Page 1

Benedenweg 123 Sint Pancras

Smaakvol gerenoveerde boerderijwoning op riant perceel.


Benedenweg 123 Sint Pancras Een charmante en tot in de puntjes afgewerkte vrijstaande woning gelegen in de leukste straat van het dorp.

Vraagprijs Soort woonhuis Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Inhoud Aantal Kamers Bouwperiode/-jaar

02

k.k. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 530 m2 150 m2 550 m3 7 1979

Deze vrijstaande en smaakvol gerenoveerde boerderijwoning in landelijke stijl is in 2009 door de huidige eigenaren drastisch verbouwd tot een knusse woning die van alle gemakken is voorzien: een sfeervolle woonkamer met open haard, ruime woonkeuken, gemakkelijk te bereiken praktijkruimte met eigen ingang en 5 slaapkamers. Met een fantastische buitenruimte voorzien van riante parkeergelegenheid en 2 schuren in de achtertuin.


03


Begane grond Via de entree met toiletruimte (v.v. zwevend toilet), meterkast, garderobe en alarminstallatie bereikt u de lichte woonkamer aan de straatzijde met open haard en mooi balkenplafond. Alle wanden in deze woning zijn keurig afgewerkt met houten bekleding, wat een warme uitstraling geeft. Let ook op de paneeldeuren met deurbeslag in stijl.

04


De woonkamer loopt over in de eethoek met direct daaraan grenzend de open woonkeuken aan de tuinzijde. Zowel via de keuken als via de voorzijde bereikt u de aparte praktijkruimte. Daarachter is de bijkeuken gesitueerd voorzien van wasmachine/droger aansluiting en de mogelijkheid tot plaatsing van meer apparatuur als een extra koelkast.

Werkelijk de gehele woning en buitenruimte is gerenoveerd met een fantastisch resultaat.

05


Een riante woonkeuken (handgemaakt) voorzien van diverse gemakken. Deze maatkeuken in landelijke stijl beschikt over een franse gas en elektrische oven (merk Lacanche), 6 pits gasfornuis met warmhoudplaat, vaatwasmachine (merk Miele), koelkast, vriezer met 3 laden (merk Siemens) en afzuiginstallatie in de op maat gemaakte koof. Verder een prima afwerking met een hardstenen aanrechtblad en dito spoelunit.

06


1e verdieping Aan de ruime overloop grenzen een viertal slaapkamers en een badkamer. De royale masterbedroom beschikt over een flinke vaste kastruimte.

07


08


Badkamer De badkamer is volledig betegeld, in dezelfde stijl uitgevoerd als de toiletruimte op de begane grond en voorzien van een inloopdouche met extra grote douchekop, wastafel, zwevend toilet en designradiator. Het raam geeft een mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie.

09


2e verdieping Deze verdieping herbergt een voorzolder en nog een ruime 5e slaapkamer. Achter de knieschotten in beide vertrekken vindt u voldoende opbergmogelijkheden. In een aparte ruimte treft u de c.v. ketelinstallatie (bouwjaar 2008) aan.

10


Buiten Via de schuifdeuren in de woonkamer betreedt u de keurig aangelegde en geheel van bestrating voorziene tuin (14 x14m. (ook te bereiken via de poort in de zijtuin), gelegen op het Zuidoosten. Hier kunt u op diverse plekken heerlijk van de zon genieten! De grote schuur beschikt over elektra en een vliering en kan bijv. gebruikt worden als klus- en opslagruimte. De 2e schuur is gedeeltelijk ge誰soleerd en deze ruimte kan uitstekend dienen als werk/praktijkruimte. Onder de overkapping kunt u heerlijk beschut zitten.

11


Omgeving Alle voordelen van wonen in een dorp met een gunstige ligging t.o.v. voorzieningen. Dagelijkse boodschappen doet u in het dorp. Op 15 fietsminuten van het centrum van Alkmaar en dichtbij de randweg richting o.a. Haarlem, Schagen en Den Helder.

Ideale ligging met veel ruimte en parkeergelegenheid.

12


13


14


15


Kenmerken Bouw

Buitenruimte

Soort woonhuis: Eengezinswoning, Vrijstaande woning Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: 1979 Soort dak: Zadeldak bedekt met pannen

Ligging: Aan rustige weg, In woonwijk Tuin: Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Achtertuin: 196 m2 (14m diep en 14m breed) Ligging tuin: Gelegen op het zuidoosten bereikbaar via achterom

Kadastrale gegevens

Oppervlakte en inhoud

Volle eigendom, gemeente SINT PANCRAS, sectie A, nummer 4226 , perceeloppervlakte: 530 m2

Wonen(= woonoppervlakte): 150m2 Gebouwgebonden buitenruimte: 7m2 Externe bergruimte: 20m2 Perceeloppervlakte: 530m2 Inhoud: 550m3

Energie Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Verwarming: C.V.-ketel, Openhaard, Vloerverwarming gedeeltelijk Warm water: C.V.-ketel C.V.-ketel: awb thermomster 3 hr uit 2007, Eigendom

Indeling Aantal kamers: 7 Voorzieningen: Alarminstallatie, TV kabel, Rookkanaal, Dakraam

Aanvaarding Bergruimte

Aanvaarding: In overleg

Schuur/berging: Vrijstaand hout Voorzieningen: Voorzien van elektra, Met vliering Isolatie: Geen isolatie

Bijzonderheden

Garage Soort garage: Parkeerplaats voor 4 auto's

Parkeergelegenheid Soort parkeergelegenheid: Openbaar parkeren

16

Er zijn geen bijzonderheden gemeld.


Zakenlijst Er is op dit moment geen zakenlijst opgesteld.

17


Algemene informatie Woning bezichtigen

Een bod uitbrengen

Om u een zo goed mogelijk beeld van de woning te geven, vinden wij het belangrijk dat de verkoper de bezichtiging zelf begeleidt. Niemand kent de woning en de buurt immers beter. Daarom vragen wij de verkoper contact met u op te nemen om een afspraak te maken.

U kunt uw bod telefonisch 088 200 2000 (lokaal tarief) of via het biedingsformulier op www.makelaarsland.nl (button ‘Doe een bod’ bij de woningpresentatie) uitbrengen.

Het kan voorkomen dat de verkoper geen mogelijkheden heeft om zelf actief te zijn bij de verkoop en daarom de bezichtigingen uitbesteedt aan een ‘Verkoopcoach’. In dat geval neemt de Verkoopcoach contact met u op. Omdat de verkoper en de Verkoopcoach niet gebonden zijn aan kantoortijden kunnen bezichtigingen ook vaak ‘s avonds of in het weekend plaatsvinden. Een Verkoopcoach is gespecialiseerd in de presentatie, styling en inrichting van woningen en de verzorging van bezichtigingen. Een Verkoopcoach is geen makelaar, taxateur of andere adviseur op het gebied van de makelaardij. Een Verkoopcoach kan en mag zich daarom niet uitlaten over juridische- en bouwkundige aspecten, biedingen, onderhandelingen en/of de waarde van een woning. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie en/of toezeggingen van een Verkoopcoach welke hiermee in strijd zijn.

Één van onze vastgoedspecialisten neemt uw bieding in behandeling en zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u en de verkoper opnemen om nader te overleggen. Een door u uitgebracht bod wordt vertrouwelijk behandeld en alleen aan de verkoper kenbaar gemaakt. De verkoper kan uw voorstel accepteren, een tegenvoorstel uitbrengen of uw voorstel afwijzen.

Uw huidige woning verkopen? Makelaarsland is een innovatieve organisatie die een doorbraak binnen de makelaardij heeft bewerkstelligd. Dankzij onze unieke formule ontvangt u NVM expertise tegen een vast en laag all-in tarief. Bel voor een vrijblijvend informatiegesprek 088 200 2000 (lokaal tarief). De specialisten van Makelaarsland staan voor u klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. En natuurlijk ook per email: info@makelaarsland.nl.

Overige documentatie Er kan overige documentatie beschikbaar zijn. Deze informatie is apart te downloaden. Ga naar www.makelaarsland.nl en klik bij de woning op tabblad ‘Kenmerken’.

Bijzondere bepalingen Ouderdomclausule De woning is ouder dan 15 jaar. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan bij nieuwe of nieuwere woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat hij niet in voor de kwaliteit van vloeren, dak, gevels, fundering, installaties, leidingen, riolering en aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Hij verzwijgt echter niet moedwillig gebreken aan bovenstaande zaken.

18

Asbest In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/ materialen aanwezig zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.


Verkoopinformatie Koopakte

Energielabel

Na overeenstemming zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Voor woningen in Amsterdam zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Koninklijke NotariĂŤle Beroepsorganisatie. In deze koopakte zullen onder andere de onderstaande bijzonderheden worden opgenomen.

Tenzij anders afgesproken, zal verkoper bij de notariĂŤle eigendomsoverdracht aan koper een energielabel overhandigen. Van het voorgaande kan door verkoper worden afgeweken indien op grond van het besluit energieprestatie gebouwen een dergelijk label of certificaat niet noodzakelijk is (bijvoorbeeld in geval het verkochte is aangewezen als monument als bedoeld in de Monumentenwet 1988 of in een provinciale of gemeentelijke monumentenverordening of als het vrijstaande gebouwen betreft met een gebruiksoppervlakte van minder dan 50 m2). Voor meer informatie www.energielabel.nl.

Ontbindende voorwaarde financiering Ten behoeve van een eventueel opgenomen voorbehoud voor het verkrijgen van financiering hanteert Makelaarsland een termijn van 6 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) waarbinnen op grond van deze voorwaarde ontbonden kan worden.

Waarborgsom / bankgarantie De koopovereenkomst vereist van de koper altijd een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom. De koper krijgt hiertoe 6 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) om dit te regelen.

Erfdienstbaarheden Indien er op de woning of het perceel erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen rusten, gaan ze over op de koper en worden ze als bijlage behorend bij de koopakte, meestal in de vorm van het eigendomsbewijs, ter beschikking gesteld.

Uitnodiging

De verkoper heeft een meldingsplicht. De koper mag daarom verwachten dat de informatie die door de verkoper wordt verstrekt, correct is. Er moet altijd melding worden gemaakt van eventuele gebreken en bijzondere omstandigheden.

Alle door Makelaarsland en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod. Verkoper stelt uitdrukkelijk, dat een verkoop niet eerder totstandkomt, dan nadat niet alleen over hoofdzaken ( object en prijs), maar ook over details (zoals datum van aanvaarding, roerende zaken, ontbindende voorwaarden etc.) overeenstemming is bereikt.

Onderzoeksplicht

Voorbehouden

Meldingsplicht verkoper

De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht. Dit betekent dat de koper zelf onderzoek dient te verrichten naar de diverse zaken die van belang zijn bij het nemen van de juiste koopbeslissing. Wij noemen: de bouwtechnische staat van de woning, eventuele rechten en plichten die op de woning (of perceel) rusten (ook wel erfdienstbaarheden of kwalitatieve rechten/ plichten genoemd) en milieufactoren, omgevingsfactoren, (toekomstige) bestemmingsplannen enzovoorts. Gezien de complexe materie, met name waar het uw onderzoeksplicht betreft, raden wij u aan een eigen NVM-makelaar in te schakelen en hem mee te nemen naar de bezichtiging(en).

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopbrochure, wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De eventueel in de brochure opgenomen tekeningen geven vaak de standaardsituatie van de woning weer. Het kan echter voorkomen dat de eigenaar wijzigingen heeft aangebracht, zodat maten en indelingen niet meer overeenstemmen met de werkelijke situatie. Door Makelaarsland wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behalve waar de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak geeft op uitkering.

19


T. 088 200 2000 E. info@makelaarsland.nl I. www.makelaarsland.nl

Woningbrochure Benedenweg 123 Sint Pancras  
Woningbrochure Benedenweg 123 Sint Pancras  

professionele full colour woningbrochure Verkoopcoach

Advertisement