Page 52

Combi-maaidekken & accessoires STIGA Combi-maaidekken combineren twee maaisystemen in ĂŠĂŠn machine, zodat u de ideale methode voor elke situatie kunt kiezen. Ga voor mulching om regelmatig het gras fijn te versnipperen en zo het gazon natuurlijk te voeden. Wanneer het gras wat langer is, kiest u beter voor uitworp achteraan. Met een werkbreedte van 85 cm tot 125 cm is er voor elke Park-frontmaaier wel een geschikt STIGA-maaidek. Dankzij het aerodynamische ontwerp en twee of drie messen krijgt u het beste mulchingresultaat. Met manuele of elektrische regeling van de maaihoogte. Een maaidek is niet standaard inbegrepen bij de aankoop van een Park of Villa-frontmaaier. Zo kiest u zelf de gewenste maaibreedte en hoogteregeling die het best bij de behoeften van uw gazon aansluit.

52

125 COMBI PRO QUICK FLIP EL

110 COMBI PRO QUICK FLIP EL

Een extra breed en stevig maaidek voor Park Pro-modellen. Drie vrij draaiende messen voor 125 cm maaibreedte. Zonder gereedschap wisselen tussen mulching en achteruitworp. Zwenkwielen voor meer wendbaarheid. Beschermend buizenframe. Traploze, elektrische regeling van de maaihoogte. Met QuickFlip-systeem voor snel en comfortabel onderhoud. Nieuwe galvanisatiebehandeling voor meer bestendigheid tegen roest.

Een breed en stevig maaidek voor Semi-professioneel Park Park Pro-modellen. Drie vrij Combi-maaidek met drie vrij draaiende messen voor 110 cm draaiende messen voor 100 cm maaibreedte. Zonder gereedschap maaibreedte. Multiclip of wisselen tussen mulching en achteruitworp. Beschermend achteruitworp. Zwenkwielen voor frame en zwenkwielen. Elektrische meer wendbaarheid. Beschermend regeling van de maaihoogte buizenframe. Traploze, elektrische tussen 25 en 90 mm. regeling van de maaihoogte. Met QuickFlip-systeem voor snel en comfortabel onderhoud. Nieuwe galvanisatiebehandeling voor meer bestendigheid tegen roest.

95 COMBI (EL)

85 COMBI

95 COMBI QUICK FLIP EL

85 COMBI QUICK FLIP

Combi-maaidek met twee gesynchroniseerde messen met vervangbare mespunten. 95 cm maaibreedte. De centrale regeling van de maaihoogte is, afhankelijk van het model, elektrisch of manueel bedienbaar tussen 25 en 85 mm.

Combi-maaidek met twee gesynchroniseerde messen met vervangbare mespunten. 85 cm maaibreedte. Manuele maaihoogteregeling tussen 25 en 85 mm met een hendel op het maaidek.

Maaidek voor STIGA Park 220. Twee gesynchroniseerde messen met vervangbare mespunten. 95 cm maaibreedte. Centrale regeling van de maaihoogte is elektrisch bedienbaar tussen 25 en 85 mm. Met QuickFlip-mechanisme voor gemakkelijk onderhoud.

Maaidek voor STIGA Park 120/220. Twee gesynchroniseerde messen met vervangbare mespunten. 85 cm maaibreedte. Manuele maaihoogteregeling tussen 25 en 85 mm. Uitgerust met QuickFlipsysteem voor gemakkelijk onderhoud .

Frontmaaiers

100 COMBI 3 EL

105 COMBI EL Combi-maaidek met 105 cm maaibreedte voor Parkfrontmaaiers. Uitgerust met twee gesynchroniseerde messen met vervangbare mespunten. De centrale maaihoogteregeling is elektrisch bedienbaar tussen 25 en 85 mm.

Profile for STIGA

STIGA Catalogus 2019 NL  

STIGA Catalogus 2019 NL