Page 73

Handgedragen tuinmachines

Voor trimmen, zagen, snoeien en grondbewerking STIGA handgedragen tuinmachines zijn ontworpen voor gemakkelijk tuinonderhoud en om veeleisende klussen in de tuin op een comfortabele manier tot een goed einde te brengen. Houd uw tuin in vorm in minder tijd en met minder inspanning.

Een STIGA handgedragen tuinmachine

HEGGENSCHAREN

STIGA heggenscharen zijn ontworpen voor thuisgebruik en bieden een precies resultaat en ergonomie dankzij de dubbelzijdige messen en de draaibare handgreep.

TRIMMERS & BOSMAAIERS Ongeacht of u dichte begroeiing met hoog gras en onkruid moet maaien, of gewoon de kanten van het gazon netjes wilt bijhouden, vindt u bij STIGA zeker een bosmaaier of trimmer die aan uw eisen voldoet.

MULTITOOLS

MOTORFREZEN & BALKMAAIERS

STIGA multitools zijn veelzijdig gereedschap met één basismachine en verschillende hulpstukken. Zo snoeit u takken, knipt u hoge heggen in vorm, maait u onkruid weg en werkt u de kanten van gazon netjes af met één handige en compacte machine en onderhoudt u uw tuin gemakkelijk en snel.

De grond voorbereiden is een belangrijke klus, maar kan erg lastig zijn. Met een gemotoriseerde tuinfrees van STIGA heeft u de ideale partner voor dit werk. Ze zijn uitgerust met een krachtige motor, stevige rotors en een comfortabele stuurhendel voor efficiëntie en veiligheid.

KETTINGZAGEN

De kettingzagen van STIGA helpen u in alle veiligheid om hout te zagen, zowel voor onderhoudende snoei van takken als voor verzagen van boomstronken. Ze zijn evenwichtig ontworpen en leveren een prima verhouding vermogen-gewicht.

VERTICUTEERMACHINES

Voor een gezond en sterk gazon, moet de grond er onder verzorgd worden. Met een beluchtingsas worden openingen in de bodem gemaakt zodat water en zuurstof bij de graswortels kunnen. Mos en vilt worden weggehaald door de verticuteeras, zodat het gras alle plaats heeft om weelderig te groeien.

Handgedragen tuinmachines 73

Profile for STIGA

STIGA Catalogus 2019 NL  

STIGA Catalogus 2019 NL