Page 1

Pottenbakkerstraat 43 Alkmaar

Verrassende hoekwoning met ideale ligging!


Pottenbakkerstraat 43 Alkmaar Op heerlijk vrije hoek gelegen starters hoekwoning met diepe achtertuin en eigen oprit.

Vraagprijs Soort woonhuis Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Inhoud Aantal Kamers Bouwperiode/-jaar

02

â‚Ź 182.500 k.k. Eengezinswoning, Eindwoning 143 m2 117 m2 330 m3 4 1981

Ideaal gelegen in de kindvriendelijke wijk 't Rak Zuid bieden wij u deze leuke woning aan. Groot pluspunt is de centrale ligging direct aan de Ring Alkmaar met uitvalswegen naar Heerhugowaard/Bergen/Schagen en de A9 richting Haarlem/Amsterdam. Alle voorzieningen als basisscholen, winkelcentra ("Muiderwaard" en "de Mare"), stadshart en park ("Rekerhout) zijn nabij gelegen. Parkeren doet u op eigen oprit of in een van de parkeerhavens in de straat.


Begane grond Via de entree met meterkast, garderobe en geheel vernieuwde toiletruimte (v.v. zwevend toilet en fontein, in dezelfde stijl als de badkamer) bereikt u de tuingerichte woonkamer voorzien van een massief houten vloer.

03


De grote raampartijen aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval. De keuken met industriĂŤle uitstraling beschikt over een los 5 pits gasfornuis met elektrische oven (Zanussi). Aan de voorzijde heeft u de luxe van een bijkeuken met provisieruimte en wasmachine aansluiting.

04


1e verdieping Deze verdieping herbergt 2 ruime slaapkamers en de vernieuwde ĂŠn uitgebouwde badkamer. Extra mogelijkheid om de slaapkamer aan de achterzijde nog ruimer te maken, is het plaatsen van een dakkapel. Indien gewenst zou deze ruimte ook gesplitst kunnen worden tot 2 slaapkamers.

05


Badkamer De hagelnieuwe badkamer is volledig uitgevoerd in een moderne kleurstelling met een witte en grijze tegel en beschikt over douche, wastafelmeubel met houtprint, ligbad en zwevend toilet (met scheidingswanden) en inbouwverlichting.

06


Op de ruime zolderverdieping met gedeeltelijk afgetimmerde CV-ketelopstelling (Nefit Ecomline HR, bouwjaar 2001) kunt u met gemak een 3e slaapkamer realiseren. Onder het schuine dakvlak creĂŤert u gemakkelijk extra opbergruimte.

07


Buiten Vanwege de vrije ligging op de hoek komt de zon gemakkelijk in uw onderhoudsvriendelijke en diepe achtertuin met achterom (NW gelegen): in de loop van de ochtend zit u al heerlijk op uw terras! Omgeving Supermarkt en winkelcentra vindt u op loopafstand. Toch liever naar de stad? U bent met 10 fietsminuten in het levendige stadshart. Ook het pittoreske Bergen met haar gezellige terrassen en winkels is zeer goed bereikbaar. De woning grenst bijna direct aan park "Rekerhout" met recreatievelden, speeltuinen en tennisbanen. Basisscholen en Christelijke Scholengemeenschap Jan Arentsz bevinden zich op loopafstand

08


09


Plattegronden Begane grond


Plattegronden 1e en 2e verdieping

11


Kenmerken Bouw

Buitenruimte

Soort woonhuis: Eengezinswoning, Eindwoning Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: 1981 Soort dak: Lessenaarsdak bedekt met pannen, bitumineuze dakbedekking

Ligging: In woonwijk Tuin: Achtertuin, Voortuin Achtertuin: 50 m2 (9m diep en 5,5m breed) Ligging tuin: Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Kadastrale gegevens

Oppervlakte en inhoud

Erfpachtsrecht, gemeente Alkmaar, sectie K, nummer 3532 , perceeloppervlakte: 143 m2

Wonen(= woonoppervlakte): 117m2 Perceeloppervlakte: 143m2 Inhoud: 330m3

Energie Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming: C.V.-ketel Warm water: C.V.-ketel C.V.-ketel: Combiketel (Nefit Ecomline HR) uit 2001, Eigendom

Indeling Aantal kamers: 4 Voorzieningen: Mechanische ventilatie, TV kabel, Dakraam

Aanvaarding Parkeergelegenheid

Aanvaarding: Direct

Soort parkeergelegenheid: Openbaar parkeren

Bijzonderheden Geen bijzonderheden gemeld

12


Zakenlijst Blijft achter Losse potten/planten Gordijnrails Gordijnen woonkamer Gordijnen overig Vloerbedekking/Linoleum Parket (Klok)thermostaat Fornuis Koelkast (combi)Magnetron Vaatwasser Dimmers Losse kasten Wastafelaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires

Gaat mee

Ter overname

x x x x x x x x x x x x x x x x

13


Algemene informatie Woning bezichtigen

Een bod uitbrengen

Om u een zo goed mogelijk beeld van de woning te geven, vinden wij het belangrijk dat de verkoper de bezichtiging zelf begeleidt. Niemand kent de woning en de buurt immers beter. Daarom vragen wij de verkoper contact met u op te nemen om een afspraak te maken.

U kunt uw bod telefonisch 088 200 2000 (lokaal tarief) of via het biedingsformulier op www.makelaarsland.nl (button ‘Doe een bod’ bij de woningpresentatie) uitbrengen.

Het kan voorkomen dat de verkoper geen mogelijkheden heeft om zelf actief te zijn bij de verkoop en daarom de bezichtigingen uitbesteedt aan een ‘Verkoopcoach’. In dat geval neemt de Verkoopcoach contact met u op. Omdat de verkoper en de Verkoopcoach niet gebonden zijn aan kantoortijden kunnen bezichtigingen ook vaak ‘s avonds of in het weekend plaatsvinden. Een Verkoopcoach is gespecialiseerd in de presentatie, styling en inrichting van woningen en de verzorging van bezichtigingen. Een Verkoopcoach is geen makelaar, taxateur of andere adviseur op het gebied van de makelaardij. Een Verkoopcoach kan en mag zich daarom niet uitlaten over juridische- en bouwkundige aspecten, biedingen, onderhandelingen en/of de waarde van een woning. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie en/of toezeggingen van een Verkoopcoach welke hiermee in strijd zijn.

Één van onze vastgoedspecialisten neemt uw bieding in behandeling en zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u en de verkoper opnemen om nader te overleggen. Een door u uitgebracht bod wordt vertrouwelijk behandeld en alleen aan de verkoper kenbaar gemaakt. De verkoper kan uw voorstel accepteren, een tegenvoorstel uitbrengen of uw voorstel afwijzen.

Uw huidige woning verkopen? Makelaarsland is een innovatieve organisatie die een doorbraak binnen de makelaardij heeft bewerkstelligd. Dankzij onze unieke formule ontvangt u NVM expertise tegen een vast en laag all-in tarief. Bel voor een vrijblijvend informatiegesprek 088 200 2000 (lokaal tarief). De specialisten van Makelaarsland staan voor u klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. En natuurlijk ook per email: info@makelaarsland.nl.

Overige documentatie Tip! Bent u zich aan het oriënteren op de hypotheekmarkt? In samenwerking met AEGON Bank bieden wij u een vrijblijvend hypotheekadvies. Bij het aanvragen kunt u aangeven een telefonisch adviesgesprek en gratis hypotheekofferte te willen ontvangen.

Er kan overige documentatie beschikbaar zijn. Deze informatie is apart te downloaden. Ga naar www.makelaarsland.nl en klik bij de woning op tabblad ‘Kenmerken’.

Bijzondere bepalingen Ouderdomclausule De woning is ouder dan 15 jaar. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, lager liggen dan bij nieuwe of nieuwere woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat hij niet in voor de kwaliteit van vloeren, dak, gevels, fundering, installaties, leidingen, riolering en aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Hij verzwijgt echter niet moedwillig gebreken aan bovenstaande zaken.

14

Asbest In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/ materialen aanwezig zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.


Verkoopinformatie Koopakte

Energielabel

Na overeenstemming zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Voor woningen in Amsterdam zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Koninklijke NotariĂŤle Beroepsorganisatie. In deze koopakte zullen onder andere de onderstaande bijzonderheden worden opgenomen.

Tenzij anders afgesproken, zal verkoper bij de notariĂŤle eigendomsoverdracht aan koper een energielabel overhandigen. Van het voorgaande kan door verkoper worden afgeweken indien op grond van het besluit energieprestatie gebouwen een dergelijk label of certificaat niet noodzakelijk is (bijvoorbeeld in geval het verkochte is aangewezen als monument als bedoeld in de Monumentenwet 1988 of in een provinciale of gemeentelijke monumentenverordening of als het vrijstaande gebouwen betreft met een gebruiksoppervlakte van minder dan 50 m2). Voor meer informatie www.energielabel.nl.

Ontbindende voorwaarde financiering Ten behoeve van een eventueel opgenomen voorbehoud voor het verkrijgen van financiering hanteert Makelaarsland een termijn van 5 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) waarbinnen op grond van deze voorwaarde ontbonden kan worden.

Waarborgsom / bankgarantie De koopovereenkomst vereist van de koper altijd een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom. De koper krijgt hiertoe 6 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) om dit te regelen.

Erfdienstbaarheden Indien er op de woning of het perceel erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen rusten, gaan ze over op de koper en worden ze als bijlage behorend bij de koopakte, meestal in de vorm van het eigendomsbewijs, ter beschikking gesteld.

Uitnodiging

De verkoper heeft een meldingsplicht. De koper mag daarom verwachten dat de informatie die door de verkoper wordt verstrekt, correct is. Er moet altijd melding worden gemaakt van eventuele gebreken en bijzondere omstandigheden.

Alle door Makelaarsland en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod. Verkoper stelt uitdrukkelijk, dat een verkoop niet eerder totstandkomt, dan nadat niet alleen over hoofdzaken ( object en prijs), maar ook over details (zoals datum van aanvaarding, roerende zaken, ontbindende voorwaarden etc.) overeenstemming is bereikt.

Onderzoeksplicht

Voorbehouden

Meldingsplicht verkoper

De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht. Dit betekent dat de koper zelf onderzoek dient te verrichten naar de diverse zaken die van belang zijn bij het nemen van de juiste koopbeslissing. Wij noemen: de bouwtechnische staat van de woning, eventuele rechten en plichten die op de woning (of perceel) rusten (ook wel erfdienstbaarheden of kwalitatieve rechten/ plichten genoemd) en milieufactoren, omgevingsfactoren, (toekomstige) bestemmingsplannen enzovoorts. Gezien de complexe materie, met name waar het uw onderzoeksplicht betreft, raden wij u aan een eigen NVM-makelaar in te schakelen en hem mee te nemen naar de bezichtiging(en).

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopbrochure, wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De eventueel in de brochure opgenomen tekeningen geven vaak de standaardsituatie van de woning weer. Het kan echter voorkomen dat de eigenaar wijzigingen heeft aangebracht, zodat maten en indelingen niet meer overeenstemmen met de werkelijke situatie. Door Makelaarsland wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behalve waar de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak geeft op uitkering.

15


T. 088 200 2000 E. info@makelaarsland.nl I. www.makelaarsland.nl

Woningbrochure Pottenbakkerstraat 43 Alkmaar  
Woningbrochure Pottenbakkerstraat 43 Alkmaar  

Professionele full colour woningbrochure Verkoopcoach

Advertisement