Page 90

Trimmers & bosmaaiers STIGA trimmers en bosmaaiers zijn het ideale gereedschap voor het maaien van hoog gras en onkruid en het afwerken van de kanten van het gazon. Deze ergonomische en evenwichtige machines bieden maximaal comfort en veel vermogen, zodat u in een aangename houding en op een efficiĂŤnte manier kunt werken.

ACCU Batterijaangedreven trimmers en bosmaaiers van STIGA zijn gemaakt voor wie een milieuvriendelijke machine wilt, zonder brandstof of snoer, met genoeg kracht voor de klus. Het assortiment omvat modellen met verschillende batterijen, zodat u het ideale toestel vindt voor uw tuin. Bovendien geniet u van beperkt onderhoud, weinig lawaai en minder trillingen. De STIGA accutrimmers en -bosmaaiers vindt u bij de batterijsystemen op pagina 96, 99, 102 en 106.

BENZINE Voor veeleisende klussen, zoals het verwijderen van dichte begroeiing en afwerken van grote groenoppervlakken die met een gewone grasmaaier moeilijk bereikbaar zijn, is een krachtige machine nodig. Bij STIGA heeft u de keuze tussen modellen met verschillende motoren en ergonomische uitrusting om aan uw behoeften te voldoen.

90

Handgedragen tuinmachines

Profile for STIGA

STIGA Catalogus 2019 NL  

STIGA Catalogus 2019 NL