Page 101

Reiniging

Maak verschillende buitenoppervlakken schoon STIGA biedt een breed assortiment hogedrukreinigers, veegmachines en bladblazers, zodat u steeds het geschikte gereedschap vindt voor elke schoonmaakklus. Verwijder efficiĂŤnt stof, modder, bladeren, maaisel en ander vuil.

STIGA schoonmaakgereedschap

BLADBLAZERS Voor een nette en gezonde tuin dienen bladeren regelmatig te worden verwijdert, om de kans op vorming van schimmels en mos te verminderen. Bladblazers en bladzuigers van STIGA geven u de nodige kracht om deze klus snel gedaan te krijgen.

HOGEDRUKREINIGERS Een hogedrukreiniger is het ideale gereedschap wanneer hardnekkig vuil zoals modder, schimmel, groenaanslag en andere viezigheid moet worden aangepakt. Met de kracht van koud water reinigt u efficiĂŤnt tuingereedschap, voertuigen, buitenspeelgoed, terras en andere buitenoppervlakken.

VEEGMACHINES STIGA veegmachines met benzinemotor kunnen worden uitgerust met een opvangbak of schuifblad, waardoor ze geschikt zijn voor verwijderen van sneeuw. De manuele veegmachines met opvangbak zijn stil, licht en uitermate geschikt voor het opruimen van bladeren, maaisel en ander afval van paden, opritten, parkings, enz.

Reiniging 101

Profile for STIGA

STIGA Catalogus 2019 NL  

STIGA Catalogus 2019 NL