Page 63

Tuintractoren

Gemaakt om overal te rijden STIGA tuintractoren zijn de ultieme keuze voor uitdagende gazononderhoud van maaien en uitwerpen, opvangen of mulchen. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een grote tuin te onderhouden.

Een STIGA tuintractor

TOPPRESTATIES De centrale tunnel op Estate-modellen geleidt het grasafval van het maaidek naar de ruime opvangzak. Tornado-tuintractoren zijn uitgerust met een brede deflector aan de zijkant voor directe en evenredige uitworp van het maaisel. Het uitworpkanaal kan worden afgesloten met een mulchplug voor maaien en bemesten in één.

GEBRUIKSVRIENDELIJK Automatische choke beschikbaar op geselecteerde modellen met tweecilindermotor, zodat de motor bij alle temperaturen vlot start. Dankzij de intuïtieve bediening met handen en voeten vanaf de zitting zijn STIGA tuintractoren erg gemakkelijk te gebruiken en besturen.

KRACHTIGE MOTOR De nodige kracht van motoren tot 726 cc voor de beste prestaties. Een top maairesultaat en onvergelijkbare opvangen uitworpresultaten. Grote, gemakkelijk bij te vullen brandstoftank (tot 15 L) zorgt ervoor dat u lange maaibeurten ononderbroken kunt afwerken.

VEELZIJDIG STIGA tractoren zijn performant en veelzijdig voor het maaien van oppervlakken met verschillende groottes, vormen en grassoorten. Ze bieden uitstekende ergonomie en een kwalitatieve structuur, voor comfort en duurzaamheid.

BIJKOMENDE KENMERKEN HYDROSTATISCHE TRANSMISSIE Geen manuele versnellingsbak, dus de handen blijven comfortabel op het stuur. Traploze snelheidsregeling met pedaal. Topmodellen beschikbaar met cruise control en vierwielaandrijving. MAAIBREEDTE TOT 122 CM De brede en versterkte maaidekken zijn ontworpen om blokkages te voorkomen, ook bij hoog of vochtig gras. Met twee of drie messen, antiscalpwielen, zeven verschillende maaihoogtes en elektrische mesinschakeling kunnen ze veilig op elk gazon worden ingezet.

NIEUWE MOTORKAP Het verbeterde ontwerp van de STIGA motorkap zorgt voor maximale prestaties van de motor dankzij de verbeterde luchtstroom. De strakke LED-koplampen zorgen voor een mooi uitzicht en goede zichtbaarheid bij schemerduister.

INTUÏTIEF DASHBOARD Houd alle belangrijke werkparameters in het oog op het multifunctionele scherm met LEDs. Schakel het mes in of uit met de handige knop dicht bij het stuur. Start de tuintractor met een draai aan de sleutel.

COMFORTABEL DESIGN Verstelbare STIGA Comfort-zitting, met een hoge rugleuning en armsteunen op topmodellen. Een ergonomische stuurwiel met zacht materiaal voor goede houvast. De voetpanelen absorberen trillingen aan de voeten.

GOED UITGERUST Een bumper beschermt de voorkant. Met trekhaak voor achteraan gemonteerde accessoires, zoals een aanhangwagen of strooiwagen. Standaard geleverd met batterijlader en mulchplug.

Tuintractoren 63

Profile for STIGA

STIGA Catalogus 2019 NL  

STIGA Catalogus 2019 NL