Page 26

Twinclip Dubbel gemaaid voor volledige gazonverzorging

Alle modellen hebben een Twinclip-mes met 4 snijvlakken voor verdubbelde efficiëntie van de maaibeurt en een perfect maairesultaat. STIGA Twinclip-gazonmaaiers bieden superieure maai- en opvangprestaties, maximaal comfort en blijvende duurzaamheid.

EXTRA COLLECTING XC-SYSTEEM Dubbel gelaagd mes specifiek gevormd met twee snijniveaus aan elke kant om het gras nog fijner te versnipperen en zo de opvangzak nog efficiënter te vullen. Speciaal ontworpen maaidek verbetert de luchtstroom en algemene opvangprestaties. Extra afdekkap aan de onderkant beschermt de mechanische delen tegen vuil en stoten. ONE MOTION-SYSTEEM Plug-in-opvangzak is gemakkelijk met één hand leeg te maken. Duwhendel met knop om de hoogte in één beweging aan te passen aan elke gebruiker. Softgrip-handgreep op de inklapbare duwhendel voor een goede houvast. Centrale regeling van de maaihoogte in één beweging met een praktische hendel. STEVIGE CONSTRUCTIE Composiet maaidek combineert de bestendigheid van gegalvaniseerd staal met de duurzaamheid van aluminium onderdelen. Sterker chassis dankzij vier stappen in het vormproces voor verdubbelde stevigheid. Heavy Duty transmissie is minder slijtgevoelig en vergt geen bijregeling van kabels, voor verhoogde duurzaamheid, betere prestaties en meer stevigheid dankzij de aluminium behuizing.

SPECIALE CONFIGURATIES

Twinclip 55 S H BBC BBC Twinclip 55 S-R H BBC ROLLER & BBC ROLLER Geen achterwielen, maar een solide stalen rol achteraan voor een prachtig gestreept effect bij het maaien van het gazon.

26

Gazonmaaiers

BBC Dankzij Blade Brake Clutch schakelt u het mes uit met een hendel op het stuur terwijl de motor blijft draaien, om bijvoorbeeld de opvangzak leeg te maken of veilig tuinpaden over te steken.

Profile for STIGA

STIGA Catalogus 2019 NL  

STIGA Catalogus 2019 NL