et lystransmitterende dessin og et mørklæggende dessin kombineres "både/og"-valg mellem 99% mørklægning og blødt lysindfald. Læs mere om LightBlock® på stila.dk

I

11


I vores kollektion af rullegardiner finder du stoffer med en række særlige kvaliteter. Nogle er særligt egnede til vådrum, mens andre er brandhæmmende eller solreflekterende. Fælles for dem alle er den høje kvalitet, der præger alle produkter fra Stila.

Rullegardin med marmorprint fra 770 kr. (80x100 cm) Dessin. 70322

12

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


RULLEGARDINER

PANELGARDINER Panelgardiner er mere end bare solafskærmning - de kan også bruges som rumdelere.

Har du terrassedøre, store vinduer, eller blot et behov for rumdeling kan panelgardiner være det rigtige for dig. Vælger du et lystransmitterende stof til dine panelgardiner Panelgardiner fra 400 kr. (pr. panel u/skinne) Dessin. 70001

kan du opnå følelsen af et stort rum alt imens du kontrollerer lys og udsyn efter behov. Næsten alle stofferne i vores rullegardinkollektion egner sig også som panelgardiner.

RULLEGARDINER

Rullegardin med bundliste i aluminium & ægte træ

Stilfulde, praktiske og velegnede til næsten alle vinduer. Rullegardiner har været én af danskernes favoritter i årevis. Hvad enten det drejer sig om små eller store vinduer, ovenlys eller drejekip vinduer findes der altid en smuk og funktionel løsning med rullegardiner fra Stila. Kollektionen indeholder: - Lystransmitterende og mørklæggende stoffer. - Sofistikerede designs og moderne prints.

Har du set et gardin du kan lide? Bestil en stofprøve gennem din lokale Stila forhandler og afprøv det hjemme.

- Dekorative bundlister i aluminium og ægte træ. - Detaljerige afslutninger, såsom dobbeltsting. - Mulighed for elektrisk betjening via fjernbetjening eller app.

Rullegardiner med træbundliste fra 766 kr. (80x100 cm) Dessin. 70008

Sov bedre Mørklæggende rullegardiner kan være med til at forbedre din søvn betydeligt. Studier viser nemlig, at vi sover bedre i mørke og kølige rum. Af den grund fås vores rullegardiner i mørklæggende stof med metaliseret bagside, der holder rummet mørkt og samtidig reflekterer solens varme stråler.

Cordless betjening Med et Cordless rullegardin undgår du kæder, da du betjener dit rullegardin ved blot at trække og føre bundlisten i en rolig bevægelse til den ønskede position.

I

13


ELEKTRISKE GARDINER Når du vælger at gøre dine Stila gardiner elektriske, medfølger som standard en lille fjernbetjening, men du har altid mulighed for at vælge mellem flere former for betjening. Vil du have endnu mere blær, eller har du brug for ægte "home motion", bør du overveje at styre dine gardiner med app.

Rullegardiner fra 545 kr. (80x100 cm) Dessin. 70012

Er elektriske gardiner noget for dig? Savner du muligheden for at kunne styre dine gardiner direkte fra sengen en lørdag morgen? At kunne køre markisen ind og ud uden at skulle have gang i drejestangen? Eller er du typen, der gerne vil spare på varmeudgifterne og naturens ressourcer?

Både indendørs og udendørs Næsten alle vores produkter kan betjenes elektrisk via enten fjernbetjening eller app.

14

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


ELEKTRISKE GARDINER

TILKØB ELEKTRISK BETJENING TIL DINE RULLEGARDINER FRA BLOT 749,- PR. GARDIN.

Fjernbetjening Som standard betjenes elektriske gardiner fra Stila med en lille fjernbetjening, der med sit intuitive design er nem at bruge. Med fjernbetjeningen kan du køre gardinerne op og ned, eller markisen ind og ud, når du selv trykker, og når du er inden for fjernbetjeningens rækkevidde.

Læs mere om elektriske gardiner og app-styring ved at skanne QR koden eller besøge stila.dk/ elektriske-gardiner

App-styring Ønsker du at have mere kontrol og endnu større komfort, bør du vælge at styre dine elektriske gardiner gennem app. App-styringen har en lang række features, der gør din solafskærmning både nemmere og smartere. Eksempelvis kan du indstille timere og tilkoble sol- og temperatursensorer samt belysning.

App-styring fra kr. 1.295,(eks. gardiner)

I

15


INSPIRATION TIL

BØRNEVÆRELSET Børneværelset er barnets domicil. Det er her de udfolder sig kreativt, leger og fantaserer, men også her de trækker sig tilbage for at få ro, slappe af og sove. Derfor skal børneværelse være inspirerende og stimulerende, men samtidig funktionelt og praktisk. I Stilas kollektioner findes der masser af

Børnesikring

løsninger specielt udviklet til børn og deres

Hos forældre er børnenes trivsel og sikkerhed

vaner. Farverige og mønstrede stoffer, der

det, der giver anledning til langt de fleste

skærper fantasien, smudsafvisende tekstiler

bekymringer. Gardinet behøver ikke være en

så fedtede fingre ikke laver mærker, samt

del af disse bekymringer. Stila gardiner er

brandsikre kvaliteter, så vi alle kan sove trygt.

alle produceret i henhold til EU standarden 'EU13120' for børnesikkerhed og minimerer derfor risikoen for ulykker med gardiner til et absolut minimum. Med Stilas Cordless systemer eller motorisering kan du også helt undgå snore/kæder til dine gardiner og gøre betjeningen børnesikker og praktisk.

Rullegardin fra 545 kr. (80x100 cm) Dessin. 70231

Kies een voering in een opvallende contrasterende kleur.

16

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


I N S P I R AT I O N T I L B Ø R N E VÆ R E L S E T

Vi sover alle sammen bedst i mørke, men kvaliteten af søvnen er særligt vigtig for børn og unge. Vi har mørklæggende gardiner i alle afskygninger.

Rullegardin fra 545 kr. (80x100 cm) Dessin. 70232

I

17


Find den helt rigtigte gennemsigtighed til dit nye gardin. Vi har gardiner i alt mellem helt transparent og total mørklægning.

Plisségardin (to-i-én) fra 1.611 kr. (80x100 cm) Dessin. 40028 + 40087

Rullegardin fra 545 kr. (80x100 cm) Dessin. 70137

18

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


T R E N D F L O AT

Dupli & plisségardin (to-i-én) fra 2.297 kr. (80x100 cm) Dessin. 50126 + 40000

F L OAT

EN OASE AF RO Er dit største ønske at komme hjem til en oase af fred og ro? Så er boligtrenden "Float" sikkert noget for dig. Brugen af douce farver - ofte i kombination med forskellige toner af hvid - giver dit hjem en pæn, let og afslappende atmosfære. Douce farverne, der inkluderer nuancer af taupe, rød, lilla, blå og grøn, passer perfekt til dig, der ønsker at skabe en enkel og lys indretning.

1.

2.

3.

4.

5. 1. Plisségardin dessin 40000 | 2. 3. Rullegardin dessin 70085, 70245 4. Alupersienne dessin 55605 | 5. Træpersienne dessin 55761

I

19


DUO ROLLER LUKSUS RULLEGARDINET Duo Rolleren er Stilas svar på et luksus rullegardin. Denne specielle form for solafskærmning har to lag stof med skiftevis transparente og ikke-transparente striber. Ved at forskyde lagene kan du selv bestemme mængden af sollys; fra helt lukket til fuldt udsyn. Kollektionen indeholder - Lystransmitterende og mørklæggende gardiner. - Forskellige bredder af striber. - Stoffer velegnede til både små og store vinduer.

Med Duo Rolleren har du for alvor mulighed for at lege med lyset gennem vinduerne. De skiftevis transparente og ikke-transparente striber giver et flot og fængende bidrag til indretningen og giver rig mulighed for at regulere lysindfaldet helt efter behov.

Mørklæggende Duo Roller fra 2.341 kr. (80x100 cm) Dessin 5373

20

I I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


DUO ROLLER

SOV GODT Duo Rolleren er lige så velegnet til soveværelset som til stuen. Med sine skiftende striber kan man mørklægge rummet nemt og hurtigt.

Mørklæggende Duo Roller fra 2.341 kr. (80x100 cm) Dessin 5373

I

21


PERSIENNER I 1949 udviklede Stila sin første persienne i en kælder i Herlev og lige siden har persienner været en vigtig del af vores sortiment. I dag er vores kollektion af persienner sammensat af alupersienner med en lang række forskellige farver,

Alupersienne fra 790 kr. (80x100 cm) Dessin 55594

prints og glans, samt træpersienner af forskellige ægte træsorter såsom ask, abachi, lind, iroko eller bæredygtig bambus. Det betyder, at der findes en persienne til enhver stil og budget.

Alupersienne Farvemodel Shade Stone fra 1.869 kr. (80x100 cm) dessin 55569 + 55566 + 55556

Tør du skabe kontraster i vinduet med mere end én farve i vinduet? Vores alupersienner med farvemodellerne "Shade Stone" og "Shade Taupe" kombinerer 3 forskellige toner af samme farve og skaber flotte kontraster i vinduet.

SHADE

STONE

22

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E

SHADE

TAUPE


PERSIENNER

Træpersienner fra 1.535 kr. (80x100 cm) Dessin 55723

Alupersienner Alupersienner er ikke kun praktiske, men også utrolig smukkke. Med sine rette linjer og flotte udførelse pryder alupersiennen ethvert vindue. Alle vores alupersienner er fugtafvisende, som betyder, at de er særdeles velegnede til vådrum såsom badeværelset og køkkenet. Desuden er alupersienner fra Stila lavet af 98% genbrugt aluminium, hvilket gør alupersiennen til et bæredygtigt valg.

Træpersienner En træpersienne er ideel til at skabe en varm og hjemlig atmosfære. I vores kollektion af træpersienner finder du både naturlige, rå og polerede trælameller med skandinavisk charme. Alle træpersienner er produceret af ægte træ og kollektionen indeholder bl.a. bæredygtige, hurtigt voksende træsorter.

I

23


100%

GENANVENDT

Kan man lave gardiner af plastikflasker? Det kan vi. Vores 5 nye lamelgardiner er produceret udelukkende af bortkastede plastikflasker, der er indsamlet i naturen. Gardinerne er certificeret bĂĽde vuggetil-vugge og Greenguard Gold. Du kan desuden finde de samme 5 bĂŚredygtige stoffer i vores rullegardinkollektion

Lamelgardin i genbrugsstof fra 1.167 kr. (100x100 cm) Dessin 14208

24

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


LAMELGARDINER

LAMEL GARDINER

Lamelgardin i genbrugsstof fra 1.167 kr. (100x100 cm) Dessin 14208

Har du skråvinduer, kanap eller kvistvindue bør du overveje et lamelgardin. De skræddersyede lamelgardiner giver en imponerende effekt i alle store vinduer. Smalle eller bredde lameller? Lamelgardinerne er tilgængelige med både smalle og brede lameller. De smalle lameller giver et fint og enkelt udtryk, mens de helt brede lameller er rent avantgarde! Måske troede du, at lamelgardiner kun var tilegnet kontorer, men lamelgardiner er ikke kun praktiske. Med det rigtige valg af farver og tekstil giver de et utrolig flot blikfang i indretningen. Skulle du have brug for gardiner til kontoret er lamelgardinerne selvfølgelig også en klassiker. Det kræver nemlig kun et lille tvist på drejestangen, så fjerner lamelgardinet forstyrrende sollys på computerskrærmen. Modsat andre gardiner skal lamelgardinet ikke trækkes for eller fra for at skærme for solen - blot justeres. I vores kollektion af lamelgardiner finder du bl.a. tekstiler med rige strukturer, der giver ekstra varme og hygge.

Vores bæredygtige rulle- og lamelgardiner er produceret udelukkende af bortkastede plastikflasker. Vi bruger 6 flasker til at lave 1 m2 stof.

I

25


VORES

DRØMMEHUS - med Dupli

Alle boligsøgende drømmer om at finde det helt rigtige hjem; drømmehuset. Hos Stila drømmer vi også om at finde drømmehuset - og det har vi fundet. Med den helt rigtige indretning og de helt rigtige gardiner har vi skabt, hvad vi mener er drømmehuset.

Stilen Indretningen i vores drømmehus er en blanding af kølige og rå flader i hvide, grå og sorte nuancer, kombineret med indretningsgenstande i afdæmpede taupe og douce farver. Som prikken over i'et har vi udvalgt enkelte dekorative genstande i klare farver, der fanger øjet og skaber dybde. Naturlige materialer er i fokus, som ses bl.a. i det originale sildebenstrægulv, lædersofaen og brugen af metaller i både diskrete og prangende farver. Eksempelvis har vi brugt de markante messing lamper foran den sorte væg i køkkenet til at skabe en elegant kontrast. Plisségardiner med fri parkering fra 1.170 kr. (80x100 cm) Dessin. 40109

26

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


VORES DRĂ˜MMEHUS

De hvide dupli gardiner har vi valgt, fordi de giver en rolig baggrund at basere indretningen pĂĽ.

Dupli gardiner med fri parkering fra 1.604 kr. (80x100 cm) Dessin. 50006

I

27


VORES DRØMMEHUS Den helt rigtige stemning De sortmalede paneler var et vovet træk, men der er ingen tvivl om, at det fungerer i forhold til at skabe den ønskede stemning og effekt. Hvor mange forsøger at skjule karmene, har dét at bringe dem frem bidraget enormt til den overordnede stil, der bedst kan beskrives som et mix af moderne og klassisk med et strejf af etniske indtryk.

Hvorfor nøjes med hvide vægge på børneværelset, når et personligt vægmaleri kan se sådan ud?

Plisségardiner (to-i-én) fra 1.611 kr. (80x100 cm) Dessin. 50097 + 50096

Gamle rekvisitter Én

af

ideerne

med

indretningen

af

vores

drømmehjem er, at bringe husets historie og arv med frem gennem bl.a. de oprindelige karme, gulve og radiatorer. Men også tilføjelsen af 'nye' gamle detaljer. Eksempelvis er køkkenvasken lavet af et gammelt fryseskab fra 1800-tallet, mens sengebordet stammer fra et gammelt skab til brevsortering.

De tofarvede to-i-én Dupli gardiner skaber ikke kun kontrastfyldte farver til børneværelset, de bidrager også til en bedre søvn. Med et to-i-én gardin kan man nemlig frit vælge mellem blødt lysindfald eller total mørklægning, der er vigtigt for kvaliteten af vores søvn.

28

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


VORES DRØMMEHUS

Igen bruger vi sorte gardiner fordi farven bidrager til en varm og intim atmosfære. Plisségardiner med fri parkering fra 1.170 kr. (80x100 cm) Dessin. 40102

Et bærende element i indretningen

Plisségardiner fra 693 kr. (80x100 cm) Dessin. 40068

Når vi indretter vores hjem, er der en klar prioritering af, hvad vi køber først. Sofaen er noget af det første vi anskaffer os, mens gardinerne ofte må vente til sidst - og nogle gange faktisk glemmes helt indtil sommersolen blænder for tv-skærmen. Sandheden er dog, at gardinerne kan meget mere end blot at skærme for lys. De rigtige gardiner kan være med til at gøre forskellen i indretningen. Tør man vælge nogle markante

Sildeben i gulvet er simpelthen ikke nok! Derfor har vi valgt et plisségardin med diskret sildebensmotiv,

gardiner kan de tilmed blive et bærende element i indretningen.

Hvorfor Dupli? Vi elsker selvfølgelig alle vores gardiner, men vi har valgt netop Dupli gardiner til vores drømmehus grundet deres unikke udtryk, og fordi Dupli gardinerne passer i ethvert vindue. Desuden er Dupli gardinerne med til både at forbedre akustik og reducere varmetab fra de store vinduespartier. Læs mere om Dupli gardiner på www.stila.dk

I

29


MOMENTUM Plisségardiner (Dip-Dye) fra 693 kr. (80x100 cm) Dessin. 40014

30

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


TREND MOMENTUM

Træpersienner fra 1.535 kr. (80x100 cm) Dessin 55723

Dupli gardiner med fri parkering fra 1.604 kr. (80x100 cm) Dessin. 50034

BRING NATUREN INDENFOR

Dupli gardiner fra 1.379 kr. (80x100 cm) Dessin. 50034

Arbejder du på at få bragt naturen ind i dit hjem, så fortsæt endelig! Naturfarvepaletten forsætter som trend i 2018 – dette år med et lille twist. Hvor natur-trenden sidste år handlede mest om at få skabt det, der minder om sit eget hjemmegartneri i stuen, handler natur-trenden i 2018 lige så meget om at bringe ærlige materialer ind i hjemmet. Bæredygtighed er nøgleordet. Med jordfarver, planter, bæredygtige træsorter og tekstil kan du gøre din indretning både smuk og bæredygtig. 2. 3.

1. Rullegardiner fra 545 kr. (80x100 cm) Dessin. 70094

4.

5.

6. 1. Dupli dessin 50034 | 2. Plisségardin Dip-dye dessin 40014 3. Rullegardin dessin 50094 | 4. Træpersienne dessn 55723 5. 6. Alupersienne dessin 15596, dessin 15593 I

31


BÆREDYGTIGE GARDINER

Når du alligevel er i markedet for gardiner, hvorfor så ikke træffe et bæredygtigt valg? I vores kollektioner findes der altid et miljørigtigt valg af gardiner - nogle er produceret af genanvendte plastikflasker, mens andre er bæredygtige af natur.

100%

GENANVENDT

32

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E

Rullegardiner i genbrugsstof fra 1.513 kr. (80x100 cm) Dessin. 70243


BÆREDYGTIGE GARDINER

Lamelgardiner i genbrugsstof fra 1.167 kr. (100x100 cm) Dessin 14208

6 plastikflasker til 1 m2 gardin I vores seneste kollektion af rullegardiner og lamelgardiner har vi tilføjet en række stoffer produceret udelukkende af bortkastede plastikflasker, der er indsamlet i naturen. Her genanvender vi 6 plastikflasker til 1 m2 stof.

12 millioner m2 Af de over 70 millioner plastikflasker der hvert år bliver afleveret til genbrug i Danmark, kunne vi producere over 12 millioner m2 stof til solafskærmning, hvilket svarer til gardiner til 480.000 gennemsnitlige danske hjem. I

33


Genanvendt polyester Vores

Dupli

gardiner

finder

du

ligeledes

i

bæredygtige stoffer. Foruden at være producerede af 100% genenvendt polyester, kan man med Dupli gardinernes isolerende effekt reducere varmetab fra vinduerne med helt op til 46%.

Læs mere om vores bæredygtige gardiner på www.stila.dk/baredygtige-gardiner

Dupli gardiner i genbrugsstof fra 1.706 kr. (80x100 cm) Dessin. 50034

3 4 I I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


BÆREDYGTIGE GARDINER

Bæredygtig bambus Vores træpersienner er udelukkende produceret af ægte træsorter, der vokser i en bæredygtig hastighed, hvilket udelukker træsorter som fx eg. I stedet indeholder kollektionen bl.a. træpersienner i naturlig og lakeret bambus, som vokser langt hurtigere end andre træsorter. Træpersienner i bambus fra 1.535 kr. (80x100 cm) Dessin 55761

Hvor et egetræ f.eks. kun kan fældes hvert 25. år, kan en bambus fældes hvert 2. år.

98% genanvendt aluminium Stilas alupersienner er produceret af 98% genanvendt aluminium, hvilket er 92% mindre energikrævende end at udvinde nyt. Ved at omsmelte allerede udvundet aluminium sparer vi både på CO2-udledning og på planetens ressourcer.

Alupersienner fra 790 kr. (80x100 cm) Dessin 55511

I

35


Spørg din lokale Stila-forhandler efter farveprøver på Butterfly og find den helt rigtige til dit hjem.

BUTTERFLY gardiner FÅS KUN HOS EN STILA-FORHANDLER.

Butterfly gardiner fra 2.205 kr. (80x100 cm) Dessin. 55802

36

I

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


B U T T E R F LY G A R D I N E R

BUTTERFLY Ligesom en persienne kan Butterfly gardinets lameller vippes til at bestemme lysets indfald.

Butterfly er et ny og innovativ type gardin, som du kun finder hos din Stila-forhandler. Butterfly gardinet, der er inspireret af sommerfuglenes vinger, er en helt særlig alsidig løsning, der kombinerer funktionaliteterne fra den klassiske persienne med plisségardinets særlige udtryk.

Læg mærke til hvordan de foldede lameller i Butterfly-gardinet ligner en persienne, men når de åbner sig op, ligner en plissé.

Butterfly er tilgængeligt i en naturlig farvepalette med 18 forskellige toner af hvid, beige, grå, brun og sort, samt 7 dessiner i læder-look.

Butterfly gardiner fra 2.205 kr. (80x100 cm) Dessin. 55810

Åben

Halv-åben

Lukket

Butterfly gardiner fra 2.339 kr. (80x100 cm) Dessin. 55809 I

37


Dupli gardiner fra 1.379 kr. (80x100 cm) Dessin. 50097

38

I

IDE N TI TY COLOUR CRAZY

I N S P I R AT I O N S M A G A S I N E T T I L D I T V I N D U E


TREND IDENTITY

Alupersienner fra 790 kr. (80x100 cm) Dessin 55528

Rullegardiner fra 545 kr. (80x100 cm) Dessin. 70167

Rullegardiner fra 545 kr. (80x100 cm) Dessin. 70217

Alupersienner fra 790 kr. (80x100 cm) Dessin 55502

Mix & Match I år ser vi en usædvanlig trend. En trend hvor (næsten) alle farvekombinationer er tilladte. Allerede i 20162017 så vi hvordan den dybe farvepalette blev mere og mere populær, og i år kommer den altså frem i et virvar af kombinationer med stærke farver i højsædet.

3. 1.

2.

4.

5. 1. 2. Rullegardin dessin 70217, 70238 | 3. Dupli dessin 50097 4. 5. Alupersienne dessin 55602, 55600 I

39


SKRÆDDERSYET

SOLAFSKÆRMNING Skræddersyede gardinløsninger I Stila er det et ufravigeligt princip, at vores produkter og kollektioner kan skræddersyes til din helt personlige stil og individuelle behov – og dette på millimetermål. Vi har nemlig Der tages forbehold for eventuelle trykfejl eller prisændringer.

en klippefast tro på, at detaljen i designet kombineret med solidt håndværk og høj funktionalitet, vil gøre en forskel for dig i dit hjem. Dette magasin er fyldt med nyttig information, lækker inspiration og de nyeste trends indenfor boligindretning. Vi tager et kig på de mest populære valg og vores egne favoritter til forskellige rum, behov og stilarter, som forhåbentlig kan overbevise dig om, at gardinløsningerne er et yderst vigtigt aktiv i din boligindretning. Læs med og lad dig inspirere.

Vil du have mere inspiration? Du kan finde os på Facebook, Instagram, Houzz og på www. stila.dk, hvor du også kan bestille en gratis fremvisning og opmåling eller finde din lokale Stila-forhandler.

Gratis gardinbus Du kan altid få et gratis og uforpligtende besøg af din lokale Stila-forhandler, som hjælper dig til at finde en æstetisk løsning, der samtidig matcher dine funktionelle behov. Bestil et besøg eller stil os dine spørgsmål på www.stila.dk.

www.stila.dk

@stiladk

Stila Danmark

Inspirationsmagasin 2018 | Stila - www.stila.dk  

I vores inspirationsmagasin finder du inspiration, råd og vejledning til dit køb af nye gardiner fra Stila. Foruden at give dig viden omkrin...

Inspirationsmagasin 2018 | Stila - www.stila.dk  

I vores inspirationsmagasin finder du inspiration, råd og vejledning til dit køb af nye gardiner fra Stila. Foruden at give dig viden omkrin...

Advertisement