Page 1

Priser 2013


Små og store øyeblikk...... Hei! Jeg heter Stig Emil og holder til i et hyggelig og lite fotostudio i Drammen. Hovudfokuset mitt er på nyfødt-, baby- og barnefoto. Jeg tilbyr også portretter for voksne og gravidfoto. Det som er spennende med foto er at man kan fryse et øyeblikk. Stoppe tiden. Det er disse små og store øyeblikkene som gjør jobben som fotograf spennende. Tiden går alt for fort. Det er viktig å dokumentere/ forevige den med noe som flere generasjoner fremover har glede av; fotografiet! Fotografering inne eller ute, det bestemmer du! Velkommen til fotografering!

Stig Emil Sandland


Nyfødt

Disse nye verdensborgerne passer det best å fotografere i løpet av de to første ukene etter at de er født. Gjerne de første 5-10 dagene. De er veldig søvnige de første 10 dagene noe som betyr at vi kan flytte på de uten at de våkner. Etter 10 dager begynner det å bli vanskeligere å gjøre sovebilder. Hvis du har mulighet, kontakt meg når du vet termindatoen, så jeg kan legge denne inn i min kalender. Siden nyfødte sjelden kommer på termindatoen, setter jeg av noen datoer i nærheten av termindatoen, slik at jeg kan prioritere deg.


Baby

Mye skjer i alderen 2-3 uker frem til barna er to år. Man går fra å kun ligge på ryggen, til å rulle seg rundt, løfte seg opp, krabbe og begynne å gå. Det er viktig for meg at vi får frem de ekte blikkene og uttrykkene. I denne perioden skjer det mye, utviklingen fra de er 6 måneder til de er 1 år er stor. Babyer er på forskjellige stadier i sin utvikling, dette gjør også at vi må tilpasse fotograferingen etter dette. Det ingenting som slår uttrykket i klare babyøyne.


Barn

Det å jobbe med barn er krevende. Det er viktig at vi tar bilder i barnets tempo. Barn har også forskjellige personlighetstyper. Noen barn trenger lengre tid enn andre for å bli trygge, andre er trygge fra det sekundet de kom inn i studio. Det er viktig at vi bruker den tiden som skal til for at barnet kan bli trygg. Det er da vi får de ekte blikkene. De ekte smilene. Inne eller ute, du bestemmer! Inne i studio kan vi få klassike, rene bilder, mens ute får man ofte mer action. Ved fotografering ute, bruker jeg lekeplasser og parker i Drammensområdet som utgangspunkt. For meg er det viktig rå få frem personligheten til barna, det ekte blikket det ekte smilet.


Gravid

Det å være gravid er en helt magisk prosess. Mye forventning, og en spesiell kontakt mellom mor og barn. Tenk for et mirakel det er når et lite hjerte slår inne i mors mage! En gravid kvinne har en helt naturlig vakkerhet og lykke ved seg som er verdt å forevige. Gravidfoto gjøres først og fremst i studio, hvor vi har ulike bakgrunner og lyssettinger. Ta gjerne kontakt for mer informasjon. Gravidfoto gjøres av Stig Emil sin kone; Therese.


Portrett

Jeg tar ogs책 portretter av konfirmanter, unge og voksne. Vi har mange muligheter, inne eller ute, og med mange forskjellige lysoppsett.


Fotografering:

990,-

Nyfødt, baby, barn, gravid, familie, portrett. Gjelder kun fotografering.


3 digitale bilder: 6 digitale bilder: 9 digitale bilder:

2400,3300,4200,-

12 digitale bilder:

4900,-

3 digitale bilder i høy oppløsning.

6 digitale bilder i høy oppløsning. Visning på webgalleri. Levering og lagring (backup) på passordbeskyttet nettside.

9 digitale bilder i høy oppløsning. Visning på webgalleri. Levering og lagring (backup) på passordbeskyttet nettside. I tilegg får du alle bildene i 10 x 15 mm trykk på høykvalitets fotopapir.

12 digitale bilder i høy oppløsning. Visning på webgalleri. Levering og lagring (backup) på passordbeskyttet nettside. I tilegg får du alle bildene i 10 x 15 mm trykk på høykvalitets fotopapir.


Kontakt www.stigemil.no post@stigemil.no

Priser2013 v1 4