Page 1

AFFINITY

TERMÉK ISMERTETŐ

S Y S T E M S DisplayHáz HUN Office: +36 1 442 0851 Tecna Display Ltd UK Office: +44 (0)20 880 34469 USA Office: +1 (310) 299-2789

Designed and Produced by

W W W . D I S P L A Y H A Z . H U W W W . T 3 S Y S T E M S . C O M 1

S Y S T E M S


AFFINITY

FŐBB JELLEMZŐK: könnyen kombinálható a T3 Frame rendszerrel

Az ideális keretrendszer bármilyen kiskereskedelmi és kiállítási területre.

az egyedi megjelenési igényekhez igazodva, termékkínáló eszközök széles választéka érhető el

A szerkezet összeállításához és szétszereléséhez nincs szükség szerszámra! A rendszer teljesen egyedülálló modularitása teszi lehetővé a szerkezet és nyomatok hatékony átformálását, sokszori újrafelhasználását. Szemet gyönyörködtető, dinamikus megjelenési alakzatok hozhatók létre, más rendszerekhez képest töredéknyi idő- és pénzbefektetéssel.

percek alatt szerszám nélkül összeállítható és lebontható displayek teljes egészében profiljaira bontható, így tárolása és szállítása költséghatékony és egyszerű átkonfigurálható és újra használható plusz elem hozzáadása nélkül számos nyomatfajtával kompatibilis

viszonteladói hálózattal rendelkezik a világ minden pontján

TWIST- LOCK CONNECT S Y S T E M S

T3 AFFINITY BY T3 SYSTEMS -

3

4


JELLEMZŐK

Miért pont a T3 Affinity rendszert válassza? A T3 Affinity rendszer a megjelenítési lehetőségek széles skáláját prezentálja; szemet gyönyörködtető és dinamikus megoldásokat kínál elérhető kivitelben. Könnyű szállítás és tárolás A vázszerkezet teljes egészében profiljaira bontható a moduláris kialakításának köszönhetően, így hatékonyan szállítható és tárolható. Testreszabhatóság Profiljainkat sztenderd és egyedi méretben egyaránt gyártjuk, ezzel biztosítva a rugalmas megoldásokat minden vázkonfiguráció esetén. Szerszám nélkül A szabadalmaztatott betekerhető csatlakoztatási pontokkal elérhető, hogy mindenféle szerszám nélkül bármikor egyszerűen össze - és szétszereljük a szerkezetet. Gyors felépítés A moduláris kialakítás és a szerszám nélküli összeszerelhetőség miatt a szerkezetek felépítése az általános építési idő töredéke alatt megvalósítható, így kevesebb munkaerő - és idő befektetésével jár. Utólag is beszerezhető kiegészítők Kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre: köztük monitortartók, polcok, szórólaptartók, világítótestek, stb. Ezek bármikor, bármilyen T3 Affinity megoldáshoz installálhatók. Moduláris elemek A vázrendszer moduláris felépítésű; ennek köszönhetően bármikor átalakítható és kibővíthető.

TOVÁBBI ELŐNYÖK WANDLITE

A T3 Affinity eszközök nagy része megvilágítható belülről Wandlite fénycsövek, vagy más, LED-es eszközök segítségével.

Legyen merész! Hozzon létre multimédia vezérelt eszközöket, és nyűgözze le közönségét! A T3 Affinity támogat minden típusú monitort, a tabletektől kezdve a 70”os tévékig.

T3 AFFINITY BY T3 SYSTEMS -

5

6


Összeszerelés

1

4

Telepítés lépésről lépésre. Az Affinity könnyen és gyorsan felépíthető az alábbi 6 egyszerű lépést követve: 1. Kezdje az építést a stand/ állvány talpával. A betekerhető csatlakozók kerülnek a fém talpba/ sima lábazatba. Egyszerűen csúsztassa bele a vízszintes profilokat a csatlakozók oldalába, így összekötve azokat. Miután elhelyezte az első vízszintes osztást, állítsa be a vízszintet. A magasság a lábak ki - és betekerésével állítható. 2. Miután vízszintesbe helyezte, csavarja be a magassági oszlopokat az alapszerkezetbe. A merev grafikai paneleket csúsztassa be helyükre. Tegyen további csatlakozókat az oszlopok felső végeire.

A

2

5 FŐBB JELLEMZŐK

3. Csúsztassa be a következő vízszintes profilokat, majd a magassági profilokat a csatlakozókba.

A T3 Affinity szerkezetek maximális magassága 6 méter. Amennyiben ekkora magasságban gondolkodik, keresse fel kollégánkat, s valósítsuk meg együtt elképzeléseit.

4. Illessze a maradék csatlakozókat a függőleges oszlopok végére; csúsztassa a helyükre a grafikai paneleket. A 2. és 3. lépést addig ismételje, amíg el nem éri a kívánt magasságot. 5. Ezután az utolsó sor vízszintes profilsort csúsztassa be a csatlakozókba és csavarja be a záró gombákat a csatlakozó tetejébe. Ezáltal lezárja és befejezi a szerkezetet. Amennyiben ponyva nyomattal rendelkezik, a tépőzáras oldalra helyezze fel a nyomatokat.

7

6. Válassza ki tartozékaink közül az elvárásainak legmegfelelőbbeket. Polckonzolok, TV állványok, szórólaptartók, és különböző világítási lehetőségek közül válogathat kedvére. Egy kis kézzel betekerhető csavar segítségével bármilyen profilra mindegyik könnyedén felhelyezhető.

3

6

T3 AFFINITY BY T3 SYSTEMS -

8


ALKOTÓELEMEK Az esztétikus megjelenés és a funkcionalitás lenyűgöző diffúziója! A profilrendszer alkalmas bármilyen display kialakítására, miközben rendkívül költséghatékony és könnyen kezelhető. A felhasználók bármikor bővíthetik újabb egységekkel anélkül, hogy bármilyen átalakításra szükség lenne az eredeti szerkezeten.

Függönysín Egyszerűen csak illessze bele megvásárolt szerkezetébe, és már kész is! Idális öltözők, privát területek kialakítására.

Világítás Az egységek elláthatók különböző belső LED világítással is.

T3 Affinity - Frame átalakító Az Affinity váz kompatibilis a T3 Frame rendszerrel.

TV- és monitortartók Kisméretű tablettől az akár 85 kg-os óriás TV-ig mindenféle elektronikai eszköz felhelyezhető a szerkezetre.

Üzletberendezés Az üzletekben elterjedt sínes panel használata lehetővé teszi a termékek egyszerű és szembetűnő kihelyezését. Többféle eszköztartó közül választhat.

Termékvitrinek Víztiszta panelekből vitrineket, látványos tárolóelemeket hozhat létre. Kiskereskedelmi egységekhez kimondottan ajánljuk ezt az esztétikus és praktikus megoldást.

Ruhaakasztó konzolok Egy- vagy kétoldalas ruhaállványokat alakíthat ki, illetve oszlopokra különböző különálló síneket szerelhet fel.

Polckonzolok Használjon egyedi polcokat állványához. A különböző kialakítású tartóelemek lehetővé teszik, hogy gyorsan és könnyen szereljen fel polcokat, szerszámok nélkül.

Acéltalpak és lábak A T3 Affinity rendszerhez sokféle, különböző méretű és kialakítású acéltalpat, lábazatot csatlakoztathat.

Egyedi méretű profilok Minden profilunkat kérheti egyedi méretben is, így minden tekintetben az ügyfeleink igényei alapján készítjük el a megrendelt displayeket.

T3 AFFINITY BY T3 SYSTEMS -

9

10


KIEGÉSZÍTŐK

JELLEMZŐK

Minden felmerülő igényét megvalósítjuk! Ennek fényében a kiegészítők és alkatrészek repertoárját folyamatosan bővítjük. A T3 Affinity rendszer lehetőségek tárházát rejti, mindemellett rendívül költséghatékony és könnyen kezelhető megoldás.

90 fokos konzolok

Segítségükkel rögzíthetők polcok a vízszintes és függőleges profilokhoz. Az egyszerűen felhelyezhető polcok helye szabadon választható meg a profilok mentén.

Használja más projektekhez is T3 Affinity profiljait. Az oszlopok és vízszintes profilok teljesen eltérő formában is összeépíthetők. Kiegészíthetők új elemekkel, teljes mértékben az elképzelésének megfelelően, ráadásul rendkívül költséghatékony módon.

Csavaros profil illesztés

CODE AYA4007

Az állítható vízszintes profil teszi lehetővé az oszlophoz való rögzítést. Ideális extra kiegészítők hozzáadásához, például TV-k felhelyezéséhez.

CODE AYA7005

Zsanér Olyan rugalmas tartozék, amely tökéletesen illeszkedik a csatlakozók csatornájába. Így válik lehetővé a displayek több alakzatban való elhelyezése.

Multimédiás eszköztartók Tartóink bármilyen multimédiás eszköz kihelyezésére alkalmasak, tabletektől kezdve a 32 colos monitorokon át a nagyobb tévékig. CODE AYA5013

CODE AYA1006

Konzolok Ezek a polc- és ruhatartó konzolok egy vagy kétoldalas kialakításúak lehetnek, és az oszlopok profiljához rögzítendők.

Plexi polcok Különböző méretben, színben és formában érhetőek el. Ezek a kézi csavar segítségével könnyen rögzíthetők. CODE AYA5006

INFO CODE AYA4001

Vázszerkezetként is használható, mivel más keretrendszerekkel is kompatibilis, pl. syma és octanorm T3 AFFINITY BY T3 SYSTEMS -

11

12


N YO M ATO K Lássa el kiállítási standját vibráló, gyönyörű, élénk grafikákkal! A T3 Affinity rendszer túlnyomórészt merev grafikai panelekkel készül, akril, PVC, illetve dibond lemezekből. 4 mm vastag panelek illeszkednek az oszlopok és vízszintes profilok nútjába. A kemény táblás anyagokból formára vágott elemek is készíthetők. Használhat akár tépőzáras ponyva nyomatokat is; nagy előnyük a feltekerhetőség, így nagyon kevés helyet foglalnak.

A profilok nútja 4,5 mm-es. Maguk a profilok sztenderd szabványméretekben érhetők el, de egyedi igény esetén személyre szabott hosszúságban is kérhetők.

Paneltartó

A tartók könnyen illeszkednek az oszlopok és gerendák nútjába, majd egy kézzel betekerhető csavarral rögzítendők. Utána már csak a nyomtatott paneleket kell behelyezni.

Függönytartó rúd Ezek a rudak két oszlop közé illeszkednek, kézi csavarral rögzítendők. Így a keretre függöny és grafikai nyomat egyaránt felrakható.

T3 Frame adapter

Lehetővé teszi a T3 Affinity és a T3 Frame vázrendszer kombinálását, így a megjelenítést tekintve extra rugalmasságot biztosít.

Átjárhatóság Egyetlen kiegészítő elem használatával kompatibilissá tehető szerkezetünk syma, octanorm és más profilrendszerekkel.

JELLEMZŐK

INFO

A T3 Affinity szerkezethez sokféle táska, bőrönd, és láda közül választhat, akár egyedi méretekben is.

Használjon talpakat kiállítási falaihoz, hogy helyet takarítson meg. Különböző méretű acéltalpak biztosítják a szükséges stabilitást. Széles kínálunkból mindenki ki tudja választani a neki legmegfelelőbbet!

T3 AFFINITY BY T3 SYSTEMS -

13

14


FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK Kiállításoktól kezdve a kisvállalkozásokig a T3 Affinity lehetővé teszi a gyors és szerszámmentes építést bármilyen helyszínen. A kiegészítők széles választékának köszönhetően kiállítási standja szinte azonnal átalakítható a felmerülő igényeknek és aktuális helyszíneknek megfelelően. Megtartja költséghatékonyságát és sokoldalúságát, híven a T3 filozófiájához. Kiállítások Ezt a moduláris keretrendszert arra tervezték, hogy minden felmerülő elvárásnak megfeleljen. Egyedülálló koncepciója lehetővé teszi szabványformák és bonyolultabb standok kialakítását egyaránt, ugyanakkor hű marad a költséghatékonysághoz és egyszerűséghez. Konferenciák Nagyméretű háttérfalak kialakítása kifejezetten egyszerű és helytakarékos a T3 Affinity rendszerrel. Profilok és talpak használata teszi lehetővé, hogy más rendszerek adott elemeivel összeillesszük. A moduláris kialakítás eredménye, hogy költséghatékonyan, átvariálhatóan, rövid idő alatt, kevés energiabefektetéssel állítható fel a display, újabb és újabb formában. Mindeközben kiegészíthető a T3 Frame rendszerrel, lehetőséget teremtve eltérő grafikai megoldások alkalmazására. Kiskereskedelem Ideiglenes és állandó kiskereskedelmi eszközök egyaránt kialakíthatók a szerszám nélküli zárszerkezet segítségével. Használja merészen kiegészítőinket és saját, egyedi profiljait! Exkluzív üzletberendezést, öltözőfülkéket, promóciós felületeket, kisebb termékek kihelyezésére alkalmas tartókat könnyedén alakíthat ki és illeszthet szerkezetéhez. A reklámeszköz könnyen átalakítható további profilok és kiegészítők hozzáadásával, vagy épp anélkül. Értékesítési pontok és pop-up eszközök A szabadalmaztatott szerszám nélküli csatlakozóknak köszönhetően az építés egyszerű, így ideális POS értékesítési pontok és pop-up egységek kialakításához. Percek alatt könnyedén összerakható és áthelyezhető újabb helyszínekre. Ezek az eszközök egyszerűen alakíthatók át, bővíthetők ki bármely kiválasztott kiegészítővel. Tehát a kiállítási állványok több alkalommal és céllal használhatóak anélkül, hogy teljesen újra kellene tervezni vagy építeni. 15

JELLEMZŐK LITEBOX A T3 Affinity extra stabilitást biztosít minden T3 Litebox szerkezetnek.

Az oszlopok, vízszintes profilok, csatlakozók közti egyszerű kapcsolódás lehetővé teszi, hogy percek alatt állítsa össze a megvásárolt szerkezetét.

T3 AFFINITY BY T3 SYSTEMS -

16

Affinity brochure HU  
Affinity brochure HU  
Advertisement