Page 1

I.Kooistratuin 11 Heerhugowaard

Moderne starterswoning met diepe tuin in geliefde wijk.


I. Kooistratuin 11 Heerhugowaard In de kindvriendelijke en ruim opgezette wijk "Huygenhoek" ligt deze moderne en lichte middenwoning.

Vraagprijs Soort woonhuis Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Inhoud Aantal Kamers Bouwperiode/-jaar

02

â‚Ź 175.000 k.k. Eengezinswoning, Tussenwoning 124 m2 75 m2 240 m3 4 1999

Rustig gelegen met een VRIJ UITZICHT zowel aan de voor- als de achterzijde en ruime PARKEERGELEGENHEID in de directe omgeving. Een prima ligging nabij scholen, uitvalswegen, openbaar vervoer en de supermarkt om de hoek. In de huidige staat is het een heerlijke woning, maar het biedt ook een uitstekende basis om eenvoudig ver-, aan- en op te bouwen.


Begane grond Indeling: Via de entree met trapopgang/meterkast, toilet met fonteintje komt u uit in de heerlijk lichte tuingeoriĂŤnteerde woonkamer met half open keuken, afgewerkt met een massief houten vloer en brede schuifpui.

03


De half open keuken heeft veel lichtinval door de grote raampartij en is voorzien van keukenblok met afzuigkap en keramische kookplaat. Deze ruimte biedt alle mogelijkheden om een luxe keuken te creĂŤren.

04


1e verdieping Overloop v.v. lichtkoepel, 3 ruime slaapkamers (resp. 5,8 en 13m2) en nette badkamer v.v. wastafel, douche en 2e toilet. Zeer recentelijk (2011) is de gehele bovenverdieping opnieuw afgewerkt met een lichte laminaatvloer, spachtelputz wanden en zijn de kozijnen opnieuw gelakt.

05


06


07


Buiten Via de schuifpui in de woonkamer bereikt u de diepe onderhoudsvriendelijke achtertuin (13,5 x 4,8 m.), opnieuw aangelegd in 2008. Achterin de tuin is een houten berging gesitueerd v.v. elektra.

Zonnige tuin op het Noordwesten met achterom en berging.

08


09


10


11


Kenmerken Bouw

Buitenruimte

Soort woonhuis: Eengezinswoning, Tussenwoning Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: 1999 Soort dak: Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Ligging: Aan rustige weg, In woonwijk Tuin: Achtertuin, Voortuin Achtertuin: 65 m2 (13,5m diep en 4,8m breed) Ligging tuin: Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Kadastrale gegevens

Oppervlakte en inhoud

Volle eigendom, gemeente HEERHUGOWAARD, sectie P, nummer 5726 , perceeloppervlakte: 124 m2

Wonen(= woonoppervlakte): 75m2 Externe bergruimte: 6m2 Perceeloppervlakte: 124m2 Inhoud: 240m3

Energie Isolatie: Volledig ge誰soleerd Verwarming: Stadsverwarming Warm water: Centrale Voorziening

Bergruimte

12

Indeling Aantal kamers: 4 Voorzieningen: Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui

Schuur/berging: Vrijstaand hout Voorzieningen: Voorzien van elektra Isolatie: Geen isolatie

Aanvaarding

Parkeergelegenheid

Bijzonderheden

Soort parkeergelegenheid: Openbaar parkeren

Geen bijzonderheden gemeld

Aanvaarding: In overleg


Zakenlijst Blijft achter Losse potten/planten Buitenverlichting Vlaggenmast/vlaggenstokhouder Gordijnrails Gordijnen woonkamer Gordijnen overig Vitrages woonkamer Vitrages overig Vloerbedekking/Linoleum Laminaat (Klok)thermostaat Kookplaat Losse kasten

x x x x x x x x x x x

Wastafelaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires

x x x

Gaat mee

Ter overname

x

x

13


Algemene informatie Woning bezichtigen

Een bod uitbrengen

Om u een zo goed mogelijk beeld van de woning te geven, vinden wij het belangrijk dat de verkoper de bezichtiging zelf begeleidt. Niemand kent de woning en de buurt immers beter. Daarom vragen wij de verkoper contact met u op te nemen om een afspraak te maken.

U kunt uw bod telefonisch 088 200 2000 (lokaal tarief) of via het biedingsformulier op www.makelaarsland.nl (button ‘Doe een bod’ bij de woningpresentatie) uitbrengen.

Het kan voorkomen dat de verkoper geen mogelijkheden heeft om zelf actief te zijn bij de verkoop en daarom de bezichtigingen uitbesteedt aan een ‘Verkoopcoach’. In dat geval neemt de Verkoopcoach contact met u op. Omdat de verkoper en de Verkoopcoach niet gebonden zijn aan kantoortijden kunnen bezichtigingen ook vaak ‘s avonds of in het weekend plaatsvinden. Een Verkoopcoach is gespecialiseerd in de presentatie, styling en inrichting van woningen en de verzorging van bezichtigingen. Een Verkoopcoach is geen makelaar, taxateur of andere adviseur op het gebied van de makelaardij. Een Verkoopcoach kan en mag zich daarom niet uitlaten over juridische- en bouwkundige aspecten, biedingen, onderhandelingen en/of de waarde van een woning. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie en/of toezeggingen van een Verkoopcoach welke hiermee in strijd zijn.

Één van onze vastgoedspecialisten neemt uw bieding in behandeling en zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u en de verkoper opnemen om nader te overleggen. Een door u uitgebracht bod wordt vertrouwelijk behandeld en alleen aan de verkoper kenbaar gemaakt. De verkoper kan uw voorstel accepteren, een tegenvoorstel uitbrengen of uw voorstel afwijzen.

Uw huidige woning verkopen? Makelaarsland is een innovatieve organisatie die een doorbraak binnen de makelaardij heeft bewerkstelligd. Dankzij onze unieke formule ontvangt u NVM expertise tegen een vast en laag all-in tarief. Bel voor een vrijblijvend informatiegesprek 088 200 2000 (lokaal tarief). De specialisten van Makelaarsland staan voor u klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. En natuurlijk ook per email: info@makelaarsland.nl.

Overige documentatie Tip! Bent u zich aan het oriënteren op de hypotheekmarkt? In samenwerking met AEGON Bank bieden wij u een vrijblijvend hypotheekadvies. Bij het aanvragen kunt u aangeven een telefonisch adviesgesprek en gratis hypotheekofferte te willen ontvangen.

14

Er kan overige documentatie beschikbaar zijn. Deze informatie is apart te downloaden. Ga naar www.makelaarsland.nl en klik bij de woning op tabblad ‘Kenmerken’.


Verkoopinformatie Koopakte

Energielabel

Na overeenstemming zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Voor woningen in Amsterdam zullen afspraken worden vastgelegd in een koopakte conform het model van de Koninklijke NotariĂŤle Beroepsorganisatie. In deze koopakte zullen onder andere de onderstaande bijzonderheden worden opgenomen.

Tenzij anders afgesproken, zal verkoper bij de notariĂŤle eigendomsoverdracht aan koper een energielabel overhandigen. Van het voorgaande kan door verkoper worden afgeweken indien op grond van het besluit energieprestatie gebouwen een dergelijk label of certificaat niet noodzakelijk is (bijvoorbeeld in geval het verkochte is aangewezen als monument als bedoeld in de Monumentenwet 1988 of in een provinciale of gemeentelijke monumentenverordening of als het vrijstaande gebouwen betreft met een gebruiksoppervlakte van minder dan 50 m2). Voor meer informatie www.energielabel.nl.

Ontbindende voorwaarde financiering Ten behoeve van een eventueel opgenomen voorbehoud voor het verkrijgen van financiering hanteert Makelaarsland een termijn van 5 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) waarbinnen op grond van deze voorwaarde ontbonden kan worden.

Waarborgsom / bankgarantie De koopovereenkomst vereist van de koper altijd een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom. De koper krijgt hiertoe 6 weken (te rekenen vanaf het moment van bereiken van overeenstemming) om dit te regelen.

Erfdienstbaarheden Indien er op de woning of het perceel erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen rusten, gaan ze over op de koper en worden ze als bijlage behorend bij de koopakte, meestal in de vorm van het eigendomsbewijs, ter beschikking gesteld.

Uitnodiging

De verkoper heeft een meldingsplicht. De koper mag daarom verwachten dat de informatie die door de verkoper wordt verstrekt, correct is. Er moet altijd melding worden gemaakt van eventuele gebreken en bijzondere omstandigheden.

Alle door Makelaarsland en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod. Verkoper stelt uitdrukkelijk, dat een verkoop niet eerder totstandkomt, dan nadat niet alleen over hoofdzaken ( object en prijs), maar ook over details (zoals datum van aanvaarding, roerende zaken, ontbindende voorwaarden etc.) overeenstemming is bereikt.

Onderzoeksplicht

Voorbehouden

Meldingsplicht verkoper

De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht. Dit betekent dat de koper zelf onderzoek dient te verrichten naar de diverse zaken die van belang zijn bij het nemen van de juiste koopbeslissing. Wij noemen: de bouwtechnische staat van de woning, eventuele rechten en plichten die op de woning (of perceel) rusten (ook wel erfdienstbaarheden of kwalitatieve rechten/ plichten genoemd) en milieufactoren, omgevingsfactoren, (toekomstige) bestemmingsplannen enzovoorts. Gezien de complexe materie, met name waar het uw onderzoeksplicht betreft, raden wij u aan een eigen NVM-makelaar in te schakelen en hem mee te nemen naar de bezichtiging(en).

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopbrochure, wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De eventueel in de brochure opgenomen tekeningen geven vaak de standaardsituatie van de woning weer. Het kan echter voorkomen dat de eigenaar wijzigingen heeft aangebracht, zodat maten en indelingen niet meer overeenstemmen met de werkelijke situatie. Door Makelaarsland wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behalve waar de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak geeft op uitkering.

15


T. 088 200 2000 E. info@makelaarsland.nl I. www.makelaarsland.nl

Woningbrochure Ietje Kooistratuin 11 Heerhugowaard  

Professionele full colour woningbrochure Verkoopcoach

Woningbrochure Ietje Kooistratuin 11 Heerhugowaard  

Professionele full colour woningbrochure Verkoopcoach

Advertisement